- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- 748
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #380.201
Diğer rozeti de yakın zamanda ekletiriz canımYaptım rozeti bendeki mezun rozeti
İki tane oluyormuDiğer rozeti de yakın zamanda ekletiriz canım
Zehra'nın profiline bakİki tane oluyormurozetle donatırım ben ozaman profili
Bayramda yemem ama kardeşimin nişanı var tutmaya çalışacağım. Yoksa 2 ay boşuna diyet yapmış olurum. Bol bol yemek yiyip tatlı yememek için@mer_4260
@Pnrrr-20
@Beyazkugu87
@zumazuma
@ela_2019
@mer_4260
@MmerVveeEee
Yasamakguzel123
LoveAndMarriage
Namaria
@Ucmelekannesi
@Bir prenses annesi
@medine66
@hadikonusalim
@ATTRAENTE
@VisneReceliii
@Elisa01
@lina0156
@sleepy angel
Namaria
@Zeynebim2020
@evseem
@Elisa01
@olive12
9.Takımın Güzelleri
Cuma tartı günümüz 31 Temmuz gününün Kurban Bayramına denk gelmesi nedeniyle bu Cuma yapılmasi gereken bildirim bi sonraki hafta Cuma günü (7 Ağustos Cuma) bildirimi ile birleştirilmiştir.
Yani Bayramda diğer takımlarla yarış olmayacak.
7 Ağustos Cuma günü yapacağımız bildirimde yüzdelerimiz 2 'ye bölünecek.
Nasıl olsa yarış yok zaten Bayram diye de düşünüp unlu ve şekerli besinler tüketmiyoruz.
Bayram sonrası yapılacak olan etapta 1. gelmemiz için bayramım 1.günü hariç kaçamak yapmıyoruz kızlar.
Bayram diye sporu da ihmal etmeyelim sakın
Bugüne kadar özel gayretle verdiğiniz kiloları bayramda kaçamak yaparak heder etmeyin.
Tartıda artı görerek diyet motivasyomuzu bozmayalım.
Gayret edelim, yüzümüzü diğer takımlara karşı kara çıkarmayalım
@mer_4260
@Pnrrr-20
@Beyazkugu87
@zumazuma
@ela_2019
@mer_4260
@MmerVveeEee
Yasamakguzel123
LoveAndMarriage
Namaria
@Ucmelekannesi
@Bir prenses annesi
@medine66
@hadikonusalim
@ATTRAENTE
@VisneReceliii
@Elisa01
@lina0156
@sleepy angel
Namaria
@Zeynebim2020
@evseem
@Elisa01
@olive12
9.Takımın Güzelleri
Cuma tartı günümüz 31 Temmuz gününün Kurban Bayramına denk gelmesi nedeniyle bu Cuma yapılmasi gereken bildirim bi sonraki hafta Cuma günü (7 Ağustos Cuma) bildirimi ile birleştirilmiştir.
Yani Bayramda diğer takımlarla yarış olmayacak.
7 Ağustos Cuma günü yapacağımız bildirimde yüzdelerimiz 2 'ye bölünecek.
Nasıl olsa yarış yok zaten Bayram diye de düşünüp unlu ve şekerli besinler tüketmiyoruz.
Bayram sonrası yapılacak olan etapta 1. gelmemiz için bayramım 1.günü hariç kaçamak yapmıyoruz kızlar.
Bayram diye sporu da ihmal etmeyelim sakın
Bugüne kadar özel gayretle verdiğiniz kiloları bayramda kaçamak yaparak heder etmeyin.
Tartıda artı görerek diyet motivasyomuzu bozmayalım.
Gayret edelim, yüzümüzü diğer takımlara karşı kara çıkarmayalım
Olabülü
Son günlerde gelmeyenlere "
Ee ozaman bana baya rozet verilmeliSon günlerde gelmeyenlere "=9.Takım rozeti" verilmedi canım, daha aktif olduğunda rozetin de gelecek
Ben ikna oldum şahsenEe ozaman bana baya rozet verilmeli2019 hazirandan beri düzenli burdaydim, son zamanlarda böyle oldu yedirtmem hakkimi
benim için uygun o zaman ben formu doldurmaya başlayayım :))yazarhanim35 ilk sayfada takım kurallarımız var okuyup kabul ediyorsan yine oradaki "9.Takım Tanıtım Formu" nu doldurup burada paylaşırsan seni tanıyalım
bayramdan sonraki salı bomba gibi burada başlamak istiyorum :)yazarhanim35 ilk sayfada takım kurallarımız var okuyup kabul ediyorsan yine oradaki "9.Takım Tanıtım Formu" nu doldurup burada paylaşırsan seni tanıyalım
Daha detaylı inceleyeceğim ama nohutu niye sevmediğimi anladımInsallah eksik değildir .
Yeşiller faydali
Kirmizilar zararli
Sarilar da yenebilir ama sık tüketmemek gerekir
Eki Görüntüle 2668580 Eki Görüntüle 2668581 Eki Görüntüle 2668582 Eki Görüntüle 2668583 Eki Görüntüle 2668584 Eki Görüntüle 2668585 Eki Görüntüle 2668586 Eki Görüntüle 2668587 Eki Görüntüle 2668588 Eki Görüntüle 2668589 Eki Görüntüle 2668590 Eki Görüntüle 2668591
Daha iki gün regl dönemime canım birkaç gün içinde belli olur ak koyun kara koyunCanim biri dişten çekiyor, oglumda da bağırsak problemi var. Bende çok kötüyüm üşüttüm galiba. Benimde bağırsaklar kötü oldu hastaneye gitmeye korkuyorum. Eve dönmeyene kadar duzelmeyiz. Kesinlikle eziyet oldu. 1 haftaya kadar döneriz canim. Sen nasilsin ne yapiyorsun. Hamile değil misin.
Kız kalk bi çay demle noluyo sana ya şu güzelim yaz gününde nedir bu enerji düşüklüğüHerkese günaydin
Adet oldum Hic birsey yapasim yok
Hoş geldin canım aramıza Zehra ben deADINIZ: Elif
YAŞINIZ: 26
BOYUNUZ: 162
KİLONUZ: 75
HEDEF KİLONUZ: 55
MEDENİ DURUMUNUZ: BEKAR
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI: HAYIR
EMZİRİYOR MUSUNUZ: HAYIR
MESLEĞİNİZ: İNSAN KAYNAKLARI SORUMLUSU / YAZAR
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ: EVET
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU: HAYIR
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: HASHİMATO TİROİDİ / ASTIM
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: DAHA KALİTELİ BİR YAŞAM
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ: DÜZENSİZ BESLENME , AŞIRI ABUR CUBUR YEME
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ:
26 YAŞINDAYIM MESLEĞİMİN YANI SIRA BİRŞEYLER YAZMAYI SEVERİM AYNI ZAMANDA YAZARIM ŞUAN SATILMAKTA OLAN BİR ADET ROMANIM MEVCUT. 2 SENEDEN FAZLA STRESLİ BİR ORTAMDA ÇALIŞARAK KENDİ KİLO ALIMINA KATKIDA BULUNDUM MAALESEF STRESTEN YİYEREK. ŞİMDİ DE KİLO VERİP DAHA SAĞLIKLI VE FİT BİR GÖRÜNÜME SAHİP OLMAK İSTİYORUM
Peki canımbayramdan sonraki salı bomba gibi burada başlamak istiyorum :)
Hoşgeldin, sağlıkla verirsin inşallah fazlalıklarınıADINIZ: Elif
YAŞINIZ: 26
BOYUNUZ: 162
KİLONUZ: 75
HEDEF KİLONUZ: 55
MEDENİ DURUMUNUZ: BEKAR
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI: HAYIR
EMZİRİYOR MUSUNUZ: HAYIR
MESLEĞİNİZ: İNSAN KAYNAKLARI SORUMLUSU / YAZAR
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ: EVET
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU: HAYIR
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: HASHİMATO TİROİDİ / ASTIM
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: DAHA KALİTELİ BİR YAŞAM
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ: DÜZENSİZ BESLENME , AŞIRI ABUR CUBUR YEME
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ:
26 YAŞINDAYIM MESLEĞİMİN YANI SIRA BİRŞEYLER YAZMAYI SEVERİM AYNI ZAMANDA YAZARIM ŞUAN SATILMAKTA OLAN BİR ADET ROMANIM MEVCUT. 2 SENEDEN FAZLA STRESLİ BİR ORTAMDA ÇALIŞARAK KENDİ KİLO ALIMINA KATKIDA BULUNDUM MAALESEF STRESTEN YİYEREK. ŞİMDİ DE KİLO VERİP DAHA SAĞLIKLI VE FİT BİR GÖRÜNÜME SAHİP OLMAK İSTİYORUM
memnun oldum zehracımDaha detaylı inceleyeceğim ama nohutu niye sevmediğimi anladım
Daha iki gün regl dönemime canım birkaç gün içinde belli olur ak koyun kara koyunama kendimi hamile gibi de hissetmiyorum
Kız kalk bi çay demle noluyo sana ya şu güzelim yaz gününde nedir bu enerji düşüklüğü
Hoş geldin canım aramıza Zehra ben de
hoşbuldum canım :) inşallahHoşgeldin, sağlıkla verirsin inşallah fazlalıklarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?