- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #379.701
baya bulantım oldu da şu ara çok iyiyim maşallahNasıldı ilk trimiser bulantı falan oldu mu ben çok söylendim başlarda göbek yok hiç.belirti yok hamile gibi hissetmiyorum diye sonradan baya çektim bulantidan herkes oh olsun demişti eşimde dahil
Tşk ederim kaptanım sizlerin sayesinde aslında bu hafta çok umudum yoktu son 3gunde gitti kilolarTebrik ederimgayet güzel ilerliyorsun bayramda 7 'leri görmek artık hayal değil, azim ve istikrar ile devam
Aman MaşAllah cnm olmasın insAllahbaya bulantım oldu da şu ara çok iyiyim maşallah
sagol cnmTebrik ederim canım canım, yavaş yavaşta olsa istikrarla ilerliyorsun
Ah kuzum Niran çok haklı gerçekten erkekler asla Kıymet bilmez taviz tavizi doğururYa kizlar geecekten es kisilerine yaranilmiyormus bir kez daha anladim.
10 gunu geckindir kv deyiz . oncesini de az cok biliyorsunuz haftada gelip 3 gun kaliyordum. E cocugum ameliyat oldu olmaz cenaze evi yine annemgile gecelim orda yatsin dedi tamam dedim.
Aksam tam yatilacak yatak yapmaya calisiyoruz eltilerde var sacma sapan bir konudan tartistik kendimi geri zekali gibi hissediyorum. Hala yaranamiyorum ve memnuniyetsizlihi oldurdu. Mutlaka sacmaliyor. İllaaa cirkeflesip pislik mi yapiyim yani anlamadimki cok daraldim kizlar sizide darlttim belki ama kusura bakmayin gece gece icimi doktum.
Harikaherkese günaydın ve hayırlı cumalar dilerim
geçen cuma: 63
bu cuma: 61,6
fark: 1,4
yüzde: 2,22%
umarım önümüzdeki hafta 60 ı görürüm
Gayet iyiGünaydın
Geçen cuma:75
Bugün :74
Fark:1
Yüzde:1,3
MuhteşemKilo bildirimi
Geçen cuma 70.2
Bugün 68.5
Fark 1.7 kilo
Yüzde % 2. 42
hey maşallahGünaydın ☘
Geçen cuma : 67.5
Bugün : 66.2
Yüzde : 1.92
Çok iyi başlaKilo bildirimi
Geçen hafta 119
Bugün 116.7
Fark 2.3
% 1.93
Başlangıç için çok memnunum sonuçtan iyi ki katılmışım bu gruba
deneme haftası bile olsa sonuç benim açımdan çok sevindirici♥
Eki Görüntüle 2666982
bravogeçen hafta 82
bu hafta 80.9
yüzde 1.35 galiba
fark 1.100gr
Güzel ilerliyorsun canım
Süper hızlıca gebelik öncesi kilona döneceksin sonrası da çorap söküğüEvettt kızlar bende kilo bildirimimi yapayım artık
Geçen hafta: 93.2
Bu hafta: 90.5
Fark: 2.7
Yüzde: %2.90
80lere bı atsaydim kendimi 6.5 kg kaldı hamilelik başlangıç kiloma
Güzel canım biraz daha iyi olabilirdiGunaydin kizlar
Kilo bildirimi
Cuma 72.3
Bugun 72.0
-300
Bi düşük enerjin var canım ondan kaynaklı bence hemen silkelen toparlanGünaydın ve hayırlı Cumalar kızlar
Kilo bildirimi yapıyorum;
Geçen Cuma 82,6
Bu Cuma 82,9
Verimsiz bir hafta oldu, önümüzdeki hafta telafiye çalışacağım bakalım ne olacak
Ya tebrik ederim tanışmadık ama böyle güzel bi haber alınca çok mutlu oluyorum54 ama
Teşekkür ederim canım, bir an önce verip kurtulayım diyorum herhaldehey maşallahElif gibi yüzde 2lerdesin hep canım
Nereye gideceksiniz canımmerhaba arkadaşlar eve geçip hazırlıklara başlayacağım
yarın 3 arkadaş denize gideceğiz inşallah çok heyecanlıyım uzun zamandır iş güç stres vs kendim için birşeyler yapamadım hem yüzmek da spor olur
arsuza gelicez kaptanım biz deNereye gideceksiniz canım
Arsuz 'da 2 gündür denizanası çıktı, biz giremiyoruz
Dikkat etmek çok zor canım ama siz yinede deneyin.arsuza gelicez kaptanım biz de
duyduk bir kaç kişiden ama dikket ederiz dedik üzüldüm şimdi
çok sağol kaptanım duruma bir bakalım hiç olmadı ayağımı sokarım artıkDikkat etmek çok zor canım ama siz yinede deneyin
insAllah cnm saolasinSüper hızlıca gebelik öncesi kilona döneceksin sonrası da çorap söküğü
Mecbyren ayrılıyorum canım ama yine buradayim sadece listede olmayacağımHarika
Gayet iyi
Muhteşemama keşke ayrılmasaydı
hey maşallahElif gibi yüzde 2lerdesin hep canım
Çok iyi başla
bravoçok motive ilerliyorsun maşallah
Güzel ilerliyorsun canım
Süper hızlıca gebelik öncesi kilona döneceksin sonrası da çorap söküğü
Güzel canım biraz daha iyi olabilirdi
Bi düşük enerjin var canım ondan kaynaklı bence hemen silkelen toparlan
Ya tebrik ederim tanışmadık ama böyle güzel bi haber alınca çok mutlu oluyorum
Teşekkür ederim eski mezunum ben 1.5 yıl oldu arada uğrarımYa tebrik ederim tanışmadık ama böyle güzel bi haber alınca çok mutlu oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?