Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kizlaaarr napiyosunuz bayadir ugrayamadim herkes iyi mi bakalım? Ben iyiyim çok şükür bebek de iyi bir sıkıntı yok. Son zamanlarda baya uyku ve halsizlik var sürekli uyuma modundayim sicaklardan mi anlamadım.
MaşAllah cnm aman iyi olun hamilelikte normal canım dönem dönem bende halsizlik uyku hali olmuştu sıcaklarda fena hakikaten
kacla başlamıştın canım kaçıncı haftadasin belki ödem oluyordur bende başlarda iyi gitmiştim ama son haftalar resmen sürekli şiştim çok fazla ödem olmuştu

Kizlar bugn market market gezip bayram cikolatasi aldım  a101 gelem istedigm vardi bulamaynca 3 market dolandm ama kahve yanina gunde 1-2 sorun olmaz diyr dusunuyorm
Bayram çikolataları çok yağlı oluyor canim normal cikolataya göre ama bayramda dozunda tüketebilirsin tabi

GastrikAsit biz hamile degilken aliyoruz kilo senin almam cok dogal cnm :) ama yazdigna gore dikkat de ediyorsn bence odemde vardir sicaklar illaki odem tuturuyr limonlu su ic arada iyi gelir bide ayaklari yukari kaldir uzan rahatina bak cocuk dogunca ariycaksin bu gunlerinintadini cikar kuzumm

çok geçmiş olsun canım, şimdi nasıl yavrun?
Kizlaaarr napiyosunuz bayadir ugrayamadim herkes iyi mi bakalım? Ben iyiyim çok şükür bebek de iyi bir sıkıntı yok. Son zamanlarda baya uyku ve halsizlik var sürekli uyuma modundayim sicaklardan mi anlamadım.
çok şükür canım, seninde bebşinde iyi olmanıza sevindim
bugun esimle konustuk tr ye gitmeye gonlu var biraz.eger simdiki arabayi satim baska araba alirsam belki gideriz dedi
cok heycanlandim
Hadi hayırlısı benimde eşim istiyor ben istemiyorum

bugun esimle konustuk tr ye gitmeye gonlu var biraz.eger simdiki arabayi satim baska araba alirsam belki gideriz dedi
cok heycanlandim
Hadi hayırlısı canim. Bir yıl boyunca Türkiye hayali ile yaşıyoruz, birde gidemeyince cok üzülüyor insan. Insallah sizde gidersiniz

İyi akşamlar kızlar yeğenim fıtık ameliyatı oldu yazanlar olmuş ablam müsait değildir yazayım kist varmış bi de işte fıtık kisti sıkıştırmış kist çürümüş ondan yumurtalıklara sıkıntı vermesin diye anı ameliyat oldu bizim cadı şükür iyi şimdi kayınvalidesigildeler hala alıntılara bakamayabilir
Bugün yatak odası ve banyoyu toparladım balkon sezonunu kapattık yastıklar halılar hep bı yerde dağınıktı şükür toplandı baya
Vücudum ilk günler hiç doğum yapmamış gibiydi şimdi sıkılasmak gerekiyor onun içinde bi kaç ay bekleyeceğim şimdilik yediklerime dikkat edip yağdan gitmesi için çabalycam
Yarın tartı için heyecanlıyım insAllah kısa zmnda 80lere duserim
Doğumdan geldiğim gün kendimi hiç beğenmediğim için fotoğraf çekmemiştim ama baya vardı göbeğim

Eklentiler

• Screenshot_2020-07-23-23-13-19-87.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 37
Son düzenleme:
Olduğun kilodan daha zayıf görünüyorsun yalnız ,bana öyle geldi

Olduğun kilodan daha zayıf görünüyorsun yalnız ,bana öyle geldi
Şu an tek sıkı olmayan yerim kursağım ve alt karnım snrm genel olarak kilomu çok göstermedigimi söylerler ama tabi fotograftan kaynaklı da göz yanılması olabilir canlı görmek farklı saol cnm

Güncel kilon 93se hiç göstermiyorsun

Herkese iyi geceler kısçeler

Eşimin bin tane sabotajı ile bu hafta bitti sayılır, ölesiye yorgunum, şu saat oldu yatsıyı ancak kılabildim, ne ara öğünler ne öğlen yemekleri oldu doğru düzgün, kaloride kaçamaklar var ama ben şu an deli gibi açım, suya abanıyorum:)
Bu haftaki tartıdan çok umutlu değilim ama bakacağız yarın sabah
Yarın benim için yine epey yorucu bir gün olacak, yatmaya gidiyorum artık biraz daha ayakta kalırsam bir şeyler yiyeceğim:) hepinize sevgiler

Biz iyiyiz canım, kaç haftalık oldun, şuraya bi gebelik imzası bırakta takip edelim ayol
19. Haftaya girdi canım 18+4. Ya ben takvim yapmak istemedim çocuğu olmayan çok fazla insan var, her zaman olmasa da duygusal bir anına denk geldiği zaman o takvimi görünce bile üzülüyor insan. Kendimden biliyorum Ben ara ara söylerim size
Bende sizi özledim kuzumm
Ben de mi kilodan dolayı hissedemiyorum acaba? Merak ediyorum nasıl bir his olduğunu heyecanlanıyorum. Arada elimi karnıma koyup bekliyorum belki tepki verir diye ama tık yok
Canım benim seni etiketleyip yazacaktım ama dalginligima gelmiş. Hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallah bebişin
Ben 70'le başlamıştım ilk hafta 68.5 oldu sonra hep 69.9'du uzun bir süre. Şimdi 73 oldu. Yani 3 kilo almışım baştan beri. Aslında bu haftaya kadar 5 kg normal gözüküyor ama sonuçta benim kilom var, benim için çok fazla olur. Biraz kendimi tutayım en azından 1 kg azalsın diyorum ama fena acikiyorum Sağlıklı yiyeceklerle gecistiriyorum ara öğünleri.
Halsizlik konusu da sanırım dediğin gibi sıcaklardan. Sürekli bir uyku halindeydim.
Kizlar bugn market market gezip bayram cikolatasi aldım  a101 gelem istedigm vardi bulamaynca 3 market dolandm ama kahve yanina gunde 1-2 sorun olmaz diyr dusunuyorm
Kuzum sen kahve yanına yiyodun bitter cikolata etki etmiyordu sana. Çok da güzel verdin. Yine aynı düzeni devam ettirirsen bence sorun olmaz. Bayram diye abartma ama
Canımmm saglikla bi dogsunda inşallah
Limonlu su içeyim dediğin gibi, ödem varsa iyi gelir.
çok geçmiş olsun canım, şimdi nasıl yavrun?
çok şükür canım, seninde bebşinde iyi olmanıza sevindim

Hadi hayırlısı benimde eşim istiyor ben istemiyorum
Canım benim sende kuzularinda iyidir inşallah
Gayet iyi görünüyorsun canım, hiç kilonu gostermiyosun. İpin ucunu birakma, emzirme döneminde hızlı gidiyormuş zaten. Korse kullaniyor musun? Doğumdan ne kadar sonra kullanılmaya başlanıyor hiç bilmiyorum.

23.07.2020

08.45 (kahvaltı)

1 haşlanmış yumurta
5 yeşil zeytin
1 dilim peynir
Domates-salatalık-biber

13.30
1 kase yulaflı yoğurt (1 yk yulaf)

15.00
1 ince dilim karpuz
1 hurma

18.00 (akşam yemeği)
8 yemek kaşığı bezelye
3 küp kavurma et
1 şişe maden suyu

su : 3.5 litre
30 dk bölgesel : 90 puan @zsaracoglu
[/QUOTE]
Süper menü, Canım afiyet olsun
Afiyet olsun Canım, süpersin
Saatleri belirtmemissin Canım
Afiyet olsun Canım, gayet güzel
Afiyet olsun Canım, güzel gidiyorsun
Tatlı olmasa mükemmel olurmuş
Afiyet olsun Canım
Afiyet olsun Canım, o zaman yediklerini eritmisindir
Görürsün Canım inşallah, akşam yemeğini hafif geçirmişsin ama yine de sorun olmaz diye düşünüyorum hemen uyumadı isen

amin abla sagol.
Çok geçmiş olsun ani olmuş
evet baya ani oldu canim . ne oldugunu anlayamadan ameliyata aldilar. Simdi daha iyi canim
Geçmiş olsun canım fıtık mı oluşmuş kaşığında?
evet canim kasigim agriyor diyordu ama ben boy uzamasina baglamistim. Dun sabah baktin sislikte var fitiktan suphelendim ve goturdum . doktor baya korkuttu yumurtaligi firtip sikistiysa yumurtaligi zarar goemustur diye. Sukurki buyuk bir sikinti yokmus.
geçmiş olsun kuzum nesi varmış?
kasik fitigi canim sagolasin
Fıtık olmuş benim kızım da olmustu ameliyat..
Geçmiş olsun
sagol canim. Rabbim evlatlarimizi korusun ins
Çok geçmiş olsun
sagol canim
Çok geçmiş olsun. Rabbim acil şifalar versin
sagol canim . amin tum hastalara ins
gecmis olsun cnm. bazen boyle her sey ustuste gelebiliyor. Allah selamet versin
sagol canim. İnan su bir kac aydir baya ust uste geldi ve kendimi baya yorgun hissediyorum. Vucut olarakta yorgunum ama psikoloji olarak daha kotuyum. Sikildim cokkkkkk
Çok geçmiş olsun canım ya şimdi nasıl iyimi annesi❤
sagol canim. İyi cok sukur.
Çok geçmiş olsun, şimdi nasıl yolunda mı herşey
sagol canim. Elhamdulillah iyi simdi bi sikintisi yok
gecmis olsun canim apandis felanmi
Sagol canim. Kasik fitigi canim.

Selam lozlar yüm gün giremedim kusura bakmayın işlerim vardı ve arıtıcı patlamış bende giderden sanıp suyu açmıyorum tabi heryer su içini boşalttım ama filtrelerden akıyo hala sürekli gidip siliyorum

Bu hayatta benden daha talihsiz birini bulamazsınız böyle şeyler beni sürekli bulur
Neyse menümü yazayım geçmiş yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…