- Konu Sahibi Handandandan
-
- #379.681
önümüzdeki hafta tekrar gidicez ama %90 kız demişti doktorHayırlı olsun canım, cinsiyet belli oldu mu
Salı günü gidiyorum cuma bildirim yapamam malesefTebrik ederim, gayet güzel gitmiş
Hedef kilona çok az kalmış, haftaya mezunsun gibi.
Tatil gidiş ne zaman
Ne zaman döneceksinSalı günü gidiyorum cuma bildirim yapamam malesef
Haftaya bayram olduğu için bildirim olmayacak muhtemelenSalı günü gidiyorum cuma bildirim yapamam malesef
Ondan sonraki haftada ordayım malesefHaftaya bayram olduğu için bildirim olmayacak muhtemelen
Ondan sonraki hafta 2 haftanın kilosunu bildireceğiz
Agustos 15 gini büyük ihtimalNe zaman döneceksin
tebrik ederim canım. güzel bir sonuçGünaydın
Geçen cuma:75
Bugün :74
Fark:1
Yüzde:1,3
, süper bravo :) tebrik ederim cnmKilo bildirimi
Geçen cuma 70.2
Bugün 68.5
Fark 1.7 kilo
Yüzde % 2. 42
süper canım tebrik ederim :)Günaydın ☘
Geçen cuma : 67.5
Bugün : 66.2
Yüzde : 1.92
canım, kesinlikle iyi ki katıldın. bende senin gibi diyorum iyi ki katıldım. kendi başıma olunca sürekli diyeti bozup sonrasında devam etmiyorum. ama burası bani çok motive ediyor. geçen yıl diyetisyenle 3 ayda 8 kilo vermiştim ama burada 1,5 ayda 6,5 kilo verdim. hemde günde iki öğün yeme alışkanlığı kazandım.Kilo bildirimi
Geçen hafta 119
Bugün 116.7
Fark 2.3
% 1.93
Başlangıç için çok memnunum sonuçtan iyi ki katılmışım bu gruba
deneme haftası bile olsa sonuç benim açımdan çok sevindirici♥
Eki Görüntüle 2666982
olsun canım telafi edersin benımde öyle haftalarım olduCok üzgünüm kilom sabit. Ama haftaya mutlaka telafisini yapacağım.
haftaya telafi edersin canım.Ben bu hafta sabıtım yine azcık yediğim zamanıma donucem galıba bana 2 öğün yaramadı
süpersin tebrik ederim cnm :)geçen hafta 82
bu hafta 80.9
yüzde 1.35 galiba
fark 1.100gr
tebrik ederim canım :)
vay süper bir sonuç :)tebrik ederim :)Evettt kızlar bende kilo bildirimimi yapayım artık
Geçen hafta: 93.2
Bu hafta: 90.5
Fark: 2.7
Yüzde: %2.90
80lere bı atsaydim kendimi 6.5 kg kaldı hamilelik başlangıç kiloma
tebrik ederim canımGunaydin kizlar
Kilo bildirimi
Cuma 72.3
Bugun 72.0
-300
tebrik ederim canımhayirli cumalar
kilo bildirimi
gecen hafta 66.8
bu hafta 66.5
fark - 300
en azından artıda değilsin :)Kizlar beni biliyorsnuz biturlu odaklnamiyorm ama burdanda uzak kalmak istemiyorm o yuzden utansamda genede bildirim yapicm benim kilo gecn haftayla ayni sayilir yani sar başa :)
Cuma 70.5 (dogru hatirliyorsam tabi)
Bugun 70.4
Fark - 100gr
çok almamışsın. geçen hafta bende 0,300 gr almıştım bu hafta fazlasıyla verdim. sende yaparsın canım.Günaydın ve hayırlı Cumalar kızlar
Kilo bildirimi yapıyorum;
Geçen Cuma 82,6
Bu Cuma 82,9
Verimsiz bir hafta oldu, önümüzdeki hafta telafiye çalışacağım bakalım ne olacak
canım hiç moralini bozma bu güne kadar neleri başarabildiğini düşün bu konudaİnşallah
Moralsizim bu konuda
İlk hafta ne kadar iyi hissediyordum
Bu sabah 7 de uyandım eşimi yola uğurladım hafta sonu evde olmayacak
Normalde varana kadar bin kere ararım, kafayı vurdum yattım 12 de kalktım, sürekli başım yatak istiyor niye böyleyim anlamadım.
İnşallah kaptanımmÇok güzel bir başlangıç, istikrar ve azimle devam edersen hedefine kısa sürede ulaşırsın canım
Perşembeye kadar saat 3 ten sonra sıvı dışında bir şey yememeye yemin ettim inşallah telâfi edeceğim. Sen ne yaptin kaptanim. Giriyormusun listeye son durumun nedirTartıda eksilmeden geçen her hafta bir kayıp canım
Haftaya listenin ümidi sensin, ona göre yediklerine dikkat et lütfen
zaman zaman bi iniş çıkış olabilir yeniden toparlarsin kendini ben olumlama yapma konusunda çok bilgili değilim ama insan kötüyüm canım bişey yapmak istemiyo vs dedikçe daha kötü oluyor yaparım başarırım iyiyim demek daha güzel sonuçlar çıkarıyorİnşallah
Moralsizim bu konuda
İlk hafta ne kadar iyi hissediyordum
Bu sabah 7 de uyandım eşimi yola uğurladım hafta sonu evde olmayacak
Normalde varana kadar bin kere ararım, kafayı vurdum yattım 12 de kalktım, sürekli başım yatak istiyor niye böyleyim anlamadım.
evet cnm insAllah bu 12 gündeki vücudumdaki değişim bile gaza getiriyor beni kendimi hafifliyor hissediyorum insAllah bu sefer 69-70i görebilirimYavaş yavaş gidiyor gebeliğin ödemleri
Dikkat edersen 40 ’ın çıkmadan 10 kilo rahat verirsin, sadece dikkat etmene bağlı canım, metabolizmanın hızlı olduğu bu dönemleri iyi değerlendir
yaaaaa çok sevindim cnm kız göbek büyütüyoruz deyince ben bı düşündüm nedense seni bekar olarak hatırladım ondan yasamadm benimde ilk aklıma gelen oydu aslında sağlıkla ilerler kucağına alırsın insAllah54 ama
teşekkür ederimvay süper bir sonuç :)tebrik ederim :)
Çok güzel cnm hedef kaçtı senin 50lere geçiş yapmaya ne kalmış surdagecen cuma 61
bu cuma 60.3
fark -700
allah kucagina almayi nasip etsin canimönümüzdeki hafta tekrar gidicez ama %90 kız demişti doktor
57 hedefim son 3 kilo:)Çok güzel cnm hedef kaçtı senin 50lere geçiş yapmaya ne kalmış surda
MaşAllah cnm hedefe ulaştığımı bende görebilirim insAllah57 hedefim son 3 kilo:)
yaaaaa çok sevindim cnm kız göbek büyütüyoruz deyince ben bı düşündüm nedense seni bekar olarak hatırladım ondan yasamadm benimde ilk aklıma gelen oydu aslında sağlıkla ilerler kucağına alırsın insAllah
amin kızlar sağolun bakalım zaten hala hamile olduğum pek belli değil minnoş bir göbeğim var ayva göbeği gibi duruyorallah kucagina almayi nasip etsin canim
Anca canım sağlıkla ilerlesin insAllahamin kızlar sağolun bakalım zaten hala hamile olduğum pek belli değil minnoş bir göbeğim var ayva göbeği gibi duruyor
doktora geçen şey dedimAnca canım sağlıkla ilerlesin insAllahbenim kilom olduğu için 5 aydan sonra belli olmuştu gerçi sen zayifsin
doktora geçen şey dedimeminiz dimi hamile olduğuma bu çocuk bele düz bi şekilde kaldı yok yok eminz merak etme diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?