- Konu Sahibi Handandandan
-
- #38.021
murshum bende kondisyon bisikletiyle çalışıyorum o koca baldırlarım içingerçekten çok terletiyor tv'nin önüne al yarım saat cevir pedalları, en azından 2 günde bir yarım saat..Ben düzenli yapmaya çalışıcam selülitlerim çok olduğu için en azından az biraz faydası olur belki.
kendimiz için bişeyler yapmanın tadına varmalıyız bence mursh, yani bu zayıflamak, spor yapıp zinde hissetmek, çer çöp ne varsa yememek ve sağlıklı yaşamanın bilincini hissetmeliyiz.
Bakıyorum da bizim hayatlarıızda öncelikler hep ; iş güç, temizlik yapmak, yemek yapmak, tv izlemek, izlerken abur cubur atıştırmak vs vs. hayatımızın önceliğinde kendimiz yokuz yani, ben bugün şaha kalkıyorum ve sağlıklı yaşam + spor ve saplıklı beslenme sistemime geri dönüyorum , hepinizi bu yola davet ediyorum bebeklerim
ah gamzecim ya koşu bandının tv li biyerde olması ço güzel olur ama salonada sığmazkionun için ben laptopumu getiriyorum onun yanına, birde film açıyorum, hergün 30 dk spor yaptığım için 1 filmi tam 3 günde tamamlamış oluyorum hemde vakit nasıl geçiyor anlamıyorum. yoksa duvara bakarak koşulmuyor sıkılıyor insan.
bu hafta herkesin motivasyonunu iyi gördüm valla.dün arkadaşlarla dışarı çıktık.arabanın arkasına 4 kişi oturmak zorunda kaldık. anacım ben zaten 2 kişilik yer kaplıyorum.diğerleri de yarım porsiyondu zaten. ayy o sırada her gramımdan utanç duydum.off of...
neyse akşama arkaadaşın doğum günü var.kendimi tutacağım hiçbir şey yemeyeceğim. acaba meyveli sodalar nasıl? kalorisi çok değilse içiveririm ondan.
kızlar, sigara bağımlılığım vardı 8 aydır terkettim. ama şimdi de baskül bağımlılığı başladı bende yaanapcam bilmiyorum.sabah kalkınca bir başlıyorum, gün içinde 6-7 defa tartılıyorumdur.dün baskülün pilini çıkardım.şimdiye kadar dayandım. cumaya kadar tartılmayacağım.yoksa iniş çıkışlar psikolojimi bozuyor
kızlar kilo vermiş kimselerin fotoları var. motive olmak için bakabilirsiniz
Azmetti ve bu hale geldi,GazeteA24
bu arada zayıflamak istiyorsak ne yemek yersek yiyelim (çorbalar hariç) suyunu yemeyelim ,çünkü yemeğin bütün kalorisi suyu ....tanelerini yiyip kalkıyoruz sevgili arkadaşlar...
yağından ve salçasından korunuyoruz ...önümüzdeki koca göbişlerden kurtulmak istiyorsak tabikiiii
evet bu metodla zayıflayan bırını duymustum...
Hayatından kaşığı çıkarmış butun yemegı çatallayarak yemıs hıc bı yemegın suyunu yememıs dogal olrak ekmekte yememıs bu guzel bı mantık sebze yemegı sevenler ıcın tabısı
canım yazın spor yapınca daha etkili oluyor...havalarda sıcak olduğu için...hatta Antalyada bir spor salonu var kışın klimayı açıp iyice ısıtıyorlar salonu ondan sonra spor yaptırıyorlar...yaktığın kaloriyi 2 katına çıkarıyormuş...
canım biran önce ideal kiloma gelmek istiyorum...ama çok spor yaptığım için kas yapıyorum sanırım...şuan görenler çok şaşırıyorlar..bide benim yüzümde çökme falan olmadı hatta aynı diyebilirim...avantajlıyım yanicanım ..ya yiyip oturup genişleyeceğim ya da dikkatli yiyip bol spor yaparak inceleceğim...ben genişlemek istemiyorum....o yüzden aynen devammm hatta inan bana dün akşam 7 de başladım yürümeye...tabi annemi ve halamıda aldım... akşam eve geldiğimde saat 11 olmuştu...artık yeter dediler bana... bende oturduğunuz günlere sayın dedim...
çok çalışmam lazım çokkkkk....kızlar oturmakla kilo verilmiyor...test edip onaylanmıştır...bilginize....
hayatım beni tarif etmişsin resmen, ben hayatım boyunca kaşıkla çorba haricinde hiçbişey yemedim, yersem midem kalkıyor çok ilginç bir özelliğim var. zaten benim midem bir alem kimsenin aklı ermiyoryemeklerin suyunu yemem, yemeklerde ekmek hiç tüketmem. ama evlenince yaydım kendimi çikolataya pudinge dondurmaya ıvır zıvıra abanınca aldım 7 kiloyu
hayatım beni tarif etmişsin resmen, ben hayatım boyunca kaşıkla çorba haricinde hiçbişey yemedim, yersem midem kalkıyor çok ilginç bir özelliğim var. zaten benim midem bir alem kimsenin aklı ermiyoryemeklerin suyunu yemem, yemeklerde ekmek hiç tüketmem. ama evlenince yaydım kendimi çikolataya pudinge dondurmaya ıvır zıvıra abanınca aldım 7 kiloyu
evet bu metodla zayıflayan bırını duymustum...
Hayatından kaşığı çıkarmış butun yemegı çatallayarak yemıs hıc bı yemegın suyunu yememıs dogal olrak ekmekte yememıs bu guzel bı mantık sebze yemegı sevenler ıcın tabısı
günaydınnnn yirmicim yapmış açılışı
dün öğlen çok yediğim için akşam gram acıkmadım hatta eşime dondurma getirdim benim canım istemedi hayret ki hayret birde üşenmeyip hazır yediğim halde kilo verirken şu eliptik bisiklete 30 dk çıksam üstünede 50-100 mekik çeksem süper olacak dün kuzen geldi yenge zayıflığın tam kıvamında azıcık sıkılaşman lazım dedi işte o zaman tam belli olur zayıfladığın dedi((
amma gelelim sadede eve git yemek yap,ortalığı topla,çamaşır,ütü,çocuk derken hiçç zamanım kalmıyoyazda geldi çamaşır ve ütü bereketlendi de bereketlendi
Selam kızlar dünkü menümü yazıp hemen çıkıcam ama sonra gelicem yine
Sabah
1 kase ev yoğurdu
2 dilim ekmek
Ara: 1 nektari
Öğle
1 kase çorba
1 tabak bezelye
Akşam
10 erik+5 kayısı
Salata
1 kase çorba
9 gibi: 2 dilim karpuz
Spor: 1,5 saat yürüyüş+45 dk kondisyon bisikleti+10 dk yer hareketleri.
Kan ilacı kullanmaya başladım umarım iştahımı açmaz çok korkutuyor bu ilaç beni
gamzecim ben buralardayım da acayip uyku bastı birde bu haftasonu tuvalet eğitimine başlıcam onunla ilgili araştırma yapıyodum anlıcanız beni çişli,kakalı günler bekliyo
slm cici kızlar...
bugün elma diyeti yapıyorum....
değişiklik olsun...
Selaaaammm...
DÜNKÜ MENÜM:
sabah 1 şeftali
öğle: tulum peynirli salata
akşam: tavuklu bademli salata + 1 bardak white russian
BUGUN:
BATIRDIM BUGUN :d
SABAH: 1 elma + 1 çimdik ekmek ve peynir
ÖĞLE: tavuk ızgara + 1 tane küçük pide + salata -içinde mısır falanda vardı valla
AKŞAM: kuruyemişler lokumlar allah ne verdiyse
BUGUN ÇOK FENA VALLA :) yarına kilo alırım mutlaka..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?