Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Çok sevindim canım ama deniz anasını duyunca üzüldüm o şekilde de tadını çıkarmaya Bak
Çocuklarla çarşıda dolaşmak ölüm iki kız bişey değenmiyolar yok beline oturmuyomuş yok o ayakkabı olmazmış o kıyafetin altına bunlar 15inden sonra nasıl olur bilmem
Of canım şu an öyle gerginim ki kızım uykudan uyandı her şeye mızıldanıyor sinirim bozuldu ikinci çocuk fikrinden her an vazgeçebilirim
U UcanSupurge Handandandan kızlaaaar sizin bebek düşünceniz vardı naptınız çalışmalara başladınız mı
kuzum Adetten bittiğim gün kayınpeder geldi yeğeni burda bıraktı gitti bi hafta sonra da kayınvalide geldi ikisi hala burda daha korumasız ilişki oldu ama hiç bilmiyorum ne olur hiç şüphem yok şu an açıkçası
Mecbyren ayrılıyorum canım ama yine buradayim sadece listede olmayacağım
Gitme zaten kuzum

Hadi hyrlisi cnm bklm

MaşAllah cnm hedefe ulaştığımı bende görebilirim insAllah
insallah canim:)
Kızlar tekrar hepinizi tebrik ediyorum

Bugün pazarımız vardı gittim geldim vişne aldım reçel yapacağım yoğun bir gün uyumadan menümü yazarım ara ara bakarim
kolay gelsin canim ama visne zamani gecmedimi
iyi eglenceler canim.yuzmek daha cok kalori kaybettiriyomus:)

Ah ben de bugün öyle oldum sanırım kabak diyetinin etkisi. Yarin aynen kaldığım yerden devam bayram da 67 kilo olup hedefime ulaşayım

Çocuklarla çarşıda dolaşmak ölüm iki kız bişey değenmiyolar yok beline oturmuyomuş yok o ayakkabı olmazmış o kıyafetin altına bunlar 15inden sonra nasıl olur bilmem
Aynen kızım 7 yaşında ama sanki liseli genç kız o uygun değil bu tarz değil der bir türlü beğenemez

kızlar bu hafta birinciyiz
tebrik ediyorum hırslı ve kararlı takımımı
ben de baktım canım ama 6. takım düzeltme yapmış onlar bizden önde görünüyor ama hiç problem değil bence
yüzdeler çok güzel maşallah takımımızın
daim olsun

Bugün senin de kaçamak günün olmuş afiyet olsun :)
Diyet listene göre mi böyleydi canım ? Bana 2 hurma, 10 badem ve antep fıstığı fazla geldi ama liste böyleyse hiç sözüm yok afiyet olsun

Bugün senin de kaçamak günün olmuş afiyet olsun :)

Diyet listene göre mi böyleydi canım ? Bana 2 hurma, 10 badem ve antep fıstığı fazla geldi ama liste böyleyse hiç sözüm yok afiyet olsun
canım diyet listemde antep fıstığı yokdiyetisyenimin de haberi yok onun yerine leblebi yemeliydim ama 10 badem ve 1 pors. meyve var regl yaklaştı polikistik overdan dolayıilaçla olduğum için tatlı isteğim fazla diye hurma tercih ettim
yani tamamen benim tercihlerim biraz fazla olmuş evet haklısın canım

Anladım canım. Dikkat etmekte fayda var o kadar emek harcıyorsun gidiyor kilolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…