- 8 Mart 2020
- 5.901
- 28.425
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #380.321
canim ya ben emzirme konusunda biraz hassasım ıkı bebegımıde bu yuzden birlikte emzirdım. Ha bu arada meme fobim varOğlanlar böyle bence
Benim kızlar 1 günde unutmuşlardı
Oğlanı sütten keseli 15 günü geçti, sürekli istiyor, uykulu iken de böyle huysuzluk yapıyor
canim merhaba seninle tanısamadık uzun suren bı dugun hazırlığı surwcımız vardı bitti sukur o esnada aktif katılım yapamadımMerhaba sevgili arkadaşlar bugün bayram önü işler çok yoğun anca girebildim öğle arası..
Herkese mutlu günler tartıda bol eksiler ♥
merhaba canjm Merve ben hosgeldın takıma kısa surede hedefine ulasırsın ınsallahADINIZ: Elif
YAŞINIZ: 26
BOYUNUZ: 162
KİLONUZ: 75
HEDEF KİLONUZ: 55
MEDENİ DURUMUNUZ: BEKAR
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI: HAYIR
EMZİRİYOR MUSUNUZ: HAYIR
MESLEĞİNİZ: İNSAN KAYNAKLARI SORUMLUSU / YAZAR
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ: EVET
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU: HAYIR
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: HASHİMATO TİROİDİ / ASTIM
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: DAHA KALİTELİ BİR YAŞAM
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ: DÜZENSİZ BESLENME , AŞIRI ABUR CUBUR YEME
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ:
26 YAŞINDAYIM MESLEĞİMİN YANI SIRA BİRŞEYLER YAZMAYI SEVERİM AYNI ZAMANDA YAZARIM ŞUAN SATILMAKTA OLAN BİR ADET ROMANIM MEVCUT. 2 SENEDEN FAZLA STRESLİ BİR ORTAMDA ÇALIŞARAK KENDİ KİLO ALIMINA KATKIDA BULUNDUM MAALESEF STRESTEN YİYEREK. ŞİMDİ DE KİLO VERİP DAHA SAĞLIKLI VE FİT BİR GÖRÜNÜME SAHİP OLMAK İSTİYORUM
Sende hosgeldın canım bende Merve seninle de tanısamadık bı suredir yogundum kız kardesım evlendı.Hosgeld
Hoşgeldiniz ben de Betül inşallah dilediğiniz kiloya en kısa sürede düşersiniz
25 ay emzirdim, keseli 20 gün oldu canım, yinede emzirmeli miyim senceBelki de hazır degil oglun bu kadar sabrettin az daha beklesen surec daha da zor olmasa mı.
Muhteşemsin
merhaba canım ben de diyorum nickin tanıdık geliyo haklısın cok güzel dualar ettik beraber gruplardacanim merhaba seninle tanısamadık uzun suren bı dugun hazırlığı surwcımız vardı bitti sukur o esnada aktif katılım yapamadımnıckın tanıdık dua gruplarından seninle birlikte cok dua okudum hosgeldın grubumuza Merve ben burada da bırlıkte saglıkla devam ederiz ınsallah
Bol bol özlem gider canımKızlar ben dün geldim almanyaya ailemle vakit geciriyorum gelemem bi sure artik donunce son gaz motivasyonla doncem ve listeye giricem inşallah
Dedım ya kızım gelse emmek istese simdi emzirirım hazır olsa senin bu çabana direnmezdı ama seni istiyor boyle rahatlıyor belki de. azaltarak konuda konusa bıraktırma yı dene istersen belki de denedin o kısmı kacırdım25 ay emzirdim, keseli 20 gün oldu canım, yinede emzirmeli miyim sence
Direk bıraktırdım canımDedım ya kızım gelse emmek istese simdi emzirirım hazır olsa senin bu çabana direnmezdı ama seni istiyor boyle rahatlıyor belki de. azaltarak konuda konusa bıraktırma yı dene istersen belki de denedin o kısmı kacırdım
Evet canım hatırlıyorum ben artık bı sure ara verdim sınavım vardı kızlarda kucuk bzen okumak sıkıntı oluyor. Burdan devam ederiz artıkmerhaba canım ben de diyorum nickin tanıdık geliyo haklısın cok güzel dualar ettik beraber gruplardaben tefriciye grubunda devam ediyorum hala
hoşbuldum canım çok teşekkür ederim sağlıcakla verelim kiloları inşallah
Ben buyuk kızım ıcın tuvalet egıtımı nde sorun yasadıgım ıcın oyun terapisine gıttım. Kızım cıs tutuyordu saatlerce. Orda emzirme olayının bile etklemıs olabileceği uzerınde durmustuk tabı devamı gelmedi terapılerın Baska sebepten ama azaltmayı deneyebilirsin sureklı konusmayı en azından her talebi olmaz zamanla daha farklı olurDirek bıraktırdım canım
Günaydın canımGünaydınlariniz olsun efenim.
Bugün arifeden önceki gün.
Bol bol dua edelim.
Dualarımız kabul olsun.
Allah kolaylık versin, benim ki de aynıGunaydin hanimlar tatilde de olsak gece gec gelip geç yatmış da olsak erkenciyiz yine de. Oğlum sağ olsun 6.30da ayakts
Dibek kahvesi çok yağlı oluyor canım ama arada icebilirsin tabi. Bir fincani 80-100 kalori arasıymış onun yerine doyurucu bir şey atıştırabilirsinben de çay şekerini 4 şekerden 1 e düşürdüm bu da bir başarıdır
keçiboynuzu özüne bir bakayım bayılırım öyle sağlıklı şeylere çok teşekkür ederim
Kızlar ben dün geldim almanyaya ailemle vakit geciriyorum gelemem bi sure artik donunce son gaz motivasyonla doncem ve listeye giricem inşallah
hg cnm ben Hafize 26 yaşındayım 6 yaşında bir kızım, 16 günlük oğlum var ideal kilona sağlıkla kavuşursun insAllah9.TAKIM KATILIM FORMU
ADINIZ: NESLİHAN
YAŞINIZ: 38
BOYUNUZ: 1.72
KİLONUZ: 74
HEDEF KİLONUZ: 60
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI: 1 / 10yaş
EMZİRİYOR MUSUNUZ: ------
MESLEĞİNİZ: Muhasebe
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ: Hayır
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU: Evet
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: Hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Sağlıklı Olmak
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ: Homini Gırtlak
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ: Nesşeli. hoş sohbetli, saygılı biriyim
hoşbuldumcanim ya ben emzirme konusunda biraz hassasım ıkı bebegımıde bu yuzden birlikte emzirdım. Ha bu arada meme fobim varve hamileyken hergun bebegımi nasıl emzirecegımı dusunerek gecırdım hep bi ıcım urperirdı . Cunkı cok özur dileyerek soyluyorjm emziren birini gordugum de ıgrenme halindeydim o derece durumum ama bebegım emsın diye aylarca tonla sey ıcın diyet yaptım berbat bı ıkıncı gebelik gecırmeme ragmen kızımı bı yenıdoğan gıbı emzirdım velhasıl once buyuk kızım tiksindi kardesını emzirme sırasında damlayan sutu gorunce ve ben resmen bunalıma girdim bıraktı diye o zaman 22 aylıktı. Sonra diger kızım alerjı ustune kronik bronşitler derken oda anne sutun den mahrum kaldı ve ben ciddi depresyon yasadım bebegım zaten ac kalmıyordu ama aramızdakı bag ıcın istedim kopmamayı inan gitmedı gım danısman kalmadı dokmedıgım para olmadı zorla 6 ay.
Çok uzun oldu kusura bakma suraya gelıcem buyuk kızım sımdı gelse emmek istese 3uasında oldıgu ıcın onu soyluyorum hemen şimdş emziririm. Belki de hazır degil oglun bu kadar sabrettin az daha beklesen surec daha da zor olmasa mı. Zaten su halde bile gece emıyor
canim merhaba seninle tanısamadık uzun suren bı dugun hazırlığı surwcımız vardı bitti sukur o esnada aktif katılım yapamadımnıckın tanıdık dua gruplarından seninle birlikte cok dua okudum hosgeldın grubumuza Merve ben burada da bırlıkte saglıkla devam ederiz ınsallah
merhaba canjm Merve ben hosgeldın takıma kısa surede hedefine ulasırsın ınsallah ☺
Sende hosgeldın canım bende Merve seninle de tanısamadık bı suredir yogundum kız kardesım evlendı. ☺ Birlikte saglıkla hedefe ulasırız ınsallah
hoşbuldum canımAfiyet olsun rakibem :)
Afiyet olsun hosgeldin canim
Öğlen cocuklari parka goturdum canim yiyemedim yanima salatalik almistim cocuklar icin kendimede biseyler alsaydim
Afiyet olsun canim bende su icmeye drvam ediyorum
Afiyet olsun canim
Afiyet oksun canim
Dondurmayi cuma tartidan sonraya saklasaydin keske canim afiyet olsun
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun hoşgeldin canım
7 ye geliyordu yedim cnm ondan sonra da zaten başka bir şey yemedimAfiyet olsun canım, saat kaçta yedin akşam yemeğini
Menümüzü günün sonunda yeme işleri bittikten sonra tek mesajda paylaşıyoruz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?