Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ama böyle yiyip 100 gram daha almayı başarmışım malesef.. Sabah 63.1 kg geldim.

Bugün tam diyet yaptım.

SABAH: 1 kayısı

ÖĞLE: 1 elma

AKŞAM: 1 elma + 9 erik

Eve geldiğimde 62.7 kiloydum bakalım sabaha kaç çıkıcam

iyi akşamlar canlarım.cuma günü akşam eşimimin arkadaşı ıspartaya davet etti.apar topar gittik.bu akşam da döndük.orada diyet yapmadım ama abartmadımda..ve 88.2 olmuşum.ya şaka gibi.4 haftadır takımdayım ve her gün yürüyüş yaptım. şok diyette yapmadım.verdiğim 3 kiloyu neden aldım ben ya üç günde alınmazki 3 kilo ...neyse sabah bidaha tartılacağım.bakalım sonuç ne çıkacak.çünkü genellikle aç karnıma ve çıplak tartılıyorum.

günaydın kızlar yorucu bir haftasonunun ardından gözlerimi açamasamda mecburen işe geldim
yasemincim hoşgeldin bebem valla ne yalan söyleyeyim ben senden de bir bebek haberi bekliyodum,beni sorarsan haftasonu düğünde anladım ki bir süre daha bebek yapmamak lazım seneye eylülde kardeşim gibi olan eşimin kuzeninin düğünü var karadenize kız vericez ufacık bebekle hayatta gidemem en iyisi bebek fikrini ötelemek zaten eşimde henüz erken diyo
sonraaa acayip yoruldum çok çok oynadım sadelik her zaman tercihimdir ve yine düğünde en şık olarak mukafatımı aldım bide eşimin taraf hem tombiktir ben resmen çıtır kıvamındaydım (amma mutevazıyım dimi)
gelelim topikte bulunma sebebimiz olan kilo durumuna son 1 aydır diyet falan yapmıyorum yazın gelmesiyle sıvı ve meyve ağırlıklı oluyo beslenmem öğlen genelde fast food yememe rağmen veriyorum ama akşam yemiyorum onun etkisimidir yoksa düğünde çok oynamış olamın mı bilinmez 64 lü rakamları ucundan gördüm

Son düzenleme:
Günaydın canım arkadaşlarım,
Sabah itibari ile tartıldım 63,4 kg çıktım yani tatilde 10 günde 1,2 kg almışım, hemen normale dönmeye çalışacağım cumaya kadar Allah nasibederse.
Bugün ilk iş günüm aman çok şükürki depresyonik bir şekilde müşteri hucumuna uğramadım maşallah diyeyim kafam yerimde işlerimi toplamaya çalışıyorum, tabi sabahtan melisa çyımı içtim sinirlenmiyim kimseye ilk günden diye

ayy canım çok fena bir haber bu azda değil yani inşallah aldığın hızla geri verirsin hemen
Oooooooooh mahvettim diyeti !!!!!!! 1 tabak patates salatası ve 2yumurta ve 3 kaşık yulaf kepeğiyle lor peynirinden yapılmış krep yedim yarın 63ten de fazla çıkarım kesin üfffffff
ayyy nazar nazar başka bişey değil yaa, sana inanamadım bir anda aklın başından mı gitti ne oldu cancağızım

nagişim canımmm hoşbulduk tatlım bende +1,2 kg ile tekrar sahalardayım, valla tur iznim boyunca regl olunca dönüştede bebek haberi veremiyorum malesef canım rezillik yaa ne bitmez tükenmez hastalıkmış sinir etti beni, gelincede dr a gittim bi ilaç verdi bu ay yapma bebek memek dedi, gene kaldım öyle neyse inşallah edacığımdan güzel haberler gelirde seviniriz, yazık yatıp duruyordu en son tehlikeli bir durum var diye, inşalla düzelir en kısa zamanda.
bu arada düğün anıların çok havalı olmuş canımmmmmm çatladık patladık resmen, çubuk kraker gibi tarif etmişsin kendini yaa kıskanıcaz ona göre

ahh yavrumm ne çubuk krakeri bildiğin galeta gibiyim ama ortalamaya bakınca iyi durumdaydım züğürt tesellisi yani
en yakın zamanda koyucam fotoları o zaman yoruma açıcam :)
ya seninkide amma bahtsızlık koca tatili hasta mı geçirdin bide bu sıcakta acıdım sana kuzum ya

Günaydınnn mı desemmm tünaydın mı desemmm bilemedim Herkese iyi haftalar kızlar, öğlen olmak üzere hala pazartesi sendromunu üzerimden atamadım, sıkıla sıkıla işlerimi yapmaya çalışıyorum.

Yaseminim canım, hoşgeldinnn, tatil iyi geçmiştir umarım...Tatilde olmana rağmen yine iyisin cnm ben tatile matile çıkmadan senin şimdi aldığn kiloyu 1 günde alıyorum birde şimdi birden az yemeye başlayınca çabukcak vereceksin o son aldığın kiloyu.
nagişimmm eminim çok güzel olmuşsundur, senın facete bi düğünde çekindiğin resimler var,onları da çok beğenmiştim, maşallah gören 1 çocuk doğurduğuna inanmaz...bunları da çok merak ediyorummmm.

H.sonu halam bizdeydi, kadın benim son halimi görünce çok şaşırdı basenlerin nasıl gitti dedi, dedim yok onlar yerinde bi yere gitmedi ama yok dedi onlarda gitmiş, vucüdün çok yumuşamış dedi, spor yap bir de hareketler gösteriyor canmm ya sıkılaşayım diye

Bu arada her hafta sonu gibi bu haftada berbattı diyet yönünden cumartesiyi kazasız belasız atlattım ama pazar evde olduğum için biraz abartım sabahta tartılmaya korktum, ya bir de bende şu psikoloji oluşmuş, cuma tartıldıktan sonra sanki yarış bitmiş herşey serbestmiş gibi geliyor sonra pazartesi kendime geliyorum

valla söyle bi durum var canm tartı kolyda sabh evimn önünden servs alıyo iş yerime bırakıyo dönüştede aynı durum .s sabh 7 de alyo aksam 7 bucukda evde oluyorm şimdi gelde zaman bul :/

Cnmm aksm geldıgınde araya sıkıstır dseerım o zaman en azından 7 gıdı evde oluyorsan 45 dk 1 saat yer harekewtlerı yap hftanın 3 gunu bıle yapdsan gayet yeterlı olacaktır dene derım

Ahh cnmm yaa nasıl oldu bende bılmıyorum ama ben verdıgım 10 kıloyu gerı aldım o kadar sınsı o kadar adı kı bu kılolar geldıgı hıc anlasılmıyor...

Onemlı deıl cnmm arada ben bıle unutuyorum kılo bıldıırımı oldugunu menun gercektewn dengesız olmus cnmm

Noracım sen sole bı gayret daha asılsan aslında kolayca verırsın bıde platese felan yazıl mutlaka goreceksın kılo veremesen bıle sıkılastıgın ıcın ıstedıgın kıvsama gelırsın

Masallah 10 kn mı yuzmek ve yurumek en guzel spor seklı

Bugün kü menüm
sabah 1 bardak soğuk süt
2 tane zeytin
çok az peynir
şuanda 1 bitki çayı içiyorum
akşama kadarda 4 tane elma ve su içmeyi planlıyorum

Cnmm cok az bu yaa nasıl dayanıyorsun bu menuye

Ohhh hosgeldııınnn bende cok ıstıyorum kradenız turu ama bı turlu olmuyor evlenebılırsem artık balayına gıderım...

Cnmm benım mumkun deıl 3 kılo alman sıskınlıktır gecer bence

Ohhh senın adına sevındım cnmm dugunun ıyı gecmesıne bende kendımı benden kıloluların yanında ıyı hıssedıyorum pıskolojık sanırsam..

GÜÜÜÜ NAAAAYYY DDIIIINNNNN

HERKESE SAĞLIKLI NEŞELİ AZ KCL BOL KILO KAYIPLI BI HAFTA OLSUN INSALLAH

Cumartesı gunu ızınlıydımm gelemedım lısteyıde yayınlayamadım kusura bakmayın kızlar.Bu cumartesıde ızınlıyım dugune gıdıcem ama hala gram veremedım nasıl gıdıcem hıc bılmıyorum valla :2: Neyse kendı dusen aglamaz

Hafta sonun verdıgı rehavetle menumden hıc bahsetmıyorum bıle.Cumartesı kuafore gıttım sacımı boyatmak ıcın oda rengı tuturamadı sınır ettı benı bıde kadın sucunu kabul etmıyor senın ıstedıgın renk bu dıyınce benı benden aldı zaten .Neyse sınırlenmıycem

Böle yanı kızlar sımdı lısteyı yayınlayıp ferıhayı ızlemeye gıdıcem geldıgımde butun bu sayfalar dolmus tasmıs sohbet akmıs olsunnn

9. TAKIM BİREYSE DERECELER

1 antsibel 1,53
2 Doksanaltmısdoksan 1,40
3 Mursh: 0,82
4 Nagieymen 0,61
5 Fadime02: -0,52
6 Nora -0,74
7 Yirmi -1,77

Son düzenleme:
nagişim valla benimkide böyle bir bahtsızlık işte reglili tatil
canım benim fotoları foruma koyda bende göreyim merak ettim valla öyle ballandıra ballandıra anlattın ki

Mursh hoşbulduk canımi ma takım kaptanı olarak sen işi sıkı tutki bizede iyi örnek ol. hani bi laf vardır açıkça ayazamıyacağım banlanırım felan diye "imam osu...sa, cemaat sı...ar" diye, yani öyle olmayalım lütfen ipleri sıkı tut tatlım

Gamzecim canımcığım benim çok sağol hoşbuldum, herkes az çok kilolar almış filan kendimi kötü hissetmedim sayenizde sevgili dostlarım benim
canım senin bu vucudunun yumuşaklığı için bilgili bir spor hocası eşliğinde bilinçli harektler yapman şart heralde , ozaman inşallah toparlarsın en kısa zamanda.

Oooooooooh mahvettim diyeti !!!!!!! 1 tabak patates salatası ve 2yumurta ve 3 kaşık yulaf kepeğiyle lor peynirinden yapılmış krep yedim yarın 63ten de fazla çıkarım kesin üfffffff
yok şekerim, sen hemen toparlayıverirsin bu gün.ayrıca yumurta yulaf falan çok da sıkıntılı besinler değil. 1 saat yürüdün mü hepsi gider

maşallah canım. dua et biz de çıtır çıtır olalım.yoksa sinirden çatır çatır çatlıycam.

noracım bu hafta bari toplayalım kendimizi.değişik yöntemler mi denesek acep :44::44::44: şoklasak falan

anaaaaaaaaammm bu günleride mi görecektim anammmmmmmm

ahh benim cnm tşk ederim
bende senin gibiyim cuma bildiriminden sonra çoşuyorum buda demek oluyo ki ben haftada 4 gün yediklerime dikkat ediyorum
bunu haftada 1e indirebilsem demekki daha başarılı olucam ama nerdeeeeeeeeeeeeeee

antisibel, doksanatmışdoksan ve murch cum hepinizi öptüm ,kucakladım ,havalara zıplattım bebekler. bu hafta ben de birincilik istiyyooooooooooooorum

iyiyim nagişim, valla sıcaklarla uğrasşıyorum.milletin sıcaktan iştahı kesilmiş bense hala açççççıımm

bak bugün bırak diyeti yatana kadar canın ne istiyosa ye miden bulanana kadar gece yatmadan antisibelin verdiği tariften çayı yap iç,yarın sabah sıkkı bir kahvaltıyla güne başla ve diyete
haftasonu krallar gibi kahvaltı yaptım bir dahada gün boyu meyve ve sıvı tüketiminden başka bişey cnm istemedi bugün sal gitsin ama yarın sabah toparlan cnm gitmeli bu kilolar eylül döneminde öğrencilerini şaşırt biraz gerçi en önemlisi eşlerin verdiği tepki

Valla bende bilmiyorum napsak, çok sıkıldım iki ileri bir geri gitmekten 2 kilo veriyorum, o hafta 2 gün içinde o verdiğimi de alıyorum önceden cnm çikolata mı çekti 1 tane yesem kafiydi ama şimdi öyle değil 1 tane yetmiyor valla bana 1 taneden tad alamıyorum anca 2-3 tane bide üstüne gofret kek yiyince anca tad alıyorum

ben hergün yarın baştan balşıcam tamam moralimi bozmuyorum vericem yine eskisi gibi diye kendimi avutuyorum ama herseferinde yine bozuyorum az biraz sıksam dişimi olacak ama 4-5 günden sonra salıveriyorum, yirmi abla ben önceden de şok diyetlere karşıydım ama son yaptığım diyetten sonra daha bir soğudum, ben yapamıyorum tek besinle beslenemiyorum halsiz düşüorum bu sefer spor yapamıyorum oruçlu gibi oluyorum zaten 1 haftadan sonrasna dayanamıyorum sonrada salıverıyorum önüme ne gelirse yiyorum annem bile dün halama diyorki böyle zayıfladğına bakma yedim mi de herşeyi siliyor süpürüyor ayy dedim abartma yaa

slm kızlar dün akrabalarla deniz kenarına pikniğe gittik Gayet güzel zaman geçirdim..zaten pazar günleri diyet yapmıyorum mola günüm.... bugün sabah itibari ile başladık yine koşturmaya.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…