Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İyi yolculuklar canım iyi gezdin ama
Hataya gelmedin gerçi ama
Tesekkürler canım valla oyle oldu leylegı havada da gormus degıldım ama havalar sıcak bebeler kucuk yoksa ben severim yolculuk olayını hatay da listemde ama ınsallah dugun vs olmadıgı bu vakit isterim bırde mumkunse bahar da falan vallahi pıstık ondan kilo verdim sanırım

Allah kabul etsin canım.

Geçen balık ve çorba yaptığın gün sana yazacaktım aslında ama şimdi yazayım.

Tek olduğun için 2 çeşit yapmak seni yorar.

2 çeşit yapmak yerine tek çeşit yaparsan; hem daha az yorulursun, hemde öğünlerdeki çeşit miktarı azaldıkça kilo verimi daha hızlı olur.

1 çeşit yemek yapıp yanına salata yada yoğurt olan menüler olabilir mesela, diyetisyenin ile görüşürsen sana uygun şekilde düzenleyecektir bunu.

Bu arada biz Urfa ya esimle dort yıl once dogu turuna cıktıgımızda gıtmıstık Balıklı gölün son durumu beni cok uzdu eser balık kalmis insanlar balıkları yem dısında yiyeceklerle beslendiği ıcın balıklar ölmüş ne zaman eğitim ve kültür seviyemızı yukseltıp cevresıne karsı bılınclı insanlar olucaz acaba

haklısın kaptanım aslında diyetisyen tek çeşit yazdı mesela öğlen sebze yemeği yoğurt ise akşam protein salata gibi ama öğündeki 1 dilim ekmek yerine 1 kepçe corba içiyorum ben cok seviyorum çorbaları, ama çok yorucu oluyor evet bi düzenleme yapacağım inşallah

Yaşam enerjine yazık canım, yemek yapmak kolay iş değil.

Çorbayı çok seviyorsan bazi günler akşam öğünlerinde sadece çorba iç ama miktar olarak fazla iç mesela..

Bu arada babam implant yaptırırken sadece çorba ile epey kilo vermişti, tam diyet yemeği aslında, tabi yanında başka şeyler tüketmeden

Limonlu su A kan grubu olanlar için güne mükemmel bir başlangıç
Çok az uğramaya başladın ama daha sık bekliyoruz

Haklısın kuzum
Hazır hafta sonu eşim yokken temizlik işlerini halledeyim dedim o varken bir iş yapamıyorum. Bugün çiçeklerime de bakım yaptım, biraz moralimi düzeltmeye çalışıyorum, kilo veremediğim için ciddi mutsuzum, mutsuz olunca hepten iştahım açılıyor bu saçma döngüyü kırmaya çalışıyorum. Balkondaki gülüm açmış pek sevindim sizinle de paylaşayım kızlarımı

Eklentiler

• DB55B352-DE6F-4AC5-A3A3-F8854D48B22B.webp
    67,2 KB · Görüntüleme: 25
  • 84155DBB-2330-45A2-ABAE-5972C2185B5F.webp
    64,5 KB · Görüntüleme: 19
  • 9F849A24-ADCD-4F72-9B35-2F6186BB8D29.webp
    57,3 KB · Görüntüleme: 28
Haklısın canım yemek yapmak baya vakit alıyor bir de yoğun çalışıyorum
Dediklerin cok mantıklı zamanla oturtacağım inşallah

Bahçen çok güzel

Çok güzeller

Gün ortası olmadan bende bir günaydın diyeyim

Günaydın takımımın Güzel Hatunları

Sabah 6 'da kalktım, totom yer görmedi
Şimdi çayımı aldım ve oturdum

Sizler neler yapıyorsunuz
Benimde işim yeni bitti
Yeşil çayımı içtim kızımla markete gideceğiz birazdan

Belki daha da zayıfladım İnan dur duraksız ayakta kalıyorum nerdeyse bugün köye gidiyoruz İnşaat bitti bakalım orada Ne sürprizler beni bekliyor
Küçük balkon bile olsa bi şekilde dünyasını güzelleştiren kadınlara bayılıyorum
Herkese hayırlı pazarlar
Güne yine hamur işiyle başladım
Geliyor artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…