Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Walla kızlar bende de var kondısyon pısıkletı duzenlı kullanılmalı gercekten ıse yarıyor.hele sevdıgın bı dızı varsa degme keyfıne

Ahhh o banada oluyor kendımı fıl gıbı hıssedıyorum uuhuhuhuhu Meyvelı soda kcl ama o kadarda deıl

Sık tartılmak ınsanı yanıltır haftada bır ac karna tartıl cnm benım

kızlar kilo vermiş kimselerin fotoları var. motive olmak için bakabilirsiniz

Azmetti ve bu hale geldi,GazeteA24

İsteyen yapıyor ıste fark ortada

evet bu metodla zayıflayan bırını duymustum...

Hayatından kaşığı çıkarmış butun yemegı çatallayarak yemıs hıc bı yemegın suyunu yememıs dogal olrak ekmekte yememıs bu guzel bı mantık sebze yemegı sevenler ıcın tabısı

hayatım beni tarif etmişsin resmen, ben hayatım boyunca kaşıkla çorba haricinde hiçbişey yemedim, yersem midem kalkıyor çok ilginç bir özelliğim var. zaten benim midem bir alem kimsenin aklı ermiyor yemeklerin suyunu yemem, yemeklerde ekmek hiç tüketmem. ama evlenince yaydım kendimi çikolataya pudinge dondurmaya ıvır zıvıra abanınca aldım 7 kiloyu

Son düzenleme:

anammm sıcaklarda dayanılır mı hiç...sözü bile baydı beni..ama ben de dünkü koşumu evde koşu bandımda yapmak zorunda kaldım. aydın zati hamam gibi. koştukça şapur şupur nasıl ter attım valla. dışarda bu kadar terlemiyordum.ama ancak 45 dk koşabildim.

of maşallah canım ne güzel yürümüşsünüz.zaten spor insana pozitif bir enerji veriyor

çok çalışmam lazım çokkkkk.... kızlar oturmakla kilo verilmiyor...test edip onaylanmıştır...bilginize....

kim tutar bizi..hadi 9.takım. bu hafta derece yapalım

abovvv o ıvırık zıvırıklar beni de mahvetti. ama bei ençok ekmek ,poğaça simit ,pilav tarzı şeyler mahvediyo

azimliyim baskülüme hala pil koymadım. aklımda hep şu soru ''ya kilo aldıysam''
ama cumaya kadar tartılmak yok.
dün akşam 2 biber dolmasını yoğurtla yemiştim.sonra 45 dk da koştum. akşam da doğumgünü varddı.sadece patates salatası yedim.
bugün de günüm var.akşama da piknik düzenlemiş arkadaşlar. off off bakalım bu günü de rahat atlatabilecek miyim

günaydınnnn yirmicim yapmış açılışı
dün öğlen çok yediğim için akşam gram acıkmadım hatta eşime dondurma getirdim benim canım istemedi hayret ki hayret birde üşenmeyip hazır yediğim halde kilo verirken şu eliptik bisiklete 30 dk çıksam üstünede 50-100 mekik çeksem süper olacak dün kuzen geldi yenge zayıflığın tam kıvamında azıcık sıkılaşman lazım dedi işte o zaman tam belli olur zayıfladığın dedi ((
amma gelelim sadede eve git yemek yap,ortalığı topla,çamaşır,ütü,çocuk derken hiçç zamanım kalmıyo yazda geldi çamaşır ve ütü bereketlendi de bereketlendi

En azxından teorıyı dogrulamıs oldun Bende bundan sonra ole yapıcam artık her ne kadar sebze yemegıyle aram olmasada...

Selam kızlar dünkü menümü yazıp hemen çıkıcam ama sonra gelicem yine

Sabah
1 kase ev yoğurdu
2 dilim ekmek

Ara: 1 nektari

Öğle
1 kase çorba
1 tabak bezelye

Akşam
10 erik+5 kayısı
Salata
1 kase çorba

9 gibi: 2 dilim karpuz

Spor: 1,5 saat yürüyüş+45 dk kondisyon bisikleti+10 dk yer hareketleri.

Kan ilacı kullanmaya başladım umarım iştahımı açmaz çok korkutuyor bu ilaç beni

Bu arada kızlar şu yemeklerin suyunu yememe konusu dikkatimi çekti, ben bunu bilmiyordum ben su, sebze ne varsa yiyordum dün mesela bezelye yerken tanelerini yedim suyunu da yedim, bundan sonra bende dikkat edicem buna.

Herkesss nerde, haydin gelin kızlar azcık sohbet edelim yaaa cnmm çok sıkılıyor her zamanki gibi hiç çalışasım gelmiyor

gamzecim ben buralardayım da acayip uyku bastı birde bu haftasonu tuvalet eğitimine başlıcam onunla ilgili araştırma yapıyodum anlıcanız beni çişli,kakalı günler bekliyo

bugün kü menüm..
sabah 2 dilim ekmek
1 adet haşlanmış yumurta
2 tane yeşil biber
2 tane zeytin
11 gibi sütlü nescafe
saat 12 de 1 tane yeşil elma
3 de 1 yeşil elma
4 de 1 yeşil elma
5 de 1 yeşil elma
ile günü tamamlıyorum

Selaaaammm...

DÜNKÜ MENÜM:

sabah 1 şeftali

öğle: tulum peynirli salata

akşam: tavuklu bademli salata + 1 bardak white russian

BUGUN:

BATIRDIM BUGUN :d

SABAH: 1 elma + 1 çimdik ekmek ve peynir

ÖĞLE: tavuk ızgara + 1 tane küçük pide + salata -içinde mısır falanda vardı valla

AKŞAM: kuruyemişler lokumlar allah ne verdiyse

BUGUN ÇOK FENA VALLA :) yarına kilo alırım mutlaka..

maşallah diyelim sana şekerim.spor konusundaa sibel sana destek olabilir. o çok güzel yapıyo valla

menün çok hafif olmuş. kan ilacını ben de kilo yapıyo diye duydum.ama şehir efsanesi mi yoksa doktorlar da onaylıyor mu bilmem.sormak lazım

gamzecim ben buralardayım da acayip uyku bastı birde bu haftasonu tuvalet eğitimine başlıcam onunla ilgili araştırma yapıyodum anlıcanız beni çişli,kakalı günler bekliyo

anaaaaamm benim kabusum.oğlumun zor olmuştu çünkü bıdıbıdıcılara çok kulak asmışmıştım en önemlisi rahat hissetmen ve çocuğuğun hazır bulunuşluğu

slm cici kızlar...
bugün elma diyeti yapıyorum....
değişiklik olsun...

hımm bütün gün elma mı yedin canım?

ah tatlım senin batırdığın gn benim diyetli günüm gibi

yıın son gününü der bitirmiş oldum canlarım.arkadaş abartıp 10 çeşit yapmıştı. gözümüz doydu yiyemedik pek. biraz patates salatası bir dilim börek ve 4 tane sarma yedim...abartmışsın demeyin kızlar.masadas 10 çeşit olunca diyet böyle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…