- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #379.841
kaptanım cok güzel geçti bu sene ilk defa denize girdim hiç cıkasım gelmedi :)Namaria nasıl geçti deniz eğlenceniz.
Sende deniz kızısınkaptanım cok güzel geçti bu sene ilk defa denize girdim hiç cıkasım gelmedi :)
ama güneş kremi 3-4 kez sürmeme rağmen yüzüm baya yanıyo şu an
mezitli kaptanım annem orda oturuyoSende deniz kızısın
Mersin'in neresindensin
Mezitli’de biz de 2 yıl oturdukmezitli kaptanım annem orda oturuyo
çocuklukta deniz yüzü görmedik iç anadoluda büyüdük şimdi acısını cıkarıyoruz
(yılda bir denize gidip 4 saat cıkmayarak )
ne güzel canımMezitli’de biz de 2 yıl oturduk
Bakayım bi.Hoşgeldin canım, azimli ve istikrarlı olursan kısa sürede hedefine ulaşırsın.
Ketojenik diyeti sormuşsun.
Menü sayfamızdan benim 13 Mart-24 Nisan tarihleri arasındaki menülerim az çok fikir verecektir.
bu başlığın ilk sayfasında menü paylaşım sayfasının linki var oradan paylaşabilirsinizMenü yazılıyor mu?
Ben goremedim de
Evet ben de çok seviyordumne güzel canımben daimi hiç kalamadım okul yatılı okul ünv iş güç derken ama tatillerde hep giderim güzeldir mezitlimiz
Evet yazılıyor, menü için ayrı sayfamız var orada sohbet edilmiyor sadece menülerimizi paylaşıyoruz :)Menü yazılıyor mu?
Ben goremedim de
şimdi nerdesiniz :)Evet ben de çok seviyordum
Trakya tarafına gelin geldimşimdi nerdesiniz :)
Dediğini anlamadım canım, özelden ekran resmi atar mısınaklıma takılan bir konu varHandandandan kaptanım sorup yatayım artık
diğer takımların isimlerinin altında takım rozetleri gördüm x takım y takım gibi şekilli rozetler
bizim takımın var mı eklesek profile
Kızlar dün akşam yazacaktım ama bebeğimi uyuturken uyuya kalmışım.
Çok canım sıkkın kızlar.
Dün akşam üstü bizim binadan bir aileyi pozitif corona nedeniyle götürdüler, eşim de dün öğlen bu ailenin bi ferdiyle asansöre binmiş
Bağırsak enfeksiyonu da olabilir, yaz aylarında genelde olabiliyor bu şikayetler
Desene ondan en uzun açık öğretim sınavı görevim 1 buçuk saat sürmüştü tüm herkes çıkmıştı yaşlı bir teyze burnunun ucuna yakın gözlüğünü indirip çözmüştüYedektim aslında, saat 2:30 olmadan bize izin verdiler ama yedek arkadaşlar ile muhabbet iyi olunca kaldık.
Aylardır evde kalmaktan hepimizin dili şişmiş
Hava çok sıcaktı ama git-gel çok yoruldum, hala toparlayamadım, beni ancak uyku paklar
Canım benim biliyorsun şu sıra yoğun bayramdan sonra rahatlatacağım inşallahGünlerdir hatta 2 haftadır yazmak istediğim ancak fırsat bulamadığım için yazamadığım birşey var, yatmadan onu da yazıp öyle yatayım.
Takıma yapılan toplu davet ile gelenlere kendimi tanıtmadım, tanıtarak başlayayım.
İsmim Niran, öğretmenim, 3 çocuğum var, Kızlar 13 ve 10 yaşındalar, henüz 2 yaşını dolduran yaramaz mı yaramaz bir oğlum var.
Bu aralar evle ilgili yoğunluğum epey arttı, çünkü 7.sinifa geçen kızıma telafi eğitimine başladım, üzerine ev işi bebek yemekte eklenince takıma eskisi gibi uğrayamaz oldum.
Dolayısıyla takımda takibi gereken şeyleri takip edemez oldum.
Eline kağıt kalem alıp haftalık liste tutabilecek yada bunları kağıda liste tutmadan Excel ve World programı ile yapabilecek gönüllü arkadaşların yardımına ihtiyacım var.
Ben seve seve yaparım diyen varsa bana özelden yazarsa memnun olurum...
Not: Destek olmak isterim ama liste tutamam diyen varsa onlarda özelden yazabilirler, listesiz görev tanımı da yaparız.
Mezun üyelerden de olur.
9.Takım hepimizin desteği ile her zaman başarılı olsun istiyorum.
İlginiz ve desteğiniz için şimdiden teşekkür ederim♥♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?