- Konu Sahibi Handandandan
-
- #380.061
emeğine sağlık kaptanım :) saatlere daha çok dikkat edeceğim inşallah :)9.Takımın Güzelleri
zumazuma
@ela_2019
@mer_4260
@MmerVveeEee
Yasamakguzel123
@LoveAndMarriage
DENEME SÜRECİNDEKİ ÜYELER
@ATTRAENTE
@sleepy angel
@Namaria
@Zeynebim2020
@evseem
@Elisa01
@olive12
@hadikonusalim
@VisneReceliii
Eksik ve zamanında yazılmayan menülerin takibini bundan böyle @Beyazkugu87 yapacak, ceza almamak için lütfen zamanında paylaşalım menülerimizi...
Aşağıdaki kurallar uygulanacaktır.
Menüleri paylaşma saati en geç saat 21:00 'dir.
KURALLAR
Bir etap haftasında 2 ve üstü menü yazmayan yarışmacı kırmızı kart alır.
2 kırmızı kart alan yarışmacı listeden çıkarılır.
Cuma günü %1.5 ile gelen yarışmacının bir kırmızı kartı silinir.
Cuma günü %2.5 ile gelen yarışmacının tüm kırmızı kartları silinir.
Her etapta bir önceki etapta ki listenin kırmızı kartları da listeye eklenir
Geçmiş olsun canım, nazar olmuş sana belliMerhaba arkadaşlar
Akşam için köfte hakkım vardı tavaya koydum üstüne de cam kapak koymuştum bi yandan sebze doğrarken çat diye bi ses cam kapak tuz buz oldu patladı onu temizleyim derken bir kepce corbam vardı ısıtmaya koymuştum onun da dibi yandı
Çok şükür cam kırıklarını falan topladım da korktum biraz
Kendini bu kadar yorma canımHerkese hayirli aksamlar
Tam gecmise bakarken sizmisim 1 saat sanirim uyudum
Vucudum baya bi yorgun.. Evde zorunlu olmayan Hic biseye elimi sürmedim bugun
Kaçamak olsa da menü yazıyoruz canım, yazmaya utanacağımız şeyleri de yemiyoruzDünkü menü kaçamağı vardı yazmadımbir daha olmaz. Bu arada emziriyorum dört dörtlük menü paylaşımı yapamıyorum. Ama ona rağmen gidiyor kilolar
Elacım sen yeni üye değilsin ki tatlım, kuralları biliyorsun, eksik menü yazmak yokCanim geçmişe çok bakamadim. Bundan sonra yazarim. Kurallar ne zaman dan itibaren geçerli bu hafta sarı kart aldım mi acaba
Bende şimdi gördüm yazacaktım rozetlenmisiz diyeKızlar takım rozetimizaktifleştirilmiştir.
Hesabınızdan rozet kısmına gelipikonunun yanındaki duyuru işaretine tıklayarak Nickinizin altında görünmesini sağlayabilirsiniz.
Eki Görüntüle 2668448
şimdi gördüm. çok hoşuma gitti :) hemen aktif yaptım.Kızlar takım rozetimizaktifleştirilmiştir.
Hesabınızdan rozet kısmına gelipikonunun yanındaki duyuru işaretine tıklayarak Nickinizin altında görünmesini sağlayabilirsiniz.
Eki Görüntüle 2668448
Utanma değil de şimdi birileri canı çeker diye düşündüm.Kaçamak olsa da menü yazıyoruz canım, yazmaya utanacağımız şeyleri de yemiyoruz
Canımızın çekeceği şeyleri yiyipte diyet motivasyonumuzu bozma :))Utanma değil de şimdi birileri canı çeker diye düşündüm.Tamam bir daha olmaz
Tamam zaten çok açım su içiyorum midem bulanıyor 4 de yemek yemiştimCanımızın çekeceği şeyleri yiyipte diyet motivasyonumuzu bozma :))
teknoloji özürlülükte level atladım ne rozeti aktifleştirme bildim ne de söz yazabiliyorum biri bana görsel olarak anlatsın. Ben bu kadar cahil kalamamCanımızın çekeceği şeyleri yiyipte diyet motivasyonumuzu bozma :))
Yapmışsınteknoloji özürlülükte level atladım ne rozeti aktifleştirme bildim ne de söz yazabiliyorum biri bana görsel olarak anlatsın. Ben bu kadar cahil kalamam
Adı: Zeynebin Annesi
Yaşı:32
Evli/bekar:Evli
Çocuk/yaşları: 5.5 ve 1
Emziriyormusun: Evet
Meslek: Matematik öğretmeniyim
Şu anda çalışıyomusun: Bebeğimi büyütüyorum çalışmıyorum.
Boy:1.52
Kilo: 71.5
Hedef:60
Daha önce başka takımda yarıştımı :Hayır
Kilo alma nedeniniz : Hamilelik
Bize kısaca kendini anlatırmısın:
Selâmlar
Yurtdışında yaşıyorum.
7 senelik evliyim.
2 evladım var. Gebelik öncesi 58 dim .
Dikkat edemeyip yedim de yedim.
Şu yaz dönemini iyi degerlendirmeliyim. İnşallah yine 58 olmak istiyorum.
hosgeldiniz9.TAKIM KATILIM FORMU
Adı:Vişne
Yaşı:29 (30a merdiven dayadım)
Evli/bekar:Evli
Çocuk/yaşları:5.5, 1.5
Emziriyormusun: evet
Meslek:—-
Şu anda çalışıyomusun: Ara verdim
Boy:160
Kilo:
Hedef:65 sonra 60
Daha önce başka takımda yarıştımı :
Kilo alma nedeniniz :ikinci hamilelik sonrası
Bize kısaca kendini anlatırmısın: Karantina zamanı ve sonrası bir türlü engel olamadığım yeme krizlerimin önüne geçmek için aranıza katıldım.Bunun tamamen sıkıntıdan olduğunu biliyorum aşacağıma inanıyorum. Daha önce ciddi kilo vermiştim yine vermek istiyorum.
Handandandan kilomu yarın sabah söylerim bugün tartılmadım
Geliyor artık
hayirli yolculuklar canimbieaz Gec oldu AmaKızlar ben birazdan yolcuyum dikkat edin kendinize çok gelemeyebilirim fırsat buldukça yazarım yine
toparlicam insallahLütfen kendini toparlayamaya çalış canım, kolay mı verdin o kiloları
gözün aydin canimKızlarrr suan cok mutluymm bugn esim dedi havalarda cok sicak bende ucusa gidiyorm ztn siz gidin en iyisi 1-2 gune hatta yarnki ucus bildirimine gore ya oncesi ya sonrasi gidebilrz ufaktan toparlanmaya basliycam. Bayram sonrasina kalir diyordm ama bayramda ailemle olucam sanirim hadi hayirlisi cok mutlu oldum yaa :)
Dun regl oldm bugn tarti inmis enazindan 6lari ucundanda olsa gordm oda sevindirdi
cok gecmis olsun canimBen bugünün p.tesi olduğunu bile unutmuşum. O yüzden tartilmadim. Çocuklarim hasta ben hasta. uyku düzenleri yokk. Pek bir şey anlamadim tatilden maalesef. Buraya da pek katilamiyorum. Ara ara giriyorum ama geçmişe pek bakamiyorum.
cok gecmis olsun canim, Cok sükürki bukadarla kalmisMerhaba arkadaşlar
Akşam için köfte hakkım vardı tavaya koydum üstüne de cam kapak koymuştum bi yandan sebze doğrarken çat diye bi ses cam kapak tuz buz oldu patladı onu temizleyim derken bir kepce corbam vardı ısıtmaya koymuştum onun da dibi yandı
Çok şükür cam kırıklarını falan topladım da korktum biraz
Bi kendimi toparlim hersey bi yola girsin insallah Bende normale döncemKendini bu kadar yorma canımburalara da gelemez oldun
Paylaşımında görseli görünce yaptım teşekkür ederim canım
Iyi geceler canimGeceye bir şarkı bırakayım ve yatmaya gideyim
Hepinize iyi geceler tatlı rüyalar
Cok iyi motive olmussundur canimPaylaşımında görseli görünce yaptım teşekkür ederim canım ☺. Yeni cililerim geldi 42 beden istemiştim bana bol geldiçok mutluyum cumartesi günü nişan var orda giyecektim daraltıp giyeceğim
Spor yarışı zaten yapıyoruz canım, günlük yaptığın sporların puanına göre haftanın dereceleri veriliyor.Arkadaşlar spor yarışı yapalım mı?
Belki bu sayede spora başlarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?