Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Inşallah diyelim akşamı çok hafif tut daha da kacamak yapma yarin cuma malum

Jasmin kabak detoksundan sonra geri aldin mi detoksta verdiğin kiloları . Ben de detoks yaptim bugün 3. Gun grri almam inşallah
biraz aldım canım ama diyet modundan çıktığım ve yediğim için oldu bence
dikkat edilirse sonrasında geri alınmaz diye düşünüyorum

ay inşallah kuzum, sabret biter gider inşallah
ben de iyiyim şükür kuzum ama 2 gündür bi unutkanlık başladı ki sorma
kaç yıldır birlikte çalıştığım insanların isimlerini unutmaya başladım
kızla konuşuyorum mesela ismiyle hitap edeceğim anaaaa kızın ismi yok hafızamda

Allah kolaylık versin canım, bizde aynı anlamadan gercekten normal hayata yavaş yavaş başlandı
amin kuzum sağolasın
gerçekten öyle
zibilyon tane sistem kurduk herkes işini online halletsin diye insanlar ısrarla yanımıza gelmek istiyor işlemlerini yapabilmek için

Kizlarrrr merhabalar.
Nasilsiniz neler yapiyorsunuz. Biriken sayfalari okuymiyorum. Herkes iyimi ters bisey yoktur ins

Ben baya yogun yogun geiriyorum gunlerimi ve hesapta olmayan seyler cikiyor birde.

Dun buyuk kizin kasiginda agri vardi baktim sis hastaneye getirdim acil ameliyat dediler.
Dun ameliyat oldu simdi ikindin cikis verecekler onu vekliyorum. Kebdimi bedenen ve ruhen yorgun hissediyorum ya. Su bayram gecse bitsede rahatlasam telase bitse.

Çok geçmiş olsun ani olmuş

Geçmiş olsun canım fıtık mı oluşmuş kaşığında?

geçmiş olsun kuzum nesi varmış?

Fıtık olmuş benim kızım da olmustu ameliyat..
Geçmiş olsun

GastrikAsit im canım napıyorsun bugün çok sık geldin aklıma nasılsın ? Kaç gündür yazacağım yoğunluktan unutuyorum
Dün benim de aklıma defalarca geldi, uzun zaman oldu yazmadı
GastrikAsit iyi misin canım
Canlarım çok şükür iyiyim, takılıyoruz bebişle
Hâlâ hareketlerini hissedemiyorum. Düne kadar biseyler hissediyordum sanki ama dünden beri hicbirsey yok.
Kiloma da dikkat etmeye çalışıyorum bu sabah tartildim 73 kg çıktım. Tatlı yemiyorum, geç vakitte yemiyorum, çok nadir dışarıdan hazır yiyorum. Evde de pilav tarzı çok nadir yapıyoruz ama nereden geliyo bu kilo anlamadım. Haftada bir falan geç vakitte eşim hadi dondurma yiyelim diyo ona uyuyorum bende

Siz napiyosunuz nasılsınız bakalim?

Çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun. Rabbim acil şifalar versin

Biz iyiyiz canım, kaç haftalık oldun, şuraya bi gebelik imzası bırakta takip edelim ayol

gecmis olsun cnm. bazen boyle her sey ustuste gelebiliyor. Allah selamet versin

Çok geçmiş olsun canım ya şimdi nasıl iyimi annesi❤

Kızlar cok sukur oglan toparladi biraz daha ates olmuyoruz enazindan ama dişmi zorluyor yada agrısımı var bilmem huysuz ve agliyor arada sebebsizce dun gece ciyak ciyak aglayrk uyandi susturamadik sakinlestiremedk oyun oynarken sakinlesti en son şükur belkide gene bi diş dönemine girdik hayırlsı bakalm bunlarada alıştım artk hasta olmasında :) inşallah ya bayrama ya bayram sonrasi annemlere kavusucam cok mutluyum :) ama tartı konusu aynı cocuk hasta olunca uzuntu vs derken dikkat edemedm. He bide karsı komsu sorunm herseye alındıgi icin kendiai biraz tartistik bende mesafe koydm araya almanya kadr dikkat edicem bana bisey verme dedm o aksamda bisi vermisti arkasina dedm diye alinmis israf oluyor esimde yemiyor diyorm atcaksan alma tabi diyor e soleyincede aliniyor ne degisk insanlar var ben anlamiyorum arkadaş
Bu arad sizler nasilsiniz :)
Yeni gelenlere kendimide tanitayim
Ismim pinar almanya dogma buyume 23 yasinda evlenip istanbul geldim evlendigmde ki gencligimdede hep kiloluydm 85 civari sonrasind 91 gorunce dur dedm 80 kilo dustm sonra durklama oldu o donem kk kesfettim sanirm 2017ydi burda 65 kadar dusup mezun oldm hamile kaldm 81 doguma gittim 71 kadar dustm emzirme donemi dikkat etmeyince 75 ciktm sonra gene 66 dusup mezun oldm burda ve suanda 70lerde takiliyorm :) amma uzun oldu. Ama en onemlisi hep donem donem burdaydim ve bu korumaya yardmci oluyor suanda burasi olmasa 70 degl belki gene 75 dim :) iyiki var kk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…