- Konu Sahibi Handandandan
-
- #37.961
tatlım süpersin maşallah yaa, diyetini neden beğenmedin süpersin topu topu 4 tane lokum fazlan var, maşallah sana yaa
ben tatil psikolojisi ile götürüyorum çok fenayım, kesin ilk başladığım kiloda çıkarım yarın sabah, ama evde çok işler vardı, onları yaptım çok yoruldum yedim yedim ...
sabahtan itibaren inşallah aranızdayım diyetimle
ayy canım çok fena bir haber bu azda değil yani inşallah aldığın hızla geri verirsin hemeniyi akşamlar canlarım.cuma günü akşam eşimimin arkadaşı ıspartaya davet etti.apar topar gittik.bu akşam da döndük.orada diyet yapmadım ama abartmadımda..ve 88.2 olmuşum.ya şaka gibi.4 haftadır takımdayım ve her gün yürüyüş yaptım. şok diyette yapmadım.verdiğim 3 kiloyu neden aldım ben yaüç günde alınmazki 3 kilo ...neyse sabah bidaha tartılacağım.bakalım sonuç ne çıkacak.çünkü genellikle aç karnıma ve çıplak tartılıyorum.
ayyy nazar nazar başka bişey değil yaa, sana inanamadım bir anda aklın başından mı gitti ne oldu cancağızımOooooooooh mahvettim diyeti !!!!!!! 1 tabak patates salatası ve 2yumurta ve 3 kaşık yulaf kepeğiyle lor peynirinden yapılmış krep yedimyarın 63ten de fazla çıkarım kesin üfffffff
günaydın kızlar yorucu bir haftasonunun ardından gözlerimi açamasamda mecburen işe geldim
yasemincim hoşgeldin bebem valla ne yalan söyleyeyim ben senden de bir bebek haberi bekliyodum,beni sorarsan haftasonu düğünde anladım ki bir süre daha bebek yapmamak lazımseneye eylülde kardeşim gibi olan eşimin kuzeninin düğünü var karadenize kız vericez ufacık bebekle hayatta gidemem en iyisi bebek fikrini ötelemek zaten eşimde henüz erken diyo
sonraaa acayip yoruldum çok çok oynadım sadelik her zaman tercihimdir ve yine düğünde en şık olarak mukafatımı aldımbide eşimin taraf hem tombiktir ben resmen çıtır kıvamındaydım (amma mutevazıyım dimi)
gelelim topikte bulunma sebebimiz olan kilo durumuna son 1 aydır diyet falan yapmıyorum yazın gelmesiyle sıvı ve meyve ağırlıklı oluyo beslenmem öğlen genelde fast food yememe rağmen veriyorum ama akşam yemiyorum onun etkisimidir yoksa düğünde çok oynamış olamın mı bilinmez 64 lü rakamları ucundan gördüm
Günaydın canım arkadaşlarım,
Sabah itibari ile tartıldım 63,4 kg çıktım yani tatilde 10 günde 1,2 kg almışım, hemen normale dönmeye çalışacağım cumaya kadar Allah nasibederse.
Bugün ilk iş günüm aman çok şükürki depresyonik bir şekilde müşteri hucumuna uğramadım maşallah diyeyimkafam yerimde işlerimi toplamaya çalışıyorum, tabi sabahtan melisa çyımı içtim sinirlenmiyim kimseye ilk günden diye
ayy canım çok fena bir haber bu azda değil yani inşallah aldığın hızla geri verirsin hemen
ayyy nazar nazar başka bişey değil yaa, sana inanamadım bir anda aklın başından mı gitti ne oldu cancağızım
nagişim canımmm hoşbulduk tatlım bende +1,2 kg ile tekrar sahalardayım, valla tur iznim boyunca regl olunca dönüştede bebek haberi veremiyorum malesef canımrezillik yaa ne bitmez tükenmez hastalıkmış sinir etti beni, gelincede dr a gittim bi ilaç verdi bu ay yapma bebek memek dedi, gene kaldım öyle neyse inşallah edacığımdan güzel haberler gelirde seviniriz, yazık yatıp duruyordu en son tehlikeli bir durum var diye, inşalla düzelir en kısa zamanda.
bu arada düğün anıların çok havalı olmuş canımmmmmm çatladık patladık resmen, çubuk kraker gibi tarif etmişsin kendini yaa kıskanıcaz ona göre
valla söyle bi durum var canm tartı kolyda sabh evimn önünden servs alıyo iş yerime bırakıyo dönüştede aynı durum .s sabh 7 de alyo aksam 7 bucukda evde oluyorm şimdi gelde zaman bul :/
mursh ben en çok verdiklerimi de alıcam diye korkuyorumeski azim, eski hırs yok önceden hiç üşenmeden akşamları yorgun argın yinede evde sporumu yapardım şimdi 4-5 günlük diyetten sonra yine başa dönüyorum, birşeyler yapmam lazımmmmmmmmm ((
Özür dilerim ya ben bugun evden çok erken çıktım ve tamamen unuttum kilo bildirimi yapmayıkilom 63 çıktı sabah
Bugünkü menüm felaketttt
SABAH: 1 elma
ÖĞLEN: 1 tabak patates kızartması
ARA: 1 tane dondurma
AKŞAM: 1 tane lokum + 1 kayısı + 1 tabak hindili salata + 3 kaşık patates salatası
2 litre su
bugün cidden felaket bi menü :) yarın telafi edicem.. bakalım kaç kilo alıcam bu menüyle
Günaydın kızlarrrrrrrr, dün yediklerimden sonra yarım kilo almışım buna da şükür 70 çıkarım tartıda diye düşünmüştüm, şu an 69 kiloyum, 4 kilo var sadece azmedip kaçamak yapmayıp şu 4 kiloyu vermem lazım 1 ay noldu nerdeyse hala yerimde sayıyorum...
mursh resim ekleyecektim ama dünkü kilomla aynı çıkmadım maalesef o yüzden çekmedim resmi, ben her sabah tartıldığım için dün kilo bildirimini de unutmuşum tartılırken sanki hergün tartılıyormuşum gibi tartıldım, Allah'tan işyerinde aklıma geldikilo vermediğimi bildiğim için heyecanla cumayı da beklemediğimden unuttum sanırım.
merhabalar herkese dün dediğim gibi 10 km yürüdüm ama çok yoruldum...akşam eve gelince duş aldım sonrada nasıl uyuduğumu ben bile bilmiyorumbugünde denize gitmeyi planlıyorum ama bakalım akşa kadar yorgunluğum geçerse gideceğim...
Bugün kü menüm
sabah 1 bardak soğuk süt
2 tane zeytin
çok az peynir
şuanda 1 bitki çayı içiyorum
akşama kadarda 4 tane elma ve su içmeyi planlıyorum
Canlarımmm bn geldimmm, tabiki cumrtesi günü olması sebebiyle coşkulu bir krşılama beklemiyorum
bugün pazardan 14 tane mısır aldım, marketten de altınbaşak, k-fleks- v.. aldım, şu mısırları yiyim bitirim de diyete başlıyacağım hemen, şimdi tartılmıyorum, pazartesi sabah tartılıcam, kesin YARMAGÜL gibi olmuşumdur
Edda ayyy maşallah yaaa çok çok çok sevindim senin adın, inşallah çabucak düzelirsin herşey yoluna girer, hadi bakalım hamilelik sezonumuz seninle birlikte açılmıştır inşallah, darısı sağlıkla hayırlısıyla isteyenlerede olsun. bana ve nagişime
karadeniz turu hakkındaki yorularımı söyliyim bu arada, bence gap turu daha güzrldi, tur düşünenlere gapı tavsiye ediyorum, kardeniz güzel ama özel biyeri pek yok yani heryerde aynı manzara yeşillik ve kan sulargapta tarihi eserler, eski yapıtlr çok çok daha fazla, benim daha çok ilgimi çekmişti o yüzden. bide karadeniz hep yokuş, canım çıktı valla
ardından kastro diye biyere denize gittik, çadır kurduk, ordada yerde yataktan yorgun düştükçok şükür evdeyim yani cennetteyim bence
geçmişi okuyamadım, önemli bir oly oldumu bana özet geçin lütfeeeennn
hepinizi öpüyorum, ayy çok özlemişim
iyi akşamlar canlarım.cuma günü akşam eşimimin arkadaşı ıspartaya davet etti.apar topar gittik.bu akşam da döndük.orada diyet yapmadım ama abartmadımda..ve 88.2 olmuşum.ya şaka gibi.4 haftadır takımdayım ve her gün yürüyüş yaptım. şok diyette yapmadım.verdiğim 3 kiloyu neden aldım ben yaüç günde alınmazki 3 kilo ...neyse sabah bidaha tartılacağım.bakalım sonuç ne çıkacak.çünkü genellikle aç karnıma ve çıplak tartılıyorum.
günaydın kızlar yorucu bir haftasonunun ardından gözlerimi açamasamda mecburen işe geldim
yasemincim hoşgeldin bebem valla ne yalan söyleyeyim ben senden de bir bebek haberi bekliyodum,beni sorarsan haftasonu düğünde anladım ki bir süre daha bebek yapmamak lazımseneye eylülde kardeşim gibi olan eşimin kuzeninin düğünü var karadenize kız vericez ufacık bebekle hayatta gidemem en iyisi bebek fikrini ötelemek zaten eşimde henüz erken diyo
sonraaa acayip yoruldum çok çok oynadım sadelik her zaman tercihimdir ve yine düğünde en şık olarak mukafatımı aldımbide eşimin taraf hem tombiktir ben resmen çıtır kıvamındaydım (amma mutevazıyım dimi)
gelelim topikte bulunma sebebimiz olan kilo durumuna son 1 aydır diyet falan yapmıyorum yazın gelmesiyle sıvı ve meyve ağırlıklı oluyo beslenmem öğlen genelde fast food yememe rağmen veriyorum ama akşam yemiyorum onun etkisimidir yoksa düğünde çok oynamış olamın mı bilinmez 64 lü rakamları ucundan gördüm
yok şekerim, sen hemen toparlayıverirsin bu gün.ayrıca yumurta yulaf falan çok da sıkıntılı besinler değil. 1 saat yürüdün mü hepsi giderOooooooooh mahvettim diyeti !!!!!!! 1 tabak patates salatası ve 2yumurta ve 3 kaşık yulaf kepeğiyle lor peynirinden yapılmış krep yedimyarın 63ten de fazla çıkarım kesin üfffffff
maşallah canım. dua et biz de çıtır çıtır olalım.yoksa sinirden çatır çatır çatlıycam.günaydın kızlar yorucu bir haftasonunun ardından gözlerimi açamasamda mecburen işe geldim
Günaydınnn mı desemmm tünaydın mı desemmm bilemedimHerkese iyi haftalar kızlar, öğlen olmak üzere hala pazartesi sendromunu üzerimden atamadım, sıkıla sıkıla işlerimi yapmaya çalışıyorum.
Yaseminim canım, hoşgeldinnn, tatil iyi geçmiştir umarım...Tatilde olmana rağmen yine iyisin cnm ben tatile matile çıkmadan senin şimdi aldığn kiloyu 1 günde alıyorumbirde şimdi birden az yemeye başlayınca çabukcak vereceksin o son aldığın kiloyu.
nagişimmm eminim çok güzel olmuşsundur, senın facete bi düğünde çekindiğin resimler var,onları da çok beğenmiştim, maşallah gören 1 çocuk doğurduğuna inanmaz...bunları da çok merak ediyorummmm.
H.sonu halam bizdeydi, kadın benim son halimi görünce çok şaşırdı basenlerin nasıl gitti dedi, dedim yok onlar yerinde bi yere gitmediama yok dedi onlarda gitmiş, vucüdün çok yumuşamış dedi, spor yap bir de hareketler gösteriyor canmm ya sıkılaşayım diye
Bu arada her hafta sonu gibi bu haftada berbattı diyet yönünden cumartesiyi kazasız belasız atlattım ama pazar evde olduğum için biraz abartım sabahta tartılmaya korktum, ya bir de bende şu psikoloji oluşmuş, cuma tartıldıktan sonra sanki yarış bitmiş herşey serbestmiş gibi geliyorsonra pazartesi kendime geliyorum
9. TAKIM BİREYSE DERECELER
1 antsibel 1,53
2 Doksanaltmısdoksan 1,40
3 Mursh: 0,82
4 Nagieymen 0,61
5 Fadime02: -0,52
6 Nora -0,74
7 Yirmi -1,77
Günaydınnn mı desemmm tünaydın mı desemmm bilemedimHerkese iyi haftalar kızlar, öğlen olmak üzere hala pazartesi sendromunu üzerimden atamadım, sıkıla sıkıla işlerimi yapmaya çalışıyorum.
Yaseminim canım, hoşgeldinnn, tatil iyi geçmiştir umarım...Tatilde olmana rağmen yine iyisin cnm ben tatile matile çıkmadan senin şimdi aldığn kiloyu 1 günde alıyorumbirde şimdi birden az yemeye başlayınca çabukcak vereceksin o son aldığın kiloyu.
nagişimmm eminim çok güzel olmuşsundur, senın facete bi düğünde çekindiğin resimler var,onları da çok beğenmiştim, maşallah gören 1 çocuk doğurduğuna inanmaz...bunları da çok merak ediyorummmm.
H.sonu halam bizdeydi, kadın benim son halimi görünce çok şaşırdı basenlerin nasıl gitti dedi, dedim yok onlar yerinde bi yere gitmediama yok dedi onlarda gitmiş, vucüdün çok yumuşamış dedi, spor yap bir de hareketler gösteriyor canmm ya sıkılaşayım diye
Bu arada her hafta sonu gibi bu haftada berbattı diyet yönünden cumartesiyi kazasız belasız atlattım ama pazar evde olduğum için biraz abartım sabahta tartılmaya korktum, ya bir de bende şu psikoloji oluşmuş, cuma tartıldıktan sonra sanki yarış bitmiş herşey serbestmiş gibi geliyorsonra pazartesi kendime geliyorum
murc kaptancım nasılsın cnm boşver kuaförü takma onlar hep haklıdır zaten
yirmi hoşgeldin cnm sen nasılsın
iyiyim nagişim, valla sıcaklarla uğrasşıyorum.milletin sıcaktan iştahı kesilmiş bense hala açççççıımm
yok şekerim, sen hemen toparlayıverirsin bu gün.ayrıca yumurta yulaf falan çok da sıkıntılı besinler değil. 1 saat yürüdün mü hepsi gider
maşallah canım. dua et biz de çıtır çıtır olalım.yoksa sinirden çatır çatır çatlıycam.
noracım bu hafta bari toplayalım kendimizi.değişik yöntemler mi denesek acep :44::44::44: şoklasak falan
anaaaaaaaaammm bu günleride mi görecektim anammmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?