Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İkinize de çok gecmiş olsun kızlar

Günaydınnnnnn herkese normal e donusumn ilk gunu dugun dun oglen olunca erken bitti. Bizde Urfa ya gezmeye gidelim dedik cok yakın Adıyaman'a. Saat 22.30 oldugunda adıyaman geri gelmıstık ama esim kendine guvenemedı donus ıcın benım de gozumden uyku akıyordu bı 7 saat bende kullanamazdım minik bebem sıkıntıdan aracta aglama krizine girdi falan velhasıl bız kaldık burda annemler yola devam etti su an kahvaltı yapıyoruz bı saate yola cıkarız gunlerdır ilk kez dun uyudum klima acıktı mınımalde olsa bu ne sıcak Allah im hergun 40 in ustunde ydı derece bu arada dun kuaforde tartıldım odem gıtmıs galiba kilom cuma bildiriminden daha az dı

Gunaydinnn kizlar

Mutlu haftasonlari

Mefkurem nerede bu arada? Gözüm onu aradı gelince :)
ben biraz yoğundum cnm pek gelemedim

Sen nasilsin, hersey yolundami
Mefkurem takımın güzel ablası dün gelmişsin nasılsın? İyi misin ? Bahçe işlerin bitti mi ? Sağlığın sıhhatin yerinde mi?
Malum cuma olunca merak ettim takim ne yapmis diye

Yeni arkadaslarla tanisamadik,sanki baska takim olmus gibi

Hemen hemen bitti cnm, en azindan benim yapacagim işler bitti
Bi çimen gelicek daha, bide terasin yan tarafina cam yapilacak, yapicak adam izindeymis

Sen ne yaptin, misafirlerin gittimi
Koruma nasil gidiyor

Gün ortası olmadan bende bir günaydın diyeyim

Günaydın takımımın Güzel Hatunları

Sabah 6 'da kalktım, totom yer görmedi
Şimdi çayımı aldım ve oturdum

Sizler neler yapıyorsunuz
gunaydın canım biz donus yolundayız epeyce de yolumuz var Sivas a kadar mola vermemeyi dusunuyoruz ama bebeler ın cıs ve market ihtiyacı olmazsa su an malatya ya gecıyoruz

gunaydın canım ☺ biz donus yolundayız epeyce de yolumuz var Sivas a kadar mola vermemeyi dusunuyoruz ama bebeler ın cıs ve market ihtiyacı olmazsa su an malatya ya gecıyoruz
İyi yolculuklar canım iyi gezdin ama
Hataya gelmedin gerçi ama

Günaydın canım
İşleri yoluna koymana sevindim
Kazanın bildirimi ile epey üye geldi takıma, sende bir süredir gözükmeyince yabancı gelmiş olabilir.
Burası senin takımın işleri yoluna koyduysan bekleriz artık

Namaria geçen okuma yapıyorum demiştin, merak ettim ne okuması yaptığını, özel değilse paylaşabilir misin
kaptanım 4444 tefriciye salavat grubumuz var onun okumalarını yapıyorum her gün onun dışında
Erbaini İdrisiyye 40 ismi şerif, Salavatı kübra, fetih suresi yasin suresi, tefsir 10 sayfa her gün okumaya çalışıyorum
bu ara diyet yemek vs aksatmaya başladım günlük okumalarımı ama toparlayacağım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…