Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ne güzel evlatlarsınız siz öyle

Herkese günaydınnnn
Kahvaltımı yapıp geldim
Dün gece de çok acıktım, hazır keçiboynuzundan o kadar bahsetmişken 1 tane yedim:)
Sıcak ve yoğun bir gün olacak yine, hepimize kolay gelsin :)
Keçiboynuzu kilo yapar ama, helede gece gece

Elazığ da peynirli sebzeli iç hazırlanıp fırınlara gönderilir. Fırınlar ise pide gibi bir şekil verip bu harcı içine koyarlar. Buna patila derler burda
Yöresel adlarını bilmeyebiliyoruz, herkeste sormak zorunda kalıyor menü yorumlarken, tek tek anlatıp yorulmamak adına herkesçe bilinecek şekilde yazarsan adını daha güzel olur.
Patila yerine peynirli börek gibi mesela

Kavanozu ters çevirme işi benim aşırı üstün zekalı aklıma niye gelmedi acaba yaa çok iyi oldu bi tüyolar iyiki varsın

Herkese merhaba gırdım cıktım iki kez selam vefmemısım sımdı farkettım valla benim memleketim gunduz sıcak ama gece serin pencere acık yatmıyorum cocuklar usur diye cunkı gercekten oype oluyor kucugum uc gundur ıshal huzursuz da burda ev kalabalık abımler ve cocuklar da var cocuk uyutmak ıskence kendi duzenıme hayırlısı ile kavuşmak istiyorum artık.bırıncı gunu Kurban sonrası aksama hemen donucez nasipse yeter bize bu kadar memleket havası

nacizane değerlendirme yapayım yarından itibaret telefondan gireceğim için zor olacak
28 Temmuz Salı

12:30

bir kase mantar çorba,
dört yk kuru fasulye,
bir adet mücver
bir kase cacık

19:30
6 yk kaşığı karabuğday ile yapılan salata
2 adet ceviz
bir bardak kefir

21:00
muhtemelen bir kupa kahve
çok güzel canım afiyet olsun
canım dondurma bence yenebilir ama meyve de yemişsin ya ondan dolayı biraz fazla olmuş sanki

canım keşke akşam yerine öğlen gibi yeseydin dondurmayı onun dısında cok güzel menü
çok güzel menü afiyet olsun

canım akşam yemeğini biraz erkene alsan iyi olur gibi
canım bence çok abartı çok kötü denecek bir liste değil neden öyle üzüldün...
kendini şartlama kötü yiyorum diye lahmacunu bir tane yesen arada da lokum yerine meyve yesen bence gayet güzel bir menü
çok güzel afiyet olsun canım
afiyet olsun canım

Kusura bakmayın biraz sorunlar vardı biliyosunuz birde bayram temizliği köye gitme hazırlığı çocukların alışverişi derken giremedim diyete de pek uyamadım birde regli gecikti ihtimali stres hepten arttı
Bugünden itibaren yazarım listeyi tekrar kilo almak istemiyorum

Tatlım burada paylaşılmasa bile herkesin sorunu var ve hayat koşturmaca zaten.
Her sorun da her koşturmaca da diyete uyamazsak hedefimize asla ulaşamayız
Diyete tam anlamıyla niyet etmeni diliyorum

Afiyet olsun
Afiyet olsun
Afiyet olsun guzel menu
3 wasa cok degil mi afiyet olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…