Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Emzirmeden dolayı 3 litre içmen iyi canım. Ben gece kalmıyorum. Ama 6 oldu mu oğlum ayakta oyun oyna diyor o yüzden akşamları erken yatıyorum. Çünkü baş ağrısı benim de oluyor
kaç aylık oğlun cnm gece kalkmiyorsun
Kilo bildirimi yapayım ben de
Cuma 68.5
Bugün 69.3
Fark +300gr
Kabakla gidenin bir kısmı geri gelmiş
detokslar akıl karı değil bence zatne çok değil telafi edersin insAllah cumaya
Günaydın herkese umarım gününüz güzel geçer bende kilo bildirimimi yapayım

Cuma :69.9
Pazartesi : 69.4
Fark -500
Günaydın canım cumaya güzel bir eksi gelecek gibi

Ben bugünün p.tesi olduğunu bile unutmuşum. O yüzden tartilmadim. Çocuklarim hasta ben hasta. uyku düzenleri yokk. Pek bir şey anlamadim tatilden maalesef. Buraya da pek katilamiyorum. Ara ara giriyorum ama geçmişe pek bakamiyorum.

Temmuzun 3_4 gibi regl olmuştum biraz önce farkettim yine regl olmuşum
28gunde bir oluyordum bazen 30.gunde
Ama hic 3.haftada olmamıştım

Bel kasik ağrısı vardi bugun günüm yaklasti dedim aksam oldum
Bende bi ara 22 günde bir oluyordum canım, gayet sağlıklı, problem etme, toksinlerini atıyorsun adet kanamasıyla

İlk kilo bildirimi benden gelsin
Cuma 63.9 kilo
Bugün 63.6 kilo
Fark -300 gram
İnşaallah bu cumaya kadar 62 kiloyu görürüm.
Bol eksili günler ☺
Günaydın ☘

Cuma : 66.2
Bugün : 65.3
herkese günaydın

cuma günü: 61,6
bugün: 61,5
günaydın arkadaşlar
cuma: 116.7
pazartesi: 115.3
(denizde yüzmenin etkisi )
Muhteşemsiniz kızlar

Nasıl yaptın cnm anlatsana

Seve seve anlatırımmm

3 lt sütü kaynattım biraz soğumaya bıraktım, üstünden kaymağını aldım yağ oranı azalsın diye
Sonra tekrar kaynattım , kaynatırken içine kesmesi için iki tatlı kaşığı tuz ve iki tatlı kaşığı limon ekledim, on beş dakikada öyle kaynattım, içinde peynir parçaları oluştu. Sonra tenceresinin içinde soğumaya bıraktım, ılık kıvama gelince plastik bir mutfak leğeninin üstüne tülbent gerdim ve süzdüm, sonra iyice sıktım. Normalde bu aşamada tuz ilave ediliyor peynire ben koymadım maksadım diyet olduğu için. Siz yaparken damak tadınıza göre ekleyebilirsiniz tuzunu. Sonra alttaki süzülmüş peynir altı suyunu aldım leğenin içine tülbenti yerleştirip üzerine 10 lt lik su şişemi koydum ve bir gece beklettim, sabaha peynirim hazırdı:) Resimdeki orta boy bir tupperware kutusu sanırım yarım kilo kadar oldu, köy peyniri kıvamında, kaymağını almak cidden yağsız forma soktu peyniri

Eklentiler

• 559B7864-A26A-4C87-95C6-C59AF992CAD0.webp
    68,1 KB · Görüntüleme: 25
kaç aylık oğlun cnm gece kalkmiyorsun
detokslar akıl karı değil bence zatne çok değil telafi edersin insAllah cumaya

Günaydın canım cumaya güzel bir eksi gelecek gibi
3 aylık uyku eğitimini almış canım. Gece 11 de süt içiyor saat sabah 5 e kadar içmiyor. Sadece anne sütü alıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…