Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Çok geçmiş olsun canım. Yaz günü hasta olmak ve hele ki bu pandemi sürecinde daha zor. Allah yardımcınız olsun

Takımda olan herkes canım, rozeti aktifleştirilmeyenlerin isimlerini not alıyorum, tekrar bildireceğim İnşaallah
ben eksik kalmiyim yapiyim dedim beceremedim
Benide bu gece uyku tutmadı, oğlumda ağlayarak uyandı, hala ağlayarak kendini yerden yere atıyor
alisacak canim bi sekilde, yere atsada faydasi yok
Kızlar günaydın
Kk bi kadın öldürülmüş kocası tarafından şimdi gördüm
Allah rahmet eylesin
Evet canim Bende dün gördüm, moralim bozuldu Allah bu canileri mahvettsin

Ben de böyleyim kızımı arada çıkarıyorum yoksa hepten TV bağımlısı olacak. Bazen de işlerime yardım ediyor

Sakız iyi fikir ama bu sefer çenem çok yoruyor ve çabuk acıkıyorum
Sakız değil ama Chloe ting adında yabancı bir kızın 30 gün boyunca yüzün incelmesi için yaptığı yüz egzersizleri var YouTube dan bakabilirsiniz veya yüz yogası deneyebilirsiniz

Ucmelekannesi nasılsın canım
Kızın nasıl oldu, hala kv de de misiniz
Gunaydin canimmm
Pazar geldim eve bu aksam yine kvye gidecegiz bayrama kadar ordayiz yine. Bayram sonu evimdeyim ins.

Kizim daha iyi canim artik baya ayaklandi kontroldede iyi dedi doktor 1 ay sonra patoloji sonucunu ogrenmeye gidecegiz ins.

Sen nasilsin apartmaninizda virus cikmisti en son apartmani karantinaya falan almadilar demi

Oğlanlar böyle bence
Benim kızlar 1 günde unutmuşlardı
Oğlanı sütten keseli 15 günü geçti, sürekli istiyor, uykulu iken de böyle huysuzluk yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…