- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.331
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #380.101
Ses olabilir canımYok oyle değil.
Burda ev sakinler ses konusunda çok hassaslar.
Aşağı komşuya Leslie yaparken rahatsızlık verir diye demiştim
hmm sanırım paketli bir ürün. bilgi için sağol canım :)Wasa tt ve kepekli undan yapılan düz bir gevrek .
Şimdi hatırlamıyorum ama kalorisi düşük.
Bakınca yazayım.
Ancak 56 kiloda iken yüzüm güzel ve ince görünüyor. Bu sefer de vücud çok zayıf kalıyor o yüzden sıkılaşma yapıyorum kendimceKilo verdikçe yüzünde gider merak etme .
Belli bir kırılma noktası vardır.
Böyle bisiy Canım, Gaziantep'te yedikgüzel menü canım. afiyet olsun
hafif bir menü olmuş. afiyet olsun.
güzel menü cnm. afiyet olsun
tavuk ızgaranın miktarını yazmamışsın cnm. güzel menü afiyet olsun
güzel menü canım afiyet olsun
afiyet olsun cnm
afiyet olsun canım.
burger künefe nedir :) dışarda çok nadir yerim bilmediğimden soruyorum.
arkadaşım baklava konusunda seni çok iyi anlıyorum. bende olsam yerdim kesin. ama yememeliyiz :) ben gün içinde öyle bir şey yediğimde akşam sadece salata yiyorum ya da çok hafif bir şey. akşam mantı yemeyebilirdin. yinede afiyet olsun canım :))
kız neredeyse bir şey yememişsin. sağlığına dikkat et canım. afiyet olsun.
pirinç pilavı olmamış, onu hiç yemeyebilirdin. afiyet olsun canım.
afiyet olsun canm. wasa nedir :)
Gece gece olmadı .Böyle bisiy Canım, Gaziantep'te yedik
Eki Görüntüle 2668468
Resim paylaşıp diyet motivasyonumuzu bozma ayol :))Böyle bisiy Canım, Gaziantep'te yedik
Eki Görüntüle 2668468
Malesef benim de tatlıya zaafım var fakat yapma kısmında biraz beceriksizimGece gece olmadı .
Gece 11de kalkıp baklava yapmış yemiş insanım.
Hem de el açması
Sabah yola çıktık Canım, bayram için Elazığ'a geri dönüyoruz. Kurbanı eşimin memleketinde keseceğiz inşallah. Antep'e de biraz yolumuzu düşürdük bu tatlı için. Fırsat bulabilen denesin bu tatlıyı mükemmeldi gerçektenResim paylaşıp diyet motivasyonumuzu bozma ayol :))
Manisa'da değil miydin canım sen, hangi ara Antep'e geçtin
İyi geziyorsun ama
iyi geceler canım güzel şarkı bu tarz şarkıları seviyorum bendeGeceye bir şarkı bırakayım ve yatmaya gideyim
Hepinize iyi geceler tatlı rüyalar
Yaaa yürüyüş gibi ya acaba bende 1 mil falan yapsam olur mu ki en azından bı denesem dikislerim dökülmedi henüz ama yürürken acı vermiyor artıkLeslieye ne dersiniz
İyi geceler canımBugün pek giremedim kızlar yarin yola çıkacağım hazırlık yapıyordum 2 hafta kadar yokum pek giremeyebilirim. Firsat buldukça buralardayim yine. Iyi geceler hepinize
Yolculuk faslım dun bitti yarından itibaren duzenlı menu yazıcam canjm@ela_2019
M mer_4260
Kızlar kaç gündür menü yazmamışsınız?
@sleepy angel
denizbenimadim
Kızlar sizde bu güne kadar 1kez yazmışsınız?
Yasamakguzel123
@Zeynebim2020
Dünün menüsü nerde Kızlar?
listede olmasanız bile düzenli menü şart lütfen kurallara uyalım
Öyle oluyor birazgüzel menü canım. afiyet olsun
hafif bir menü olmuş. afiyet olsun.
güzel menü cnm. afiyet olsun
tavuk ızgaranın miktarını yazmamışsın cnm. güzel menü afiyet olsun
güzel menü canım afiyet olsun
afiyet olsun cnm
afiyet olsun canım.
burger künefe nedir :) dışarda çok nadir yerim bilmediğimden soruyorum.
arkadaşım baklava konusunda seni çok iyi anlıyorum. bende olsam yerdim kesin. ama yememeliyiz :) ben gün içinde öyle bir şey yediğimde akşam sadece salata yiyorum ya da çok hafif bir şey. akşam mantı yemeyebilirdin. yinede afiyet olsun canım :))
kız neredeyse bir şey yememişsin. sağlığına dikkat et canım. afiyet olsun.
pirinç pilavı olmamış, onu hiç yemeyebilirdin. afiyet olsun canım.
afiyet olsun canm. wasa nedir :)
Rozet sadece takımdakı üyelere mi oluyor anlamadımKızlar takım rozetimizaktifleştirilmiştir.
Hesabınızdan rozet kısmına gelipikonunun yanındaki duyuru işaretine tıklayarak Nickinizin altında görünmesini sağlayabilirsiniz.
Eki Görüntüle 2668448
Allahtan fistikli tatli sevmem Hic cezbetmedi beniBöyle bisiy Canım, Gaziantep'te yedik
Eki Görüntüle 2668468
offf bunun için Antep'e gidilir :)) (işte bu zihniyetim yüzden kilo alıyorum)Böyle bisiy Canım, Gaziantep'te yedik
Eki Görüntüle 2668468
Canım alıntıda kalmış yaz günü ne hastalıktır böyle ne zamandır çocuklar hasta iyi bir doktora mi gitseniz çocukla tatil asla tatil değildir anneye eziyettir bütün düzenleri bozuluyor ne zaman dönüyorsun eve ?Ben bugünün p.tesi olduğunu bile unutmuşum. O yüzden tartilmadim. Çocuklarim hasta ben hasta. uyku düzenleri yokk. Pek bir şey anlamadim tatilden maalesef. Buraya da pek katilamiyorum. Ara ara giriyorum ama geçmişe pek bakamiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?