- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #380.121
GünaydınGünaydın kızlar
Oğlunu merak ettim, YKS sonucu istedikleri gibi mi acabaekim2009 abla fırsatın olmuyor galiba tatilin nasıl geçiyor iyi misin?
Günaydın canımGünaydın kızlar
Yüz egzersizlerini araştırsana canım.Ancak 56 kiloda iken yüzüm güzel ve ince görünüyor. Bu sefer de vücud çok zayıf kalıyor o yüzden sıkılaşma yapıyorum kendimce
İyi tatiller canımBugün pek giremedim kızlar yarin yola çıkacağım hazırlık yapıyordum 2 hafta kadar yokum pek giremeyebilirim. Firsat buldukça buralardayim yine. Iyi geceler hepinize
Annemden miras bana duygusal şarkılariyi geceler canım güzel şarkı bu tarz şarkıları seviyorum bende
Hatırlardıklarını geriye dönük yazmaya çalış canımYolculuk faslım dun bitti yarından itibaren duzenlı menu yazıcam canjm
Takımda olan herkes canım, rozeti aktifleştirilmeyenlerin isimlerini not alıyorum, tekrar bildireceğim İnşaallahRozet sadece takımdakı üyelere mi oluyor anlamadım
Benide bu gece uyku tutmadı, oğlumda ağlayarak uyandı, hala ağlayarak kendini yerden yere atıyorBiz de günler erken başlıyor oğlumu yorup uyutup eşime ve kızıma kahvaltı hazırlamam gerek. Ama gözlerim ağrıyor geç yattığım için
aynen pes etmek yok. bende bu sabah tartıldım dün ile aynı.Az önce tartıldım hala aynıyım.
Pes etmek yok sabredicez bakalım.
günaydın canımGünaydın kızlar
günaydın canım amin insAllahGünaydın Kızlartüm güzellikler sizinle olsun
aynen bencede düşürüyorAnnemden miras bana duygusal şarkılar
Keşke sevmesem, modu düşürüyor çünkü
bende A grubu pozitif im... nelerden uzak durmalıyız acaba.. bildiklerinizi yazarmısınız... 45 yaşındayım... tüp bebek tedavisi 6 ay gördüm... hormon ilaçları beni bir şişirdi göbeğim 4 aylık hamile gibiydi.. Eylül de negatif transferim oldu . ve malesef adet olamıyorum.. doktorlar menapoz dedi... şu an ne yapıcam bilmiyorum.. biraz sporla göbeğim indi...ben bur donem bu ahmet apa programına katılmıstım orda gormustum bu kan grubu olayını cıdden ıse yarıyo ben a grubuyum mesela bana etı sındırmemın zor oldugunu soylemıslerdır oyle bı kac seyden uzak kalmıstım guzel ılerlemıstım o donem
Kızlar takım rozetimizaktifleştirilmiştir.
Hesabınızdan rozet kısmına gelipikonunun yanındaki duyuru işaretine tıklayarak Nickinizin altında görünmesini sağlayabilirsiniz.
Eki Görüntüle 2668448
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?