Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sabah bir yumurta ve küçük peynir,beş zeytin, domates,salatalık. 12’de yaptım kahvaltıyı. Üç gibi bir kahve filtre ve bir tane hurma yedim. Saat 6 gibi resmen gözüm döndü ve beş altı adet susamlı çubuk yedim. Akşam iki adet kabak yağsız rendeleyip yoğurt ve sarımsakla yedim. Yoğurt dört kaşık.

Tatlım ilk sayfadaki takım kurallarımıza baktın mı?
Menü sayfamız burası değil ve menüleri böyle paragraf halinde paylaşmıyoruz

Haftalık genelde hep benzer besleniyorum. Bir diyetisyen var kabak detoksu diye bir şeyle ünlenmiş, 3-5/7 diye kilo ile ilgili açıklaması var. Karantinada eğer kilo aldıysanız üç kilo için şunu, beş için bunu yapın diye anlatmış. Mesela ara öğün yapın diyor. Bu hafta bunu deneyeceğim. Aralıklı oruç yapıyordum bakalım bu hafta nasıl olacak. Sabah erken spor sonra kahvaltı bir- iki yumurta, beş zeytin, domates ve salatalık, maydanoz sonra bir iki kaşık yoğurt, öğle yemeğinde kabak ve yoğurt akşam yemeği kabak ve yoğurt. Öğlen akşam arası kahve ve bir iki adet kuru kayısı deneyeceğim üç gün. Bakalım.

Kabak detoksunu tavsiye etmem geri geliyor kilolar daha yeni yaptim iki gunde geri geliyor

gayet güzel afiyet olsun
afiyet olsun güzel bence
cumartesi günü pek iyi değil ama pazar gunu menün güzel. Cumartesi günü de oglen yediklerin yoğun çiğköftenin tanesi 100 kaloriymis çünkü
cok guzel dengeli bir menü ama corba gecen gün de şehriye çorbasıydı onu yerine mercimek ya da sebze çorbası tercih edebilirsin hem besleyici olur
26Temmuz menüsü

Sabah

11.30
3 dilim tb ekmek
3 tane köfte
Menemen
Bir tatlı kaşığı bal
2 ceviz

Ara
Filtre kahve 1 fincan

Akşam
19.30

1tabak patlıcan kebap
Yoğurt
Salata

Spor yok

Su 2litre
Sabah biraz yoğun olmus sanki ama afiyet olsun

Mucize vadeden herşey hayal kırıklığına uğratır canım

Eğer 1-2 kilo fazlan varsa yada ödem varsa detoks olabilir ama aksi takdirde zaman ve motivasyon kaybına neden olur.

Bugüne kadar takımda gördüğüm ve kendimde bizzat yaşadığım en başarılı diyet İF diyeti(aralıklı oruç)

Aynı zamandan beslenmeyi kalıcı olarak kilo verip yaşam tarzı haline getirmeni sağlar.

Kabak detoks olarak yapabilirsin bir kaç kilo için olabılır ama uzun süreli beslenme şekli bence olamaz. Ben de yapmıştım çok işe yaramadı
Aralıklı oruca kesinlikle devam et çok işe yarıyor

cok guzel dengeli bir menü ama corba gecen gün de şehriye çorbasıydı onu yerine mercimek ya da sebze çorbası tercih edebilirsin hem besleyici olur
haklısın canım normalde tercih etmiyorum sebze ve mercimek daha cok severim çorba olarak ama komşum getirmiş sağolsun 1 tencere bitmeden de yenisini yapamıyorum maalesef bir porsiyon kaldı yarın bitecek inşallah

14 aylık kızım var ve geceleri çok emiyor.
O yüzden sabahlari dolu dolu yiyorum çok acikiyorum.

Geçmiş olsun canım
Karbonhidrat dolu bi menü
Teşekkür ederim. Henüz geçmedi. Hayırlısı bakalım. Farkındayım canım. Özellikle yazdım kendimi uyanık tutayım diye. Yazmasam devam ederdim. Stresli dönemler yemeğe sarıyorum çünkü. Buraya yazınca frene basmak ihtiyacı oluyor

Kesinlikle kızım kış bebeğiydi yaza toparlamisti
Napsin vala alışmaya çalışıyor geceyle gündüzü karıştırıyor bazen

Afiyet olsu guzel menu
Afiyet olsun
Afiyet olsun guzel menu canim
Afiyet olsun guzel menü canim
Afiyet olsun
26Temmuz menüsü

Sabah

11.30
3 dilim tb ekmek
3 tane köfte
Menemen
Bir tatlı kaşığı bal
2 ceviz

Ara
Filtre kahve 1 fincan

Akşam
19.30

1tabak patlıcan kebap
Yoğurt
Salata

Spor yok

Su 2litre
Afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…