Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Geçmiş olsun canım

Apt karanatinaya alınmadı ama millet kendini karanatinaya aldı
Cıvıl cıvıl site de in cin top oynuyor şimdi, millet balkona bile çıkmıyor

Sakız değil ama Chloe ting adında yabancı bir kızın 30 gün boyunca yüzün incelmesi için yaptığı yüz egzersizleri var YouTube dan bakabilirsiniz veya yüz yogası deneyebilirsiniz
Ben de bakayım canım teşekkür ederim

Aynen öyle ya
Diyete baslayali yani takıma girmeden önce 75.6 dan 70.9 a indim zaten takıma da 70.9la başladım
5 kilo farkedilir canım
Hedef kilona indiğinde alacağın tepkileri düşün ve diyet motivasyonunu yüksek tut.

Ayyy şuan aşırı mutluyum bu haberi size de vermem lazım az önce komşumuz zayıflamışsın dedi demekki bir değişiklik var
böyle şeyler duymak aşırı motive ediyor insanı çok mutlu oldum senin adına cnm
Apt karanatinaya alınmadı ama millet kendini karanatinaya aldı
Cıvıl cıvıl site de in cin top oynuyor şimdi, millet balkona bile çıkmıyor
O da güzel en azından herkese birer uyarı olmuş kabuğuna cekilmisler

M mer_4260
Pnrrr-12
Pembe Lotus
zumazuma
E ela_2019
M mer_4260
MmerVveeEee
Yasamakguzel123
LoveAndMarriage
Namaria
Ucmelekannesi
B Bir prenses annesi
I Ilyusa
denizbenimadim
ATTRAENTE
VisneReceliii
@Elisa01
lina0156
sleepy angel
Namaria
@Zeynebim2020
E evseem
@Elisa01
QueenGenepil

9.Takımın Güzelleri

Cuma tartı günümüz 31 Temmuz gününün Kurban Bayramına denk gelmesi nedeniyle bu Cuma yapılmasi gereken bildirim bi sonraki hafta Cuma günü (7 Ağustos Cuma) bildirimi ile birleştirilmiştir.

Yani Bayramda diğer takımlarla yarış olmayacak.

7 Ağustos Cuma günü yapacağımız bildirimde yüzdelerimiz 2 'ye bölünecek.

Nasıl olsa yarış yok zaten Bayram diye de düşünüp unlu ve şekerli besinler tüketmiyoruz.

Bayram sonrası yapılacak olan etapta 1. gelmemiz için bayramım 1.günü hariç kaçamak yapmıyoruz kızlar.

Bayram diye sporu da ihmal etmeyelim sakın

Bugüne kadar özel gayretle verdiğiniz kiloları bayramda kaçamak yaparak heder etmeyin.

Tartıda artı görerek diyet motivasyomuzu bozmayalım.

Gayret edelim, yüzümüzü diğer takımlara karşı kara çıkarmayalım

Son düzenleme:
Bayramların da tadı yok ki cnm iki seferdir zaten gideceğimiz kp annemler ablamlar kv olacak zaten diğer ablama gidersek 3 ev Rabbim seneye bayramları sağlıkla geçirmeyi nasip etsin insAllah resmen akraba iliskilerini bitirdi bu virüs ayda bı akraba oturmalarimz vardı hepsi kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…