- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #379.801
Kızlar dün akşam yazacaktım ama bebeğimi uyuturken uyuya kalmışım.
Çok canım sıkkın kızlar.
Dün akşam üstü bizim binadan bir aileyi pozitif corona nedeniyle götürdüler, eşim de dün öğlen bu ailenin bi ferdiyle asansöre binmiş
Yoktur bisey canim ins.İnşallah canım
Bizim çocukların 3 'ünün de bu hafta hem yüksek ateş hem ishal şikayetleri vardı
Şimdi "bizimkiler de korona mı oldu acaba" diye kara kara düşünüyorum.
allah korusun bişey yoktur inşallahKızlar dün akşam yazacaktım ama bebeğimi uyuturken uyuya kalmışım.
Çok canım sıkkın kızlar.
Dün akşam üstü bizim binadan bir aileyi pozitif corona nedeniyle götürdüler, eşim de dün öğlen bu ailenin bi ferdiyle asansöre binmiş
Buna güldümAh ah...
Hayal olarak kalacak galiba.
Geçen ay adet 5 gün kala serbest bırakayım dedim, doğumdan beri 33 günde bir olan adetim 29 güne düştü.
Bu ayda kedi köpek gibiyiz heriflePazartesi de tayin isteyip gidecek, yolları ayırıyoruz, gitmeden spermlerini çalmaya çalışacağım
Allah kucaginiza almayi nasip etsin canım cok sevindik
hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin allah inş
günaydın teşekkür ederim çok saolun kızlarHayirlisiyla dogum yaparsin inşallah canim kilonda fazla degilmis ben doguma giderken 95 tim
Canim memlekete gideceğim kilo bildirimi yapamayacağım izne de ayrılamıyorum o yuzden listeden çıktım ama yine burdayim
Aa inşallah bişey bulaşmaz dikkat edinKızlar dün akşam yazacaktım ama bebeğimi uyuturken uyuya kalmışım.
Çok canım sıkkın kızlar.
8ve 6 yaşlarındalar buçukları da var da 8.5 demektense 8 kolay geliyoKaç yaşında senin kızlar
Dikkat edin kendinize inşallah kötü bişey çıkmazBelediye geldi, önce binayı sonra koronalı ailenin dairesini dezenfekte etti.
Bina olarak karantinaya alınmamız an meselesi
Göçünü toplayıp kaçan kaçana yanlız
Olsun abla zaman bulursan araya sıkıştırSözde erken kalkacaktım ama nerdee zabahtan yeğen geldi çocuklarla oynamaya leslie yalan oldu tabi
Bu hafta çok iyi kilo vermem lazım bayramda moealim yüksek olsun
Tebrik ediyorum canlar harikasınız
Ben de dün o işi hallettim saçlarımı kestirdim kaş bıyık zaten hiç söylemiyorum bi hafifledim dünden sonraGünaydın herkeseee
Bugün erken başladım güne sabah namaza kalktıktan sonra uyuyamadım bir daha, 6 da kahvaltı ettimDün kuaföre gittim pandemi falan saçlarım almış başını gitmiş, kestirip toplattım biraz, eve gelince de boyadım. Kaşlarda tamam, eşim yok mutfağa pek uğramıyorum velhasıl bugün daha iyiyim şükür
Olma mi canım sen yeter ki karar ver gel aramıza ilk sayfada takım kuralları var okur kabul edersen yine ilk sayfada tanıtım formu var onu doldurup bizimle paylaşırsan tanışalımSelâmlar,
Uzun zamandan beri hesabıma girmiyordum.
Bugün girdim.
Mesaj kurumda 9. Takımdan davet mesaji gelmiş.
Davetiniz hala geçerli mi?
Yakin temas olmadiysa bisey olmaz inşallah canimBelediye geldi, önce binayı sonra koronalı ailenin dairesini dezenfekte etti.
Bina olarak karantinaya alınmamız an meselesi
Göçünü toplayıp kaçan kaçana yanlız
Annemi kuaföre götürcem akşam illa ki yaparımOlsun abla zaman bulursan araya sıkıştırinşallah dilediğin gibi olur bayrama da güzel bir moral güzel bir hediye olur
Çok teşekkür ederimTebrik ediyorum canlar harikasınız
Ben de dün o işi hallettim saçlarımı kestirdim kaş bıyık zaten hiç söylemiyorum bi hafifledim dünden sonra
Olma mi canım sen yeter ki karar ver gel aramıza ilk sayfada takım kuralları var okur kabul edersen yine ilk sayfada tanıtım formu var onu doldurup bizimle paylaşırsan tanışalım
SevindimAnnemi kuaföre götürcem akşam illa ki yaparım
Herkez diyette olduğumu biliyo o yüzden daha da iyi olacak benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?