- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #379.561
MaşAllah cnm aman iyi olunKizlaaarr napiyosunuz bayadir ugrayamadim herkes iyi mi bakalım? Ben iyiyim çok şükür bebek de iyi bir sıkıntı yok. Son zamanlarda baya uyku ve halsizlik var sürekli uyuma modundayim sicaklardan mi anlamadım.
kacla başlamıştın canım kaçıncı haftadasin belki ödem oluyordur bende başlarda iyi gitmiştim ama son haftalar resmen sürekli şiştim çok fazla ödem olmuştuCanlarım çok şükür iyiyim, takılıyoruz bebişle
Hâlâ hareketlerini hissedemiyorum. Düne kadar biseyler hissediyordum sanki ama dünden beri hicbirsey yok.
Kiloma da dikkat etmeye çalışıyorum bu sabah tartildim 73 kg çıktım. Tatlı yemiyorum, geç vakitte yemiyorum, çok nadir dışarıdan hazır yiyorum. Evde de pilav tarzı çok nadir yapıyoruz ama nereden geliyo bu kilo anlamadım. Haftada bir falan geç vakitte eşim hadi dondurma yiyelim diyo ona uyuyorum bende
Siz napiyosunuz nasılsınız bakalim?
Bayram çikolataları çok yağlı oluyor canim normal cikolataya göre ama bayramda dozunda tüketebilirsin tabiKizlar bugn market market gezip bayram cikolatasi aldım a101 gelem istedigm vardi bulamaynca 3 market dolandm ama kahve yanina gunde 1-2 sorun olmaz diyr dusunuyorm
Bayram çikolataları çok yağlı oluyor canim normal cikolataya göre ama bayramda dozunda tüketebilirsin tabi
En büyük sorunumuz bu galibaHadiyaah ah bu cikolata sevdamdan geliyor bu kilolar hep zatn
çok geçmiş olsun canım, şimdi nasıl yavrun?Kizlarrrr merhabalar.
Nasilsiniz neler yapiyorsunuz. Biriken sayfalari okuymiyorum. Herkes iyimi ters bisey yoktur ins
Ben baya yogun yogun geiriyorum gunlerimi ve hesapta olmayan seyler cikiyor birde.
Dun buyuk kizin kasiginda agri vardi baktim sis hastaneye getirdim acil ameliyat dediler.
Dun ameliyat oldu simdi ikindin cikis verecekler onu vekliyorum. Kebdimi bedenen ve ruhen yorgun hissediyorum ya. Su bayram gecse bitsede rahatlasam telase bitse.
çok şükür canım, seninde bebşinde iyi olmanıza sevindimKizlaaarr napiyosunuz bayadir ugrayamadim herkes iyi mi bakalım? Ben iyiyim çok şükür bebek de iyi bir sıkıntı yok. Son zamanlarda baya uyku ve halsizlik var sürekli uyuma modundayim sicaklardan mi anlamadım.
Hadi hayırlısıbugun esimle konustuk tr ye gitmeye gonlu var biraz.eger simdiki arabayi satim baska araba alirsam belki gideriz dedi
cok heycanlandim
Hadi hayırlısı canim. Bir yıl boyunca Türkiye hayali ile yaşıyoruz, birde gidemeyince cok üzülüyor insan. Insallah sizde gidersinizbugun esimle konustuk tr ye gitmeye gonlu var biraz.eger simdiki arabayi satim baska araba alirsam belki gideriz dedi
cok heycanlandim
Yani sana su kadar söyleyim bir tane octavia 70 kalori iki tane yesen 140 ederHadiyaah ah bu cikolata sevdamdan geliyor bu kilolar hep zatn
Olduğun kilodan daha zayıf görünüyorsun yalnız ,bana öyle geldiİyi akşamlar kızlar yeğenim fıtık ameliyatı oldu yazanlar olmuş ablam müsait değildir yazayım kist varmış bi de işte fıtık kisti sıkıştırmış kist çürümüş ondan yumurtalıklara sıkıntı vermesin diye anı ameliyat oldu bizim cadı şükür iyi şimdi kayınvalidesigildeler hala alıntılara bakamayabilir
Bugün yatak odası ve banyoyu toparladım balkon sezonunu kapattık yastıklar halılar hep bı yerde dağınıktı şükür toplandı baya vücudum ilk günler hiç doğum yapmamış gibiydi şimdi sıkılasmak gerekiyor onun içinde bi kaç ay bekleyeceğim şimdilik yediklerime dikkat edip yağdan gitmesi için çabalycam
Doğumdan geldiğim gün kendimi hiç beğenmediğim için fotoğraf çekmemiştim ama baya vardı göbeğim
Şu an tek sıkı olmayan yerim kursağım ve alt karnım snrm genel olarak kilomu çok göstermedigimi söylerler ama tabi fotograftan kaynaklı da göz yanılması olabilir canlı görmek farklı saol cnmOlduğun kilodan daha zayıf görünüyorsun yalnız ,bana öyle geldi
Güncel kilon 93se hiç göstermiyorsunİyi akşamlar kızlar yeğenim fıtık ameliyatı oldu yazanlar olmuş ablam müsait değildir yazayım kist varmış bi de işte fıtık kisti sıkıştırmış kist çürümüş ondan yumurtalıklara sıkıntı vermesin diye anı ameliyat oldu bizim cadı şükür iyi şimdi kayınvalidesigildeler hala alıntılara bakamayabilir
Bugün yatak odası ve banyoyu toparladım balkon sezonunu kapattık yastıklar halılar hep bı yerde dağınıktı şükür toplandı baya
Vücudum ilk günler hiç doğum yapmamış gibiydi şimdi sıkılasmak gerekiyor onun içinde bi kaç ay bekleyeceğim şimdilik yediklerime dikkat edip yağdan gitmesi için çabalycam
Yarın tartı için heyecanlıyım insAllah kısa zmnda 80lere duserim
Doğumdan geldiğim gün kendimi hiç beğenmediğim için fotoğraf çekmemiştim ama baya vardı göbeğim
Yarın bakicaz artık güncel kilom kaç geçen hafta cuma 93tum teşekkür ederimGüncel kilon 93se hiç göstermiyorsun
19. Haftaya girdi canım 18+4. Ya ben takvim yapmak istemedim çocuğu olmayan çok fazla insan var, her zaman olmasa da duygusal bir anına denk geldiği zaman o takvimi görünce bile üzülüyor insan. Kendimden biliyorumBiz iyiyiz canım, kaç haftalık oldun, şuraya bi gebelik imzası bırakta takip edelim ayol
Bende sizi özledim kuzummÖzledik merak ettik seni kuzum çok şükür her şey yolundaymış Şükürben karın çevremin yağlı olmasından kaynaklı herhalde çok geç hissetmiştim hareketlerini ilk hareketini hissettikten uzunca bi süre yine hissetmemiştim o hissi tekrar yaşamak istiyordum
Canım benim seni etiketleyip yazacaktım ama dalginligima gelmiş. Hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallah bebişinMaşAllah cnm aman iyi olunhamilelikte normal canım dönem dönem bende halsizlik uyku hali olmuştu sıcaklarda fena hakikaten
kacla başlamıştın canım kaçıncı haftadasin belki ödem oluyordur bende başlarda iyi gitmiştim ama son haftalar resmen sürekli şiştim çok fazla ödem olmuştu
Kuzum sen kahve yanına yiyodun bitter cikolata etki etmiyordu sana. Çok da güzel verdin. Yine aynı düzeni devam ettirirsen bence sorun olmaz. Bayram diye abartma amaKizlar bugn market market gezip bayram cikolatasi aldım a101 gelem istedigm vardi bulamaynca 3 market dolandm ama kahve yanina gunde 1-2 sorun olmaz diyr dusunuyorm
Canımmm saglikla bi dogsunda inşallahGastrikAsit biz hamile degilken aliyoruz kilo senin almam cok dogal cnm :) ama yazdigna gore dikkat de ediyorsn bence odemde vardir sicaklar illaki odem tuturuyr limonlu su ic arada iyi gelir bide ayaklari yukari kaldir uzan rahatina bak cocuk dogunca ariycaksin bu gunlerinintadini cikar kuzumm
Canım benim sende kuzularinda iyidir inşallahçok geçmiş olsun canım, şimdi nasıl yavrun?
çok şükür canım, seninde bebşinde iyi olmanıza sevindim
Hadi hayırlısıbenimde eşim istiyor ben istemiyorum
Gayet iyi görünüyorsun canım, hiç kilonu gostermiyosun. İpin ucunu birakma, emzirme döneminde hızlı gidiyormuş zaten. Korse kullaniyor musun? Doğumdan ne kadar sonra kullanılmaya başlanıyor hiç bilmiyorum.İyi akşamlar kızlar yeğenim fıtık ameliyatı oldu yazanlar olmuş ablam müsait değildir yazayım kist varmış bi de işte fıtık kisti sıkıştırmış kist çürümüş ondan yumurtalıklara sıkıntı vermesin diye anı ameliyat oldu bizim cadı şükür iyi şimdi kayınvalidesigildeler hala alıntılara bakamayabilir
Bugün yatak odası ve banyoyu toparladım balkon sezonunu kapattık yastıklar halılar hep bı yerde dağınıktı şükür toplandı baya
Vücudum ilk günler hiç doğum yapmamış gibiydi şimdi sıkılasmak gerekiyor onun içinde bi kaç ay bekleyeceğim şimdilik yediklerime dikkat edip yağdan gitmesi için çabalycam
Yarın tartı için heyecanlıyım insAllah kısa zmnda 80lere duserim
Afiyet olsun Canım, süpersin23 temmuz perşembe
Kabak detoksu son günü çok şükür
Kahvaltı
2 kk peynir
1.5 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
7 yeşil zeytin
Domates salatalık
Ara 15.00
1 muz 2 tatlı kaşığı sütlaç onu çok canim çekti
Akşam 18.30
2 yağsız sotelenmiş kabak
2 kaşık yoğurt
Saatleri belirtmemissin Canım23/07/2020
SABAH:
-1 dilim Uno tam buğday tava ekmeği
-2-3 kaşık sepet loru
-1 haşlanmış yumurta
-4 siyah zeytin
-2 yeşil biber
-1 salatalık
ARA:
-1 kayısı
-4-5 tane kiraz
ÖĞLE:
-Fırında 1 tane tavuk but
-Kırmızı biber tarator(100 gr kadar)
-1 dilim tam buğday ekmeği
ARA:
-1 kırmızı erik
-5 tane çiğ badem
AKŞAM:
-Semizotu yemeği
-2-3 kaşık sade makarna
-1 kase yoğurt
Bugün spor yok maalesef
Afiyet olsun Canım, gayet güzel23/07/2020
7.30
2 dilim çavdar ekmeği ısıtılmış
Domates salatalık
1 dilim peynir
2 kaşık yoğurt
5 zeytin
10.30 ıhlamur çayı
12.00
1 kase mercimek corbası bol limonlu
1 tabak semizotu yemeği
4 kaşık yoğurt ve pul biber
14:00-17:00 arası
1 bardak ayran
1 sütlü filtre kahve
2 bardak çay (yarım şekerli)
1 soda
20:00
1 kase şehriye çorbası bol limonlu
5 y.k tavuklu mantarlı sote
Domates salatalık
22:00 yeşil çay içeceğim şimdi inşallah
Su 2.5 lt
Spor 20 dk normal yürüyüş
Afiyet olsun Canım, güzel gidiyorsun23 temmuz perşembe menüsü
Uyanınca limonlu ılık su
09:00 dükan krepi bi tane domates salatalık bir 1dilim peynir yeşil çay
11:30 bi ince dilim ananas 2kasik yoğurt
14:30 bi küçük şeftali bi bardak ayran
17:30 kabak kuru sarmısak yoğurt pul biber nane bi tabak
20:00 yeşil çay
21:30 4kasik yoğurt zencefil tarçınlı
Şu 3lt
Spor 40dk yürüyüş
Tatlı olmasa mükemmel olurmuş23 temmuz perşembe
10:00 şekersiz Türk kahvesi
12:30 bir kase mercimek çorbası, 5 yk taze fasulye, 2 yk domates soslu patlıcan, 2 adet şeker pare
19:30 üç adet fırında kabak, bir kase yoğurt
21:00 metobolizma çalıştırması için çay
Afiyet olsun Canım23 Temmuz 2020 Perşembe
Kahvaltı 09:30
1 Yumurta
1 dilim beyaz peynir
2 yk menemen
Ara 12:45
1 büyük bardak ayran
Akşam 17:45
1 lahmacun (fındık lahmacun)
1/2 bardak ayran
Ara 21:30
1/2 haşlanmış mısır
Su lt
45 dk tempolu yürüyüş 135 puan @zsaracoglu
Afiyet olsun Canım, o zaman yediklerini eritmisindir23.07.2020
10:00
3 ykMenemen
1 dilim çavdar ekmeği
1kkpeynir
5 zeytın
Domates salatalık
17:00
2 küçük dilim çavdar ekmeği
3 yk menemen
6 tane faln sucuk
Domatessalatlık
6 7 tane zeytınyağlı sarma
23:30
1 bardak süt
Su 2lt
Spor tum gun koşturdum
Görürsün Canım inşallah, akşam yemeğini hafif geçirmişsin ama yine de sorun olmaz diye düşünüyorum hemen uyumadı isen23 Temmuz Perşembe
Sabah (11.30)
Yulaf ezmesi 1 çay bardağına 1 su bardağı süt
Hurma 1 tane
Ara(13.00)
Toplam 1 avuç tarhana ve ceviz
Akşam(20.00)
Mercimek çorbası 1 kase
Salata
Su: 1.5 lt
Spor : bugünlük 15 dakika yürüyüş yapabildim sadece
(Akşamı çok gec yedim bu yuzden mutsuzum umuyorum ki yarına yansimasinİnşallah yarın tartıldığımda 60lı rakamları görebilirim bu beni çok motive eder )
amin abla sagol.başınız sağ olsun gülüm rabbim eşine kv ne sana tüm sevdiklerine sabırlar versin , ne kadar yaşlı da olsa hasta da olsa anne baba vefat edince kanatları kırılmış gibi oluyor insanın , eşin bir de yıkarken ne halde olduğunu görünce daha kötü etkilenir rabbim sabrını verir inşallah
evet baya ani oldu canim . ne oldugunu anlayamadan ameliyata aldilar. Simdi daha iyi canimÇok geçmiş olsun ani olmuş
evet canim kasigim agriyor diyordu ama ben boy uzamasina baglamistim. Dun sabah baktin sislikte var fitiktan suphelendim ve goturdum . doktor baya korkuttu yumurtaligi firtip sikistiysa yumurtaligi zarar goemustur diye. Sukurki buyuk bir sikinti yokmus.Geçmiş olsun canımfıtık mı oluşmuş kaşığında?
kasik fitigi canim sagolasingeçmiş olsun kuzumnesi varmış?
sagol canim. Rabbim evlatlarimizi korusun insFıtık olmuş benim kızım da olmustu ameliyat..
Geçmiş olsun
sagol canimÇok geçmiş olsun
sagol canim . amin tum hastalara insÇok geçmiş olsun. Rabbim acil şifalar versin
sagol canim. İnan su bir kac aydir baya ust uste geldi ve kendimi baya yorgun hissediyorum. Vucut olarakta yorgunum ama psikoloji olarak daha kotuyum. Sikildim cokkkkkkgecmis olsun cnm. bazen boyle her sey ustuste gelebiliyor. Allah selamet versin
sagol canim. İyi cok sukur.Çok geçmiş olsun canım ya şimdi nasıl iyimi annesi❤
sagol canim. Elhamdulillah iyi simdi bi sikintisi yokÇok geçmiş olsun, şimdi nasıl yolunda mı herşey
Sagol canim. Kasik fitigi canim.gecmis olsun canim apandis felanmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?