- Konu Sahibi Handandandan
-
- #379.881
Tesekkürler canımİyi yolculuklar canımiyi gezdin ama
Hataya gelmedin gerçi ama
Allah kabul etsin canım.kaptanım 4444 tefriciye salavat grubumuz var onun okumalarını yapıyorum her gün onun dışında
Erbaini İdrisiyye 40 ismi şerif, Salavatı kübra, fetih suresi yasin suresi, tefsir 10 sayfa her gün okumaya çalışıyorum
bu ara diyet yemek vs aksatmaya başladım günlük okumalarımı ama toparlayacağım inşallah
haklısın kaptanım aslında diyetisyen tek çeşit yazdı mesela öğlen sebze yemeği yoğurt ise akşam protein salata gibi ama öğündeki 1 dilim ekmek yerine 1 kepçe corba içiyorum ben cok seviyorum çorbaları, ama çok yorucu oluyor evet bi düzenleme yapacağım inşallahAllah kabul etsin canım.
Geçen balık ve çorba yaptığın gün sana yazacaktım aslında ama şimdi yazayım.
Tek olduğun için 2 çeşit yapmak seni yorar.
2 çeşit yapmak yerine tek çeşit yaparsan; hem daha az yorulursun, hemde öğünlerdeki çeşit miktarı azaldıkça kilo verimi daha hızlı olur.
1 çeşit yemek yapıp yanına salata yada yoğurt olan menüler olabilir mesela, diyetisyenin ile görüşürsen sana uygun şekilde düzenleyecektir bunu.
Yaşam enerjine yazık canım, yemek yapmak kolay iş değil.haklısın kaptanım aslında diyetisyen tek çeşit yazdı mesela öğlen sebze yemeği yoğurt ise akşam protein salata gibi ama öğündeki 1 dilim ekmek yerine 1 kepçe corba içiyorum ben cok seviyorum çorbaları, ama çok yorucu oluyor evet bi düzenleme yapacağım inşallah
Limonlu su A kan grubu olanlar için güne mükemmel bir başlangıç
Çok az uğramaya başladın ama daha sık bekliyoruz
Haklısın canım yemek yapmak baya vakit alıyor bir de yoğun çalışıyorumYaşam enerjine yazık canım, yemek yapmak kolay iş değil.
Çorbayı çok seviyorsan bazi günler akşam öğünlerinde sadece çorba iç ama miktar olarak fazla iç mesela..
Bu arada babam implant yaptırırken sadece çorba ile epey kilo vermişti, tam diyet yemeği aslında, tabi yanında başka şeyler tüketmeden
Bahçen çok güzelHaklısın kuzum
Hazır hafta sonu eşim yokken temizlik işlerini halledeyim dedim o varken bir iş yapamıyorum. Bugün çiçeklerime de bakım yaptım, biraz moralimi düzeltmeye çalışıyorum, kilo veremediğim için ciddi mutsuzum, mutsuz olunca hepten iştahım açılıyorbu saçma döngüyü kırmaya çalışıyorum. Balkondaki gülüm açmış pek sevindim sizinle de paylaşayım kızlarımı Eki Görüntüle 2667904 Eki Görüntüle 2667905
Çok güzellerHaklısın kuzum
Hazır hafta sonu eşim yokken temizlik işlerini halledeyim dedim o varken bir iş yapamıyorum. Bugün çiçeklerime de bakım yaptım, biraz moralimi düzeltmeye çalışıyorum, kilo veremediğim için ciddi mutsuzum, mutsuz olunca hepten iştahım açılıyorbu saçma döngüyü kırmaya çalışıyorum. Balkondaki gülüm açmış pek sevindim sizinle de paylaşayım kızlarımı Eki Görüntüle 2667904 Eki Görüntüle 2667905
Benimde işim yeni bittiGün ortası olmadan bende bir günaydın diyeyim
Günaydın takımımın Güzel Hatunları♥
Sabah 6 'da kalktım, totom yer görmedi
Şimdi çayımı aldım ve oturdum
Sizler neler yapıyorsunuz
Belki daha da zayıfladım İnan dur duraksız ayakta kalıyorum nerdeyse bugün köye gidiyoruz İnşaat bitti bakalım orada Ne sürprizler beni bekliyoralum cuma olunca merak ettim takim ne yapmis diye
Yeni arkadaslarla tanisamadik,sanki baska takim olmus gibi
Hemen hemen bitti cnm, en azindan benim yapacagim işler bitti
Bi çimen gelicek daha, bide terasin yan tarafina cam yapilacak, yapicak adam izindeymis
Sen ne yaptin, misafirlerin gittimi
Koruma nasil gidiyor
Küçük balkon bile olsa bi şekilde dünyasını güzelleştiren kadınlara bayılıyorumHaklısın kuzum
Geliyor artıkHerkese hayırlı pazarlar
Güne yine hamur işiyle başladım
İyi yolculuklar canım, sende kendine dikkat etKızlar ben birazdan yolcuyum dikkat edin kendinize çok gelemeyebilirim fırsat buldukça yazarım yine
bir iki tane rastlamışlar denizdekiler görevliler aldı canım bana denk gelmedi şükür.Namaria denizanası var mıydı canım, çocuklar yine deniz diye tutturdular, gitmeden sana sorayım dedim
Balkonuna dedim zaten canımAhhh keşke bahçe olsa minicik balkon
Lütfen kendini toparlayamaya çalış canım, kolay mı verdin o kilolarıHerkese hayırlı pazarlar
Güne yine hamur işiyle başladım
İyi yolculuklar canımKızlar ben birazdan yolcuyum dikkat edin kendinize çok gelemeyebilirim fırsat buldukça yazarım yine
Oyy yemyeşilBalkonuna dedim zaten canım
Bizimde balkonun yarısı biber ve fesleğen dolu, sırf yeşili seyretmek için diktik.
Eki Görüntüle 2667957
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?