- Konu Sahibi Handandandan
-
- #379.541
Yaa çok tatlısınızKızlar cok sukur oglan toparladi biraz daha ates olmuyoruz enazindan ama dişmi zorluyor yada agrısımı var bilmem huysuz ve agliyor arada sebebsizce dun gece ciyak ciyak aglayrk uyandi susturamadik sakinlestiremedk oyun oynarken sakinlesti en son şükur belkide gene bi diş dönemine girdik hayırlsı bakalm bunlarada alıştım artk hasta olmasında :) inşallah ya bayrama ya bayram sonrasi annemlere kavusucam cok mutluyum :) ama tartı konusu aynı cocuk hasta olunca uzuntu vs derken dikkat edemedm. He bide karsı komsu sorunm herseye alındıgi icin kendiai biraz tartistik bende mesafe koydm araya almanya kadr dikkat edicem bana bisey verme dedm o aksamda bisi vermisti arkasina dedm diye alinmis israf oluyor esimde yemiyor diyorm atcaksan alma tabi diyor e soleyincede aliniyor ne degisk insanlar var ben anlamiyorum arkadaş
Bu arad sizler nasilsiniz :)
Yeni gelenlere kendimide tanitayim
Ismim pinar almanya dogma buyume 23 yasinda evlenip istanbul geldim evlendigmde ki gencligimdede hep kiloluydm 85 civari sonrasind 91 gorunce dur dedm 80 kilo dustm sonra durklama oldu o donem kk kesfettim sanirm 2017ydi burda 65 kadar dusup mezun oldm hamile kaldm 81 doguma gittim 71 kadar dustm emzirme donemi dikkat etmeyince 75 ciktm sonra gene 66 dusup mezun oldm burda ve suanda 70lerde takiliyorm :) amma uzun oldu. Ama en onemlisi hep donem donem burdaydim ve bu korumaya yardmci oluyor suanda burasi olmasa 70 degl belki gene 75 dim :) iyiki var kk
Kizlarrrr merhabalar.
Nasilsiniz neler yapiyorsunuz. Biriken sayfalari okuymiyorum. Herkes iyimi ters bisey yoktur ins
Ben baya yogun yogun geiriyorum gunlerimi ve hesapta olmayan seyler cikiyor birde.
Dun buyuk kizin kasiginda agri vardi baktim sis hastaneye getirdim acil ameliyat dediler.
Dun ameliyat oldu simdi ikindin cikis verecekler onu vekliyorum. Kebdimi bedenen ve ruhen yorgun hissediyorum ya. Su bayram gecse bitsede rahatlasam telase bitse.
Özledik merak ettik seni kuzum çok şükür her şey yolundaymış ŞükürCanlarım çok şükür iyiyim, takılıyoruz bebişle
Hâlâ hareketlerini hissedemiyorum. Düne kadar biseyler hissediyordum sanki ama dünden beri hicbirsey yok.
Kiloma da dikkat etmeye çalışıyorum bu sabah tartildim 73 kg çıktım. Tatlı yemiyorum, geç vakitte yemiyorum, çok nadir dışarıdan hazır yiyorum. Evde de pilav tarzı çok nadir yapıyoruz ama nereden geliyo bu kilo anlamadım. Haftada bir falan geç vakitte eşim hadi dondurma yiyelim diyo ona uyuyorum bende
Siz napiyosunuz nasılsınız bakalim?
23.07.2020
08.45 (kahvaltı)
1 haşlanmış yumurta
5 yeşil zeytin
1 dilim peynir
Domates-salatalık-biber
13.30
1 kase yulaflı yoğurt (1 yk yulaf)
15.00
1 ince dilim karpuz
1 hurma
18.00 (akşam yemeği)
8 yemek kaşığı bezelye
3 küp kavurma et
1 şişe maden suyu
su : 3.5 litre
30 dk bölgesel : 90 puan U UcanSupurge
iyyiz bizde canim ozletme kendini sık sık gel:)Günaydın kızlaarrrr
nasılsınız, herşey yolunda mı?
ben iyiyim çok şükür, iş güç koşturma halindeyim
normal hayata geçiş yapmışız farkında olmadan, yeni dönem hazırlıklarıyla uğraşıp duruyoruz
sizler de ne var ne yok
özledim ay hepinizi ne kadar zamandır uğramamışım buraya
butun tatlilar ve meyvelerden sonra 1 2 kasik yogurt yemek gerekiyomus canim bendz burda ogrenmistim:)Bir yerde okumustum hurma yada ananas yaninda yogurt yedinmi sekeri tolere ediyormus hurmayi sabah ac karna 2 tane yemek daha iyi galiba canim gun boyu o sekeri yakariz en azindan
gecmis olsun canim apandis felanmiKizlarrrr merhabalar.
Nasilsiniz neler yapiyorsunuz. Biriken sayfalari okuymiyorum. Herkes iyimi ters bisey yoktur ins
Ben baya yogun yogun geiriyorum gunlerimi ve hesapta olmayan seyler cikiyor birde.
Dun buyuk kizin kasiginda agri vardi baktim sis hastaneye getirdim acil ameliyat dediler.
Dun ameliyat oldu simdi ikindin cikis verecekler onu vekliyorum. Kebdimi bedenen ve ruhen yorgun hissediyorum ya. Su bayram gecse bitsede rahatlasam telase bitse.
iyyiz cok sukur odem oluyodur belkide.bi yakinim 2 kez hamileliginde 30.kilo aliyo ve dogumdan 2 ay sonra eski.haline donuyo odem topluyo hep kilo degil.herkesin vucudu farkli gerciCanlarım çok şükür iyiyim, takılıyoruz bebişle
Hâlâ hareketlerini hissedemiyorum. Düne kadar biseyler hissediyordum sanki ama dünden beri hicbirsey yok.
Kiloma da dikkat etmeye çalışıyorum bu sabah tartildim 73 kg çıktım. Tatlı yemiyorum, geç vakitte yemiyorum, çok nadir dışarıdan hazır yiyorum. Evde de pilav tarzı çok nadir yapıyoruz ama nereden geliyo bu kilo anlamadım. Haftada bir falan geç vakitte eşim hadi dondurma yiyelim diyo ona uyuyorum bende
Siz napiyosunuz nasılsınız bakalim?
cok sevindim senin adina ne guzel sonunda kavusacaksin ailene:))Kızlar cok sukur oglan toparladi biraz daha ates olmuyoruz enazindan ama dişmi zorluyor yada agrısımı var bilmem huysuz ve agliyor arada sebebsizce dun gece ciyak ciyak aglayrk uyandi susturamadik sakinlestiremedk oyun oynarken sakinlesti en son şükur belkide gene bi diş dönemine girdik hayırlsı bakalm bunlarada alıştım artk hasta olmasında :) inşallah ya bayrama ya bayram sonrasi annemlere kavusucam cok mutluyum :) ama tartı konusu aynı cocuk hasta olunca uzuntu vs derken dikkat edemedm. He bide karsı komsu sorunm herseye alındıgi icin kendiai biraz tartistik bende mesafe koydm araya almanya kadr dikkat edicem bana bisey verme dedm o aksamda bisi vermisti arkasina dedm diye alinmis israf oluyor esimde yemiyor diyorm atcaksan alma tabi diyor e soleyincede aliniyor ne degisk insanlar var ben anlamiyorum arkadaş
Bu arad sizler nasilsiniz :)
Yeni gelenlere kendimide tanitayim
Ismim pinar almanya dogma buyume 23 yasinda evlenip istanbul geldim evlendigmde ki gencligimdede hep kiloluydm 85 civari sonrasind 91 gorunce dur dedm 80 kilo dustm sonra durklama oldu o donem kk kesfettim sanirm 2017ydi burda 65 kadar dusup mezun oldm hamile kaldm 81 doguma gittim 71 kadar dustm emzirme donemi dikkat etmeyince 75 ciktm sonra gene 66 dusup mezun oldm burda ve suanda 70lerde takiliyorm :) amma uzun oldu. Ama en onemlisi hep donem donem burdaydim ve bu korumaya yardmci oluyor suanda burasi olmasa 70 degl belki gene 75 dim :) iyiki var kk
hadi gözün aydın son gün23 temmuz perşembe
Kabak detoksu son günü çok şükür
Kahvaltı
2 kk peynir
1.5 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
7 yeşil zeytin
Domates salatalık
Ara 15.00
1 muz 2 tatlı kaşığı sütlaç onu çok canim çekti
Akşam 18.30
2 yağsız sotelenmiş kabak
2 kaşık yoğurt
Yemek saatlerini de yazarsan daha iyi olur canım ona göre yorum yaparız günü kaçta bitiriyorsun görürüz23/07/2020
SABAH:
-1 dilim Uno tam buğday tava ekmeği
-2-3 kaşık sepet loru
-1 haşlanmış yumurta
-4 siyah zeytin
-2 yeşil biber
-1 salatalık
ARA:
-1 kayısı
-4-5 tane kiraz
ÖĞLE:
-Fırında 1 tane tavuk but
-Kırmızı biber tarator(100 gr kadar)
-1 dilim tam buğday ekmeği
ARA:
-1 kırmızı erik
-5 tane çiğ badem
AKŞAM:
-Semizotu yemeği
-2-3 kaşık sade makarna
-1 kase yoğurt
Bugün spor yok maalesef
Teşekkür ederimBence çok iyi bir gün olmuşş.Akşam yemeğinde hem sebze hem protein var,karbonhidrat oldukça az ve spor da yapmışsınız.Daha ne olsın
Hmmm teşekkürler, bir dahakine saatleri de yazarım. Ama özetle kahvaltı 8.30, öğle 13.00 akşam ise 20.00'de oldu bugün.Normalde akşamları 18.30-19.00 gibi yerim ama bugün geç geldim eve.Sebze çok sevmiyorum, tatlandırmak adına 2 kaşık makarnayla yedim amaaa bundan snra bakıcaz artık:)hadi gözün aydın son günyarın tartıda görürsün inşallah bol eksi
Yemek saatlerini de yazarsan daha iyi olur canım ona göre yorum yaparız günü kaçta bitiriyorsun görürüzburada öğrendiklerime göre makarnayı akşam yememeye özen gösteriyoruz afiyet olsun
Hadi insallah öldüm bittim çünkü o yuzden bugün esnettim normalde kahvaltıda sadece yumurta ve peynir vardı ama ben çok halsiz kaldımhadi gözün aydın son günyarın tartıda görürsün inşallah bol eksi
Yemek saatlerini de yazarsan daha iyi olur canım ona göre yorum yaparız günü kaçta bitiriyorsun görürüzburada öğrendiklerime göre makarnayı akşam yememeye özen gösteriyoruz afiyet olsun
Bence çok iyi bir gün olmuş.Sebze,protein,karbonhidrat..Hepsi dengeli..Sadece meyve eksik..Meyveyi de içerdiği şekerden dolayı fazlasını tavsiye etmiolar ama vitamin açısından 1 tane yenebilir bence.Ama bugün görevde ve dışardaymışsınız,onu da dikkate katarsak mükemmel bir gün olmuş,tebrikler23/07/2020
7.30
2 dilim çavdar ekmeği ısıtılmış
Domates salatalık
1 dilim peynir
2 kaşık yoğurt
5 zeytin
10.30 ıhlamur çayı
12.00
1 kase mercimek corbası bol limonlu
1 tabak semizotu yemeği
4 kaşık yoğurt ve pul biber
14:00-17:00 arası
1 bardak ayran
1 sütlü filtre kahve
2 bardak çay (yarım şekerli)
1 soda
20:00
1 kase şehriye çorbası bol limonlu
5 y.k tavuklu mantarlı sote
Domates salatalık
22:00 yeşil çay içeceğim şimdi inşallah
Su 2.5 lt
Spor 20 dk normal yürüyüş
gündüz çok iyi akşam salata olsaymış çok güzel olurmuş canım23.07.2020
08.45 (kahvaltı)
1 haşlanmış yumurta
5 yeşil zeytin
1 dilim peynir
Domates-salatalık-biber
13.30
15.00
1 ince dilim karpuz
1 hurma
18.00 (akşam yemeği)
8 yemek kaşığı bezelye
3 küp kavurma et
1 şişe maden suyu
çok hafif canım afiyet olsun23 temmuz perşembe
Kabak detoksu son günü çok şükür
Kahvaltı
2 kk peynir
1.5 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
7 yeşil zeytin
Domates salatalık
Ara 15.00
1 muz 2 tatlı kaşığı sütlaç onu çok canim çekti
Akşam 18.30
2 yağsız sotelenmiş kabak
2 kaşık yoğurt
23/07/2020
SABAH:
-2-3 kaşık sepet loru
-1 haşlanmış yumurta
-4 siyah zeytin
-2 yeşil biber
-1 salatalık
ARA:
-1 kayısı
-4-5 tane kiraz
ÖĞLE:
ARA:
-1 kırmızı erik
-5 tane çiğ badem
AKŞAM:
-Semizotu yemeği
-2-3 kaşık sade makarna
-1 kase yoğurt
Bugün spor yok maalesef
günde bir meyve hakkım vardı ama yola gidince unuttum eve gel hazırlık vs yoksa haklısınız çok teşekkür ederim yorumlarınız için moralim düzeldiBence çok iyi bir gün olmuş.Sebze,protein,karbonhidrat..Hepsi dengeli..Sadece meyve eksik..Meyveyi de içerdiği şekerden dolayı fazlasını tavsiye etmiolar ama vitamin açısından 1 tane yenebilir bence.Ama bugün görevde ve dışardaymışsınız,onu da dikkate katarsak mükemmel bir gün olmuş,tebrikler
gayet guzel olmuş bence afiyet olsun23.07.2020
08.45 (kahvaltı)
1 haşlanmış yumurta
5 yeşil zeytin
1 dilim peynir
Domates-salatalık-biber
13.30
15.00
1 ince dilim karpuz
1 hurma
18.00 (akşam yemeği)
8 yemek kaşığı bezelye
3 küp kavurma et
1 şişe maden suyu
afiyet olsun güzel dengeli bir menü23/07/2020
SABAH:
-2-3 kaşık sepet loru
-1 haşlanmış yumurta
-4 siyah zeytin
-2 yeşil biber
-1 salatalık
ARA:
-1 kayısı
-4-5 tane kiraz
ÖĞLE:
ARA:
-1 kırmızı erik
-5 tane çiğ badem
AKŞAM:
-Semizotu yemeği
-2-3 kaşık sade makarna
-1 kase yoğurt
Bugün spor yok maalesef
gayet iyi canim sadece ara öğününde ya süt ya da ayran olmalı ikisi birden çok . Bir de cavdar ekmeği yerine tam bugday ekmeği tercih edersen daha uzun süre tok tutar23/07/2020
7.30
2 dilim çavdar ekmeği ısıtılmış
Domates salatalık
1 dilim peynir
2 kaşık yoğurt
5 zeytin
10.30 ıhlamur çayı
12.00
1 kase mercimek corbası bol limonlu
1 tabak semizotu yemeği
4 kaşık yoğurt ve pul biber
14:00-17:00 arası
1 bardak ayran
1 sütlü filtre kahve
2 bardak çay (yarım şekerli)
1 soda
20:00
1 kase şehriye çorbası bol limonlu
5 y.k tavuklu mantarlı sote
Domates salatalık
22:00 yeşil çay içeceğim şimdi inşallah
Su 2.5 lt
Spor 20 dk normal yürüyüş
Güzel afiyet olsun23 temmuz perşembe menüsü
Uyanınca limonlu ılık su
09:00 dükan krepi bi tane domates salatalık bir 1dilim peynir yeşil çay
11:30 bi ince dilim ananas 2kasik yoğurt
14:30 bi küçük şeftali bi bardak ayran
17:30 kabak kuru sarmısak yoğurt pul biber nane bi tabak
20:00 yeşil çay
21:30 4kasik yoğurt zencefil tarçınlı
Şu 3lt
Spor 40dk yürüyüş
23 temmuz perşembe menüsü
Uyanınca limonlu ılık su
09:00 dükan krepi bi tane domates salatalık bir 1dilim peynir yeşil çay
11:30 bi ince dilim ananas 2kasik yoğurt
14:30 bi küçük şeftali bi bardak ayran
17:30 kabak kuru sarmısak yoğurt pul biber nane bi tabak
20:00 yeşil çay
21:30 4kasik yoğurt zencefil tarçınlı
Şu 3lt
Spor 40dk yürüyüş
Ben de çok açımÖyle acimki biraz daha balkonda oturup yatacağım
Inş hepimiz güne güzel eksilerle başlarız
Iyi geceler kizlar
Sağlığın önemli tabii halsiz kaldıysan vücut istemiş demekki iyi yapmışsınHadi insallah öldüm bittim çünkü o yuzden bugün esnettim normalde kahvaltıda sadece yumurta ve peynir vardı ama ben çok halsiz kaldım
Yaa çok tatlısınızçok memnun oldum
Ayndn cnm insallah ya :))iyyiz bizde canim ozletme kendini sık sık gel:)
butun tatlilar ve meyvelerden sonra 1 2 kasik yogurt yemek gerekiyomus canim bendz burda ogrenmistim:)
gecmis olsun canim apandis felanmi
iyyiz cok sukur odem oluyodur belkide.bi yakinim 2 kez hamileliginde 30.kilo aliyo ve dogumdan 2 ay sonra eski.haline donuyo odem topluyo hep kilo degil.herkesin vucudu farkli gerci
cok sevindim senin adina ne guzel sonunda kavusacaksin ailene:))
bugun esimle konustuk tr ye gitmeye gonlu var biraz.eger simdiki arabayi satim baska araba alirsam belki gideriz dedi
cok heycanlandim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?