- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #379.581
Canım yanlış anlamadım değil mi Hatice’nin kızı ameliyat oldu kıyamam ya inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur yavrucakİyi akşamlar kızlar yeğenim fıtık ameliyatı oldu yazanlar olmuş ablam müsait değildir yazayım kist varmış bi de işte fıtık kisti sıkıştırmış kist çürümüş ondan yumurtalıklara sıkıntı vermesin diye anı ameliyat oldu bizim cadı şükür iyi şimdi kayınvalidesigildeler hala alıntılara bakamayabilir
Bugün yatak odası ve banyoyu toparladım balkon sezonunu kapattık yastıklar halılar hep bı yerde dağınıktı şükür toplandı baya
Vücudum ilk günler hiç doğum yapmamış gibiydi şimdi sıkılasmak gerekiyor onun içinde bi kaç ay bekleyeceğim şimdilik yediklerime dikkat edip yağdan gitmesi için çabalycam
Yarın tartı için heyecanlıyım insAllah kısa zmnda 80lere duserim
Doğumdan geldiğim gün kendimi hiç beğenmediğim için fotoğraf çekmemiştim ama baya vardı göbeğim
Az kalmış canım ben de senin kilolarındaydım 20. Haftada hissetmiştim ilk sonra bi iki hafta hissetmemiştim sonra dur durak bilmiyor keretalarBende sizi özledim kuzumm ❤
Ben de mi kilodan dolayı hissedemiyorum acaba? Merak ediyorum nasıl bir his olduğunu heyecanlanıyorum. Arada elimi karnıma koyup bekliyorum belki tepki verir diye ama tık yok
Geçmiş olsun canım iyiki hemen götürmüşsünKizlarrrr merhabalar.
Nasilsiniz neler yapiyorsunuz. Biriken sayfalari okuymiyorum. Herkes iyimi ters bisey yoktur ins
Ben baya yogun yogun geiriyorum gunlerimi ve hesapta olmayan seyler cikiyor birde.
Dun buyuk kizin kasiginda agri vardi baktim sis hastaneye getirdim acil ameliyat dediler.
Dun ameliyat oldu simdi ikindin cikis verecekler onu vekliyorum. Kebdimi bedenen ve ruhen yorgun hissediyorum ya. Su bayram gecse bitsede rahatlasam telase bitse.
Evet canim benim buyuk kiz ameliyat oldu. Sagol canim tum yavrularimizin sagligini korusun rabbimCanım yanlış anlamadım değil mi Hatice’nin kızı ameliyat oldu kıyamam ya inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur yavrucak
sagol canim. Evet bende oyle dedim iyiki daha fazla geciktirmemisimGeçmiş olsun canım iyiki hemen götürmüşsün
Kilo ile alakası yok canım, akıllı bir bebek olduğu için hissetmiyorsun, yaramaz olacak bebeklerin ki çok bariz belli oluyorBen de mi kilodan dolayı hissedemiyorum acaba? Merak ediyorum nasıl bir his olduğunu heyecanlanıyorum. Arada elimi karnıma koyup bekliyorum belki tepki verir diye ama tık yok
Rabbim acil şifa versin, kv gile mi geçtiniz yineevet canim kasigim agriyor diyordu ama ben boy uzamasina baglamistim. Dun sabah baktin sislikte var fitiktan suphelendim ve goturdum . doktor baya korkuttu yumurtaligi firtip sikistiysa yumurtaligi zarar goemustur diye. Sukurki buyuk bir sikinti yokmus
Kendime oyle kizginimki su an al cocugunu defol git. Aman babasi oldu , cenaze var dedikce ben o kadar sacma bir konudan pislik cikartmasi delirtiyor beni.Rabbim acil şifa versin, kv gile mi geçtiniz yine
afiyet olsun canım güzel görünüyo23.07.2020
08.45 (kahvaltı)
1 haşlanmış yumurta
5 yeşil zeytin
1 dilim peynir
Domates-salatalık-biber
13.30
1 kase yulaflı yoğurt (1 yk yulaf)
15.00
1 ince dilim karpuz
1 hurma
18.00 (akşam yemeği)
8 yemek kaşığı bezelye
3 küp kavurma et
1 şişe maden suyu
su : 3.5 litre
30 dk bölgesel : 90 puan U UcanSupurge
Afiyet olsun canım23 temmuz perşembe
Kabak detoksu son günü çok şükür
Kahvaltı
2 kk peynir
1.5 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
7 yeşil zeytin
Domates salatalık
Ara 15.00
1 muz 2 tatlı kaşığı sütlaç onu çok canim çekti
Akşam 18.30
2 yağsız sotelenmiş kabak
2 kaşık yoğurt
Afiyet olsun canım23/07/2020
SABAH:
-1 dilim Uno tam buğday tava ekmeği
-2-3 kaşık sepet loru
-1 haşlanmış yumurta
-4 siyah zeytin
-2 yeşil biber
-1 salatalık
ARA:
-1 kayısı
-4-5 tane kiraz
ÖĞLE:
-Fırında 1 tane tavuk but
-Kırmızı biber tarator(100 gr kadar)
-1 dilim tam buğday ekmeği
ARA:
-1 kırmızı erik
-5 tane çiğ badem
AKŞAM:
-Semizotu yemeği
-2-3 kaşık sade makarna
-1 kase yoğurt
Bugün spor yok maalesef
Afiyet olsun canım23/07/2020
7.30
2 dilim çavdar ekmeği ısıtılmış
Domates salatalık
1 dilim peynir
2 kaşık yoğurt
5 zeytin
10.30 ıhlamur çayı
12.00
1 kase mercimek corbası bol limonlu
1 tabak semizotu yemeği
4 kaşık yoğurt ve pul biber
14:00-17:00 arası
1 bardak ayran
1 sütlü filtre kahve
2 bardak çay (yarım şekerli)
1 soda
20:00
1 kase şehriye çorbası bol limonlu
5 y.k tavuklu mantarlı sote
Domates salatalık
22:00 yeşil çay içeceğim şimdi inşallah
Su 2.5 lt
Spor 20 dk normal yürüyüş
Afiyet olsun canım23 temmuz perşembe menüsü
Uyanınca limonlu ılık su
09:00 dükan krepi bi tane domates salatalık bir 1dilim peynir yeşil çay
11:30 bi ince dilim ananas 2kasik yoğurt
14:30 bi küçük şeftali bi bardak ayran
17:30 kabak kuru sarmısak yoğurt pul biber nane bi tabak
20:00 yeşil çay
21:30 4kasik yoğurt zencefil tarçınlı
Şu 3lt
Spor 40dk yürüyüş
Afiyet olsun23 temmuz perşembe
10:00 şekersiz Türk kahvesi
12:30 bir kase mercimek çorbası, 5 yk taze fasulye, 2 yk domates soslu patlıcan, 2 adet şeker pare
19:30 üç adet fırında kabak, bir kase yoğurt
21:00 metobolizma çalıştırması için çay
afiyet olsun canım23 Temmuz 2020 Perşembe
Kahvaltı 09:30
1 Yumurta
1 dilim beyaz peynir
2 yk menemen
Ara 12:45
1 büyük bardak ayran
Akşam 17:45
1 lahmacun (fındık lahmacun)
1/2 bardak ayran
Ara 21:30
1/2 haşlanmış mısır
Su lt
45 dk tempolu yürüyüş 135 puan U UcanSupurge
Afiyet olsun canım23.07.2020
10:00
3 ykMenemen
1 dilim çavdar ekmeği
1kkpeynir
5 zeytın
Domates salatalık
17:00
2 küçük dilim çavdar ekmeği
3 yk menemen
6 tane faln sucuk
Domatessalatlık
6 7 tane zeytınyağlı sarma
23:30
1 bardak süt
Su 2lt
Spor tum gun koşturdum
afiyet olsun canım23 Temmuz Perşembe
Sabah (11.30)
Yulaf ezmesi 1 çay bardağına 1 su bardağı süt
Hurma 1 tane
Ara(13.00)
Toplam 1 avuç tarhana ve ceviz
Akşam(20.00)
Mercimek çorbası 1 kase
Salata
Su: 1.5 lt
Spor : bugünlük 15 dakika yürüyüş yapabildim sadece
(Akşamı çok gec yedim bu yuzden mutsuzum umuyorum ki yarına yansimasinİnşallah yarın tartıldığımda 60lı rakamları görebilirim bu beni çok motive eder )
Afiuet olsun canım23 Temmuz Menüm
9.15: 1 haşlanmış yumurta
10 tane zeytin
Yarım dilim tam buğdaylı ekşi mayalı ekmek
Şekersiz çay
Yarım nektarı
1 halka dilim sucuk
2 çatal salatalık
1 çay kaşığı şeftali reçeli
_____
14.00: Yarım kokoreç
1 ayran
Acı biber
2 lt su
Her teklifi kabul etmek hata canım, iyi olayım yaranayım dedikçe problem eksik olmuyor.Ya kizlar geecekten es kisilerine yaranilmiyormus bir kez daha anladim.
10 gunu geckindir kv deyiz . oncesini de az cok biliyorsunuz haftada gelip 3 gun kaliyordum. E cocugum ameliyat oldu olmaz cenaze evi yine annemgile gecelim orda yatsin dedi tamam dedim.
Aksam tam yatilacak yatak yapmaya calisiyoruz eltilerde var sacma sapan bir konudan tartistik kendimi geri zekali gibi hissediyorum. Hala yaranamiyorum ve memnuniyetsizlihi oldurdu. Mutlaka sacmaliyor. İllaaa cirkeflesip pislik mi yapiyim yani anlamadimki cok daraldim kizlar sizide darlttim belki ama kusura bakmayin gece gece icimi doktum.
Ohh ne güzel yapmışsınKızlar napiyonuz kışlık vişne aldım yıka temizle poşetle yoruldum yeni oturdum arada akşam yemeğimide yedim
Yarında yakinimizda bi pazar var ordan bikac kilo daha alıp vişne reçeli yapayım diyorum kızım katkısız doğal yer
Gercekten cok canim sikkin su an. Ben kotuluk dusunmezken en ufak biseyden sacmalamak nedir ya. Valla canim kv ye sorsan burda yatinca ne olacak ayni ev diye dusunebilir. Cunku su aralar cok sacma hersey biz burda sonsuza dek kalacakmisiz gibi geliyor benim es ve kardeslerine. Hepsi ayni yani. Bayramdan sonra gelip 3er 4er gun kalmaya devam edecekmisiz. Buyuk kayni diyormus bunu. Tabiki gelinir gidilir ama insana emrivaki yapmak nedir. Tadi varsa yeter artik. Basa gelen cekilir hesabi alisacak bize gelip kalacak yerine gore diyoruz daha ne yapabiliriz anlamiyorum.Her teklifi kabul etmek hata canım, iyi olayım yaranayım dedikçe problem eksik olmuyor.
Kızın ameliyat olduğu için kabul etmesen herkes seni mazur karşılardı.
Olmuşa canını sıkma ama bundan sonra eşin bir teklif ile geldiğinde "ben ne istiyorum, bu teklifi gönülden istiyor muyum" diye düşün ve ona göre sende kendi fikirini söyle.
Erkeklere susunca hanımefendilikten sustuğunu bilmiyorlar, aklın fikrin yok düşünemiyorsun da fikir belirtiyorsun sanıyorlar.
Çok geçmiş olsun fıstığaİyi akşamlar kızlar yeğenim fıtık ameliyatı oldu yazanlar olmuş ablam müsait değildir yazayım kist varmış bi de işte fıtık kisti sıkıştırmış kist çürümüş ondan yumurtalıklara sıkıntı vermesin diye anı ameliyat oldu bizim cadı şükür iyi şimdi kayınvalidesigildeler hala alıntılara bakamayabilir
Bugün yatak odası ve banyoyu toparladım balkon sezonunu kapattık yastıklar halılar hep bı yerde dağınıktı şükür toplandı baya
Vücudum ilk günler hiç doğum yapmamış gibiydi şimdi sıkılasmak gerekiyor onun içinde bi kaç ay bekleyeceğim şimdilik yediklerime dikkat edip yağdan gitmesi için çabalycam
Yarın tartı için heyecanlıyım insAllah kısa zmnda 80lere duserim
Doğumdan geldiğim gün kendimi hiç beğenmediğim için fotoğraf çekmemiştim ama baya vardı göbeğim
sağol canım Allah razı olsun amin insAllahCanım benim seni etiketleyip yazacaktım ama dalginligima gelmiş. Hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallah bebişin
Ben 70'le başlamıştım ilk hafta 68.5 oldu sonra hep 69.9'du uzun bir süre. Şimdi 73 oldu. Yani 3 kilo almışım baştan beri. Aslında bu haftaya kadar 5 kg normal gözüküyor ama sonuçta benim kilom var, benim için çok fazla olur. Biraz kendimi tutayım en azından 1 kg azalsın diyorum ama fena acikiyorumSağlıklı yiyeceklerle gecistiriyorum ara öğünleri.
Halsizlik konusu da sanırım dediğin gibi sıcaklardan. Sürekli bir uyku halindeydim.
insAllah canım bırakmak niyetinde değilim bklm korse kullanmıyorum kullamiyirum daha doğrusu sıcaklardan giyemiyorum ya ilk hafta zaten karnımın acısından giyemedim şimdide sıcaktan giyesim gelmiyor korse kadar olmasa da atletlerim sıkı iyi hissettiriyorGayet iyi görünüyorsun canım, hiç kilonu gostermiyosun. İpin ucunu birakma, emzirme döneminde hızlı gidiyormuş zaten. Korse kullaniyor musun? Doğumdan ne kadar sonra kullanılmaya başlanıyor hiç bilmiyorum.
evet canım saolasin Allah razı olsunCanım yanlış anlamadım değil mi Hatice’nin kızı ameliyat oldu kıyamam ya inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur yavrucak
Ya kizlar geecekten es kisilerine yaranilmiyormus bir kez daha anladim.
10 gunu geckindir kv deyiz . oncesini de az cok biliyorsunuz haftada gelip 3 gun kaliyordum. E cocugum ameliyat oldu olmaz cenaze evi yine annemgile gecelim orda yatsin dedi tamam dedim.
Aksam tam yatilacak yatak yapmaya calisiyoruz eltilerde var sacma sapan bir konudan tartistik kendimi geri zekali gibi hissediyorum. Hala yaranamiyorum ve memnuniyetsizlihi oldurdu. Mutlaka sacmaliyor. İllaaa cirkeflesip pislik mi yapiyim yani anlamadimki cok daraldim kizlar sizide darlttim belki ama kusura bakmayin gece gece icimi doktum.
Bebişin hayırlı olsun canım Allah sağ salim kucağina aldırsın19. Haftaya girdi canım 18+4. Ya ben takvim yapmak istemedim çocuğu olmayan çok fazla insan var, her zaman olmasa da duygusal bir anına denk geldiği zaman o takvimi görünce bile üzülüyor insan. Kendimden biliyorumBen ara ara söylerim size ☺
Bende sizi özledim kuzumm ❤
Ben de mi kilodan dolayı hissedemiyorum acaba? Merak ediyorum nasıl bir his olduğunu heyecanlanıyorum. Arada elimi karnıma koyup bekliyorum belki tepki verir diye ama tık yok
Canım benim seni etiketleyip yazacaktım ama dalginligima gelmiş. Hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallah bebişin
Ben 70'le başlamıştım ilk hafta 68.5 oldu sonra hep 69.9'du uzun bir süre. Şimdi 73 oldu. Yani 3 kilo almışım baştan beri. Aslında bu haftaya kadar 5 kg normal gözüküyor ama sonuçta benim kilom var, benim için çok fazla olur. Biraz kendimi tutayım en azından 1 kg azalsın diyorum ama fena acikiyorumSağlıklı yiyeceklerle gecistiriyorum ara öğünleri.
Halsizlik konusu da sanırım dediğin gibi sıcaklardan. Sürekli bir uyku halindeydim.
Kuzum sen kahve yanına yiyodun bitter cikolata etki etmiyordu sana. Çok da güzel verdin. Yine aynı düzeni devam ettirirsen bence sorun olmaz. Bayram diye abartma ama
Canımmm saglikla bi dogsunda inşallah
Limonlu su içeyim dediğin gibi, ödem varsa iyi gelir.
Canım benim sende kuzularinda iyidir inşallah ❤
Gayet iyi görünüyorsun canım, hiç kilonu gostermiyosun. İpin ucunu birakma, emzirme döneminde hızlı gidiyormuş zaten. Korse kullaniyor musun? Doğumdan ne kadar sonra kullanılmaya başlanıyor hiç bilmiyorum.
Sağol canımÇok geçmiş olsun fıstığa
Sende bu azim oldukça düşersin
Ayy ben doğumdan sonra misafire diye alınan cevizli lokumdan 1kasa yedim 1ayda2.kasadan da yemiş olabilirim ahh ahh şu boğazdan ölücem kesin
Yok canım ne daraltmasıYa kizlar geecekten es kisilerine yaranilmiyormus bir kez daha anladim.
İnan anlatacak bisey yok o kadar sacma.Noldu ki kız
Kontrollü olman çok iyi bi bıraktınmı toparlayamıyosunSağol canım
Hadi insAllah bu sefer hedefe ulaşırım emzirirken kızımda bende çok hata yaptım geceleri hep birşeyler yedim ilk ay sariliktan hep hastanedeydik süt olsun diye hem de fototerapide bebeğin gözündeki bantin açılmaması gerekiyor uyumaynca yedim yani aldıkça aldım bu sefer daha sakinim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?