Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın
Geçen cuma:75
Bugün :74
Fark:1
Yüzde:1,3
tebrik ederim canım. güzel bir sonuç

Kilo bildirimi
Geçen cuma 70.2
Bugün 68.5
Fark 1.7 kilo
Yüzde % 2. 42
, süper bravo :) tebrik ederim cnm

Günaydın ☘
Geçen cuma : 67.5
Bugün : 66.2
Yüzde : 1.92
süper canım tebrik ederim :)

canım, kesinlikle iyi ki katıldın. bende senin gibi diyorum iyi ki katıldım. kendi başıma olunca sürekli diyeti bozup sonrasında devam etmiyorum. ama burası bani çok motive ediyor. geçen yıl diyetisyenle 3 ayda 8 kilo vermiştim ama burada 1,5 ayda 6,5 kilo verdim. hemde günde iki öğün yeme alışkanlığı kazandım.
yani bence de iyi ki buradasın canım :)

Cok üzgünüm kilom sabit. Ama haftaya mutlaka telafisini yapacağım.
olsun canım telafi edersin benımde öyle haftalarım oldu

Ben bu hafta sabıtım yine azcık yediğim zamanıma donucem galıba bana 2 öğün yaramadı
haftaya telafi edersin canım.

geçen hafta 82
bu hafta 80.9
yüzde 1.35 galiba
fark 1.100gr
süpersin tebrik ederim cnm :)

Handandandan

Geçen cuma 63.9
Bugün. 63.5
Fark 0.4
Yüzde. 0.63
tebrik ederim canım :)

Evettt kızlar bende kilo bildirimimi yapayım artık
Geçen hafta: 93.2
Bu hafta: 90.5
Fark: 2.7
Yüzde: %2.90
80lere bı atsaydim kendimi 6.5 kg kaldı hamilelik başlangıç kiloma
vay süper bir sonuç :)tebrik ederim :)

Gunaydin kizlar
Kilo bildirimi
Cuma 72.3
Bugun 72.0
-300
tebrik ederim canım

hayirli cumalar

kilo bildirimi
gecen hafta 66.8
bu hafta 66.5
fark - 300
tebrik ederim canım

Kizlar beni biliyorsnuz biturlu odaklnamiyorm ama burdanda uzak kalmak istemiyorm o yuzden utansamda genede bildirim yapicm benim kilo gecn haftayla ayni sayilir yani sar başa :)

Cuma 70.5 (dogru hatirliyorsam tabi)
Bugun 70.4

Fark - 100gr
en azından artıda değilsin :)

Günaydın ve hayırlı Cumalar kızlar
Kilo bildirimi yapıyorum;

Geçen Cuma 82,6
Bu Cuma 82,9

Verimsiz bir hafta oldu, önümüzdeki hafta telafiye çalışacağım bakalım ne olacak
çok almamışsın. geçen hafta bende 0,300 gr almıştım bu hafta fazlasıyla verdim. sende yaparsın canım.

canım hiç moralini bozma bu güne kadar neleri başarabildiğini düşün bu konuda

Tartıda eksilmeden geçen her hafta bir kayıp canım
Haftaya listenin ümidi sensin, ona göre yediklerine dikkat et lütfen
Perşembeye kadar saat 3 ten sonra sıvı dışında bir şey yememeye yemin ettim inşallah telâfi edeceğim. Sen ne yaptin kaptanim. Giriyormusun listeye son durumun nedir

zaman zaman bi iniş çıkış olabilir yeniden toparlarsin kendini ben olumlama yapma konusunda çok bilgili değilim ama insan kötüyüm canım bişey yapmak istemiyo vs dedikçe daha kötü oluyor yaparım başarırım iyiyim demek daha güzel sonuçlar çıkarıyor toparlarsin bence hemencecik sen hafta sonu geldi güzel geçer insAllah
Yavaş yavaş gidiyor gebeliğin ödemleri
Dikkat edersen 40 ’ın çıkmadan 10 kilo rahat verirsin, sadece dikkat etmene bağlı canım, metabolizmanın hızlı olduğu bu dönemleri iyi değerlendir
evet cnm insAllah bu 12 gündeki vücudumdaki değişim bile gaza getiriyor beni kendimi hafifliyor hissediyorum insAllah bu sefer 69-70i görebilirim
yaaaaa çok sevindim cnm kız göbek büyütüyoruz deyince ben bı düşündüm nedense seni bekar olarak hatırladım ondan yasamadm benimde ilk aklıma gelen oydu aslında sağlıkla ilerler kucağına alırsın insAllah
vay süper bir sonuç :)tebrik ederim :)
teşekkür ederim
gecen cuma 61
bu cuma 60.3
fark -700
Çok güzel cnm hedef kaçtı senin 50lere geçiş yapmaya ne kalmış surda

allah kucagina almayi nasip etsin canim
amin kızlar sağolun bakalım zaten hala hamile olduğum pek belli değil minnoş bir göbeğim var ayva göbeği gibi duruyor

amin kızlar sağolun bakalım zaten hala hamile olduğum pek belli değil minnoş bir göbeğim var ayva göbeği gibi duruyor
Anca canım sağlıkla ilerlesin insAllah benim kilom olduğu için 5 aydan sonra belli olmuştu gerçi sen zayifsin

Anca canım sağlıkla ilerlesin insAllah benim kilom olduğu için 5 aydan sonra belli olmuştu gerçi sen zayifsin
doktora geçen şey dedim eminiz dimi hamile olduğuma bu çocuk bele düz bi şekilde kaldı yok yok eminz merak etme diyor

doktora geçen şey dedim eminiz dimi hamile olduğuma bu çocuk bele düz bi şekilde kaldı yok yok eminz merak etme diyor
Nasıldı ilk trimiser bulantı falan oldu mu ben çok söylendim başlarda göbek yok hiç.belirti yok hamile gibi hissetmiyorum diye sonradan baya çektim bulantidan herkes oh olsun demişti eşimde dahil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…