- Konu Sahibi Handandandan
-
- #37.941
geçtiğimiz hafta hakikaten bunaldım misafirden kızlar...diyet miyet hakgetire... dünde kuzumu doktora götürdüm, şükür gayet iyi.. Allahımmmm nasıl bir hafta geçirdim bennn...
yalan yok yorgunluktan arada bir topiğe girip neler yapıyosunuz , kapmam gereken tüyo varmı diye bakıp kaçıyordum... kısmet bakalım bundan sonra ne olacak kızlar...
dün tüm gün dışardaydım, yüzüm kıpkırmızı güneşten... yürüyen domates gibi geziyorum evde :))))))))))
sevgiler kızlar... diyet namına paylaşımım yok bu gün bu hafta...((((
Bu hafta herkesin performasında bir dşüş var sanki benimde eski performansım yok napıcam bılmıyorum ya akşam yemeyeyim diyorum 5-6 gün güzel gidiyor herşey 1-1,5 kilo veriyorum sonra birden herşeye saldırıyorumverdiğim kiloyuda 2 günde alıyorum hiç 65'i göremicem gibi geliyor ya birşeyin beni tetiklemesi lazım, hırs yapmam lazım ama olmuyorrrrrrrrrr!!!
Evet hedefim 53 kilo ama beni şöyle bi sorunum var biri beni takp etmeden yediklerime dikkat edemiyorum ve spor yapacak hiç ama hiç vaktim yok canım ne yapmalıyım bilmiyorum bana yardım edin .s Ayrıca evde tartım yok ne yapıcam
Gecmıs olsun cnmm bebısıne bazen ole donemler hepımızın basından gecıyor onemlı olan erkenden kendıne gelebılmek sakın salma kendını biran once dıyete gerı don
Bende ynen senın gıbıyım cnmm nasıl bas etcem bılmıyorum vucudum dıyetı red edıyor sankı
Benımde spora vaktım yok cnm en azından bı 30 45 dk arası yuruyus yapabılsen o bıle hıc yoktan ıyıdır soyle kı ıse gıder gelırken yuruyebılırsın mesela.Tartı konusundda tek yapabılecegın gıdıp bı tartı edenmen haftada bır gun tartılman en mantıklısı cunku
Selam çıtır kızlar sizi unuttum sanmayın
çok özledim sizii gelir gelmez kilo çizelgelerinize cuma bildiriminize baktım ne haldesiniz diye :)))
kızlar size bi haberim var HAMİLEYİMMM
pazar günü öğrendim
ve 2 gündür evde yatıyorum
düşük tehlikesi varmış içerde kanama var dedi doktor yatmalısın dedi yatıyorum :)
içim çok tuhaf ne sevinebildim ne üzülebildim böyle karmakarışıgım :))
tek düşündüğüm bu işin sonunda acaba şişmekten patlıcakmıyım :18::18:
Sizler napıyonuzz kilo çizelgesine baktım
Fadime02
Nagieymen
Doksanaltmısdoksan
Nora
kalmışsınız betül mezun oldu sanırım.. fulya gelmedi herhalde ..
hepinizi çok özledimmm
çok özledim sizii gelir gelmez kilo çizelgelerinize cuma bildiriminize baktım ne haldesiniz diye :)))
pazar günü öğrendim
düşük tehlikesi varmış içerde kanama var dedi doktor yatmalısın dedi yatıyorum :)
Fadime02
Nagieymen
Doksanaltmısdoksan
Nora
hepinizi çok özledimmm
pazar günü öğrendim
Fadime02
Nagieymen
Doksanaltmısdoksan
Nora
hepinizi çok özledimmm
Kızlar kılo bıldırımınde gec kalmayalım kılo bıldırmeyen arkadaslar ;
Doksanaltmısdoksan
Nora
Yirmi
Beklıyorummm
pazar günü öğrendim
Fadime02
Nagieymen
Doksanaltmısdoksan
Nora
hepinizi çok özledimmm
pazar günü öğrendim
Fadime02
Nagieymen
Doksanaltmısdoksan
Nora
hepinizi çok özledimmm
ayyçok sevindim Rabbim tamamına erdirsin
şişecekmiyim diye düşünme sağlıcakla kucağına almayı düşündoğumdan sonra verirsin hele bir düşük tehliken falan geçsin rahata er kiloda dert mi anammmm benide heyecen sordı topiğin ilk bebişi
bu ara topik sessiz cnm hopiş izinde,fulya dönmedi,betüşte uğramıyo izinli olabilir kaçırmışımdır bende bıraktığın yerdeyim kuzum arada uğra bize iyi haberlele uğra amakendinede ufacığada iyi bak sağlıklı beslen
Eduuşşşşş çok ama çok sevındımmm allah tamamını erdırsın umarım hıc bı sorun olmadan gecırırsın hamılelıgınıBiz bıraktıgın gıbıyız valla mehter taökımı gıbı 2 ılerı 1 gerı felan...Hopıs ızınlı fulya donmedı daha ole tırmalıyoruz senın alıycagın ...
Eda canım, çok güzel bir haber bu, Rabb'im hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah, bende seni gündüzleri face'te görünce dedim işyerinden de mi girebiliyor acaba..
hoşgeldin bu arada özledik seni, geldin mutlu bir haberle geldin ne güzel yaa onun sevincide bambaşkadır, eşin, ailen hepsi çok sevinmiştir...bende şu sıralar bebek sevmek istiyorummmm şöyle bulsam birinin çocuğunu doya doya sevsemmmm
Canım hem geçmiş olsun hem de hayırlı olsun:) Bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah
eddaa..tebrik ederim..arkadaşlar ne yapıyor diye uğramıştım..yazdıklarını gördüm..çok sevindim canım..şimdi şaşkın olursun ama bebişin karnında canlandıkça onu çooook seveceksin...çok bağlanacaksın..Rabbim sağlıkla eline almayı da nasip etsin inşallah..tekrar tebrik ederim..
eskilerden kim var diye baktım..fadime,mursh,..selam kızlar..
Canlarımmm bn geldimmm, tabiki cumrtesi günü olması sebebiyle coşkulu bir krşılama beklemiyorum
bugün pazardan 14 tane mısır aldım, marketten de altınbaşak, k-fleks- v.. aldım, şu mısırları yiyim bitirim de diyete başlıyacağım hemen, şimdi tartılmıyorum, pazartesi sabah tartılıcam, kesin YARMAGÜL gibi olmuşumdur
Edda ayyy maşallah yaaa çok çok çok sevindim senin adın, inşallah çabucak düzelirsin herşey yoluna girer, hadi bakalım hamilelik sezonumuz seninle birlikte açılmıştır inşallah, darısı sağlıkla hayırlısıyla isteyenlerede olsun. bana ve nagişime
karadeniz turu hakkındaki yorularımı söyliyim bu arada, bence gap turu daha güzrldi, tur düşünenlere gapı tavsiye ediyorum, kardeniz güzel ama özel biyeri pek yok yani heryerde aynı manzara yeşillik ve kan sulargapta tarihi eserler, eski yapıtlr çok çok daha fazla, benim daha çok ilgimi çekmişti o yüzden. bide karadeniz hep yokuş, canım çıktı valla
ardından kastro diye biyere denize gittik, çadır kurduk, ordada yerde yataktan yorgun düştükçok şükür evdeyim yani cennetteyim bence
geçmişi okuyamadım, önemli bir oly oldumu bana özet geçin lütfeeeennn
hepinizi öpüyorum, ayy çok özlemişim
BUGÜNKÜ MENÜM:
Pek diyet olmadı sonlara doğru bozdum ama neyse artık
SABAH: 1 elma
ÖĞLEN: 1 yağsız sütlü cappucino
AKŞAMÜSTÜ: 1 elma
AKŞAM: 1 tabak hindili salata + 1 şeftali + 2 kayısı + 10 tane kiraz + 3 erik + 1 lokum
GECE: 5 kiraz + 3 kayısı + 3 erik + 3 lokum
Akşam ve gece abarttım bugun valla. Yarın 63ten de fazla çıkarım kesin!!! Yarın aç kalmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?