- Konu Sahibi Handandandan
-
- #379.501
Olabilir... Teşekkür ederim. Burada deneyimli anneler olduğu için sormak istedim.benim ilk gebeligimde cok fazla bel agrim vardi. ikiye bolunmus gibi belim kopuyordu. senin de ondan olabilir cnm.
hurma kucuk kuru hurmalar var ya ondan canim dun ananas hurma karisik detoks yaptimDöneri de ekmeksiz yemişsin okudumböyle de az değil mi canım dikkat et kendine
Spor var, menü de hafif geldi afiyet olsun
Ekmek anlık tokluk sağlar çabuk acıktırır canım
Ara biraz fazla geldi bana hem üzüm hem ceviz hem 4 hurmabana da benzer yorum yapılmıştı oradan yola çıktım
Afiyet olsun
Kolay gelsin canimGeceye not: şu sıra çok yoğunum Misafirim var spor puanlarını hesaplamak için elime kağıt kalem alıp hesap yapıyordum Şu sıra vakit ayıramıyorum lütfen sporu ihmal etmeyin misafir işlerini halledeyim her şey eski rutinine dönecek öpüldünüz
Jasmin kabak detoksundan sonra geri aldin mi detoksta verdiğin kiloları . Ben de detoks yaptim bugün 3. Gun grri almam inşallahGünaydın kızlaarrrr
nasılsınız, herşey yolunda mı?
ben iyiyim çok şükür, iş güç koşturma halindeyim
normal hayata geçiş yapmışız farkında olmadan, yeni dönem hazırlıklarıyla uğraşıp duruyoruz
sizler de ne var ne yok
özledim ay hepinizi ne kadar zamandır uğramamışım buraya
O küçük kuru hurmalarin her biri yaklaşık 40-50 kalori desek peki..hurma kucuk kuru hurmalar var ya ondan canim dun ananas hurma karisik detoks yaptim
Bugun daha dikkatli olmaya calisacam
Gercekten miO küçük kuru hurmalarin her biri yaklaşık 40-50 kalori desek peki..
Yani 4 hurmayla yaklaşık 160-200 kalori arası aliyirsun
Evet özletiyorsun kendini her şey yolundaysa ne mutlu ben de kaç gündür kayınvalidem ve eşimin yeğeni Burda sözde 1 hafta kalıp köye gideceklerdi köydeki evin işleri bitmeyince kaldılar neyse ki sayılı gün Bitecek inşallahGünaydın kızlaarrrr
nasılsınız, herşey yolunda mı?
ben iyiyim çok şükür, iş güç koşturma halindeyim
normal hayata geçiş yapmışız farkında olmadan, yeni dönem hazırlıklarıyla uğraşıp duruyoruz
sizler de ne var ne yok
özledim ay hepinizi ne kadar zamandır uğramamışım buraya
Allah kolaylık versin canım bazen kılını kıpırdatası gelmez insanın ben de o moddayım ama evde misafir olunca pek rahatım yok canın istemiyorsa boş ver yapma dinlen kıymetini bilGünaydın herkeseeee
Bugün yine yoğun olacak
Pazarımız var
Dolap uygulamasından iki sipariş aldım onları göndermek için paket malzemesi bulup kargoya gitmem gerek. Yemek yapmam gerek, hava çok sıcakkk mutsuz şirin gibiyim:)
Evet canim cinsine göre değişir ben bimden alıyorum mesela onlar biraz iri en az 50 kaloridir. En küçüğü 30 kaloridir hurmanin çünkü şeker orani yuksek kalorisi de ordan geliyorGercekten mi
Bende bagirsaklari calistirsin diye yemistim bugun daha dikkatli olacam yarin tarti var
Bir yerde okumustum hurma yada ananas yaninda yogurt yedinmi sekeri tolere ediyormus hurmayi sabah ac karna 2 tane yemek daha iyi galiba canim gun boyu o sekeri yakariz en azindanEvet canim cinsine göre değişir ben bimden alıyorum mesela onlar biraz iri en az 50 kaloridir. En küçüğü 30 kaloridir hurmanin çünkü şeker orani yuksek kalorisi de ordan geliyor
4.40 ta 1 bardak suya 1 tatlı kaşığı organik sirke ya da yarım limon sıkıp iç. O yağ yakınına yardım ederTeşekkür ederim canım şifa amaçlı içiyorum önerilerini dikkate alacağım ♥
Bir de onları glikoz şurubuna batırıyorlarmış. Daha tatlı olmaları için. Güvenmediğiniz yerden hurma almayın.Evet canim cinsine göre değişir ben bimden alıyorum mesela onlar biraz iri en az 50 kaloridir. En küçüğü 30 kaloridir hurmanin çünkü şeker orani yuksek kalorisi de ordan geliyor
Hava çok sıcak burada, Allah kolaylık versinİskenderuna göreve cıkıyorum dışarda yememek adına öğleyi 30 dk erken yiyip cıkcam mecbur
Allah kolaylık versin canım bazen kılını kıpırdatası gelmez insanın ben de o moddayım ama evde misafir olunca pek rahatım yok canın istemiyorsa boş ver yapma dinlen kıymetini bil
umarım işe yarar canım :)TeşekkürlerJillian 30 shrad day 3 lavelden oluşuyor her leveli 10 gün yapıyorsun toplam otuz ve hiç memnun kalmadım diyen yok herkes mutlaka güzel sonuçlar almış sıkılaşma ya ve vücüdun toparlanmasını yardımcı oluyor YouTube da daha detaylı anlatılıyor ancak leveller YouTube da yok başka sitelerde var ne kadar başta zorlasa da çok faydalı bakalım bende işe yarayacak mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?