- Konu Sahibi Handandandan
-
- #38.001
günaydın kızlarrr ben menü falan yazmıyorum zira karma karışıkdün markete gittim biten kfleks ve sütümü tamamladım bu sabah 1 kase kfleksle başladım güne öğlenede evden karpuz getirdim yanına peynir alıp 2 dilim tam buğday ekmeği ile yemek niyetindeyim dışardan yemekten bıktım hem para veriyorum hemde düzgün şeyler yiyemiyorum artık taşıcam evden ne bulursam zaten yaz olduğu için daha çok meyve vs ,spora gelince hava öyle sıcakki bırakın sporu sabah akşam yürüyüşleri bile bıraktım
sibelcim menülerin süper cnm spor desen oda süper en kısa zamanda mezun olursun sen
murc takımda yer varmı benim kuzenide çağırıcam yenge nasıl verdin kiloları dedi bende takımdan bahsettim :))
murc,gamze,yasemin,yirmi ve ben nagi bunlarda bizetoparlanmamız lazım
amanın çantayı kafaya yedik yine yahu
neyse bu aradaa işe yemeğini götürmen iyi fikir. en azından ne yediğini bilirsin. dışarısı hem pahalı hem zaerarlı hem de kalorili şekerim. keşke spor da yapabilsen. ben akşamları yürüyorum. en az 1 saat.bir de yediklerime dikkat etsem çatır çatır verecem ama bakalım. şu k fleksi ben de denesem bari..takımın hepsi k fleks yemeye başladı
ayyyyyyyyy çok sevindim hamile olmana Allah saglıklı bir evlat nasip etsin inşallahSelam çıtır kızlar sizi unuttum sanmayın
çok özledim sizii gelir gelmez kilo çizelgelerinize cuma bildiriminize baktım ne haldesiniz diye :)))
kızlar size bi haberim var HAMİLEYİMMM
pazar günü öğrendim
ve 2 gündür evde yatıyorum
düşük tehlikesi varmış içerde kanama var dedi doktor yatmalısın dedi yatıyorum :)
içim çok tuhaf ne sevinebildim ne üzülebildim böyle karmakarışıgım :))
tek düşündüğüm bu işin sonunda acaba şişmekten patlıcakmıyım :18::18:
Sizler napıyonuzz kilo çizelgesine baktım
Fadime02
Nagieymen
Doksanaltmısdoksan
Nora
kalmışsınız betül mezun oldu sanırım.. fulya gelmedi herhalde ..
hepinizi çok özledimmm
slm topigim nasılsınız kızlar biraz dinlenmek için pc nin başına oturdum evimin kaba işleri bitti az işlerim kaldı cumaya kadar tam bitter
bu arada 95.5 rakamını gördüm
kızlar dün markete gidince eskiden tanıdıgım kilolu kadını gördüm çok zayıflamıştı sordum nasıl verdigini .kendi yaptıgı elma sirkesini her sabah 1 bardak ılık suya 2 yemek kaşıgı elma sirkesi koymuş içmiş ama aç karnına
yapılışı şöyle
4 kg elmayı yıkayıp iç çekirdekleri çıkarıp 4 de bölüp 5 lt su dolu kaba koymuş içine 1 yemek kaşıgı toz şeker koyup agzını kapatıp karanlık yerde 15 gün bekletip sonra süzüp dolaba koymuş
önemli bir detay hergün şişeyi birkere çalkalamak gerekiyormuş ben yapıcam perşembe günü elma alıcam
içine koydugunuz su hazır şişe suyu olmalı
inşallah erken bitter işlerim gelirim sohbet etmeyi özledimfadimecim senle pek muhabbet etme şansımız olmadı değil mi? neyse işlerini bitir de biran önce gel. birbirimizi motive ederiz
amanın çantayı kafaya yedik yine yahu
neyse bu aradaa işe yemeğini götürmen iyi fikir. en azından ne yediğini bilirsin. dışarısı hem pahalı hem zaerarlı hem de kalorili şekerim. keşke spor da yapabilsen. ben akşamları yürüyorum. en az 1 saat.bir de yediklerime dikkat etsem çatır çatır verecem ama bakalım. şu k fleksi ben de denesem bari..takımın hepsi k fleks yemeye başladı
kızlar dün markete gidince eskiden tanıdıgım kilolu kadını gördüm çok zayıflamıştı sordum nasıl verdigini .kendi yaptıgı elma sirkesini her sabah 1 bardak ılık suya 2 yemek kaşıgı elma sirkesi koymuş içmiş ama aç karnına
yapılışı şöyle
4 kg elmayı yıkayıp iç çekirdekleri çıkarıp 4 de bölüp 5 lt su dolu kaba koymuş içine 1 yemek kaşıgı toz şeker koyup agzını kapatıp karanlık yerde 15 gün bekletip sonra süzüp dolaba koymuş
önemli bir detay hergün şişeyi birkere çalkalamak gerekiyormuş ben yapıcam perşembe günü elma alıcam
içine koydugunuz su hazır şişe suyu olmalı
ya bu elma sirkesi olayı bir ara baya modaydı.aslında iyi bişey. ben de hemen annemi arıyorum.bahçede elma ağacımız var.yapıversin. ben de tatile gidince içerim artık.
inşallah erken bitter işlerim gelirim sohbet etmeyi özledim
bu akşam üst katımda yeni yapılan eve küçük eltimde taşınıyor
vay benim fadime ablam oh beee sahalara dönüşün muhteşem oldu desene, ah birde kilolar vermiş oy oy yesinler seni, eltilerin arasında da kalmış amanda amanslm topigim nasılsınız kızlar biraz dinlenmek için pc nin başına oturdum evimin kaba işleri bitti az işlerim kaldı cumaya kadar tam bitter
bu arada 95.5 rakamını gördüm
kızlar, sigara bağımlılığım vardı 8 aydır terkettim. ama şimdi de baskül bağımlılığı başladı bende yaanapcam bilmiyorum.sabah kalkınca bir başlıyorum, gün içinde 6-7 defa tartılıyorumdur.dün baskülün pilini çıkardım.şimdiye kadar dayandım. cumaya kadar tartılmayacağım.yoksa iniş çıkışlar psikolojimi bozuyor
evet canım keşke bizi tetikleyecek hırslandıracak bir şeyler olsa süper olacak.takımımızda da yarışma ruhu yok ki anaacım. hepimiz birbirimizden gevşek
canım azimli olmadan olmuyor ki.... hep beraber verip kurtulalım...
Aynen nagişimyoksa dikkat etmedikçe alıcaz verdiklerimizi de
Ben şu son kilolarımı sporla vermek istiyordum dün kondisyon bisikletinde 45 dk çalıştım çok ter dmktüm resmen üzerim ıslanmış gibiydi, bir de 1 saat yürüyüş yapıyorum hergün. dün eve geldiğimde 70.2 çıktım spor yaptıktan sora 69.8 çıktım ve sabah tam 69 çıktım eminim spordan dolayı bu, inşallah bu akşamda yapıcamm..
günaydın kızlarrr ben menü falan yazmıyorum zira karma karışıkdün markete gittim biten kfleks ve sütümü tamamladım bu sabah 1 kase kfleksle başladım güne öğlenede evden karpuz getirdim yanına peynir alıp 2 dilim tam buğday ekmeği ile yemek niyetindeyim dışardan yemekten bıktım hem para veriyorum hemde düzgün şeyler yiyemiyorum artık taşıcam evden ne bulursam zaten yaz olduğu için daha çok meyve vs ,spora gelince hava öyle sıcakki bırakın sporu sabah akşam yürüyüşleri bile bıraktım
sibelcim menülerin süper cnm spor desen oda süper en kısa zamanda mezun olursun sen
murc takımda yer varmı benim kuzenide çağırıcam yenge nasıl verdin kiloları dedi bende takımdan bahsettim :))
murc,gamze,yasemin,yirmi ve ben nagi bunlarda bizetoparlanmamız lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?