Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

22 temmuz çarşamba

Tek öğün 16.30
Domates salatası ve tavuk döner

Spor yok akşam leslie yapmayı planlıyorum bi aksilik olmazsa
U UcanSupurge
tek öğün çok sağlıklı bir sey degil malesef yine de afiyet olsun
bugünü ekmeksiz atlatmışsın ama ara öğünün çok yoğun olmuş
afiyetolsun güzel
diyetisyen listesi sanirim hem doyurucu hem de gayet güzel zayıflatır afiyet olsun
afiyet olsun makarnayi pilav yerine sebze yemeğiyle tercih edersen daha güzel olur o da 3 kaşık
biraz karbonhidrat ağırlıklı olmus iki gün de malasef

Çok güzel gidiyorsun afiyet olsun
Afiyet olsun günü erken kapatıyorsun
22 temmuz çarşamba
Kabak detoksuna devam
Kahvakti 10.00
2 haşlanmış yumurta
2 kk peynir
Maydonuz dereotu

Ara 2 kuru incir

Aksam 18.30
2 yagsiz sotelenmiş kabak
2 kaşık yoğurt
2 ceviz
Afiyet olsun sonuç alırsın umarım detokstan :)

[
Teşekkürler yorum için yarın öyle deneyeyim

canım dikkatimi çekti çörek otu yağı kapsülünü içip uyursan kilo yapar. Onu içiyorsan ardından mutlaka spor yapmalısın ya da ne azından normal hayatına devam etmelisin. Saat itibariyle içip yatıyor olduğunu düşünüyorum. Bu doğru değil bence. Yağ sonuçta. Yak yakınını desteklemesi için spor veya hareket şart

Evet haklısın yarın daha dikkat ederim. Teşekkür ederim

hafif olmuş bugün de canım afiyet olsun iş yerinde yiyemiyorum demiştin sanırım haliyle akşam yemeğinin saati sarkmış tabii. O pek elinde değil :)
aynen canım elimde değil. düşünsene bilgisayar başında çalışırken bir yandan yemek yiyorum. eski iş yerimde olsa sıkıntı değil yıllarca çalıştığım yer, ama burada daha ikinci haftam. akşam yemeği geç saate kaldığı için hafif tutmaya çalışıyorum

ne güzel ne hafif menü doyduysanız :)
akşama kadar biraz zor oldu ama ton balıklı salata çok iyi oldu :)

Afiyet olsun sporda olsaydı güzel olurdu
haklısın.. işe başladığımdan beri hiç yapmadım. hafta sonları yapabilirim aslında

Afiyet olsun

Afiyet olsun
Makarna yerine sağlıklı birşeyler yeseydin keşke
Afiyet olsun
Kısır poğaça olmamis
22 temmuz çarşamba
Kabak detoksuna devam
Kahvakti 10.00
2 haşlanmış yumurta
2 kk peynir
Maydonuz dereotu

Ara 2 kuru incir

Aksam 18.30
2 kaşık yoğurt
2 ceviz
Yarında ben kabak yiyecegim
Afiyet olsun
Sen uymasaydın onlara
Menün hiç sağlıklı degil

Teşekkür ederim yarina sebze tarzı bir yemek yemeye özen göstereceğim

Haklısın canım iyi bi izlenim olmayabilir özellikle ilk zamanlar için. Yapacak bi şey yok elinden geldiğince dikkat ediyorsun :)

Yarin son günüm detoksta inşallah yarin da yapabilirim ama bugün beni çok zorladı çok açım şu an

ATTRAENTE bu mesajı görmedin galiba canım

Görmedim canım özür dilerim siteye şu an girebildim sabahtan beri, 63 bildirim vardı kaçırmış olabilirim. Önceki kaçıncı takımdı hatırlamıyorum ama midem bozulduğu için bırakmıştım, kötü bir dönemdi, bir de bazı üyelerle anlaşamadık, özelden tuhaf yazışmalar oldu, gerildik bıraktım bende, eski mesajlarıma bir bakayım duruyorsa kaçıncı takımmış

22 temmuz çarşamba

Tek öğün 16.30
Domates salatası ve tavuk döner

Spor yok akşam leslie yapmayı planlıyorum bi aksilik olmazsa
U UcanSupurge
tek öğün beslenmek kadınlar için sağlıklı değilmiş canm. erkekler için daha sağlıklı.
kadınlar için sağlıklısı 2 öğün. ben youtube tan Akın saatçiyi izliyorum. tavsiye ederim.

ananas iyi kilo verdiriyor diye duymuştum tadını da çok beğenirim :) afiyet olsun canım.

afiyet olsun cnm. meyve biraz fazla gibi geldi gözüme. bende bazen fazla yiyorum. meyvede de şeker var ki ara öğününde kuru üzüm ve hurma da var. benin kriz geldiğinde salatalık yiyorum bir iki tane.

afiyet olsun cnm güzel bir menü.

afiyet olsun canım. güzel bir menü

afiyet olsun canım, makarna yerine daha sağlıklı besinler tüketebilirsin. jilian ı ilk defa duydum hemen youtube bakim nedir :)

canım menün hafif ve güzel. afiyet olsun. poğaça hariç güzel bir menü. ama ev yapımı poğaça her zaman olmuyor yani. olsaydı bende o kaçamağı yapardım

22 temmuz çarşamba
Kabak detoksuna devam
Kahvakti 10.00
2 haşlanmış yumurta
2 kk peynir
Maydonuz dereotu

Ara 2 kuru incir

Aksam 18.30
2 kaşık yoğurt
2 ceviz
çok güzel ve hafif bir menü, bende kabak detoksu yapmayı istiyorum ama kilo veremediğim zamanlar yapacağım.

yaaa şuan hem güldüm hem üzüldüm. bir kaç şeyden tırtıklamışsın ama brova sana dur demesini bilgin hemde regl döneminde. ben mesela başka yerde olunca diyeti unutuyorum. çok zor geliyor diyet. Allah sonumuzu hayretsin :)

Teşekkürler Jillian 30 shrad day 3 lavelden oluşuyor her leveli 10 gün yapıyorsun toplam otuz ve hiç memnun kalmadım diyen yok herkes mutlaka güzel sonuçlar almış sıkılaşma ya ve vücüdun toparlanmasını yardımcı oluyor YouTube da daha detaylı anlatılıyor ancak leveller YouTube da yok başka sitelerde var ne kadar başta zorlasa da çok faydalı bakalım bende işe yarayacak mı

Hoş geldin canım çok güzel vermiş ve korumuşsun öyle koruma her babayiğidin harcı değil yarım kalan işi tamamlayacaksın Allah’ın izniyle
Sırt ve bel ağrım çok. Hareketsizlikten mi, aldığım hormonlardan mı, hamileliğin ilk ayından mı bilemedim
Normaldir canım hareketsiz değilmişsin muhtemelen hormonların etkisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…