Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

hurma kucuk kuru hurmalar var ya ondan canim dun ananas hurma karisik detoks yaptim
Bugun daha dikkatli olmaya calisacam

Kolay gelsin canim

Jasmin kabak detoksundan sonra geri aldin mi detoksta verdiğin kiloları . Ben de detoks yaptim bugün 3. Gun grri almam inşallah

O küçük kuru hurmalarin her biri yaklaşık 40-50 kalori desek peki..
Yani 4 hurmayla yaklaşık 160-200 kalori arası aliyirsun
Gercekten mi
Bende bagirsaklari calistirsin diye yemistim bugun daha dikkatli olacam yarin tarti var

Evet özletiyorsun kendini her şey yolundaysa ne mutlu ben de kaç gündür kayınvalidem ve eşimin yeğeni Burda sözde 1 hafta kalıp köye gideceklerdi köydeki evin işleri bitmeyince kaldılar neyse ki sayılı gün Bitecek inşallah
Allah kolaylık versin canım bazen kılını kıpırdatası gelmez insanın ben de o moddayım ama evde misafir olunca pek rahatım yok canın istemiyorsa boş ver yapma dinlen kıymetini bil

Gercekten mi
Bende bagirsaklari calistirsin diye yemistim bugun daha dikkatli olacam yarin tarti var
Evet canim cinsine göre değişir ben bimden alıyorum mesela onlar biraz iri en az 50 kaloridir. En küçüğü 30 kaloridir hurmanin çünkü şeker orani yuksek kalorisi de ordan geliyor

Evet canim cinsine göre değişir ben bimden alıyorum mesela onlar biraz iri en az 50 kaloridir. En küçüğü 30 kaloridir hurmanin çünkü şeker orani yuksek kalorisi de ordan geliyor
Bir yerde okumustum hurma yada ananas yaninda yogurt yedinmi sekeri tolere ediyormus hurmayi sabah ac karna 2 tane yemek daha iyi galiba canim gun boyu o sekeri yakariz en azindan

Bir de onları glikoz şurubuna batırıyorlarmış. Daha tatlı olmaları için. Güvenmediğiniz yerden hurma almayın.

Allah kolaylık versin canım bazen kılını kıpırdatası gelmez insanın ben de o moddayım ama evde misafir olunca pek rahatım yok canın istemiyorsa boş ver yapma dinlen kıymetini bil

Yapmama şansım var ama o zamanda tembele bağlıyorum bir de dolapta hızlı kargolama önemli hemen yapmaya çalışıyorum o yüzden. Kargo benim eve 2500 adım yürümüş oldum ama sıcak çok zorluyor, pazara da akşam üzeri çıkacağım inş. Evi toplamayı da hallettim, banyomu da temizledim, şimdi ev yoğurduyla bir bardak ayran yaptım kendime öğle namazına kadar biraz keyif yapacağım nasipse

umarım işe yarar canım :)

tünaydın arkadaşlar :)

off çok kötü bir şey yaptım. iş yerinde yemekte şeker pare vardı. şerbetli tatlı hastasıyım. görmediğimde canım çekmiyor aklıma bile gelmiyor. ama gözüm görünce akan sular duruyor. anladınız siz. 2 tane yedim
ama akşam 3 adet fırında kaba yicem ve tuvalete çıkmak için çay içicem. dengeler sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…