Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canım yanlış anlamadım değil mi Hatice’nin kızı ameliyat oldu kıyamam ya inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur yavrucak
Bende sizi özledim kuzumm ❤
Ben de mi kilodan dolayı hissedemiyorum acaba? Merak ediyorum nasıl bir his olduğunu heyecanlanıyorum. Arada elimi karnıma koyup bekliyorum belki tepki verir diye ama tık yok
Az kalmış canım ben de senin kilolarındaydım 20. Haftada hissetmiştim ilk sonra bi iki hafta hissetmemiştim sonra dur durak bilmiyor keretalar

Geçmiş olsun canım iyiki hemen götürmüşsün

Canım yanlış anlamadım değil mi Hatice’nin kızı ameliyat oldu kıyamam ya inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur yavrucak
Evet canim benim buyuk kiz ameliyat oldu. Sagol canim tum yavrularimizin sagligini korusun rabbim
Geçmiş olsun canım iyiki hemen götürmüşsün
sagol canim. Evet bende oyle dedim iyiki daha fazla geciktirmemisim

Ben de mi kilodan dolayı hissedemiyorum acaba? Merak ediyorum nasıl bir his olduğunu heyecanlanıyorum. Arada elimi karnıma koyup bekliyorum belki tepki verir diye ama tık yok
Kilo ile alakası yok canım, akıllı bir bebek olduğu için hissetmiyorsun, yaramaz olacak bebeklerin ki çok bariz belli oluyor

Rabbim acil şifa versin, kv gile mi geçtiniz yine

Ya kizlar geecekten es kisilerine yaranilmiyormus bir kez daha anladim.
10 gunu geckindir kv deyiz . oncesini de az cok biliyorsunuz haftada gelip 3 gun kaliyordum. E cocugum ameliyat oldu olmaz cenaze evi yine annemgile gecelim orda yatsin dedi tamam dedim.

Aksam tam yatilacak yatak yapmaya calisiyoruz eltilerde var sacma sapan bir konudan tartistik kendimi geri zekali gibi hissediyorum. Hala yaranamiyorum ve memnuniyetsizlihi oldurdu. Mutlaka sacmaliyor. İllaaa cirkeflesip pislik mi yapiyim yani anlamadimki cok daraldim kizlar sizide darlttim belki ama kusura bakmayin gece gece icimi doktum.

afiyet olsun canım güzel görünüyo
Afiyet olsun canım
Kabak detoksunun faydası var mı bende yapayım kabak çok severim
Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun
Keşke tatlının tadına bakıp durabilseydin küçücükler ama kalori çok
afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Ekmeği yada sarmayı yemesen iyiydi tartı öncesi
afiyet olsun canım
Afiuet olsun canım
Tartı öncesi kokoreç olmamış gibi geldi bana çeğrek falan yeseydin bari ( diyen de çok seviyo yarım çeğrek yer kendisi )

Gece gece rüyama girecek menüler acıktım iyi mi

Her teklifi kabul etmek hata canım, iyi olayım yaranayım dedikçe problem eksik olmuyor.
Kızın ameliyat olduğu için kabul etmesen herkes seni mazur karşılardı.
Olmuşa canını sıkma ama bundan sonra eşin bir teklif ile geldiğinde "ben ne istiyorum, bu teklifi gönülden istiyor muyum" diye düşün ve ona göre sende kendi fikirini söyle.
Erkeklere susunca hanımefendilikten sustuğunu bilmiyorlar, aklın fikrin yok düşünemiyorsun da fikir belirtmiyorsun sanıyorlar.

Son düzenleme:
Ohh ne güzel yapmışsın
Vişneyi koydum ben az reçwl de yaptım sıra çilekte onun reçelini bol yaparım
Dolaba vişne gibi atıyolarmış çileği hoşafı falan güzel oluyomuş denicem bu sene bende

Gercekten cok canim sikkin su an. Ben kotuluk dusunmezken en ufak biseyden sacmalamak nedir ya. Valla canim kv ye sorsan burda yatinca ne olacak ayni ev diye dusunebilir. Cunku su aralar cok sacma hersey biz burda sonsuza dek kalacakmisiz gibi geliyor benim es ve kardeslerine. Hepsi ayni yani. Bayramdan sonra gelip 3er 4er gun kalmaya devam edecekmisiz. Buyuk kayni diyormus bunu. Tabiki gelinir gidilir ama insana emrivaki yapmak nedir. Tadi varsa yeter artik. Basa gelen cekilir hesabi alisacak bize gelip kalacak yerine gore diyoruz daha ne yapabiliriz anlamiyorum.

Çok geçmiş olsun fıstığa

Sende bu azim oldukça düşersin

Ayy ben doğumdan sonra misafire diye alınan cevizli lokumdan 1kasa yedim 1ayda 2.kasadan da yemiş olabilirim ahh ahh şu boğazdan ölücem kesin

sağol canım Allah razı olsun amin insAllah
Normal canım insAllah en az kiloyla sağlıkla bitirirsin sonlara doğru artık bana bı bıkkınlık gelmişti kilo konusunda da motivasyonum düşmüştü sağlık olsun da elbet veririz napalim sıcaklar konusunda en azından senin doğum kışa gelecek demi yazın lohusalıkda çok zor gerçekten şip şip sıcak
Gayet iyi görünüyorsun canım, hiç kilonu gostermiyosun. İpin ucunu birakma, emzirme döneminde hızlı gidiyormuş zaten. Korse kullaniyor musun? Doğumdan ne kadar sonra kullanılmaya başlanıyor hiç bilmiyorum.
insAllah canım bırakmak niyetinde değilim bklm korse kullanmıyorum kullamiyirum daha doğrusu sıcaklardan giyemiyorum ya ilk hafta zaten karnımın acısından giyemedim şimdide sıcaktan giyesim gelmiyor korse kadar olmasa da atletlerim sıkı iyi hissettiriyor
evet canım saolasin Allah razı olsun
Noldu ki kız

Bebişin hayırlı olsun canım Allah sağ salim kucağina aldırsın

3.takımda yarıştın mı hiç nickin tanıdık geldi ( hafızam çok iyi değildir)

Çok geçmiş olsun fıstığa

Sende bu azim oldukça düşersin

Ayy ben doğumdan sonra misafire diye alınan cevizli lokumdan 1kasa yedim 1ayda 2.kasadan da yemiş olabilirim ahh ahh şu boğazdan ölücem kesin
Sağol canım
Hadi insAllah bu sefer hedefe ulaşırım emzirirken kızımda bende çok hata yaptım geceleri hep birşeyler yedim ilk ay sariliktan hep hastanedeydik süt olsun diye hem de fototerapide bebeğin gözündeki bantin açılmaması gerekiyor uyumaynca yedim yani aldıkça aldım bu sefer daha sakinim

Yok canım ne daraltması
Şu erkeklerin anlayışsızlığına da yani ne desem boş
Ameliyatlı çocuk o kalabaljkta enfeksiyon falan kapsa küçük çocuğun biri dokunsa hayır yani evde yatıp sabah gitseniz de olur orda yatınca bişey değişmiyo ki

İnan anlatacak bisey yok o kadar sacma.
Yatagini hemen yapmaliymisim yatmaliymis ise gidecekmis yarin. Kalabalik oluncada yatmak kalkmak sikinti iste. Ayarlama yapicam dusunuyorum diyorum iki saattir niye dusunmuyormusum falan filan iste. Ortada sorun yok yani ama cikartmak isteyene de var. Tamam rahatca yatmak istoyorsan eve godelim ya ne bu diyincede banyoya girdi cevapsiz

Kontrollü olman çok iyi bi bıraktınmı toparlayamıyosun
Benim bahanem bebek ablaları büyük ablanın okul sıkıntısı falan kaldıramadım zaten sıkıntılarla da bebek gelişmedi küçük doğdu
Çok dikkat et bunda sarılık olmasın korona sebebiyle anneyi bile almıyolar yanına ablam 1hafta hiç göremedi delircekti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…