Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yaa çok tatlısınız çok memnun oldum

Çok geçmiş olsun, şimdi nasıl yolunda mı herşey

Özledik merak ettik seni kuzum çok şükür her şey yolundaymış Şükür ben karın çevremin yağlı olmasından kaynaklı herhalde çok geç hissetmiştim hareketlerini ilk hareketini hissettikten uzunca bi süre yine hissetmemiştim o hissi tekrar yaşamak istiyordum

Bence çok iyi bir gün olmuşş.Akşam yemeğinde hem sebze hem protein var,karbonhidrat oldukça az ve spor da yapmışsınız.Daha ne olsın

Merhaba arkadaşlar görevden geç geldim hazır yememek adına evde yapayım dedim mantarlı tavuk sote komsum da corba getirdi sağolsun yeni yiyebildim akşamı
Yoldayken ara öğün zor oluyor molada kahve içtik iş için gittiğimiz yerde çay soda vs içtik bi bardak da ayran biraz fazla tür oldu ama yoldayken böyle oluyo maalesef.. Dinlenip listemi yazacağım sonra okumalarımı yapar yatarım inşallah

iyyiz bizde canim ozletme kendini sık sık gel:)
Bir yerde okumustum hurma yada ananas yaninda yogurt yedinmi sekeri tolere ediyormus hurmayi sabah ac karna 2 tane yemek daha iyi galiba canim gun boyu o sekeri yakariz en azindan
butun tatlilar ve meyvelerden sonra 1 2 kasik yogurt yemek gerekiyomus canim bendz burda ogrenmistim:)
gecmis olsun canim apandis felanmi
iyyiz cok sukur odem oluyodur belkide.bi yakinim 2 kez hamileliginde 30.kilo aliyo ve dogumdan 2 ay sonra eski.haline donuyo odem topluyo hep kilo degil.herkesin vucudu farkli gerci
cok sevindim senin adina ne guzel sonunda kavusacaksin ailene:))

hadi gözün aydın son gün yarın tartıda görürsün inşallah bol eksi
Yemek saatlerini de yazarsan daha iyi olur canım ona göre yorum yaparız günü kaçta bitiriyorsun görürüz burada öğrendiklerime göre makarnayı akşam yememeye özen gösteriyoruz afiyet olsun

Hmmm teşekkürler, bir dahakine saatleri de yazarım. Ama özetle kahvaltı 8.30, öğle 13.00 akşam ise 20.00'de oldu bugün.Normalde akşamları 18.30-19.00 gibi yerim ama bugün geç geldim eve.Sebze çok sevmiyorum, tatlandırmak adına 2 kaşık makarnayla yedim amaaa bundan snra bakıcaz artık:)

Hadi insallah öldüm bittim çünkü o yuzden bugün esnettim normalde kahvaltıda sadece yumurta ve peynir vardı ama ben çok halsiz kaldım

Bence çok iyi bir gün olmuş.Sebze,protein,karbonhidrat..Hepsi dengeli..Sadece meyve eksik..Meyveyi de içerdiği şekerden dolayı fazlasını tavsiye etmiolar ama vitamin açısından 1 tane yenebilir bence.Ama bugün görevde ve dışardaymışsınız,onu da dikkate katarsak mükemmel bir gün olmuş,tebrikler

yorumlarımı da ekleyim nacizane,
yavaştan çekileyim iyi geceler arkadaşlar
gündüz çok iyi akşam salata olsaymış çok güzel olurmuş canım
çok hafif canım afiyet olsun

canım bence aralarda meyve yediysen yanına ayran ya da tarçınlı süt falan içersen meyve şekerini dengeler listeni beğendim

günde bir meyve hakkım vardı ama yola gidince unuttum eve gel hazırlık vs yoksa haklısınız çok teşekkür ederim yorumlarınız için moralim düzeldi

gayet guzel olmuş bence afiyet olsun
afiyet olsun güzel dengeli bir menü
gayet iyi canim sadece ara öğününde ya süt ya da ayran olmalı ikisi birden çok . Bir de cavdar ekmeği yerine tam bugday ekmeği tercih edersen daha uzun süre tok tutar
Güzel afiyet olsun

Hafif bir gün olmuş,tebrikler..Sadece protein eksik olmuş bugün. Tabi yoğurtta da var ama et/tavuk/balık/bakliyat taki ile aynı olmuyor.Yarın proteinle dengelediğiniZ taktirde sıkıntı olmaz bence. 40 dk yürüyüş de süper maşallah

Hadi insallah öldüm bittim çünkü o yuzden bugün esnettim normalde kahvaltıda sadece yumurta ve peynir vardı ama ben çok halsiz kaldım
Sağlığın önemli tabii halsiz kaldıysan vücut istemiş demekki iyi yapmışsın

Yaa çok tatlısınız çok memnun oldum

bende memnun oldumm :)

Ayndn cnm insallah ya :))

bugun esimle konustuk tr ye gitmeye gonlu var biraz.eger simdiki arabayi satim baska araba alirsam belki gideriz dedi
cok heycanlandim

Hadi inşallah hayirlisi olsun hakkinizda canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…