- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #380.001
TeşekkürlerBaşlangıcın hayırlı olsun canım
denenebilir canım ellerine sağlık güzel gözüküyor bende hep süt alıp yoğurdumu kendim yaparım ama peynir yapmıyorum deneyebilirimSeve seve anlatırımmm
3 lt sütü kaynattım biraz soğumaya bıraktım, üstünden kaymağını aldım yağ oranı azalsın diye
Sonra tekrar kaynattım , kaynatırken içine kesmesi için iki tatlı kaşığı tuz ve iki tatlı kaşığı limon ekledim, on beş dakikada öyle kaynattım, içinde peynir parçaları oluştu. Sonra tenceresinin içinde soğumaya bıraktım, ılık kıvama gelince plastik bir mutfak leğeninin üstüne tülbent gerdim ve süzdüm, sonra iyice sıktım. Normalde bu aşamada tuz ilave ediliyor peynire ben koymadım maksadım diyet olduğu için. Siz yaparken damak tadınıza göre ekleyebilirsiniz tuzunu. Sonra alttaki süzülmüş peynir altı suyunu aldım leğenin içine tülbenti yerleştirip üzerine 10 lt lik su şişemi koydum ve bir gece beklettim, sabaha peynirim hazırdı:) Resimdeki orta boy bir tupperware kutusu sanırım yarım kilo kadar oldu, köy peyniri kıvamında, kaymağını almak cidden yağsız forma soktu peyniri
Uyku eğitimini nasıl verdin canım sağıp mi veriyorsun sütü emzirerek mı3 aylık uyku eğitimini almış canım. Gece 11 de süt içiyor saat sabah 5 e kadar içmiyor. Sadece anne sütü alıyor
İnşallah canım. Teşekkür ederimYavaş gitsin varsın kalıcı gitsin önemli olan o canım tebrikler cumaya kadar artar insAllah eksin
Günaydın herkese
cuma : 74
Bugün:73.700
Fark: 300 g
yavaş gidiyor. Ama en azından gidiyor☺
Çok güzel olmuş elinize sağlık deneyebilirizSeve seve anlatırımmm
3 lt sütü kaynattım biraz soğumaya bıraktım, üstünden kaymağını aldım yağ oranı azalsın diye
Sonra tekrar kaynattım , kaynatırken içine kesmesi için iki tatlı kaşığı tuz ve iki tatlı kaşığı limon ekledim, on beş dakikada öyle kaynattım, içinde peynir parçaları oluştu. Sonra tenceresinin içinde soğumaya bıraktım, ılık kıvama gelince plastik bir mutfak leğeninin üstüne tülbent gerdim ve süzdüm, sonra iyice sıktım. Normalde bu aşamada tuz ilave ediliyor peynire ben koymadım maksadım diyet olduğu için. Siz yaparken damak tadınıza göre ekleyebilirsiniz tuzunu. Sonra alttaki süzülmüş peynir altı suyunu aldım leğenin içine tülbenti yerleştirip üzerine 10 lt lik su şişemi koydum ve bir gece beklettim, sabaha peynirim hazırdı:) Resimdeki orta boy bir tupperware kutusu sanırım yarım kilo kadar oldu, köy peyniri kıvamında, kaymağını almak cidden yağsız forma soktu peyniri
Çok güzel olmuş elinize sağlık deneyebiliriz
Emiyor canım gözleri kapalı emiyor sonra 5-6 saat içmiyor. Eğitimi kendim vermedim doğduğunda bile akşamları az uyandırdı canımdenenebilir canım ellerine sağlık güzel gözüküyor bende hep süt alıp yoğurdumu kendim yaparım ama peynir yapmıyorum deneyebilirim
Uyku eğitimini nasıl verdin canım sağıp mi veriyorsun sütü emzirerek mı
İnşallah hepimiz için olur canımÇok iyi gidiyorsun bence olacak bu iş :)
Aynen öyle en azından daha sağlıklıYoğurdu hep yapıyorum, peyniri ilk kez denedim, market peyniri gibi değil de köy peyniri gibi oluyor ama kolaymış, market peynirlerine margarin karıştırıldığı söylentisi var hep en azından bunun içinde ne var biliyoruz onun rahatlığı var. Trabzonda lorun içine tel peynir karıştırırlar bir daha sefere onu deneyeceğim :)
Bende bi ara 22 günde bir oluyordum canım, gayet sağlıklı, problem etme, toksinlerini atıyorsun adet kanamasıyla
Evet kaptanım hafif besleniyorum akşama tavuk çorba salata menümAderin etkisidir, adet döneminde metabolizma daha hızlı oluyor, bugünleri daha hafif geçir ki, daha fazla eksilesin bayram arifesinde
çok değilmiş canım cumaya telafi edersin insAllahmerhabalar
cuma 66.5
ptesi 66.9
+400
anladım MaşAllah canım oğlum da çok aşırı uyanmıyor aslında ama bklm nolacak bizim uyku düzeniEmiyor canım gözleri kapalı emiyor sonra 5-6 saat içmiyor. Eğitimi kendim vermedim doğduğunda bile akşamları az uyandırdı canım
tebrikler canım cumaya güzel eksi görürsün insAllahselam kızlar
cuma 74.8
bugun 74.4
çok sinir bozucu he o da kolay gelsin canımBendeki şanssızlığa bakın
Bir makina tülleri yikattim sular gitti yeni geldi
2makina daha var yıkanacak yeni geldi sular
Camları sildim
Ohhh Afiyet olsun cnm
Sağol canım ❤Ohhh Afiyet olsun cnm
Hoşgeldin canım aramızaTeşekkürlerinsallah listeye güzel bir eksiyle giriş yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?