Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

amanın çantayı kafaya yedik yine yahu
neyse bu aradaa işe yemeğini götürmen iyi fikir. en azından ne yediğini bilirsin. dışarısı hem pahalı hem zaerarlı hem de kalorili şekerim. keşke spor da yapabilsen. ben akşamları yürüyorum. en az 1 saat.bir de yediklerime dikkat etsem çatır çatır verecem ama bakalım. şu k fleksi ben de denesem bari..takımın hepsi k fleks yemeye başladı

bu hafta herkesin motivasyonunu iyi gördüm valla.dün arkadaşlarla dışarı çıktık.arabanın arkasına 4 kişi oturmak zorunda kaldık. anacım ben zaten 2 kişilik yer kaplıyorum.diğerleri de yarım porsiyondu zaten. ayy o sırada her gramımdan utanç duydum.off of...
neyse akşama arkaadaşın doğum günü var.kendimi tutacağım hiçbir şey yemeyeceğim. acaba meyveli sodalar nasıl? kalorisi çok değilse içiveririm ondan.

yirmi ablacım bende katılıyorum evden yemek getirme işine, ben tahmni 2 aydır evden getiriyorum, hiç olmazsa içinde ne olduğu belli, tertemiz, az kalorili ve sağlıklı olduğuna emin olduğum şeyler yiyiorum. böylesi daha hayırlı oldu gerçekten, herkese tavsiye ederim.
ayrıca k-fleks akımını sanırım topikte ben başlatmıştım ama gerçekten çok faydasını gördüm ben, sabah onu yiyince daha öğlene kadar ne karnım acıkıyor, nede arada ağzıma tatlı bişeyler atasım geliyor, süper bir şey bence mutlaka denemelisin

slm topigim nasılsınız kızlar biraz dinlenmek için pc nin başına oturdum evimin kaba işleri bitti az işlerim kaldı cumaya kadar tam bitter
bu arada 95.5 rakamını gördüm

kızlar dün markete gidince eskiden tanıdıgım kilolu kadını gördüm çok zayıflamıştı sordum nasıl verdigini .kendi yaptıgı elma sirkesini her sabah 1 bardak ılık suya 2 yemek kaşıgı elma sirkesi koymuş içmiş ama aç karnına
yapılışı şöyle
4 kg elmayı yıkayıp iç çekirdekleri çıkarıp 4 de bölüp 5 lt su dolu kaba koymuş içine 1 yemek kaşıgı toz şeker koyup agzını kapatıp karanlık yerde 15 gün bekletip sonra süzüp dolaba koymuş
önemli bir detay hergün şişeyi birkere çalkalamak gerekiyormuş ben yapıcam perşembe günü elma alıcam
içine koydugunuz su hazır şişe suyu olmalı

ayyyyyyyyy çok sevindim hamile olmana Allah saglıklı bir evlat nasip etsin inşallah

slm topigim nasılsınız kızlar biraz dinlenmek için pc nin başına oturdum evimin kaba işleri bitti az işlerim kaldı cumaya kadar tam bitter

fadimecim senle pek muhabbet etme şansımız olmadı değil mi? neyse işlerini bitir de biran önce gel. birbirimizi motive ederiz

ya bu elma sirkesi olayı bir ara baya modaydı.aslında iyi bişey. ben de hemen annemi arıyorum.bahçede elma ağacımız var.yapıversin. ben de tatile gidince içerim artık.

kızlar, sigara bağımlılığım vardı 8 aydır terkettim. ama şimdi de baskül bağımlılığı başladı bende yaanapcam bilmiyorum.sabah kalkınca bir başlıyorum, gün içinde 6-7 defa tartılıyorumdur.dün baskülün pilini çıkardım.şimdiye kadar dayandım. cumaya kadar tartılmayacağım.yoksa iniş çıkışlar psikolojimi bozuyor

başla başla tadıda güzel yaseminin dediği gibi tok tutuyo öğleye kadar canın bişeycik istemez

ablacım hoşgeldin hemde kilo vererek geldin süpersin

ya bu elma sirkesi olayı bir ara baya modaydı.aslında iyi bişey. ben de hemen annemi arıyorum.bahçede elma ağacımız var.yapıversin. ben de tatile gidince içerim artık.

bende anamı arayayım bari evdeki yaptığından ayırsın bana zaten babamla ikisi emekliden sonra oldukça organik beslenmeye başladılar sirkelerini zaten kendileri yapıyolar bilseydim daha önce alırdım :)

inşallah erken bitter işlerim gelirim sohbet etmeyi özledim
bu akşam üst katımda yeni yapılan eve küçük eltimde taşınıyor

off offf elti birdi 2 oldu Allah kolaylık versin işlerini çabuk bitirde dön aramıza

vay benim fadime ablam oh beee sahalara dönüşün muhteşem oldu desene, ah birde kilolar vermiş oy oy yesinler seni, eltilerin arasında da kalmış amanda aman özlemişim seni yaa hoşgeldin sefalar getirdim ton ton ablam benim.
elma sirkesi fikri ve tarifin harika, fakat ben öyle keskin şeyler kullanamıyorum mide rahatsızlığım olduğu için, yapacak arkadaşlar için süper bir tarfi vermişsin sağolasın

ooo günde 6-7 defa tartılmak ne demek, Allah sana buna engel olma iradesi versin inşallah en kısa zamanda ablacım. insan helak olur valla

canım yazın spor yapınca daha etkili oluyor...havalarda sıcak olduğu için...hatta Antalyada bir spor salonu var kışın klimayı açıp iyice ısıtıyorlar salonu ondan sonra spor yaptırıyorlar...yaktığın kaloriyi 2 katına çıkarıyormuş...

canım biran önce ideal kiloma gelmek istiyorum...ama çok spor yaptığım için kas yapıyorum sanırım...şuan görenler çok şaşırıyorlar..bide benim yüzümde çökme falan olmadı hatta aynı diyebilirim...avantajlıyım yani canım ..ya yiyip oturup genişleyeceğim ya da dikkatli yiyip bol spor yaparak inceleceğim...ben genişlemek istemiyorum....o yüzden aynen devammm hatta inan bana dün akşam 7 de başladım yürümeye...tabi annemi ve halamıda aldım... akşam eve geldiğimde saat 11 olmuştu...artık yeter dediler bana... bende oturduğunuz günlere sayın dedim...

Slmm güzel ve zarif kızlar....umarım diyetler iyi gidiyordur.... ben dün akşam yaklaşık 4 saat yürüdüm eve geldiğimde artık bitmiştim nerdeyse...1 tabak yoğurt yedim ..duş aldım ve ölü gibi uyumuşum...
bugün kümenüm sabah
sadece kiraz yedim buz gibi ohhh misler gibi pratik bir kahvaltı
11 gibi sütlü nescafe
öğlende yanmaz tavaya çok az sıvı yağ koydum
sonra 1 tane domatesi küçük küçük doğradım
hafiften kavurduktan sonra 1 tane yumurta kırdım
yani çakma menemen yaptım
yanına da marul salatası
daha sonrada 1 tane bitki çayı
akşamda kirazlı yoğurt yiyeceğim(5 kaşık yoğurt+5 adet kiraz)
sonra da doğru yürüyüşe......

bu arada zayıflamak istiyorsak ne yemek yersek yiyelim (çorbalar hariç) suyunu yemeyelim ,çünkü yemeğin bütün kalorisi suyu ....tanelerini yiyip kalkıyoruz sevgili arkadaşlar...
yağından ve salçasından korunuyoruz ...önümüzdeki koca göbişlerden kurtulmak istiyorsak tabikiiii

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…