- Konu Sahibi Handandandan
-
- #37.981
antisibel, doksanatmışdoksan ve murch cum hepinizi öptüm ,kucakladım ,havalara zıplattım bebekler. bu hafta ben de birincilik istiyyooooooooooooorum
Sibelcim maşallah sana bugünkü menülerin çok güzel, grubumuza örneksinöğlen de
koca bir tabak akdeniz salatası tabiki yağı çok az
akşamda meyveli yoğurt yiyip doğru yürümeye gidiyorum
murc kaptancım nasılsın cnm boşver kuaförü takma onlar hep haklıdır zaten
yirmi hoşgeldin cnm sen nasılsın
antisibel, doksanatmışdoksan ve murch cum hepinizi öptüm ,kucakladım ,havalara zıplattım bebekler. bu hafta ben de birincilik istiyyooooooooooooorum
bak bugün bırak diyeti yatana kadar canın ne istiyosa ye miden bulanana kadar gece yatmadan antisibelin verdiği tariften çayı yap iç,yarın sabah sıkkı bir kahvaltıyla güne başla ve diyete
haftasonu krallar gibi kahvaltı yaptım bir dahada gün boyu meyve ve sıvı tüketiminden başka bişey cnm istemedi bugün sal gitsin ama yarın sabah toparlan cnm gitmeli bu kilolar eylül döneminde öğrencilerini şaşırt birazgerçi en önemlisi eşlerin verdiği tepki
Valla bende bilmiyorum napsak, çok sıkıldım iki ileri bir geri gitmekten 2 kilo veriyorum, o hafta 2 gün içinde o verdiğimi de alıyorum önceden cnm çikolata mı çekti 1 tane yesem kafiydi ama şimdi öyle değil 1 tane yetmiyor valla bana1 taneden tad alamıyorum anca 2-3 tane bide üstüne gofret kek yiyince anca tad alıyorum
ben hergün yarın baştan balşıcam tamam moralimi bozmuyorum vericem yine eskisi gibi diye kendimi avutuyorum ama herseferinde yine bozuyorum az biraz sıksam dişimi olacak ama 4-5 günden sonra salıveriyorum, yirmi abla ben önceden de şok diyetlere karşıydım ama son yaptığım diyetten sonra daha bir soğudum, ben yapamıyorum tek besinle beslenemiyorum halsiz düşüorum bu sefer spor yapamıyorum oruçlu gibi oluyorum zaten 1 haftadan sonrasna dayanamıyorum sonrada salıverıyorum önüme ne gelirse yiyorum annem bile dün halama diyorki böyle zayıfladğına bakma yedim mi de herşeyi siliyor süpürüyor ayy dedim abartma yaa
slm kızlar dün akrabalarla deniz kenarına pikniğe gittik Gayet güzel zaman geçirdim..zaten pazar günleri diyet yapmıyorummola günüm.... bugün sabah itibari ile başladık yine koşturmaya.....
canımcım azimle devam et....kendine inan bak nasıl gidiyor kilolar....
hayır canım evli değilim... ama erkek arkadaşım var...seneye düşünüyoruz kısmetse... şimdilik diyetle uğraşıyorum...sonuç alana kadarda devammmm
çayımız nasıldı.tam tarifi yazıverde yapayım canım. ama o ödemm atıyodu değil mi? bende ödem mödem yok. safi yağ
ah canım şok diyetler beni de şokluyor... en kötüsü baş ağrısı. en iyisi sağlıklı beslenmek ama neden olmazki bilmemmm
ohh oh gezin bakalım.evlimiydin çocuk varmıydı canım? eşim ve ben de gezmeyi severiz ama 6 yaşındaki oğlum su koyveriyo..
sağol güzelim.umarım olur. sitede birileri olunca ben çok motive oluyorum. kızlarrr nolur bu hafta buralara sık sık uğrayın
Kızlar birazdan çıkıcam yarım saatlik yürüyüşümü yapıcam, eve gidincede yarım saat kondisyon bisikletinde çalışıcam bugün gayet iyiydi akşam eve gidip tıkınmazsam eğer, ne yapıyorsam evde yapıyorum zaten...
Bi ara yasemincimle yarışa girmiştik, ilk geldiğimizde o zaman baya bir dikkat ediyordum yasemin şimdi yemiyordur bende yemiyeyim diye düşünüyordumhatta ben eve gidip gelırken minibüsle giderdim o yarışa girdiğimden beri yürüyorum hiç minibüse binmiyorum şimdide buna benzer birşeyler bulmam lazım hırs, heves meves kalmadı şu sıralar, kaçamak yapacakken birşey aklıma gelmeli ki yemeyeyim ne tuhafım yahuuu
hayır canım evli değilim... ama erkek arkadaşım var...seneye düşünüyoruz kısmetse... şimdilik diyetle uğraşıyorum...sonuç alana kadarda devammmm
günaydın kızlarrr ben menü falan yazmıyorum zira karma karışıkdün markete gittim biten kfleks ve sütümü tamamladım bu sabah 1 kase kfleksle başladım güne öğlenede evden karpuz getirdim yanına peynir alıp 2 dilim tam buğday ekmeği ile yemek niyetindeyim dışardan yemekten bıktım hem para veriyorum hemde düzgün şeyler yiyemiyorum artık taşıcam evden ne bulursam zaten yaz olduğu için daha çok meyve vs ,spora gelince hava öyle sıcakki bırakın sporu sabah akşam yürüyüşleri bile bıraktım
sibelcim menülerin süper cnm spor desen oda süper en kısa zamanda mezun olursun sen
murc takımda yer varmı benim kuzenide çağırıcam yenge nasıl verdin kiloları dedi bende takımdan bahsettim :))
murc,gamze,yasemin,yirmi ve ben nagi bunlarda bizetoparlanmamız lazım
İyi akşamlar kızlar bugünü de kazasız belasız atlattık çok şükür
Sabah
1 eti form bisküvi
Öğle
1 ufak karnıyarık
2 kaşık yoğurt
Akşam
1 külah dondurma
6 erik
Marul salatası
Spor: 1 saat yürüyüş+45 dk kondisyon bisikleti.
günaydın kızlarrr ben menü falan yazmıyorum zira karma karışıkdün markete gittim biten kfleks ve sütümü tamamladım bu sabah 1 kase kfleksle başladım güne öğlenede evden karpuz getirdim yanına peynir alıp 2 dilim tam buğday ekmeği ile yemek niyetindeyim dışardan yemekten bıktım hem para veriyorum hemde düzgün şeyler yiyemiyorum artık taşıcam evden ne bulursam zaten yaz olduğu için daha çok meyve vs ,spora gelince hava öyle sıcakki bırakın sporu sabah akşam yürüyüşleri bile bıraktım
sibelcim menülerin süper cnm spor desen oda süper en kısa zamanda mezun olursun sen
murc takımda yer varmı benim kuzenide çağırıcam yenge nasıl verdin kiloları dedi bende takımdan bahsettim :))
murc,gamze,yasemin,yirmi ve ben nagi bunlarda bizetoparlanmamız lazım
hERKESLERE GÜNAYDIIIIIINNNN....sizlere kokulu öpücüklerimi gönderiyorum, ama merak etmeyin açlıktan ağzım kokmuyor, zira tokum ne yazıkki.
yahu ben bütün samimiyetimnle sabah k-fleksli sütümü yiyip işe geliyorum, burdaki usta bana börek aldırıp, zorla yedirtiyoryemesemde küsüyor ne yapıcam bilmem! tatilden geldim diye özledi beni heralde bakım yapmaya çalışıyor adamcağız, dün bi baktım kutu kola almış getirdi, bende lüpür lüpür içtim hiç geri vites yok bende de yani. ama neyseki hayatımdan pilavı tamamen çıkarttım, akşamları yemek yaparken artık pilav yapmak aklıma bile gelmiyor.
Onun dışında öğlen için yine evden peynirli salamlı domatesli sandviçimi getirdim onu yiycem.
Bu arada ben yaklaşık 1 aydır spor yapmıyorum vurun bana
bu akşamdan itibaren lağam faresi gibi ıslanana kadar koşu bandında koşucam, ozaman yemek yerken o çektiğim eziyet aklıma geliyor tutuyorum kendimi.
baktım o da tutmazsa, yemin edicem başka çarem yok çünkü. dün eve gittim 2 tane mısır yedim gene, ben aldım başımı gidiyorumbu sabah tartılmaya korktum açıkça.
Benım bısey yazmama gerek kalmadı ne guzelde anlattın ole benı.Bendede malesef gerı vıtes yok bunun yanında sporda yok neyse toplıycaz kendımızı yapmak zorundayızzz...
Spora bende onumuzdekı hafta baslıyorum kondısyon bısıkletımı ve mekık aletımı cıkarmalıyım sanırım artık .Babanemde gıdıyor oda bana kalıyor yatagı kaldırıp spor bolumu yapasım var kendıme
kendimiz için bişeyler yapmanın tadına varmalıyız bence mursh, yani bu zayıflamak, spor yapıp zinde hissetmek, çer çöp ne varsa yememek ve sağlıklı yaşamanın bilincini hissetmeliyiz.Benım bısey yazmama gerek kalmadı ne guzelde anlattın ole benı.Bendede malesef gerı vıtes yok bunun yanında sporda yok neyse toplıycaz kendımızı yapmak zorundayızzz...
Spora bende onumuzdekı hafta baslıyorum kondısyon bısıkletımı ve mekık aletımı cıkarmalıyım sanırım artık .Babanemde gıdıyor oda bana kalıyor yatagı kaldırıp spor bolumu yapasım var kendıme
murshum bende kondisyon bisikletiyle çalışıyorum o koca baldırlarım içingerçekten çok terletiyor tv'nin önüne al yarım saat cevir pedalları, en azından 2 günde bir yarım saat..Ben düzenli yapmaya çalışıcam selülitlerim çok olduğu için en azından az biraz faydası olur belki.
kendimiz için bişeyler yapmanın tadına varmalıyız bence mursh, yani bu zayıflamak, spor yapıp zinde hissetmek, çer çöp ne varsa yememek ve sağlıklı yaşamanın bilincini hissetmeliyiz.
Bakıyorum da bizim hayatlarıızda öncelikler hep ; iş güç, temizlik yapmak, yemek yapmak, tv izlemek, izlerken abur cubur atıştırmak vs vs. hayatımızın önceliğinde kendimiz yokuz yani, ben bugün şaha kalkıyorum ve sağlıklı yaşam + spor ve saplıklı beslenme sistemime geri dönüyorum , hepinizi bu yola davet ediyorum bebeklerim
ah gamzecim ya koşu bandının tv li biyerde olması ço güzel olur ama salonada sığmazkionun için ben laptopumu getiriyorum onun yanına, birde film açıyorum, hergün 30 dk spor yaptığım için 1 filmi tam 3 günde tamamlamış oluyorum hemde vakit nasıl geçiyor anlamıyorum. yoksa duvara bakarak koşulmuyor sıkılıyor insan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?