Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bayramda yemem ama kardeşimin nişanı var tutmaya çalışacağım. Yoksa 2 ay boşuna diyet yapmış olurum. Bol bol yemek yiyip tatlı yememek için

babama alınacak sebze listesini verdim şimdiden
kaçamak yapmıyoruz inşallah emekler heba olmasın

Son günlerde gelmeyenlere "=9.Takım rozeti" verilmedi canım, daha aktif olduğunda rozetin de gelecek
Ee ozaman bana baya rozet verilmeli 2019 hazirandan beri düzenli burdaydim, son zamanlarda böyle oldu yedirtmem hakkimi

ADINIZ: Elif
YAŞINIZ: 26
BOYUNUZ: 162
KİLONUZ: 75
HEDEF KİLONUZ: 55
MEDENİ DURUMUNUZ: BEKAR
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI: HAYIR
EMZİRİYOR MUSUNUZ: HAYIR
MESLEĞİNİZ: İNSAN KAYNAKLARI SORUMLUSU / YAZAR
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ: EVET
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU: HAYIR
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: HASHİMATO TİROİDİ / ASTIM
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: DAHA KALİTELİ BİR YAŞAM
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ: DÜZENSİZ BESLENME , AŞIRI ABUR CUBUR YEME
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ:

26 YAŞINDAYIM MESLEĞİMİN YANI SIRA BİRŞEYLER YAZMAYI SEVERİM AYNI ZAMANDA YAZARIM ŞUAN SATILMAKTA OLAN BİR ADET ROMANIM MEVCUT. 2 SENEDEN FAZLA STRESLİ BİR ORTAMDA ÇALIŞARAK KENDİ KİLO ALIMINA KATKIDA BULUNDUM MAALESEF STRESTEN YİYEREK. ŞİMDİ DE KİLO VERİP DAHA SAĞLIKLI VE FİT BİR GÖRÜNÜME SAHİP OLMAK İSTİYORUM

Daha detaylı inceleyeceğim ama nohutu niye sevmediğimi anladım
Daha iki gün regl dönemime canım birkaç gün içinde belli olur ak koyun kara koyun ama kendimi hamile gibi de hissetmiyorum
Herkese günaydin
Adet oldum Hic birsey yapasim yok
Kız kalk bi çay demle noluyo sana ya şu güzelim yaz gününde nedir bu enerji düşüklüğü
Hoş geldin canım aramıza Zehra ben de

Hoşgeldin, sağlıkla verirsin inşallah fazlalıklarını

memnun oldum zehracım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…