- Konu Sahibi Handandandan
-
- #38.041
yıın son gününü der bitirmiş oldum canlarım.arkadaş abartıp 10 çeşit yapmıştı. gözümüz doydu yiyemedik pek. biraz patates salatası bir dilim börek ve 4 tane sarma yedim...abartmışsın demeyin kızlar.masadas 10 çeşit olunca diyet böyle olur
nagişim günaydın hoşgeldin,
minişini wc ye alıştırıyormuşsun ALlah kolaylık versin, ne güldüm yazına ya sabah sabah, çişli kakalı günler seni bekliyor çok doğru
maşallah kilo vermene bayıldım ya Allah nazardan korusun devam et inşallah böyle
benim enerjim pek yüksek değil bugün, sabah ne giyeceğimi şaşırdım, dolap kıyafet dolu, ama hepsi sıkıyor, hepsini gidip kendimden 2 benden büyük alıcam o olucak ya sinir oluyorum, en paspal kıyafetlerim oluyor hep üzerime, zaten eşimde yine şehir dışında 3 gündür evde kendi başıma kaldım yedimde yedim sıkıntıdan
neyse ben bugün fazla konuşmiyimde topiğimizin enerjisini düşürmiyim
Günaydın arkadaşlar, her gün itina ile 200gr alıyorum kafayı yiycem
64 kilo oldum resmen yaa, aç mı gezeyim ne bilim, akşamları canım çok tatlı çekiyor nutella yiyorum salak gibi, eşime dedim alma şunu ben yiyorum senin yüzünden dedim yok aldı, şimdi akşam gelsinde eve bak ben onu napıyorum, yemek filan yapmıycam, koyucam nutellayı önüne, yanınada ekmek, ye bitir şunu kurtulayım diycem
bide mısır çok kilo aldırıyor, en son pazartesi yedim 2 tane, o günden beri kilomu durduramıyorum, bide pzrtsei salı çarşamba zeytin yağlı barbunya yedim öğlenleri, beni baklagil grubuda çok fena şişiriyor mesela bezelye kuru fasulye filan, direk o hafta kilo alıyorum yani.
moralim çok bozuk, spor da yapamıyorum sıcak diye, anlaşılan benim yemin edip kendimi zora koşma vaktim geldi, böyle relax vaziyette zayıflanmıyor
canım benim, ben de aynen senin gibiyim..açlıktan ölerek kilo veriyorum.azıcık yesem hemen kilo oluyor.artık normal beslenemiyorum bile ya..neyse en azından sana kilo aldıran şeyleri biliyosun onlara dikkat etmeye çalış. yarın kilo bildirimi var. bu gün bi şeyler yapalım. tartıda hafif çıkalım ya...ödem mödem atsaydık bari
canım benim, ben de aynen senin gibiyim..açlıktan ölerek kilo veriyorum.azıcık yesem hemen kilo oluyor.artık normal beslenemiyorum bile ya..neyse en azından sana kilo aldıran şeyleri biliyosun onlara dikkat etmeye çalış. yarın kilo bildirimi var. bu gün bi şeyler yapalım. tartıda hafif çıkalım ya...ödem mödem atsaydık bari
Günaydın kızlar, 3 gündür evi spor salonu gibi kullandığım için akşamları çok fırsatım olmuyor girmeyeevin her köşesinde spor yapıyorum
Dünkü menüm,
Sabah
2 dilim çavdar ekmeği
2 dilim karpuz
4 zeytin
Ara: Küçük hobby (Krizim tuttubende küçük bi hobbyle geçiştireyim dedim, salıverseydim kendimi sanırım 2-3 gofret yerdim)
Öğle
1 domates
1 salata
6-7 adet patates kızartması
2 kadın budu köfte
Ara: 1 nescafe
Akşam
Yarım kase çorba
1 kase kadar salata
Çok az tavuk
5 erik
9 gibi: 2 dilim karpuz
Spor: 1 saat yürüyüş+35 dk kondisyon bisikleti+15 dk yer hareketleri
906090, cnmm arada bir o kadar kaçamak olur bir de sen uzun zamandır kaçamak yapmadığın için bünye istiyor tabii, senin için şu an önemli olan moralini bozmadan tam gaz devam etmen çünkü benimde yaptığım büyük hatalardan biri kaçamak yapınca moralimi bozup kendimi dahada yemeye vermek, hiç moralini bozma cnmm bence iyi gidiyorsun.
yaseminim bence sen spor yap mutlaka, bir de akşamları hafif geçir çünkü ben senin spor yapınca o kadar emek veripte yemediğini biliyorum spor yapınca o kadar çaba harcadım, yoruldum deyip kaçamak yapmıyorsun daha dikkat ediyorsun, bir de dediğimn gibi akşamları çorba salata meyve tarzı şeyler ye.. Moralini bozma cnmm bak 2-3 gün dişini sıkınca hemen eksileri göreceksin gerisi de inşallah çorap söküğü gibi gelir.
nagişim Allah kolaylık versin kardeşimden bilirim zordur tuvalet eğitimi ama bazı çocuklarda büyüklerin wc'ye gittiğini görünce heveslenir o da gitmek istiyordiğer kardeşim öyleydi
yirmi abla sen en son tartının pilini çıkarmıştın noldu senin durum tartıldın mı?
gamzecim ben buralardayım da acayip uyku bastı birde bu haftasonu tuvalet eğitimine başlıcam onunla ilgili araştırma yapıyodum anlıcanız beni çişli,kakalı günler bekliyo
Günaydın arkadaşlar, her gün itina ile 200gr alıyorum kafayı yiycem
64 kilo oldum resmen yaa, aç mı gezeyim ne bilim, akşamları canım çok tatlı çekiyor nutella yiyorum salak gibi, eşime dedim alma şunu ben yiyorum senin yüzünden dedim yok aldı, şimdi akşam gelsinde eve bak ben onu napıyorum, yemek filan yapmıycam, koyucam nutellayı önüne, yanınada ekmek, ye bitir şunu kurtulayım diycem
bide mısır çok kilo aldırıyor, en son pazartesi yedim 2 tane, o günden beri kilomu durduramıyorum, bide pzrtsei salı çarşamba zeytin yağlı barbunya yedim öğlenleri, beni baklagil grubuda çok fena şişiriyor mesela bezelye kuru fasulye filan, direk o hafta kilo alıyorum yani.
moralim çok bozuk, spor da yapamıyorum sıcak diye, anlaşılan benim yemin edip kendimi zora koşma vaktim geldi, böyle relax vaziyette zayıflanmıyor
kızlar bakın forumda gezerken ne gördüm bu çok güzel bir tablo yaa, mursh bizede yapsın çok beğendim lütfen lütfennnnn
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...kilo-alanlarin-beraber-zayiflama-gunlugu.html
gamzeeee sibalin verdiği tarifimi içsek demişsin ya kesinlikle iç işe yarıyo
sen bı kere denemıstın nagıs bıdaha deneme fırsatın oldumu ?
gamzeeee sibalin verdiği tarifimi içsek demişsin ya kesinlikle iç işe yarıyo
sen bı kere denemıstın nagıs bıdaha deneme fırsatın oldumu ?
mursh karışımı unuttum ben, nasıldı, bende bu akşam yapıp içicem mutlaka.
nagiş tadı kötü mü, ben yeşil çayı bile zor içiyorumbunu da zorla artık bir dikişte içerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?