- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #380.141
bende A grubu pozitif im... nelerden uzak durmalıyız acaba.. bildiklerinizi yazarmısınız... 45 yaşındayım... tüp bebek tedavisi 6 ay gördüm... hormon ilaçları beni bir şişirdi göbeğim 4 aylık hamile gibiydi.. Eylül de negatif transferim oldu . ve malesef adet olamıyorum.. doktorlar menapoz dedi... şu an ne yapıcam bilmiyorum.. biraz sporla göbeğim indi...
Mehmet Ali BULUT 'un "Can Boğazdan Çıkar" kitabını alma imkânınız varsa alın, daha detaylı bilgiler bulursunuzbende A grubu pozitif im... nelerden uzak durmalıyız acaba.. bildiklerinizi yazarmısınız... 45 yaşındayım... tüp bebek tedavisi 6 ay gördüm... hormon ilaçları beni bir şişirdi göbeğim 4 aylık hamile gibiydi.. Eylül de negatif transferim oldu . ve malesef adet olamıyorum.. doktorlar menapoz dedi... şu an ne yapıcam bilmiyorum.. biraz sporla göbeğim indi...
Allah razı olsun canım
Allah razı olsun canım benimMehmet Ali BULUT 'un "Can Boğazdan Çıkar" kitabını alma imkânınız varsa alın, daha detaylı bilgiler bulursunuz
Evet dün sonuçlar açıklanınca benim de aklıma geldiOğlunu merak ettim, YKS sonucu istedikleri gibi mi acaba
Kuzenim sakız çiğniyordu bunun içinYüz egzersizlerini araştırsana canım.
Yüz kasları hareket ettirildiği için yanaklarında sıkılaşma olabilir.
Allah Allah ne oldu acaba çocuğa ?Benide bu gece uyku tutmadı, oğlumda ağlayarak uyandı, hala ağlayarak kendini yerden yere atıyor
Allah razı olsun canım
Fazla kilon varsa takıma katılabilirsinAllah razı olsun canım benim..
Sütten kestim keseli bu modda, dün de uykulu iken iki eliyle yüzümü tırmaladı, yüzümde tırnak izleri var şimdiAllah Allah ne oldu acaba çocuğa ?
61 kilom..biraz sporla düştü canım.. boy 1.60....sağlıklı beslenme istiyorum... olabilir canım.. napmalıyım pekiFazla kilon varsa takıma katılabilirsin
Fazla kilon yokmuş canım, ama yinede takımda kalabilirsin, sağlıklı beslenme ile ilgili yeni bilgiler edinebilirsin.61 kilom..biraz sporla düştü canım.. boy 1.60....sağlıklı beslenme istiyorum... olabilir canım.. napmalıyım peki
Birazdan atarim inşallahbende A grubu pozitif im... nelerden uzak durmalıyız acaba.. bildiklerinizi yazarmısınız... 45 yaşındayım... tüp bebek tedavisi 6 ay gördüm... hormon ilaçları beni bir şişirdi göbeğim 4 aylık hamile gibiydi.. Eylül de negatif transferim oldu . ve malesef adet olamıyorum.. doktorlar menapoz dedi... şu an ne yapıcam bilmiyorum.. biraz sporla göbeğim indi...
İyi fikirmişKuzenim sakız çiğniyordu bunun için
Benim kızım da 14 aylık.Sütten kestim keseli bu modda, dün de uykulu iken iki eliyle yüzümü tırmaladı, yüzümde tırnak izleri var şimdi
Bence en iyisi gülmekİyi fikirmiş
O egzersizleri yapıyorum faydasını da az çok görüyorum kilo verdikçe daha ince görünecek inşallahYüz egzersizlerini araştırsana canım.
Yüz kasları hareket ettirildiği için yanaklarında sıkılaşma olabilir.
Yüzdeki çizgileri açığa çıkarıyor amaBence en iyisi gülmek
Bu oğlanlar mı böyle yoksa benim oğlan mı böyle hep çektiriyorlar . Anaları da yazık. Ataktan kurtuldum şimdi az uyumaya başladı gündüz uykusu yok denecek kadar az gece çok şükür uyuyor ama bu sefer suç bende kahveyi geç içtim uykum kaçtı. Şimdi kırmızı göz olarak dolaşıyorumBenide bu gece uyku tutmadı, oğlumda ağlayarak uyandı, hala ağlayarak kendini yerden yere atıyor
Canim biri dişten çekiyor, oglumda da bağırsak problemi var. Bende çok kötüyüm üşüttüm galiba. Benimde bağırsaklar kötü oldu hastaneye gitmeye korkuyorum. Eve dönmeyene kadar duzelmeyiz. Kesinlikle eziyet oldu. 1 haftaya kadar döneriz canim. Sen nasilsin ne yapiyorsun. Hamile değil misin.Canım alıntıda kalmış yaz günü ne hastalıktır böyle ne zamandır çocuklar hasta iyi bir doktora mi gitseniz çocukla tatil asla tatil değildir anneye eziyettir bütün düzenleri bozuluyor ne zaman dönüyorsun eve ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?