- 22 Şubat 2020
- 717
- 3.325
- 43
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #380.161
Çok geçmiş olsun canım. Yaz günü hasta olmak ve hele ki bu pandemi sürecinde daha zor. Allah yardımcınız olsunCanim biri dişten çekiyor, oglumda da bağırsak problemi var. Bende çok kötüyüm üşüttüm galiba. Benimde bağırsaklar kötü oldu hastaneye gitmeye korkuyorum. Eve dönmeyene kadar duzelmeyiz. Kesinlikle eziyet oldu. 1 haftaya kadar döneriz canim. Sen nasilsin ne yapiyorsun. Hamile değil misin.
Sakız iyi fikir ama bu sefer çenem çok yoruyor ve çabuk acıkıyorumİyi fikirmiş
ben eksik kalmiyim yapiyim dedim beceremedimTakımda olan herkes canım, rozeti aktifleştirilmeyenlerin isimlerini not alıyorum, tekrar bildireceğim İnşaallah
alisacak canim bi sekilde, yere atsada faydasi yokBenide bu gece uyku tutmadı, oğlumda ağlayarak uyandı, hala ağlayarak kendini yerden yere atıyor
Evet canim Bende dün gördüm, moralim bozulduKızlar günaydın
Kk bi kadın öldürülmüş kocası tarafından şimdi gördüm
Allah rahmet eylesin
Yanlız değilimBir teknoloji özürlüde ben, bulamadım rozeti :)))
Ben de böyleyim kızımı arada çıkarıyorum yoksa hepten TV bağımlısı olacak. Bazen de işlerime yardım ediyorGünaydın
Ne zmn gece uyanmalarina alışcam acaba sabahları başım, gözlerim acayip ağrıyor
Kettle suyu koydum kendime önce bı rezene yapıcam sıcak sıcak sütüm olsun oğlum uyuyor kizcem uyandı çizgi film izliyor rüyasında görüyor mübarek çocuğa da hak veriyorum gerçi hamilelik, virüs şimdi de yeni bebek oldu gerekçeleriyle hep evdeyiz bahçeye parka götüremiyorum
Günaydın canımGunaydın hanımlar
Ben de beceremedim galibaben eksik kalmiyim yapiyim dedim beceremedim
Bizde aynı cnm idare ediyoruz bklm simdilikBen de böyleyim kızımı arada çıkarıyorum yoksa hepten TV bağımlısı olacak. Bazen de işlerime yardım ediyor
Sakız değil ama Chloe ting adında yabancı bir kızın 30 gün boyunca yüzün incelmesi için yaptığı yüz egzersizleri var YouTube dan bakabilirsiniz veya yüz yogası deneyebilirsinizSakız iyi fikir ama bu sefer çenem çok yoruyor ve çabuk acıkıyorum
çok tesekkür ederim canımInsallah eksik değildir .
Yeşiller faydali
Kirmizilar zararli
Sarilar da yenebilir ama sık tüketmemek gerekir
Eki Görüntüle 2668580 Eki Görüntüle 2668581 Eki Görüntüle 2668582 Eki Görüntüle 2668583 Eki Görüntüle 2668584 Eki Görüntüle 2668585 Eki Görüntüle 2668586 Eki Görüntüle 2668587 Eki Görüntüle 2668588 Eki Görüntüle 2668589 Eki Görüntüle 2668590 Eki Görüntüle 2668591
Tıklıyorum ama aktif olan bişey olmuyorBen de beceremedim galiba
Gunaydin canimmm
profilimiz kapalı o yüzden sanırımTıklıyorum ama aktif olan bişey olmuyor
Afiyet olsun
Hayır yapamamışsın, ondan canımprofilimiz kapalı o yüzden sanırım
Teşekkür ederim kaptanım şimdi olduHayır yapamamışsın, ondan canım
Önce Rozetler bölümüne gel, oraya tıkladıktan sonra çıkan duyuru işaretine tıklaEki Görüntüle 2668636
Oğlanlar böyle benceBu oğlanlar mı böyle yoksa benim oğlan mı böyle hep çektiriyorlar . Anaları da yazık. Ataktan kurtuldum şimdi az uyumaya başladı gündüz uykusu yok denecek kadar az gece çok şükür uyuyor ama bu sefer suç bende kahveyi geç içtim uykum kaçtı. Şimdi kırmızı göz olarak dolaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?