- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #379.741
sagol canimÇok geçmiş olsun fıstığa
Sende bu azim oldukça düşersin
Ayy ben doğumdan sonra misafire diye alınan cevizli lokumdan 1kasa yedim 1ayda2.kasadan da yemiş olabilirim ahh ahh şu boğazdan ölücem kesin
doktor enfeksiyon riski yok dedi ya benimkide allahtan ariyor. Hata bende canim esime bile bisey demiyorum ben iyi niyetli oldukca esim neden kullanmasinkiYok canım ne daraltması
Şu erkeklerin anlayışsızlığına da yani ne desem boş
Ameliyatlı çocuk o kalabaljkta enfeksiyon falan kapsa küçük çocuğun biri dokunsa hayır yani evde yatıp sabah gitseniz de olur orda yatınca bişey değişmiyo ki
amin canim.Hım tipik eniştemişte nereye kadar orda duracaksınız da zaten gelen giden de azalmıştır herhalde hepinizin orda durmasına gerek yok aslında zor valla Rabbim yardımcınız olsun sıkma canını
sagol canim allah razi olsunCanim basiniz sagolsn yeni goruyorm kayinbaban vefat etti sanirm.
Sorunlu insanlar heryerde ya aslında onlara onlar gibi davranmak lazımki ondan bile anlamaz bazisi o yuzden insallah biranonce evine duzenine kavusursun rahatlarsn cnm
Ah ahh degisecegim gunu bekliyorum bende canimAh kuzum Niran çok haklı gerçekten erkekler asla Kıymet bilmez taviz tavizi doğurur
Artıda degilsin haftaya eksiye geçersin insAllah cnmGünlerimiz o kadar yoğun geçiyor ki telefonu elime almaya hiç fırsatım olmuyor bu aralar
Kilo Bildirimi:
Geçen hafta:76,9
Bugün:76,9
Fark : 0
inşallah kaptanim haftaya daha fazla kilo vermeye calisacamTebrik ederim canım, az da olsa eksi görmek çok güzel
Biraz daha gayretle haftada %1 verecek şekilde kendini motive edip çaba sarf edersen hedefine kısa sürede ulaşırsın canım
Yani sana su kadar söyleyim bir tane octavia 70 kalori iki tane yesen 140 eder
Almadan yerinde saymakta güzel biliyorsun
evet 15. haftadayım
tebrik ederim canım. güzel bir sonuç
, süper bravo :) tebrik ederim cnm
süper canım tebrik ederim :)
canım, kesinlikle iyi ki katıldın. bende senin gibi diyorum iyi ki katıldım. kendi başıma olunca sürekli diyeti bozup sonrasında devam etmiyorum. ama burası bani çok motive ediyor. geçen yıl diyetisyenle 3 ayda 8 kilo vermiştim ama burada 1,5 ayda 6,5 kilo verdim. hemde günde iki öğün yeme alışkanlığı kazandım.
yani bence de iyi ki buradasın canım :)
olsun canım telafi edersin benımde öyle haftalarım oldu
haftaya telafi edersin canım.
süpersin tebrik ederim cnm :)
tebrik ederim canım :)
vay süper bir sonuç :)tebrik ederim :)
tebrik ederim canım
tebrik ederim canım
en azından artıda değilsin :)
çok almamışsın. geçen hafta bende 0,300 gr almıştım bu hafta fazlasıyla verdim. sende yaparsın canım.
Çok iyi olurinşallah kaptanim haftaya daha fazla kilo vermeye calisacam
Bu hafta beslenmem biraz duzensizdi
Bu hafta rakip yarismasi olursaLoveAndMarriage ile rakip olmabilirmiyim birbirimizi motive ediyoruz :)
Allah şifa versin inşİyi akşamlar kızlar yeğenim fıtık ameliyatı oldu yazanlar olmuş ablam müsait değildir yazayım kist varmış bi de işte fıtık kisti sıkıştırmış kist çürümüş ondan yumurtalıklara sıkıntı vermesin diye anı ameliyat oldu bizim cadı şükür iyi şimdi kayınvalidesigildeler hala alıntılara bakamayabilir
Bugün yatak odası ve banyoyu toparladım balkon sezonunu kapattık yastıklar halılar hep bı yerde dağınıktı şükür toplandı baya
Vücudum ilk günler hiç doğum yapmamış gibiydi şimdi sıkılasmak gerekiyor onun içinde bi kaç ay bekleyeceğim şimdilik yediklerime dikkat edip yağdan gitmesi için çabalycam
Yarın tartı için heyecanlıyım insAllah kısa zmnda 80lere duserim
Doğumdan geldiğim gün kendimi hiç beğenmediğim için fotoğraf çekmemiştim ama baya vardı göbeğim
madem rahat yatmak istiyormuş kendide ayarlayabilir. Gerçekten çok saçma kendini ezdirme canımİnan anlatacak bisey yok o kadar sacma.
Yatagini hemen yapmaliymisim yatmaliymis ise gidecekmis yarin. Kalabalik oluncada yatmak kalkmak sikinti iste. Ayarlama yapicam dusunuyorum diyorum iki saattir niye dusunmuyormusum falan filan iste. Ortada sorun yok yani ama cikartmak isteyene de var. Tamam rahatca yatmak istoyorsan eve godelim ya ne bu diyincede banyoya girdi cevapsiz
hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin allah inş54 ama
herkese günaydın ve hayırlı cumalar dilerim
geçen cuma: 63
bu cuma: 61,6
fark: 1,4
yüzde: 2,22%
umarım önümüzdeki hafta 60 ı görürüm
Günaydın hayırlı cumalar
Güzel haber 69a düşmüş olmam listeye giremeyecek olsamda kilo güncellememi yapayım
İlk buraya katılığım gün ne eksik ne fazla tam 70.9 dum :)
Tartıldım ve dün dikkat etseydim keşke dedim69.9 olmuşum ancak buçuğa bile inebilirmişim dikkat etseymişim
Uzun zamandır yaklaşık 2 yıldır hiç altmışlı rakamları görmemiştim aşırı mutluyum bu mecra ve sizler beni ayrı motive ediyorsunuz herşey için teşekkürler
Eğer yüzdeyi yanlış hesaplamadıysam : 1.4 olması lazım
Günaydın
Geçen cuma:75
Bugün :74
Fark:1
Yüzde:1,3
Kilo bildirimi
Geçen cuma 70.2
Bugün 68.5
Fark 1.7 kilo
Yüzde % 2. 42
Günaydın ☘
Geçen cuma : 67.5
Bugün : 66.2
Yüzde : 1.92
Kilo bildirimi
Geçen hafta 119
Bugün 116.7
Fark 2.3
% 1.93
Başlangıç için çok memnunum sonuçtan iyi ki katılmışım bu gruba
deneme haftası bile olsa sonuç benim açımdan çok sevindirici♥
Eki Görüntüle 2666982
geçen hafta 82
bu hafta 80.9
yüzde 1.35 galiba
fark 1.100gr
Evettt kızlar bende kilo bildirimimi yapayım artık
Geçen hafta: 93.2
Bu hafta: 90.5
Fark: 2.7
Yüzde: %2.90
80lere bı atsaydim kendimi 6.5 kg kaldı hamilelik başlangıç kiloma
Gunaydin kizlar
Kilo bildirimi
Cuma 72.3
Bugun 72.0
-300
hayirli cumalar
kilo bildirimi
gecen hafta 66.8
bu hafta 66.5
fark - 300
gecen cuma 61
bu cuma 60.3
fark -700
Kilo veren herkesi tebrik ederim
Emzirince kilo cabuk gidiyor canim vucuttaki yaglar sutle gidiyorTeşekkür ederim canımbu hafta biraz yavaşlayacak gibiyim, sütümde azalma var Menümde değişikliğe gideceğim :)
Aslında eskiye göre çok az yemiyorum ama kalori hesaplayıcıda günlük aldığım kalori 750 civarı çıkıyor. Emziren biri için oldukça azmış bu miktar.
Yağ yapmayacak bi şeyler ekleyebilirim bakalım düşünüyorum ne yiyebilirim diye :)
Aynen ben de tam olarak onları listeliyordum şu an canım. Bu akşam mesela ekstra salata yedim, yarın da gündüz biraz badem ceviz yerim teşekkür ederimEmzirince kilo cabuk gidiyor canim vucuttaki yaglar sutle gidiyor
Bol yesillik cig sebze ve ölçülü ceviz badem kilo yapmaz bence hem sutte yapar
Hayirlisiyla dogum yaparsin inşallah canim kilonda fazla degilmis ben doguma giderken 95 timteşekkür ederim
Kalp kalbe karşıymışAynen ben de tam olarak onları listeliyordum şu an canım. Bu akşam mesela ekstra salata yedim, yarın da gündüz biraz badem ceviz yerim teşekkür ederim
Akşam yemeğinde eksiğim salataydı sanırım canım bundan sonra eksik etmem menümdeKalp kalbe karşıymış
Salatayi bol tuket canim zeytin yagiyla yersen daha iyi ben salataya zeytin yagi bol limon ekliyorum afiyet olsun canim
İyi geceler canımiyi geceler arkadaşlar
Afiyet olsun canım24.07.2020
09.30 (kahvaltı)
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
5 yeşil zeytin
Domates-salatalık-biber
14.30
1 kase puding (haftanın kaçamağı)
18.30
1,5 kase yoğurt çorbası
Salata
su : 3 litre
30 dk bölgesel : 90 puan
40 dk orta tempo yürüyüş : 80 puan
Toplam : 170 puan U UcanSupurge
afiyet olsun canım24 temmuz cuma menüm
Sabah 10:15
4 _ 5 çatal patates kızartması 1dilim peynir 6zeytin bi dilim ekmek tm buğday
14:00 (eltimde)
5 yaprak sarma 2dilim kek şekersiz çay
16:30 sade kahve 2kare bitter
18:30 5kofte bol salata
20:00 bi haşlanmış mısır
Ne çok yemişim
Şu 4lt spor 30dk yürüyüş
Afiyet olsun canım24/07/2020
7:45
1 dilim peynir 5 zeytin
domates salatalık
2 kaşık yoğurt
2 dilim çavdar ekmeği
10:30
yeşil çay
12:20
2 kepçe mercimek çorbası
4-5 kaşık tavuklu mantarlı sote
domates-salatalık
15:30
2hurma 10 badem
1 bardak 2si bir arada
18:30
1 tabak semizotu 1 kase yoğurt
2 kepçe çorba
2 kaşık tase fasulye
21:30
rezene çayı-1 avuç antep fıstığı
2 lt su (2.5 a tamamlayacağım inş.)
spor yok
Afiyet olsun canım24 Temmuz Cuma
Sabah 10.00
Bir fincan şekersiz kahve
1 hurma
Öğlen 14.00
Sebze yemeği 3 kaşık
Bir kase kavun
Kaçamak (bugün ödül günümdü)
Bir dilim pasta
Su 1 lt
Spor yok malesef
Afiyet olsun canım24 Temmuz Cuma
Kahvaltı 08:30
1 yumurta
2 dilim ekmekten tost
12:45
5 yk semizotu
17:30
1,5 kase ayran çorbası
20:00 çay
2lt su
spor yok
Ne güzel haber emeği geçen herkesi tebrik ediyorumkızlar bu hafta birinciyiz
tebrik ediyorum hırslı ve kararlı takımımı
Süpersin vallaBugünü serbest gün gibi oldu çok yedim gibi geldi hiç yemeyince
Yarın kaldigim açlıktan devam ederim
Haftaya cuma bayram sabahı 79 ucundanda olsa görcem
Kendime ve sizlere söz veriyorum
Gideyim de menümü paylasip yediklerimle yuzleseyim
Bayramdan sonra evimdeyim inşallah. O zaman çok daha sıkı bı şekilde sporda yaparsam güzel eksiler hedefliyorumArtıda degilsin haftaya eksiye geçersin insAllah cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?