Frozen01
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Haziran 2014
- 12.070
- 57.000
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #380.481
10 ağustosa geçiyorum artık evime 40 gün olacak evden Çıktım daha dönemedim öyle geçti zaman yoğundum kt temizliği bitirdim diğer temizlikleri eve geçince yapacağım inşallahadet ödemi olabilir canim, bol bol su ic
A.selam canim cok sükür sen nasilsin? Gelmiyorsun dahaseninde bayramin mübarek olsun insallah canim
4 dilim baklavayı belirttiğine göre daha başka şeyler de yemişsinSelamlar bugün kacamakli oldu biraz.
4 dilim tatlı yedim o yüzden menü yazmayacağım.
Ama 30dk el ayak ağırlığı ile spor yaptım .
9 dilim baklava az olmuş, 9 dilim daha yemeliydin1 Ağustos cumartesi.
Bugün eşimle Edirne ye gittik anneannemler orada yaşıyor. Bugün hiç dikkat etmedim regl de oldum.
10:00
bir kepçe et kavurma
İki haşlanmış yumurta
İki çatal beyaz peynir
İki çatal tereyağlı bal
Bir dilim ekmek
14:30
Türk kahvesi 3 adet baklava
16:30
Bir kepçe et kavurma 2 adet baklava
19:00
İki dilim karpuz 4 adet baklava
Gunaydinlar canlar
İnsanin evinde bir sabaha uyanmasi kadar gizel bir sey yok
Bugun annemlerdeyiz aksam bacilariml kardeslerimle toplaniyoruz ins.
Buralari ve sizleri cok ozledim bayram sonu acil plan yapip hen donmem lazim cunki durum vahim. Duzen kactimi herseyin uci kaciyor yeme icme dahil.
Cocuklariminda duzeni kacti minigimin huyu inanilmaz degisti nasil duzeliriz bilmiyorum
Hepinizi kocaman optum
Günaydın canım ohh miss gibi yürü cnm bı de ben yurusem iyi olacak sabah erken çıkamıyoruz sonra da sıcak basıyor cikilmiyorGünaydın arkadaşlar kahvaltımı yaptım şimdi hazırlanıp sabah yürüyüşüne çıkacağım babamla inşaAllah.
Selamlar sevgiler ♥
Aynen canım hazır bayram dolayısıyla yollar boşken cıkalım dedikGünaydın canım ohh miss gibi yürü cnm bı de ben yurusem iyi olacak sabah erken çıkamıyoruz sonra da sıcak basıyor cikilmiyor
Yok sadece o kadar kaçamak oldu başka bişey yemedim.4 dilim baklavayı belirttiğine göre daha başka şeyler de yemişsin
Menü takım kurallarından ne yersen ye yazmak zorundasın
Yapalım canım, ne durumdayız bi önümüzü görelim
TamamdırYapalım canım, ne durumdayız bi önümüzü görelim
Tesekkür ederim canımGecmis olsun canim
Valla menu ler de baklavalar börekler havada ucuyorYapalım canım, ne durumdayız bi önümüzü görelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?