- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #379.721
Çok sevindim canım ama deniz anasını duyunca üzüldüm o şekilde de tadını çıkarmaya Bakmerhaba arkadaşlar eve geçip hazırlıklara başlayacağım
yarın 3 arkadaş denize gideceğiz inşallah çok heyecanlıyım uzun zamandır iş güç stres vs kendim için birşeyler yapamadım hem yüzmek da spor olur
Of canım şu an öyle gerginim ki kızım uykudan uyandı her şeye mızıldanıyor sinirim bozuldu ikinci çocuk fikrinden her an vazgeçebilirimÇocuklarla çarşıda dolaşmak ölüm iki kız bişey değenmiyolar yok beline oturmuyomuş yok o ayakkabı olmazmış o kıyafetin altına bunlar 15inden sonra nasıl olur bilmem
kuzum Adetten bittiğim gün kayınpeder geldi yeğeni burda bıraktı gitti bi hafta sonra da kayınvalide geldi ikisi hala burda daha korumasız ilişki oldu ama hiç bilmiyorum ne olur hiç şüphem yok şu an açıkçasıU UcanSupurgeHandandandan kızlaaaar sizin bebek düşünceniz vardı naptınız çalışmalara başladınız mı
Gitme zaten kuzumMecbyren ayrılıyorum canım ama yine buradayim sadece listede olmayacağım
Sağlıkla doğsun inşallah kuzucukiyiyim bende nasıl olalım oturduğumuz yerde göbek büyütüyoruz
Hadi hyrlisi cnm bklmkuzum Adetten bittiğim gün kayınpeder geldi yeğeni burda bıraktı gitti bi hafta sonra da kayınvalide geldi ikisi hala burda daha korumasız ilişki oldu ama hiç bilmiyorum ne olur hiç şüphem yok şu an açıkçası
teşekkür ederimSağlıkla doğsun inşallah kuzucuk
Bebişin hayırlı olsunTeşekkür ederim eski mezunum ben 1.5 yıl oldu arada uğrarım
insallah canim:)MaşAllah cnm hedefe ulaştığımı bende görebilirim insAllah
kolay gelsin canim ama visne zamani gecmedimiKızlar tekrar hepinizi tebrik ediyorum
Bugün pazarımız vardı gittim geldim vişne aldım reçel yapacağım yoğun bir gün uyumadan menümü yazarım ara ara bakarim
iyi eglenceler canim.yuzmek daha cok kalori kaybettiriyomus:)merhaba arkadaşlar eve geçip hazırlıklara başlayacağım
yarın 3 arkadaş denize gideceğiz inşallah çok heyecanlıyım uzun zamandır iş güç stres vs kendim için birşeyler yapamadım hem yüzmek da spor olur
teşekkür ederimBebişin hayırlı olsun
Allah sağ salim kucağına aldırsın canım
Sağol canım ist bitmedi var halainsallah canim:)
kolay gelsin canim ama visne zamani gecmedimi
iyi eglenceler canim.yuzmek daha cok kalori kaybettiriyomus:)
Ah ben de bugün öyle oldum sanırım kabak diyetinin etkisi. Yarin aynen kaldığım yerden devam bayram da 67 kilo olup hedefime ulaşayımBugünü serbest gün gibi oldu çok yedim gibi geldi hiç yemeyince
Yarın kaldigim açlıktan devam ederim
Haftaya cuma bayram sabahı 79 ucundanda olsa görcem
Kendime ve sizlere söz veriyorum
Gideyim de menümü paylasip yediklerimle yuzleseyim
Aynen kızım 7 yaşında ama sanki liseli genç kız o uygun değil bu tarz değil der bir türlü beğenemezÇocuklarla çarşıda dolaşmak ölüm iki kız bişey değenmiyolar yok beline oturmuyomuş yok o ayakkabı olmazmış o kıyafetin altına bunlar 15inden sonra nasıl olur bilmem
ben de baktım canım ama 6. takım düzeltme yapmış onlar bizden önde görünüyor ama hiç problem değil bencekızlar bu hafta birinciyiz
tebrik ediyorum hırslı ve kararlı takımımı
Bugün senin de kaçamak günün olmuş afiyet olsun :)24 temmuz cuma menüm
Sabah 10:15
4 _ 5 çatal patates kızartması 1dilim peynir 6zeytin bi dilim ekmek tm buğday
14:00 (eltimde)
5 yaprak sarma 2dilim kek şekersiz çay
16:30 sade kahve 2kare bitter
18:30 5kofte bol salata
20:00 bi haşlanmış mısır
Ne çok yemişim
Şu 4lt spor 30dk yürüyüş
Diyet listene göre mi böyleydi canım ? Bana 2 hurma, 10 badem ve antep fıstığı fazla geldi ama liste böyleyse hiç sözüm yok24/07/2020
7:45
1 dilim peynir 5 zeytin
domates salatalık
2 kaşık yoğurt
2 dilim çavdar ekmeği
10:30
yeşil çay
12:20
2 kepçe mercimek çorbası
4-5 kaşık tavuklu mantarlı sote
domates-salatalık
15:30
2hurma 10 badem
1 bardak 2si bir arada
18:30
1 tabak semizotu 1 kase yoğurt
2 kepçe çorba
2 kaşık tase fasulye
21:30
rezene çayı-1 avuç antep fıstığı
2 lt su (2.5 a tamamlayacağım inş.)
spor yok
Benim biri 8 diğeri 6 1.5 yaşında da oğlan var 2kız yetiyo bana akşama kadarAynen kızım 7 yaşında ama sanki liseli genç kız o uygun değil bu tarz değil der bir türlü beğenemez
canım diyet listemde antep fıstığı yokdiyetisyenimin de haberi yok onun yerine leblebi yemeliydimBugün senin de kaçamak günün olmuş afiyet olsun :)
Diyet listene göre mi böyleydi canım ? Bana 2 hurma, 10 badem ve antep fıstığı fazla geldi ama liste böyleyse hiç sözüm yokafiyet olsun
Anladım canım. Dikkat etmekte fayda var o kadar emek harcıyorsun gidiyor kilolarcanım diyet listemde antep fıstığı yokdiyetisyenimin de haberi yok onun yerine leblebi yemeliydimama 10 badem ve 1 pors. meyve var regl yaklaştı polikistik overdan dolayıilaçla olduğum için tatlı isteğim fazla diye hurma tercih ettim
yani tamamen benim tercihlerim biraz fazla olmuş evet haklısın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?