Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hoşgeldin canım
Maşallah kuzucuklara
Birlikte vericez kiloları inşallah

Hoşgeldin canım sağlıkla ver fazlalıklarını inşallah

Hg cnm ben Hafize 26 yaşındayım 6 yaşında kızım ve 13 günlük oğlum var takımın enerjisiyle istediğin ideal kilona sağlıkla ulaşırsın insAllah
Hesap detaylarında kilonu eklersen kilo tablosu çıkar profilinin altında cnm

Allah bağışlasın.
Bakayım.bir

Oyy maşallah çok genç anne olmuşsun Allah bağışlasın kuzularını

Hoşgeldiniz ben de yeniyim adım Betül beraber vereceğiz inşallah

Sabah kahvaltıda iki yumurta ve on zeytin, salatalık ve domates yedim. Sonra ara öğünde üç- dört küçük dilim kavun ve akşam öğünümde salata ve yanında bir dilim peynir olacak. Bu sabah tartım 54.6 oldu. Ama hafta içi her gün antrenman yaptım bir gün hariç. Dün ayrıca yarım saat yürüdüm. Sanırım bundan sonra sabah aç karnına egzersiz bir saat yapıp akşam da koşu- yürüyüş düzenlersem istediğim sonuca ulaşabilirim. Hayatımın hiç bir döneminde bu kadar zor kilo verdiğim olmamıştı. Stresli dönemlerin sağlığa ve kiloya çok fazla etkisi var. Hem saç dökülmelerim bu sene çok oldu.

Hedefiniz kaçtı ? Acaba kilo korumaya falan mı geçti vücut ?

Hoş geldin canım ben de Zehra meslektaşız burada olup kısa sürede ulaşacaksın hedefine inşallah
Ketojonik diyet yapan var mı?

Ben yapmayı çok istiyorum ama ölçüleri ayarlmak gözümde büyüyor.
Zühal abla çok iyi yürütüyordu Mefkurem niran da epey vermişti ketojenikle Handandandan
Sınav görevim vardı kızlar, şimdi çıktım, 60 km yolum var, tabi birde kırklanmam lazım, sonra buradayım İnşaallah
Senin uzun sürmüş baya canım benim 40 dakikada bitti zaten 20 kişilik sınıftan 8 kişi gelmemişti

Hoşgeldin canım, azimli ve istikrarlı olursan kısa sürede hedefine ulaşırsın.
Ketojenik diyeti sormuşsun.
Menü sayfamızdan benim 13 Mart-24 Nisan tarihleri arasındaki menülerim az çok fikir verecektir.

Hedefiniz kaçtı ? Acaba kilo korumaya falan mı geçti vücut ?

metabolizmam yavaşlamış herhalde. Daha önce aktif bir bireydim son zamanlarda iyice hareketsiz kalmıştım. Anlam veremedim. B12 ve d vitaminim de düşükmüş. Sporda millet 400-600 kalori yakıyor benim 300. Yeme içme olayında da hep çok az yediğim için ve su içme alışkanlığı kazanmaya çalışıyorum. Bu hafta sürekli vitamin takviyesi de başlayacağım. Hedefim 48 ama daha çok aynada düşündüğüm bir hedefim var ve kıyafetlerime girebilmek. Bu arada geçen sene bir ara 60’ı gördüm sonra 58’e düştüm. 58.5-56.5 düşmek bir ayda egzersiz programı ile oldu. Sonra iyice diyete dikkat edip aynı anda egzersizle 54.6 oldu. Normalde hemen üç ayda hemen istediğim kiloya düşerdim. Çünkü sürekli gün içerisinde bir saniye durmadan hareket ederdim.

En azından kendini az çok çözmüşsün, ona göre de bi menü oluşturmuşsun. Kısa sürede düşersin umarım hedef kilona.

Senin uzun sürmüş baya canım benim 40 dakikada bitti zaten 20 kişilik sınıftan 8 kişi gelmemişti
Yedektim aslında, saat 2:30 olmadan bize izin verdiler ama yedek arkadaşlar ile muhabbet iyi olunca kaldık.
Aylardır evde kalmaktan hepimizin dili şişmiş

Hava çok sıcaktı ama git-gel çok yoruldum, hala toparlayamadım, beni ancak uyku paklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…