Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Oğlanlar böyle bence
Benim kızlar 1 günde unutmuşlardı
Oğlanı sütten keseli 15 günü geçti, sürekli istiyor, uykulu iken de böyle huysuzluk yapıyor
canim ya ben emzirme konusunda biraz hassasım ıkı bebegımıde bu yuzden birlikte emzirdım. Ha bu arada meme fobim var ve hamileyken hergun bebegımi nasıl emzirecegımı dusunerek gecırdım hep bi ıcım urperirdı . Cunkı cok özur dileyerek soyluyorjm emziren birini gordugum de ıgrenme halindeydim o derece durumum ama bebegım emsın diye aylarca tonla sey ıcın diyet yaptım berbat bı ıkıncı gebelik gecırmeme ragmen kızımı bı yenıdoğan gıbı emzirdım velhasıl once buyuk kızım tiksindi kardesını emzirme sırasında damlayan sutu gorunce ve ben resmen bunalıma girdim bıraktı diye o zaman 22 aylıktı. Sonra diger kızım alerjı ustune kronik bronşitler derken oda anne sutun den mahrum kaldı ve ben ciddi depresyon yasadım bebegım zaten ac kalmıyordu ama aramızdakı bag ıcın istedim kopmamayı inan gitmedı gım danısman kalmadı dokmedıgım para olmadı zorla 6 ay.
Çok uzun oldu kusura bakma suraya gelıcem buyuk kızım sımdı gelse emmek istese 3uasında oldıgu ıcın onu soyluyorum hemen şimdş emziririm. Belki de hazır degil oglun bu kadar sabrettin az daha beklesen surec daha da zor olmasa mı. Zaten su halde bile gece emıyor
Merhaba sevgili arkadaşlar bugün bayram önü işler çok yoğun anca girebildim öğle arası..
Herkese mutlu günler tartıda bol eksiler ♥
canim merhaba seninle tanısamadık uzun suren bı dugun hazırlığı surwcımız vardı bitti sukur o esnada aktif katılım yapamadım nıckın tanıdık dua gruplarından seninle birlikte cok dua okudum hosgeldın grubumuza Merve ben burada da bırlıkte saglıkla devam ederiz ınsallah
merhaba canjm Merve ben hosgeldın takıma kısa surede hedefine ulasırsın ınsallah
Hosgeld
Hoşgeldiniz ben de Betül inşallah dilediğiniz kiloya en kısa sürede düşersiniz
Sende hosgeldın canım bende Merve seninle de tanısamadık bı suredir yogundum kız kardesım evlendı. Birlikte saglıkla hedefe ulasırız ınsallah

merhaba canım ben de diyorum nickin tanıdık geliyo haklısın cok güzel dualar ettik beraber gruplarda ben tefriciye grubunda devam ediyorum hala
hoşbuldum canım çok teşekkür ederim sağlıcakla verelim kiloları inşallah

25 ay emzirdim, keseli 20 gün oldu canım, yinede emzirmeli miyim sence
Dedım ya kızım gelse emmek istese simdi emzirirım hazır olsa senin bu çabana direnmezdı ama seni istiyor boyle rahatlıyor belki de. azaltarak konuda konusa bıraktırma yı dene istersen belki de denedin o kısmı kacırdım

Direk bıraktırdım canım

Evet canım hatırlıyorum ben artık bı sure ara verdim sınavım vardı kızlarda kucuk bzen okumak sıkıntı oluyor. Burdan devam ederiz artık

Direk bıraktırdım canım
Ben buyuk kızım ıcın tuvalet egıtımı nde sorun yasadıgım ıcın oyun terapisine gıttım. Kızım cıs tutuyordu saatlerce. Orda emzirme olayının bile etklemıs olabileceği uzerınde durmustuk tabı devamı gelmedi terapılerın Baska sebepten ama azaltmayı deneyebilirsin sureklı konusmayı en azından her talebi olmaz zamanla daha farklı olur

ben de çay şekerini 4 şekerden 1 e düşürdüm bu da bir başarıdır
keçiboynuzu özüne bir bakayım bayılırım öyle sağlıklı şeylere çok teşekkür ederim
Dibek kahvesi çok yağlı oluyor canım ama arada icebilirsin tabi. Bir fincani 80-100 kalori arasıymış onun yerine doyurucu bir şey atıştırabilirsin

Kızlar ben dün geldim almanyaya ailemle vakit geciriyorum gelemem bi sure artik donunce son gaz motivasyonla doncem ve listeye giricem inşallah
bol bol hasret giderin cnm
hg cnm ben Hafize 26 yaşındayım 6 yaşında bir kızım, 16 günlük oğlum var ideal kilona sağlıkla kavuşursun insAllah

hoşbuldum

hoşbuldum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…