Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

denenebilir canım ellerine sağlık güzel gözüküyor bende hep süt alıp yoğurdumu kendim yaparım ama peynir yapmıyorum deneyebilirim
3 aylık uyku eğitimini almış canım. Gece 11 de süt içiyor saat sabah 5 e kadar içmiyor. Sadece anne sütü alıyor
Uyku eğitimini nasıl verdin canım sağıp mi veriyorsun sütü emzirerek mı

Çok güzel olmuş elinize sağlık deneyebiliriz

Çok güzel olmuş elinize sağlık deneyebiliriz

Yoğurdu hep yapıyorum, peyniri ilk kez denedim, market peyniri gibi değil de köy peyniri gibi oluyor ama kolaymış, market peynirlerine margarin karıştırıldığı söylentisi var hep en azından bunun içinde ne var biliyoruz onun rahatlığı var. Trabzonda lorun içine tel peynir karıştırırlar bir daha sefere onu deneyeceğim :)

Emiyor canım gözleri kapalı emiyor sonra 5-6 saat içmiyor. Eğitimi kendim vermedim doğduğunda bile akşamları az uyandırdı canım

Aynen öyle en azından daha sağlıklı

Bende bi ara 22 günde bir oluyordum canım, gayet sağlıklı, problem etme, toksinlerini atıyorsun adet kanamasıyla
Aderin etkisidir, adet döneminde metabolizma daha hızlı oluyor, bugünleri daha hafif geçir ki, daha fazla eksilesin bayram arifesinde
Evet kaptanım hafif besleniyorum akşama tavuk çorba salata menüm
Sabah ellerim karnım şişti şuan biraz indi

Emiyor canım gözleri kapalı emiyor sonra 5-6 saat içmiyor. Eğitimi kendim vermedim doğduğunda bile akşamları az uyandırdı canım
anladım MaşAllah canım oğlum da çok aşırı uyanmıyor aslında ama bklm nolacak bizim uyku düzeni
selam kızlar
cuma 74.8
bugun 74.4
tebrikler canım cumaya güzel eksi görürsün insAllah
Bendeki şanssızlığa bakın
Bir makina tülleri yikattim sular gitti yeni geldi
2makina daha var yıkanacak yeni geldi sular

Camları sildim
çok sinir bozucu he o da kolay gelsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…