Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Mehmet Ali BULUT 'un "Can Boğazdan Çıkar" kitabını alma imkânınız varsa alın, daha detaylı bilgiler bulursunuz

Oğlunu merak ettim, YKS sonucu istedikleri gibi mi acaba
Evet dün sonuçlar açıklanınca benim de aklıma geldi
Yüz egzersizlerini araştırsana canım.
Yüz kasları hareket ettirildiği için yanaklarında sıkılaşma olabilir.
Kuzenim sakız çiğniyordu bunun için
Benide bu gece uyku tutmadı, oğlumda ağlayarak uyandı, hala ağlayarak kendini yerden yere atıyor
Allah Allah ne oldu acaba çocuğa ?

61 kilom..biraz sporla düştü canım.. boy 1.60....sağlıklı beslenme istiyorum... olabilir canım.. napmalıyım peki
Fazla kilon yokmuş canım, ama yinede takımda kalabilirsin, sağlıklı beslenme ile ilgili yeni bilgiler edinebilirsin.

Şu an burada olmasa da kan grubu beslenmesi ile ilgili bilgisi ve deneyimi olan arkadaşımızda var, dönünce ondan da yeni bilgiler öğrenebilirsin.

Osmaniyelisin galiba

İlk sayfada takım kurallarımız var okuyup kabul edersen yine orada ki "9.TAKIM TANITIM FORMU" nu doldurabilirsen seni tanıyalım.

Birazdan atarim inşallah

Günaydın
Ne zmn gece uyanmalarina alışcam acaba sabahları başım, gözlerim acayip ağrıyor
Kettle suyu koydum kendime önce bı rezene yapıcam sıcak sıcak sütüm olsun oğlum uyuyor kizcem uyandı çizgi film izliyor rüyasında görüyor mübarek çocuğa da hak veriyorum gerçi hamilelik, virüs şimdi de yeni bebek oldu gerekçeleriyle hep evdeyiz bahçeye parka götüremiyorum

Insallah eksik değildir .
Yeşiller faydali
Kirmizilar zararli
Sarilar da yenebilir ama sık tüketmemek gerekir

Eklentiler

• 20200728_090711.webp
    45,2 KB · Görüntüleme: 25
  • 20200728_090653.webp
    41,7 KB · Görüntüleme: 30
  • 20200728_090638.webp
    54,4 KB · Görüntüleme: 21
  • 20200728_090623.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 25
Sütten kestim keseli bu modda, dün de uykulu iken iki eliyle yüzümü tırmaladı, yüzümde tırnak izleri var şimdi
Benim kızım da 14 aylık.
Diş çıkarıyor sanırım.
Memeden ayrılmadı.

İnsanlar gece dinlenmek için uyur, ben tam tersi sabah yorgun uyandım.
Kahve içtim de öyle kendime geldim.
18 aylık olunca memeyi bırakacağız biz.

Yoksa ne uyku ne yeme düzeni oturtamadik meme sevdasından.

Yüz egzersizlerini araştırsana canım.
Yüz kasları hareket ettirildiği için yanaklarında sıkılaşma olabilir.
O egzersizleri yapıyorum faydasını da az çok görüyorum kilo verdikçe daha ince görünecek inşallah

Benide bu gece uyku tutmadı, oğlumda ağlayarak uyandı, hala ağlayarak kendini yerden yere atıyor
Bu oğlanlar mı böyle yoksa benim oğlan mı böyle hep çektiriyorlar . Anaları da yazık. Ataktan kurtuldum şimdi az uyumaya başladı gündüz uykusu yok denecek kadar az gece çok şükür uyuyor ama bu sefer suç bende kahveyi geç içtim uykum kaçtı. Şimdi kırmızı göz olarak dolaşıyorum

Canim biri dişten çekiyor, oglumda da bağırsak problemi var. Bende çok kötüyüm üşüttüm galiba. Benimde bağırsaklar kötü oldu hastaneye gitmeye korkuyorum. Eve dönmeyene kadar duzelmeyiz. Kesinlikle eziyet oldu. 1 haftaya kadar döneriz canim. Sen nasilsin ne yapiyorsun. Hamile değil misin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…