- 30 Nisan 2014
- 5.475
- 17.105
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #379.941
Tatlım ilk sayfadaki takım kurallarımıza baktın mı?Sabah bir yumurta ve küçük peynir,beş zeytin, domates,salatalık. 12’de yaptım kahvaltıyı. Üç gibi bir kahve filtre ve bir tane hurma yedim. Saat 6 gibi resmen gözüm döndü ve beş altı adet susamlı çubuk yedim. Akşam iki adet kabak yağsız rendeleyip yoğurt ve sarımsakla yedim. Yoğurt dört kaşık.
Hemen bakayım.Tatlım ilk sayfadaki takım kurallarımıza baktın mı?
Menü sayfamız burası değil ve menüleri böyle paragraf halinde paylaşmıyoruz
Kabak detoksunu tavsiye etmem geri geliyor kilolar daha yeni yaptim iki gunde geri geliyorHaftalık genelde hep benzer besleniyorum. Bir diyetisyen var kabak detoksu diye bir şeyle ünlenmiş, 3-5/7 diye kilo ile ilgili açıklaması var. Karantinada eğer kilo aldıysanız üç kilo için şunu, beş için bunu yapın diye anlatmış. Mesela ara öğün yapın diyor. Bu hafta bunu deneyeceğim. Aralıklı oruç yapıyordum bakalım bu hafta nasıl olacak. Sabah erken spor sonra kahvaltı bir- iki yumurta, beş zeytin, domates ve salatalık, maydanoz sonra bir iki kaşık yoğurt, öğle yemeğinde kabak ve yoğurt akşam yemeği kabak ve yoğurt. Öğlen akşam arası kahve ve bir iki adet kuru kayısı deneyeceğim üç gün. Bakalım.
gayet güzel afiyet olsun26 Temmuz 2020
sabah 08:00
1 bardak limonlu su
Kahvaltı 08:30
1 yumurta
1/2 dilim peynir
1 dilim ekmek
Öğlen 12:45
1 zeytinyağlı biber dolması
1 salatalık
1 dilim ekmek
Çay
Ara 16:00
1 fincan yeşil çay
Akşam 18:30
1 küçük kase ayran çorbası
5 yk taze fasulye zeytinyağlı
2 yk bulgur pilavı
Salatalık
Su 2 lt
Spor yok @zsaracoglu
afiyet olsun güzel bence26.07.2020
09.30 (kahvaltı)
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
7 yeşil zeytin
Domates-salatalık-biber-roka
14.00
Bir bardak süt
3 adet çiğ badem
19.30 (akşam yemeği)
1 adet küçük biber dolması
1 adet kabak dolması
1 kase yoğurt
su : 3 litre
1 saat orta tempo yürüyüş : 120 puan @zsaracoglu
cumartesi günü pek iyi değil ama pazar gunu menün güzel. Cumartesi günü de oglen yediklerin yoğun çiğköftenin tanesi 100 kaloriymis çünkü25 temmuz cumartesi menüsü
Uyanınca limonlu ılık su
09:00 sahanda bi yumurta bi 1dilim peynir 6zeytin maydonoz yeşil çay
11:00 bi 1dilim ananas 4kasik yoğurt
13:30
5cig köfte bol yesillik bi kase kadar kabuska acılı
Şekersiz çay
16:00sade kahve
18:00 bi kase ezo gelin çorba
21:30 bi salatalık 4kasik yoğurt
Su 3lt
Spor 40dk yürüyüş
26temmuz pazar
Uyanınca limonlu ılık su
09:00 bi kase menemen bi dilim peynir 5zeytin 1dilim tm buğday ekmegi yesil çay
12:00 4catal karpuz bi bardak ayran
15:00 yeşil çay
18:00 bi tabak mercimek çorbası,ton balıklı salata 3aci biber
19:45 sade soda
21:30 Gibi tarçınlı yoğurt bi kase
Şu 4lt
Spor 45dk leslie
cok guzel dengeli bir menü ama corba gecen gün de şehriye çorbasıydı onu yerine mercimek ya da sebze çorbası tercih edebilirsin hem besleyici olur26/07/2020
11:30 1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
7 zeytin
2 tam bgd. ekmeği ısıtılmış
domates salatalık
13:00 yeşil çay
15:30 1 bardak süt 2 kaysı 10 çiğ badem
17:30
2 kepçe şehriyeçorbası
4-5 kaşık mantarlı tavuk sote
2 havuç
21:30 rezene çayı
su 2lt (arttırmam gerek)
spor tüm gün ev işi
Sabah biraz yoğun olmus sanki ama afiyet olsun26Temmuz menüsü
Sabah
11.30
3 dilim tb ekmek
3 tane köfte
Menemen
Bir tatlı kaşığı bal
2 ceviz
Ara
Filtre kahve 1 fincan
Akşam
19.30
1tabak patlıcan kebap
Yoğurt
Salata
Spor yok
Su 2litre
Teşekkür ederim bildirdiğin için.Kabak detoksunu tavsiye etmem geri geliyor kilolar daha yeni yaptim iki gunde geri geliyor
Mucize vadeden herşey hayal kırıklığına uğratır canımHaftalık genelde hep benzer besleniyorum. Bir diyetisyen var kabak detoksu diye bir şeyle ünlenmiş, 3-5/7 diye kilo ile ilgili açıklaması var. Karantinada eğer kilo aldıysanız üç kilo için şunu, beş için bunu yapın diye anlatmış. Mesela ara öğün yapın diyor. Bu hafta bunu deneyeceğim. Aralıklı oruç yapıyordum bakalım bu hafta nasıl olacak. Sabah erken spor sonra kahvaltı bir- iki yumurta, beş zeytin, domates ve salatalık, maydanoz sonra bir iki kaşık yoğurt, öğle yemeğinde kabak ve yoğurt akşam yemeği kabak ve yoğurt. Öğlen akşam arası kahve ve bir iki adet kuru kayısı deneyeceğim üç gün. Bakalım.
Kabak detoks olarak yapabilirsin bir kaç kilo için olabılır ama uzun süreli beslenme şekli bence olamaz. Ben de yapmıştım çok işe yaramadıHaftalık genelde hep benzer besleniyorum. Bir diyetisyen var kabak detoksu diye bir şeyle ünlenmiş, 3-5/7 diye kilo ile ilgili açıklaması var. Karantinada eğer kilo aldıysanız üç kilo için şunu, beş için bunu yapın diye anlatmış. Mesela ara öğün yapın diyor. Bu hafta bunu deneyeceğim. Aralıklı oruç yapıyordum bakalım bu hafta nasıl olacak. Sabah erken spor sonra kahvaltı bir- iki yumurta, beş zeytin, domates ve salatalık, maydanoz sonra bir iki kaşık yoğurt, öğle yemeğinde kabak ve yoğurt akşam yemeği kabak ve yoğurt. Öğlen akşam arası kahve ve bir iki adet kuru kayısı deneyeceğim üç gün. Bakalım.
haklısın canım normalde tercih etmiyorum sebze ve mercimek daha cok severim çorba olarak ama komşum getirmiş sağolsun 1 tencere bitmeden de yenisini yapamıyorum maalesef bir porsiyon kaldı yarın bitecek inşallahcok guzel dengeli bir menü ama corba gecen gün de şehriye çorbasıydı onu yerine mercimek ya da sebze çorbası tercih edebilirsin hem besleyici olur
İlk sayfadaymis sonradan buldum kaptanım.Yukarıdaki etiketten menü sayfasına gidebilirsin canım, yada ilk sayfa ilk mesajda link var
14 aylık kızım var ve geceleri çok emiyor.gayet güzel afiyet olsun
afiyet olsun güzel bence
cumartesi günü pek iyi değil ama pazar gunu menün güzel. Cumartesi günü de oglen yediklerin yoğun çiğköftenin tanesi 100 kaloriymis çünkü
cok guzel dengeli bir menü ama corba gecen gün de şehriye çorbasıydı onu yerine mercimek ya da sebze çorbası tercih edebilirsin hem besleyici olur
Sabah biraz yoğun olmus sanki ama afiyet olsun
Yukarıdaki etiketten de hızlıca gidebilirsinİlk sayfadaymis sonradan buldum kaptanım.
Teşekkür ederim. Henüz geçmedi. Hayırlısı bakalım. Farkındayım canım. Özellikle yazdım kendimi uyanık tutayım diye. Yazmasam devam ederdim. Stresli dönemler yemeğe sarıyorum çünkü. Buraya yazınca frene basmak ihtiyacı oluyorGeçmiş olsun canım
Karbonhidrat dolu bi menü
Kesinlikle kızım kış bebeğiydi yaza toparlamistiBen de artık veririm yaa napiyim modundayim. Aynen son aylar ve lohusalik kişa gelecek inşallah canım. Kış bebeği çok rahat oluyo yegenimden biliyorum, zaten yaz gelene kadar o da büyüyüp ortaya çıkmış oluyor. Senin minik napiyo annesi alisabildi mi dünyaya ❤
Afiyet olsu guzel menu26 Temmuz 2020
sabah 08:00
1 bardak limonlu su
Kahvaltı 08:30
1 yumurta
1/2 dilim peynir
1 dilim ekmek
Öğlen 12:45
1 zeytinyağlı biber dolması
1 salatalık
1 dilim ekmek
Çay
Ara 16:00
1 fincan yeşil çay
Akşam 18:30
1 küçük kase ayran çorbası
5 yk taze fasulye zeytinyağlı
2 yk bulgur pilavı
Salatalık
Su 2 lt
Spor yok @zsaracoglu
Afiyet olsun26/07/2020
11:30 1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
7 zeytin
2 tam bgd. ekmeği ısıtılmış
domates salatalık
13:00 yeşil çay
15:30 1 bardak süt 2 kaysı 10 çiğ badem
17:30
2 kepçe şehriyeçorbası
4-5 kaşık mantarlı tavuk sote
2 havuç
21:30 rezene çayı
su 2lt (arttırmam gerek)
spor tüm gün ev işi
Afiyet olsun guzel menu canim26 temmuz pazar
Kahvaltı 11.30
2 dilim tb ekmeği
1 yumurtadan omlet
2 kk peynir
5 zeytin
Dometes salatalık
Ara 1 tatli kaşığı hemşin helvası (ayderi gezdik bugun oranin meşhur tatlısı )
Aksam 19.30
4 ızgara köfte
Ayran
Yarim dilim ekmek
Bugun 10.828 adım atmışım öldüm bittim resmen
Afiyet olsun guzel menü canim26.07.2020
09.30 (kahvaltı)
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
7 yeşil zeytin
Domates-salatalık-biber-roka
14.00
Bir bardak süt
3 adet çiğ badem
19.30 (akşam yemeği)
1 adet küçük biber dolması
1 adet kabak dolması
1 kase yoğurt
su : 3 litre
1 saat orta tempo yürüyüş : 120 puan @zsaracoglu
Afiyet olsun26 Temmuz Menüm
07.00: 1. porsiyon kıymalı börek
Şekersiz çay
14.00: 3 tavuk kanat
1 köfte
1 küçük parça pirzola
1 bardak ayran
5 tane sarma
16.00: 1 avuç çekirdek
11200 adım (2 saat normal tempo yürüyüş)
120 puan
@zsaracoglu
Afiyet olsun26Temmuz menüsü
Sabah
11.30
3 dilim tb ekmek
3 tane köfte
Menemen
Bir tatlı kaşığı bal
2 ceviz
Ara
Filtre kahve 1 fincan
Akşam
19.30
1tabak patlıcan kebap
Yoğurt
Salata
Spor yok
Su 2litre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?