- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #380.181
Geçmiş olsun canımCanim biri dişten çekiyor, oglumda da bağırsak problemi var. Bende çok kötüyüm üşüttüm galiba. Benimde bağırsaklar kötü oldu hastaneye gitmeye korkuyorum. Eve dönmeyene kadar duzelmeyiz. Kesinlikle eziyet oldu. 1 haftaya kadar döneriz canim. Sen nasilsin ne yapiyorsun. Hamile değil misin.
Bugünde dinlen canımHerkese günaydin
Adet oldum Hic birsey yapasim yok
Gunaydin canimmm
Pazar geldim eve bu aksam yine kvye gidecegiz bayrama kadar ordayiz yine. Bayram sonu evimdeyim ins.
Kizim daha iyi canim artik baya ayaklandi kontroldede iyi dedi doktor 1 ay sonra patoloji sonucunu ogrenmeye gidecegiz ins.
Sen nasilsin apartmaninizda virus cikmisti en son apartmani karantinaya falan almadilar demi
Ben de bakayım canım teşekkür ederimSakız değil ama Chloe ting adında yabancı bir kızın 30 gün boyunca yüzün incelmesi için yaptığı yüz egzersizleri var YouTube dan bakabilirsiniz veya yüz yogası deneyebilirsiniz
Böyle şeyler acaip motivasyon oluyorAyyy şuan aşırı mutluyum bu haberi size de vermem lazım az önce komşumuz zayıflamışsın dedidemekki bir değişiklik var
Sağol kaptanimGeçmiş olsun canım
Aynen öyle yaBöyle şeyler acaip motivasyon oluyor
Ne kadar verdin diyete başlayalı
5 kilo farkedilir canımAynen öyle ya
Diyete baslayali yani takıma girmeden önce 75.6 dan 70.9 a indim zaten takıma da 70.9la başladım
Ya teşekkürler öyle yapacağım5 kilo farkedilir canım
Hedef kilona indiğinde alacağın tepkileri düşün ve diyet motivasyonunu yüksek tut.
böyle şeyler duymak aşırı motive ediyor insanı çok mutlu oldum senin adına cnmAyyy şuan aşırı mutluyum bu haberi size de vermem lazım az önce komşumuz zayıflamışsın dedidemekki bir değişiklik var
O da güzel en azından herkese birer uyarı olmuş kabuğuna cekilmislerApt karanatinaya alınmadı ama millet kendini karanatinaya aldı
Cıvıl cıvıl site de in cin top oynuyor şimdi, millet balkona bile çıkmıyor
Bayramların da tadı yok ki cnm iki seferdir zaten gideceğimiz kp annemler ablamlar kv olacak zaten diğer ablama gidersek 3 ev Rabbim seneye bayramları sağlıkla geçirmeyi nasip etsin insAllah9.Takımın Güzelleri
Cuma tartı günümüz 31 Temmuz gününün Kurban Bayramına denk gelmesi nedeniyle bu Cuma yapılmasi gereken bildirim bi sonraki hafta Cuma günü (7 Ağustos Cuma) bildirimi ile birleştirilmiştir.
Yani Bayramda diğer takımlarla yarış olmayacak.
7 Ağustos Cuma günü yapacağımız bildirimde yüzdelerimiz 2 'ye bölünecek.
Nasıl olsa yarış yok zaten Bayram diye de düşünüp unlu ve şekerli besinler tüketmiyoruz.
Bayram sonrası yapılacak olan etapta 1. gelmemiz için bayramım 1.günü hariç kaçamak yapmıyoruz kızlar.
Bugüne kadar özel gayretle verdiğiniz kiloları bayramda kaçamak yaparak heder etmeyin.
Tartıda artı görerek diyet motivasyomuzu bozmayalım.
Kolay gelsin canım, yolculuk ne zamanMerhaba sevgili arkadaşlar bugün bayram önü işler çok yoğun anca girebildim öğle arası..
Herkese mutlu günler tartıda bol eksiler ♥
Aynen öyle canım, sitede tek biz varız sanıyorum, o kadar sessizO da güzel en azından herkese birer uyarı olmuş kabuğuna cekilmisler
kaptanım perşembe günü mersine geçip anneyi görüp cumartesi karamana babamın yanına geçicemKolay gelsin canım, yolculuk ne zaman
Aynen öyle abla teşekkürlerböyle şeyler duymak aşırı motive ediyor insanı çok mutlu oldum senin adına cnm
O da güzel en azından herkese birer uyarı olmuş kabuğuna cekilmisler
Rahat edemedim evi sildim süpürdüm bi yemek kaldı oda eşime kalsın erken geldi BugunBugünde dinlen canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?