Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hım tipik eniştem işte nereye kadar orda duracaksınız da zaten gelen giden de azalmıştır herhalde hepinizin orda durmasına gerek yok aslında zor valla Rabbim yardımcınız olsun sıkma canını

Ya zor vala sıkıntı çok etkiliyor cidden benim de kızımda hamileligimde lohusaligimda çok zordu erken doğduğu için ciğerleri gelişmemiş tam uzun süre sarılıkla uğraştık bklm dikkat ediyorum emziriyorum sürekli uyku hali de yok malum sarılık uyku yapiyor çişini falan da yapıyor atlatırız insAllah yakalanmadan

İyi geceler kızlar yatayım erken kalkayım çarşıya çıkmam lazım yarın sucu da gelcek ortalığı toplayayım
Bol eksili tartılarımız olsun sabaha
İyi geceler canım Allah kolaylık versin şimdiden sucu konusu ne tam bilmiyorum ama

Hayırlı sabahlar herkese. Netim halen yok o yüzden eşimden bağlanıyorum. Kilo bildirimi yapacağım

Önceki 64.5 kilo
Şimdi 63.9 kilo

64.5-63.9: 0.6
0.6*64.5:0.00930
0.009302*100: 0.930
Adetli olmama ve kaçamak olmasına rağmen gitmiş. Emzirmeye ve bol suya bağlıyorum.
Bol eksili kilolar herkese.

Tebrikler canım güzel eksi

Bence normal rutinine devam et ben izne ayrılamıyorum belki mezun olurum 3 kiko verirsem dedim ama o da olmadi malesef. Bu tarz diyetker kisa vadede çabuk kiko verdiriyor ama geri kilolar çabuk geliyor

Tebrik ederim %1 'i yakalamış sayılırsın
Yüzde hesabını uzun uzun yazmana gerek yok canım, bize sonucu yaz yeter

Tebrik ederim %1 'i yakalamış sayılırsın
Yüzde hesabını uzun uzun yazmana gerek yok canım, bize sonucu yaz yeter
Acemilik işte. Daha dikkatli olurum. Yeni yeni öğreniyorum. 2 hafta oldu 2küsür kilo gitmiş heyecandan nasıl yazacağımı bilmiyorum 60 kiloya adım adım yaklaşıyorum.

tebrik ederim cnm :)

Günaydın hayırlı cumalar
Güzel haber 69a düşmüş olmam listeye giremeyecek olsamda kilo güncellememi yapayım

İlk buraya katılığım gün ne eksik ne fazla tam 70.9 dum :)
Tartıldım ve dün dikkat etseydim keşke dedim 69.9 olmuşum ancak buçuğa bile inebilirmişim dikkat etseymişim
Uzun zamandır yaklaşık 2 yıldır hiç altmışlı rakamları görmemiştim aşırı mutluyum bu mecra ve sizler beni ayrı motive ediyorsunuz herşey için teşekkürler

Eğer yüzdeyi yanlış hesaplamadıysam : 1.4 olması lazım

herkese günaydın ve hayırlı cumalar dilerim

geçen cuma: 63
bu cuma: 61,6
fark: 1,4
yüzde: 2,22%

umarım önümüzdeki hafta 60 ı görürüm
Tenrik ederim canım görürsün haftaya 60ı
Tebrik ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…