Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Gecmıs olsun cnmm bebısıne bazen ole donemler hepımızın basından gecıyor onemlı olan erkenden kendıne gelebılmek sakın salma kendını biran once dıyete gerı don

Bende ynen senın gıbıyım cnmm nasıl bas etcem bılmıyorum vucudum dıyetı red edıyor sankı

Benımde spora vaktım yok cnm en azından bı 30 45 dk arası yuruyus yapabılsen o bıle hıc yoktan ıyıdır soyle kı ıse gıder gelırken yuruyebılırsın mesela.Tartı konusundda tek yapabılecegın gıdıp bı tartı edenmen haftada bır gun tartılman en mantıklısı cunku

Bende ynen senın gıbıyım cnmm nasıl bas etcem bılmıyorum vucudum dıyetı red edıyor sankı

Benımde spora vaktım yok cnm en azından bı 30 45 dk arası yuruyus yapabılsen o bıle hıc yoktan ıyıdır soyle kı ıse gıder gelırken yuruyebılırsın mesela.Tartı konusundda tek yapabılecegın gıdıp bı tartı edenmen haftada bır gun tartılman en mantıklısı cunku[/QUOTE]

valla söyle bi durum var canm tartı kolyda sabh evimn önünden servs alıyo iş yerime bırakıyo dönüştede aynı durum .s sabh 7 de alyo aksam 7 bucukda evde oluyorm şimdi gelde zaman bul :/

mursh ben en çok verdiklerimi de alıcam diye korkuyorum eski azim, eski hırs yok önceden hiç üşenmeden akşamları yorgun argın yinede evde sporumu yapardım şimdi 4-5 günlük diyetten sonra yine başa dönüyorum, birşeyler yapmam lazımmmmmmmmm ((

Selam çıtır kızlar sizi unuttum sanmayın
çok özledim sizii gelir gelmez kilo çizelgelerinize cuma bildiriminize baktım ne haldesiniz diye :)))
kızlar size bi haberim var HAMİLEYİMMM
pazar günü öğrendim
ve 2 gündür evde yatıyorum
düşük tehlikesi varmış içerde kanama var dedi doktor yatmalısın dedi yatıyorum :)
içim çok tuhaf ne sevinebildim ne üzülebildim böyle karmakarışıgım :))
tek düşündüğüm bu işin sonunda acaba şişmekten patlıcakmıyım :18::18:
Sizler napıyonuzz kilo çizelgesine baktım
Fadime02
Nagieymen
Doksanaltmısdoksan
Nora
kalmışsınız betül mezun oldu sanırım.. fulya gelmedi herhalde ..
hepinizi çok özledimmm

ayy çok sevindim Rabbim tamamına erdirsin
şişecekmiyim diye düşünme sağlıcakla kucağına almayı düşün doğumdan sonra verirsin hele bir düşük tehliken falan geçsin rahata er kiloda dert mi anammmm benide heyecen sordı topiğin ilk bebişi

bu ara topik sessiz cnm hopiş izinde,fulya dönmedi,betüşte uğramıyo izinli olabilir kaçırmışımdır bende bıraktığın yerdeyim kuzum arada uğra bize iyi haberlele uğra ama kendinede ufacığada iyi bak sağlıklı beslen

Eduuşşşşş çok ama çok sevındımmm allah tamamını erdırsın umarım hıc bı sorun olmadan gecırırsın hamılelıgını Biz bıraktıgın gıbıyız valla mehter taökımı gıbı 2 ılerı 1 gerı felan...Hopıs ızınlı fulya donmedı daha ole tırmalıyoruz senın alıycagın ...

Eda canım, çok güzel bir haber bu, Rabb'im hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah, bende seni gündüzleri face'te görünce dedim işyerinden de mi girebiliyor acaba..

hoşgeldin bu arada özledik seni, geldin mutlu bir haberle geldin ne güzel yaa onun sevincide bambaşkadır, eşin, ailen hepsi çok sevinmiştir... bende şu sıralar bebek sevmek istiyorummmm şöyle bulsam birinin çocuğunu doya doya sevsemmmm

bugün kü menüm
sabah 1 dilim kepekli ekmek
1 haşlanmış yumurta
marul salatası
çok az peynir
11 gibi bir bitki çayı
öğlen 1 tane kivi ve 1 dilim karpuz
akşam 2 tane domates ve azıcık peynir...
saat 7 gibi de 10km yürüyeceğim kararlıyım....

Kızlar kılo bıldırımınde gec kalmayalım kılo bıldırmeyen arkadaslar ;

Doksanaltmısdoksan
Nora
Yirmi

Beklıyorummm

Özür dilerim ya ben bugun evden çok erken çıktım ve tamamen unuttum kilo bildirimi yapmayı kilom 63 çıktı sabah

Bugünkü menüm felaketttt

SABAH: 1 elma

ÖĞLEN: 1 tabak patates kızartması

ARA: 1 tane dondurma

AKŞAM: 1 tane lokum + 1 kayısı + 1 tabak hindili salata + 3 kaşık patates salatası

2 litre su

bugün cidden felaket bi menü :) yarın telafi edicem.. bakalım kaç kilo alıcam bu menüyle

Canım hem geçmiş olsun hem de hayırlı olsun:) Bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Bu sabah 63 kg çıktım. Dünkü dondurmalar, patates salataları, lokumlar ve patates kızartmalarından sonra hakettim!!!!!!

Bugün tam gaz diyete devam !!!!!!!!!!!

SABAH: 1 yeşil elma ile başladık güne :) hadi hayırlısı

Günaydın kızlarrrrrrrr, dün yediklerimden sonra yarım kilo almışım buna da şükür 70 çıkarım tartıda diye düşünmüştüm, şu an 69 kiloyum, 4 kilo var sadece azmedip kaçamak yapmayıp şu 4 kiloyu vermem lazım 1 ay noldu nerdeyse hala yerimde sayıyorum...

mursh resim ekleyecektim ama dünkü kilomla aynı çıkmadım maalesef o yüzden çekmedim resmi, ben her sabah tartıldığım için dün kilo bildirimini de unutmuşum tartılırken sanki hergün tartılıyormuşum gibi tartıldım, Allah'tan işyerinde aklıma geldi kilo vermediğimi bildiğim için heyecanla cumayı da beklemediğimden unuttum sanırım.

merhabalar herkese dün dediğim gibi 10 km yürüdüm ama çok yoruldum...akşam eve gelince duş aldım sonrada nasıl uyuduğumu ben bile bilmiyorum bugünde denize gitmeyi planlıyorum ama bakalım akşa kadar yorgunluğum geçerse gideceğim...

Bugün kü menüm
sabah 1 bardak soğuk süt
2 tane zeytin
çok az peynir
şuanda 1 bitki çayı içiyorum
akşama kadarda 4 tane elma ve su içmeyi planlıyorum

eddaa..tebrik ederim..arkadaşlar ne yapıyor diye uğramıştım..yazdıklarını gördüm..çok sevindim canım..şimdi şaşkın olursun ama bebişin karnında canlandıkça onu çooook seveceksin...çok bağlanacaksın..Rabbim sağlıkla eline almayı da nasip etsin inşallah..tekrar tebrik ederim..
eskilerden kim var diye baktım..fadime,mursh,..selam kızlar..

Son düzenleme:
Canlarımmm bn geldimmm, tabiki cumrtesi günü olması sebebiyle coşkulu bir krşılama beklemiyorum
bugün pazardan 14 tane mısır aldım, marketten de altınbaşak, k-fleks- v.. aldım, şu mısırları yiyim bitirim de diyete başlıyacağım hemen, şimdi tartılmıyorum, pazartesi sabah tartılıcam, kesin YARMAGÜL gibi olmuşumdur
Edda ayyy maşallah yaaa çok çok çok sevindim senin adın, inşallah çabucak düzelirsin herşey yoluna girer, hadi bakalım hamilelik sezonumuz seninle birlikte açılmıştır inşallah, darısı sağlıkla hayırlısıyla isteyenlerede olsun. bana ve nagişime
karadeniz turu hakkındaki yorularımı söyliyim bu arada, bence gap turu daha güzrldi, tur düşünenlere gapı tavsiye ediyorum, kardeniz güzel ama özel biyeri pek yok yani heryerde aynı manzara yeşillik ve kan sular gapta tarihi eserler, eski yapıtlr çok çok daha fazla, benim daha çok ilgimi çekmişti o yüzden. bide karadeniz hep yokuş, canım çıktı valla
ardından kastro diye biyere denize gittik, çadır kurduk, ordada yerde yataktan yorgun düştük çok şükür evdeyim yani cennetteyim bence
geçmişi okuyamadım, önemli bir oly oldumu bana özet geçin lütfeeeennn
hepinizi öpüyorum, ayy çok özlemişim

Canım hem geçmiş olsun hem de hayırlı olsun:) Bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah

kızlar çok teşekkür ederimm
çok tuhaf bir his
şuan 7 haftalık ve 3-4 gün önce öğrendim
hastalıgım geçti 15 gün ben hala ihtimal vermediğim için test yapmamıştım
doktora ilk gittiğimde kalp atışını duydum tık tık tık
o an çok tuhaf oldum şimdi yatarken korkarak yatıyorum ona bişey olcak diye nagiş en iyi o bilir yaşadıgı için..
şimdi ona birşey olsun istemiyorum
alacagım kilolarıda sonrasında veririm diye tahmin ediyorum
inşallah tabii
Sizleri seviyorum kızlar gelirim ben ara araa tek tek hepinizi öpüyomm

BUGÜNKÜ MENÜM:

Pek diyet olmadı sonlara doğru bozdum ama neyse artık

SABAH: 1 elma

ÖĞLEN: 1 yağsız sütlü cappucino

AKŞAMÜSTÜ: 1 elma

AKŞAM: 1 tabak hindili salata + 1 şeftali + 2 kayısı + 10 tane kiraz + 3 erik + 1 lokum

GECE: 5 kiraz + 3 kayısı + 3 erik + 3 lokum

Akşam ve gece abarttım bugun valla. Yarın 63ten de fazla çıkarım kesin!!! Yarın aç kalmam lazım

tatlım süpersin maşallah yaa, diyetini neden beğenmedin süpersin topu topu 4 tane lokum fazlan var, maşallah sana yaa
ben tatil psikolojisi ile götürüyorum çok fenayım, kesin ilk başladığım kiloda çıkarım yarın sabah, ama evde çok işler vardı, onları yaptım çok yoruldum yedim yedim ...
sabahtan itibaren inşallah aranızdayım diyetimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…