Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günlerdir hatta 2 haftadır yazmak istediğim ancak fırsat bulamadığım için yazamadığım birşey var, yatmadan onu da yazıp öyle yatayım.

Takıma yapılan toplu davet ile gelenlere kendimi tanıtmadım, tanıtarak başlayayım.

İsmim Niran, öğretmenim, 3 çocuğum var, Kızlar 13 ve 10 yaşındalar, henüz 2 yaşını dolduran yaramaz mı yaramaz bir oğlum var.

Bu aralar evle ilgili yoğunluğum epey arttı, çünkü 7.sinifa geçen kızıma telafi eğitimine başladım, üzerine ev işi bebek yemekte eklenince takıma eskisi gibi uğrayamaz oldum.

Dolayısıyla takımda takibi gereken şeyleri takip edemez oldum.

Eline kağıt kalem alıp haftalık liste tutabilecek yada bunları kağıda liste tutmadan Excel ve World programı ile yapabilecek gönüllü arkadaşların yardımına ihtiyacım var.

Ben seve seve yaparım diyen varsa bana özelden yazarsa memnun olurum...

Not: Destek olmak isterim ama liste tutamam diyen varsa onlarda özelden yazabilirler, listesiz görev tanımı da yaparız.

Mezun üyelerden de olur.

9.Takım hepimizin desteği ile her zaman başarılı olsun istiyorum
.

İlginiz ve desteğiniz için şimdiden teşekkür ederim♥♥

Son düzenleme:
kaptanım cok güzel geçti bu sene ilk defa denize girdim hiç cıkasım gelmedi :)
ama güneş kremi 3-4 kez sürmeme rağmen yüzüm baya yanıyo şu an
Sende deniz kızısın
Mersin'in neresindensin

Biz sabah gittiğimizde sabah ezanında gidip 10 gibi dönüyoruz, güneş kremine gerek kalmıyor o zaman

bugün dışarda olmama rağmen genel olarak diyet listeme uymaya çalıştım ama öğün saatleri vs. bi de eve geldim komsum yemek getirdi derken düzen biraz bozuldu ama 2-3 saat denizden cıkmadım 30 dk da yürüdüm dengelemiştir inşallah
yorgunluktan bayılıcam iyi geceler herkese

Hoşgeldin canım, azimli ve istikrarlı olursan kısa sürede hedefine ulaşırsın.
Ketojenik diyeti sormuşsun.
Menü sayfamızdan benim 13 Mart-24 Nisan tarihleri arasındaki menülerim az çok fikir verecektir.
Bakayım bi.
Şu baygagi vermişsiniz.

ne güzel canım ben daimi hiç kalamadım okul yatılı okul ünv iş güç derken ama tatillerde hep giderim güzeldir mezitlimiz
Evet ben de çok seviyordum
Menü yazılıyor mu?
Ben goremedim de
Evet yazılıyor, menü için ayrı sayfamız var orada sohbet edilmiyor sadece menülerimizi paylaşıyoruz :)

şöyle link bırakayım

Dediğini anlamadım canım, özelden ekran resmi atar mısın

Ayy Allah korusun niranim. Yoktur insallah ya kotu dusunme bence hemen ama tedbiri alin eşin olmadi test yaptirma imkani varmi ki

Bağırsak enfeksiyonu da olabilir, yaz aylarında genelde olabiliyor bu şikayetler

Bizede doktor bagirsak enfeksiyonu demisti buyk ihtimal atesimiz cikip hastaneye gittigmizde

iyi geceler kizlar bugün yoğun geçti tam temizliği bitirdim dedim
görümcem aradı yakınlardayım müsaitsen sana uğrayacağım dedi
Öğleden sonra geldi

akşamda anneme geçtim yarim saat önce geldik kizcemi uyuttum
bende uyurum birazdan

menümü yarın paylaşacağım günü güzel kapattım acım ac
bu ne demek oluyor yağlar eriyor

Desene ondan en uzun açık öğretim sınavı görevim 1 buçuk saat sürmüştü tüm herkes çıkmıştı yaşlı bir teyze burnunun ucuna yakın gözlüğünü indirip çözmüştü
Canım benim biliyorsun şu sıra yoğun bayramdan sonra rahatlatacağım inşallah Görevimi kaldığım yerden devam ettireceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…