Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Valla saydıklarımın üstüne 1 muz + 1 tabak kiraz + biraz daha kuruyemiş yedim

Bu aralar iştahım acayip

Günaydın arkadaşlar, her gün itina ile 200gr alıyorum kafayı yiycem
64 kilo oldum resmen yaa, aç mı gezeyim ne bilim, akşamları canım çok tatlı çekiyor nutella yiyorum salak gibi, eşime dedim alma şunu ben yiyorum senin yüzünden dedim yok aldı, şimdi akşam gelsinde eve bak ben onu napıyorum, yemek filan yapmıycam, koyucam nutellayı önüne, yanınada ekmek, ye bitir şunu kurtulayım diycem
bide mısır çok kilo aldırıyor, en son pazartesi yedim 2 tane, o günden beri kilomu durduramıyorum, bide pzrtsei salı çarşamba zeytin yağlı barbunya yedim öğlenleri, beni baklagil grubuda çok fena şişiriyor mesela bezelye kuru fasulye filan, direk o hafta kilo alıyorum yani.
moralim çok bozuk, spor da yapamıyorum sıcak diye, anlaşılan benim yemin edip kendimi zora koşma vaktim geldi, böyle relax vaziyette zayıflanmıyor

günaydınnnnn,
kızlar sonunda 1 aydır diyet yapmıyor olmama rağmen kilo verme sebebimi buldum biz oğlumla her akşam 7 de sokağa çıkıp 9 gibi eve giriyoruz tabi 2 saat boyunca o önde ben arkada koşturmaca geçiyo eve girincede banyosunu yaptır sütünü içir derken kan ter içinde kalıyorum epey efor sarf ediyorum sanırım ki sonuç bu başkada bir sebep aklıma gelmiyo ama ramazanda oruç halimle ne yaparım işte onu kestiremiyorum
yirmicim en büyük korkum wc eğitimi sabırsızda bir yapım vardır ne yapıcaz bilmiyorum :18:
906090 iyi gidiyosun iyi
antisibelcim bence kahvaltın gayet sağlıklı olduğu için günün devamında sırf meyve vs yapmana olumsuz yorum yapmıyorum zira tüm gün meyve olsa kızardım sen zaten işin sağlık kısmının farkındasın lafa gerek yok
hopişşşş ceeee diyip kaçmışsın
fadime abla nerelerdesin işler bitmedi mi
edda nasıl oldu acaba riski geçtimi ki :26:
murc,gamze,yasemin hergün gelen bebeklerim sizler nasılsınız çok yemeyin haaaa yarın tartı günü :18:
murc fulyadan heberin var mı çok merak ediyorum :44:

nagişim günaydın hoşgeldin,
minişini wc ye alıştırıyormuşsun ALlah kolaylık versin, ne güldüm yazına ya sabah sabah, çişli kakalı günler seni bekliyor çok doğru
maşallah kilo vermene bayıldım ya Allah nazardan korusun devam et inşallah böyle
benim enerjim pek yüksek değil bugün, sabah ne giyeceğimi şaşırdım, dolap kıyafet dolu, ama hepsi sıkıyor, hepsini gidip kendimden 2 benden büyük alıcam o olucak ya sinir oluyorum, en paspal kıyafetlerim oluyor hep üzerime, zaten eşimde yine şehir dışında 3 gündür evde kendi başıma kaldım yedimde yedim sıkıntıdan
neyse ben bugün fazla konuşmiyimde topiğimizin enerjisini düşürmiyim

sakınnn 2 beden büyük kıyafet alcakmış delinin zoruna bak ya o 2 beden büyüklerin içini doldurmaya başlarsan ne olucak :18: bu bir süreç 3 gün 5 gün bilemedin 1 hafta sürer ama geçer seni çok iyi anlıyorum çünkü bende sıkıntıdan yemeye vuran bir tipim

Günaydın kızlar, 3 gündür evi spor salonu gibi kullandığım için akşamları çok fırsatım olmuyor girmeye evin her köşesinde spor yapıyorum

Dünkü menüm,

Sabah
2 dilim çavdar ekmeği
2 dilim karpuz
4 zeytin

Ara: Küçük hobby (Krizim tuttu bende küçük bi hobbyle geçiştireyim dedim, salıverseydim kendimi sanırım 2-3 gofret yerdim)

Öğle
1 domates
1 salata
6-7 adet patates kızartması
2 kadın budu köfte

Ara: 1 nescafe

Akşam
Yarım kase çorba
1 kase kadar salata
Çok az tavuk
5 erik

9 gibi: 2 dilim karpuz

Spor: 1 saat yürüyüş+35 dk kondisyon bisikleti+15 dk yer hareketleri

906090, cnmm arada bir o kadar kaçamak olur bir de sen uzun zamandır kaçamak yapmadığın için bünye istiyor tabii, senin için şu an önemli olan moralini bozmadan tam gaz devam etmen çünkü benimde yaptığım büyük hatalardan biri kaçamak yapınca moralimi bozup kendimi dahada yemeye vermek, hiç moralini bozma cnmm bence iyi gidiyorsun.

yaseminim bence sen spor yap mutlaka, bir de akşamları hafif geçir çünkü ben senin spor yapınca o kadar emek veripte yemediğini biliyorum spor yapınca o kadar çaba harcadım, yoruldum deyip kaçamak yapmıyorsun daha dikkat ediyorsun, bir de dediğimn gibi akşamları çorba salata meyve tarzı şeyler ye.. Moralini bozma cnmm bak 2-3 gün dişini sıkınca hemen eksileri göreceksin gerisi de inşallah çorap söküğü gibi gelir.

nagişim Allah kolaylık versin kardeşimden bilirim zordur tuvalet eğitimi ama bazı çocuklarda büyüklerin wc'ye gittiğini görünce heveslenir o da gitmek istiyor diğer kardeşim öyleydi

yirmi abla sen en son tartının pilini çıkarmıştın noldu senin durum tartıldın mı?

Nagişim haklısın salıvermemem lazım, ama bu sabah çok moralim bozuldu 64 kg çıkınca.
Zaten kaç gündür durmadan kilo alıyorum diye hamilemiyim diye şüphelenmeye başlamıştım bugün test yaptım bişey çıkmadı

Gamzecim canım çok doğru söylüyorsun, şu şeytanın bacağını kırıp bu akşam sporumu yapacağım. hatta bak şuanda yazmaya ara verip hemen yemin edicem akşam spor yapıcam diye, yemin edince tutuyorum. dur bekle şimdi ediyorum...
evet ettim , canım yaa çok sağol beni nekadar güzel tanımışsın, spor yapınca yemiyorum ben ne olursa olsun tutyorum kendimi.

Canlarımmmmm nasıl gaz verdiniz bana yaa canlanmaya başladım he, şurda vereeceğim birkaç kilo, onuda kendime eziyete dönüştüryorum vereyimde kurtulayım dimi ama yetti artık be aman

canım benim, ben de aynen senin gibiyim..açlıktan ölerek kilo veriyorum.azıcık yesem hemen kilo oluyor.artık normal beslenemiyorum bile ya..neyse en azından sana kilo aldıran şeyleri biliyosun onlara dikkat etmeye çalış. yarın kilo bildirimi var. bu gün bi şeyler yapalım. tartıda hafif çıkalım ya...ödem mödem atsaydık bari

sibelin verdiği karışımı mı yapsaydık acaba?

yirmi ablacım hay Allah senden razı olsun yaa ödem atalım diyince aklıma geldi, "yeşil çay" onu içeyimde bari ödem filan atalım, yeşil çayın vucudumu temizlediğine çok inanıyorum ben. ay resmen kafam durmuş benim bak şimdi aklıma geldi, hemen yapıyorum.

maşallah güzelim spor yapman çok iyi.hem de 1 saatin üstüne yapıyorsun.ben 1 saat yürüyüşden sonra pes ediyorum.
tartıldın mı hiç? verdin mi kilo? ben tartılmadım hala inatlaştım. yarın tartılacağım. ama kendimi hafiflemiş hissetmiyorum. bu hafta bol davetli geçti zati

gamzecim ben buralardayım da acayip uyku bastı birde bu haftasonu tuvalet eğitimine başlıcam onunla ilgili araştırma yapıyodum anlıcanız beni çişli,kakalı günler bekliyo

Alllah yardımcın olsun cnm umarım sorunsuz atlatırsın

Cnmm benım soyle bı 4 5 gun sadece proteınle beslensen yaa daha kolay olur senın ıcın hem baklagılden uzaklasmıs olursun hem kılo vermende metobolızmn hızlanır dene derım

kızlar bakın forumda gezerken ne gördüm bu çok güzel bir tablo yaa, mursh bizede yapsın çok beğendim lütfen lütfennnnn
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...kilo-alanlarin-beraber-zayiflama-gunlugu.html

Cnmm mantıklı aslında ama o tabloyu ılk basladıgımızda tutmamız lazımdı eskı uykerın uye oldukları tarıhlerı bulabılırsem yaparız tabıkıde ufak bı arastırma yapmam lazım

Selmmmm Kızalrrr !

Herkese mutlu ve neselı bır Perşembe diliyorum...Ne hızlı gecen bı hafta oldu gene yaaa şaşırıyorum bu zamanın gecme durumuna bı bakıyosun hafta sonu gelmıs yarın tartı gunu bugun aksam su karısımı yapıp ıcıcem;

Dunku menum ;

Sabah;

Yok

Öğle;

1 armut
1 seftalı
1 ufak nektrın

Akşam;

Annem sarma yapmıs onu yedım ekmeksız :18

sen bı kere denemıstın nagıs bıdaha deneme fırsatın oldumu ?

BİR KEZ DAHA İÇTİM MURCCUM ama rutine bindiremedim 2 sabahtır elma sirkeli su içiyorum bakalım birde bunu deneyeyim suyu ıstmıyorum tezgahın üstünde zaten hamam suyu kıvamında durduğu için direk içiyorum üstünede 1 bardak soğuk su ne kadar devam ederim bilmiyorum ama denemekte fayda var sibelin karışımı genelde akşam deniyorum oğlumu uyuturken sızıp kalmazsam bir keyif sigarası ile içiyorum 2. bardağı çok bekletmişim resmen karabiber acısı çıkmış ıykkkk tavsiyem 2 dkdan fazla demlendirmeyin

mursh karışımı unuttum ben, nasıldı, bende bu akşam yapıp içicem mutlaka.

nagiş tadı kötü mü, ben yeşil çayı bile zor içiyorum bunu da zorla artık bir dikişte içerim

kekik tadı ağır basıyo fena değil gerçi ben bitki çayından nefret ettiğim için içebileceğim en son sıcaklığa getirip 2 yudumda bitiriyorum yoksa işkence gibi geliyo bana bitki çayı
5 top karabiber
5 tane karanfil
1 tk kaşığı kekik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…