Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Arkadaşlar spor yarışı yapalım mı?
Belki bu sayede spora başlarım.
Aslında iyi olur sıkılaşma gerekiyor benim de ama hangi tür sporlar yapacaksın benim 2 çocuğum var hangisi iyi gider bana daha etkili olan spor.

çok güzel afiyet olsun.
Hiç olmamış mantı ve baklava bozmuş yarın telafi edersin
4 dilim ekmek fazla değil mi hem pilav hem sehriye çorbası fazla olmuş.
Çok güzel afiyet olsun

Cok iyi motive olmussundur canim
Bu gazla yarın yemek de yemem ama oğlumu emzirmem gerek. 44 bedendim. Artık spora sarmam gerek. 6 kilo daha versem yeter. 38 beden olmam gerek. Yüzüm büyük o yüzden kilo versem bile yüzden kilolu görünüyorum. Bazlama surat diyorlar bana

güzel menü canım. afiyet olsun

27 temmuz pazartesi
Bugunki menum
Sabah 10.30
1 haslanmis yumurta 1kb beyaz peynir bir kac zeytin 1 dilim ekmek

Oglen 13.30
1 lahmacun salata 1 ayran

Aksam 17.30
1 tb yogurtlu brokoli
2lt su
1 saat yürüyüş
hafif bir menü olmuş. afiyet olsun.

güzel menü cnm. afiyet olsun

tavuk ızgaranın miktarını yazmamışsın cnm. güzel menü afiyet olsun

güzel menü canım afiyet olsun

afiyet olsun cnm

afiyet olsun canım.

burger künefe nedir :) dışarda çok nadir yerim bilmediğimden soruyorum.

arkadaşım baklava konusunda seni çok iyi anlıyorum. bende olsam yerdim kesin. ama yememeliyiz :) ben gün içinde öyle bir şey yediğimde akşam sadece salata yiyorum ya da çok hafif bir şey. akşam mantı yemeyebilirdin. yinede afiyet olsun canım :))

27 Temmuz Pazartesi
Sabah :10.00
Bir fincan kahve
Yeşillik domates salatalık
Bir yumurta

Öğlen: 14.00
Bir tabak salata

Akşam: 16.00
Fırında patates
Yoğurt

Su.2lt
Spor. Yarım saat tempolu yürüyüş
kız neredeyse bir şey yememişsin. sağlığına dikkat et canım. afiyet olsun.

pirinç pilavı olmamış, onu hiç yemeyebilirdin. afiyet olsun canım.

afiyet olsun canm. wasa nedir :)

Aslında iyi olur sıkılaşma gerekiyor benim de ama hangi tür sporlar yapacaksın benim 2 çocuğum var hangisi iyi gider bana daha etkili olan spor.
Bende de aynı.

Çocuklar enerjisini atsın diye yüzmeye götür parka götür bisiklet turu orman yürüyüşü....
Benim pertim çıkıyor.
Spora mecalim kalmıyor.

Ama yapmak şart .
İlla bir düzen olmalı.

Yavaş yavaş azaltıyorum canım. Normalde fazla bana göre epey azaldı aslında. Son 2 yıldır her öğün 4 5 dilim ekmek artı 2 3 tabak pilav yiyordumİlk menülerimi görenler bilir. Bu gruba katıldığımdan beri çok azalttım benceannemlerdeyim ilk defa bugün anneme pilavı az koy dedim. Annem o pilav sana yetmez ki dedi İnşallah gittikçe daha da azaltıp normale çekicem

Bence verebildigin kadar ver Zaten verdikce vermek isticeksin bazlama surat diyenlerede ask olsun o nasil laf

çok güzel afiyet olsun.
Hiç olmamış mantı ve baklava bozmuş yarın telafi edersin

Çok güzel afiyet olsun
Bide aç karna ılık limonlu su vardı unuttum.

Onu yapıyorum devam etmemiştim. Onu yapayım ben de zumba da etkili oluyor ama zaman oluşturmam gerek. Yarından itibaren yapayım
ya zumba eğlenceli. sanırım bende eğlenceli sporları seviyorum. yoksa devamlılığı zor oluyor benim için. mesela step e bayılıyorum ama tek başına sarmıyor. grup dersleri step ve zumba da çok güzel oluyor. istanbul spor da step e yazılmıştım ama korona yüzünden açılmıyor aktiviteler

Kilo verdikçe yüzünde gider merak etme .
Belli bir kırılma noktası vardır.

Bence verebildigin kadar ver Zaten verdikce vermek isticeksin bazlama surat diyenlerede ask olsun o nasil laf
Alıştım yüz yuvarlak ve büyük olunca inat ettim yüz için de sıkılaşma maskeleri yapıyorum buz maskesi kahve maskesi maya yumurta akı maskesi gibi ama işe yaradı.

Wasa tt ve kepekli undan yapılan düz bir gevrek .
Şimdi hatırlamıyorum ama kalorisi düşük.
Bakınca yazayım.

Ben kızımla yapıyordum ara verdim tekrar yapayım

Ben de sadece park var biri küçük olunca ikisine yetemiyorum çünkü. Eşim evde iken oğluma bakıyor ben de kızımı dışarı çıkarıyorum ama yine tatmin olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…