- Konu Sahibi Handandandan
-
- #380.441
Bence deKilo bildirimi yapalım da salmayalım bildirim yok diye dedi sanki kaptanımız ben mi yanlış hatırlıyorum
İyi bayramlar herkese
Kilo bildirimi yapıp kaçayım. Giremeyebilirim bugün
Geçen cuma:74
Bugün:73
Fark:1
Yüzde:1.35
istikrarla 1 kilo veriyorum
Günaydın ☘
Herkese mutlu, huzurlu, sağlıklı bayramlar diliyorum
geçen cuma : 66.2
Bugün : 64.3
Yüzde : 2.87
Herkese hayırlı mutlu bayramlar
Kilo bildirimimi yapayım
Geçen Cuma 83
Bugün 82,1
Eki Görüntüle 2669893
Hepiniz muhteşemsiniz kızlarBayraminiz kutlu olsun kizlar
Kilo bildirimi
Cuma 72.0
Bugun 71.4
-600
Hayırlı bayramlar canım. Çok üzüldüm. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Bir anne olarak çok etkileniyorum sonuçta o da bir evlat onda bir anne bazı kendini insan sanan hayvandan aşağı kişiler yüzünden hayatları kararıyor ya da yok oluyor.Geçen gün Mersin'de eş cinayetine kurban giden kadın 14.takımın üyesiymiş meğer kızlar
Çok üzülmüştüm zaten, tanıdık bildik birinin olduğunu bilmek daha da çok üzdü
Umarım bir daha böyle şeyler yaşanmaz
Eksin çok güzel canım, lütfen dikkat et, emeklerin boşa gitmesinHayırlı bayramlar herkese
Cuma 63.9
Bugün 63.1
Fark -800
Yüzde 1.26
Yarın nişan var inşallah tutarım kendimi
Aaa kacırdım demekkı canjm hatırlatma ıcın TeşekkürlerGrup içi bildirim yapacağız dedi yanlış hatırlamıyorsam kaptanımız canım ☺
Dikkat edeceğim olmadı bol bol su içeceğim malum doğulu olmanın bir dezavantaj ı var çünkü ısrarcıyız ve kardeşimin olunca artık bakalım kim kazanacakEksin çok güzel canım, lütfen dikkat et, emeklerin boşa gitmesin
Bayıldım
Bi paket yerine bı parça yeseydin keşke canımherkese hayırlı bayramlar arkadaşlar
reglime bir kaç gün kalmış. dün gece tatlı krizi geldi. 23:00 gibi bir paket sütlü çikolata yedim
bende bildirim yapayım
geçen cuma: 61,6
bugün(12:00 gibi): 61,3
fark: -300
yüzde: 0,49
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?