Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

murc kaptancım nasılsın cnm boşver kuaförü takma onlar hep haklıdır zaten
yirmi hoşgeldin cnm sen nasılsın

İyidir be nagıss ıste yuvarlanıp duruz !(Gercekten bır top havasındaym yuvarlasan yuvarlanırım yanı )

antisibel, doksanatmışdoksan ve murch cum hepinizi öptüm ,kucakladım ,havalara zıplattım bebekler. bu hafta ben de birincilik istiyyooooooooooooorum

Hadı bakalım gelde al gelde al nanıkkk

Ya nagıscım ben kaptan olrak sunu soyluyorum kı.MURSHUN DEDIGINI YAP YAPTIGINI YAPMA

çayımız nasıldı.tam tarifi yazıverde yapayım canım. ama o ödemm atıyodu değil mi? bende ödem mödem yok. safi yağ

ah canım şok diyetler beni de şokluyor... en kötüsü baş ağrısı. en iyisi sağlıklı beslenmek ama neden olmazki bilmemmm

slm kızlar dün akrabalarla deniz kenarına pikniğe gittik Gayet güzel zaman geçirdim..zaten pazar günleri diyet yapmıyorum mola günüm.... bugün sabah itibari ile başladık yine koşturmaya.....

ohh oh gezin bakalım.evlimiydin çocuk varmıydı canım? eşim ve ben de gezmeyi severiz ama 6 yaşındaki oğlum su koyveriyo..
canımcım azimle devam et....kendine inan bak nasıl gidiyor kilolar....

sağol güzelim.umarım olur. sitede birileri olunca ben çok motive oluyorum. kızlarrr nolur bu hafta buralara sık sık uğrayın

Kızlar birazdan çıkıcam yarım saatlik yürüyüşümü yapıcam, eve gidincede yarım saat kondisyon bisikletinde çalışıcam bugün gayet iyiydi akşam eve gidip tıkınmazsam eğer, ne yapıyorsam evde yapıyorum zaten...

Bi ara yasemincimle yarışa girmiştik, ilk geldiğimizde o zaman baya bir dikkat ediyordum yasemin şimdi yemiyordur bende yemiyeyim diye düşünüyordum hatta ben eve gidip gelırken minibüsle giderdim o yarışa girdiğimden beri yürüyorum hiç minibüse binmiyorum şimdide buna benzer birşeyler bulmam lazım hırs, heves meves kalmadı şu sıralar, kaçamak yapacakken birşey aklıma gelmeli ki yemeyeyim ne tuhafım yahuuu

hayır canım evli değilim... ama erkek arkadaşım var...seneye düşünüyoruz kısmetse... şimdilik diyetle uğraşıyorum...sonuç alana kadarda devammmm

evet canım keşke bizi tetikleyecek hırslandıracak bir şeyler olsa süper olacak.takımımızda da yarışma ruhu yok ki anaacım. hepimiz birbirimizden gevşek

hayır canım evli değilim... ama erkek arkadaşım var...seneye düşünüyoruz kısmetse... şimdilik diyetle uğraşıyorum...sonuç alana kadarda devammmm

çok azimlisin güzelim. umarım biran önce verirsin kiloları (hepimiz veririz inşallah)

Selaaammm

SABAH: 1 elma

ARA: 1 cappucino

ÖĞLEN: 1 tabak cevizli tulum peynirli salata + 1 cappucino

AKŞAM: 1 elma + 8 tane erik

Valla bugun kaçamak yapmadım ama eve geldiğimde 63.4 kiloydum gittikçe artıyorum çok ilginç...

2 litre sıvı

spor: 20 dakika

Son düzenleme:
İyi akşamlar kızlar bugünü de kazasız belasız atlattık çok şükür

Sabah
1 eti form bisküvi

Öğle
1 ufak karnıyarık
2 kaşık yoğurt

Akşam
1 külah dondurma
6 erik
Marul salatası

Spor: 1 saat yürüyüş+45 dk kondisyon bisikleti.

günaydın kızlarrr ben menü falan yazmıyorum zira karma karışık dün markete gittim biten kfleks ve sütümü tamamladım bu sabah 1 kase kfleksle başladım güne öğlenede evden karpuz getirdim yanına peynir alıp 2 dilim tam buğday ekmeği ile yemek niyetindeyim dışardan yemekten bıktım hem para veriyorum hemde düzgün şeyler yiyemiyorum artık taşıcam evden ne bulursam zaten yaz olduğu için daha çok meyve vs ,spora gelince hava öyle sıcakki bırakın sporu sabah akşam yürüyüşleri bile bıraktım
sibelcim menülerin süper cnm spor desen oda süper en kısa zamanda mezun olursun sen
murc takımda yer varmı benim kuzenide çağırıcam yenge nasıl verdin kiloları dedi bende takımdan bahsettim :))
murc,gamze,yasemin,yirmi ve ben nagi bunlarda bize toparlanmamız lazım

Son düzenleme:

Aynen nagişim yoksa dikkat etmedikçe alıcaz verdiklerimizi de

Ben şu son kilolarımı sporla vermek istiyordum dün kondisyon bisikletinde 45 dk çalıştım çok ter dmktüm resmen üzerim ıslanmış gibiydi, bir de 1 saat yürüyüş yapıyorum hergün. dün eve geldiğimde 70.2 çıktım spor yaptıktan sora 69.8 çıktım ve sabah tam 69 çıktım eminim spordan dolayı bu, inşallah bu akşamda yapıcamm..

Menu gayet guzel cnmm sporunda guzel boyle devam et derım

Haklısın nagıscım bu aralar cok bosladım bende...

Takımda yer var cnm cagır gelsın ama durumdan bahset bol onlıne aktıf uyelere ıhtıyacımız var...

hERKESLERE GÜNAYDIIIIIINNNN.... sizlere kokulu öpücüklerimi gönderiyorum, ama merak etmeyin açlıktan ağzım kokmuyor, zira tokum ne yazıkki.
yahu ben bütün samimiyetimnle sabah k-fleksli sütümü yiyip işe geliyorum, burdaki usta bana börek aldırıp, zorla yedirtiyor yemesemde küsüyor ne yapıcam bilmem! tatilden geldim diye özledi beni heralde bakım yapmaya çalışıyor adamcağız, dün bi baktım kutu kola almış getirdi, bende lüpür lüpür içtim hiç geri vites yok bende de yani. ama neyseki hayatımdan pilavı tamamen çıkarttım, akşamları yemek yaparken artık pilav yapmak aklıma bile gelmiyor.
Onun dışında öğlen için yine evden peynirli salamlı domatesli sandviçimi getirdim onu yiycem.
Bu arada ben yaklaşık 1 aydır spor yapmıyorum vurun bana
bu akşamdan itibaren lağam faresi gibi ıslanana kadar koşu bandında koşucam, ozaman yemek yerken o çektiğim eziyet aklıma geliyor tutuyorum kendimi.
baktım o da tutmazsa, yemin edicem başka çarem yok çünkü. dün eve gittim 2 tane mısır yedim gene, ben aldım başımı gidiyorum bu sabah tartılmaya korktum açıkça.

Benım bısey yazmama gerek kalmadı ne guzelde anlattın ole benı.Bendede malesef gerı vıtes yok bunun yanında sporda yok neyse toplıycaz kendımızı yapmak zorundayızzz...

Spora bende onumuzdekı hafta baslıyorum kondısyon bısıkletımı ve mekık aletımı cıkarmalıyım sanırım artık .Babanemde gıdıyor oda bana kalıyor yatagı kaldırıp spor bolumu yapasım var kendıme

Dünkü Menum;

Sabah;

1 kase k fleks
200 ml kakolu sut

Öğle;

az dımates salatalık
2 dılım beyaz peynır
2 dılım ekemk
az yumurta
yourtlu semızotu

Akşam;

2 dılım karpuz
1 bardak cola

murshum bende kondisyon bisikletiyle çalışıyorum o koca baldırlarım için gerçekten çok terletiyor tv'nin önüne al yarım saat cevir pedalları, en azından 2 günde bir yarım saat..Ben düzenli yapmaya çalışıcam selülitlerim çok olduğu için en azından az biraz faydası olur belki.

kendimiz için bişeyler yapmanın tadına varmalıyız bence mursh, yani bu zayıflamak, spor yapıp zinde hissetmek, çer çöp ne varsa yememek ve sağlıklı yaşamanın bilincini hissetmeliyiz.
Bakıyorum da bizim hayatlarıızda öncelikler hep ; iş güç, temizlik yapmak, yemek yapmak, tv izlemek, izlerken abur cubur atıştırmak vs vs. hayatımızın önceliğinde kendimiz yokuz yani, ben bugün şaha kalkıyorum ve sağlıklı yaşam + spor ve saplıklı beslenme sistemime geri dönüyorum , hepinizi bu yola davet ediyorum bebeklerim

ah gamzecim ya koşu bandının tv li biyerde olması ço güzel olur ama salonada sığmazki onun için ben laptopumu getiriyorum onun yanına, birde film açıyorum, hergün 30 dk spor yaptığım için 1 filmi tam 3 günde tamamlamış oluyorum hemde vakit nasıl geçiyor anlamıyorum. yoksa duvara bakarak koşulmuyor sıkılıyor insan.

Güzel fikir canımm zaten spor boş boş yapılmıyor bende ya müzik açıyorum ya da dizi izliyorumm, bugün itibariyle sporu hayatımızın bir parçası haline getirelim o zamannnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…