Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

adet ödemi olabilir canim, bol bol su ic

A.selam canim cok sükür sen nasilsin? Gelmiyorsun daha seninde bayramin mübarek olsun insallah canim
10 ağustosa geçiyorum artık evime 40 gün olacak evden Çıktım daha dönemedim öyle geçti zaman yoğundum kt temizliği bitirdim diğer temizlikleri eve geçince yapacağım inşallah
Böyle durumlar bende sizi hep burda Görmek çok güzel

Selamlar bugün kacamakli oldu biraz.
4 dilim tatlı yedim o yüzden menü yazmayacağım.
Ama 30dk el ayak ağırlığı ile spor yaptım .
4 dilim baklavayı belirttiğine göre daha başka şeyler de yemişsin
Menü takım kurallarından ne yersen ye yazmak zorundasın

9 dilim baklava az olmuş, 9 dilim daha yemeliydin

Aslıhan listedesin ve takım arkadaşlarına karşı sorumluluğun var, unutma lütfen

Gunaydinlar canlar
İnsanin evinde bir sabaha uyanmasi kadar gizel bir sey yok
Bugun annemlerdeyiz aksam bacilariml kardeslerimle toplaniyoruz ins.
Buralari ve sizleri cok ozledim bayram sonu acil plan yapip hen donmem lazim cunki durum vahim. Duzen kactimi herseyin uci kaciyor yeme icme dahil.
Cocuklariminda duzeni kacti minigimin huyu inanilmaz degisti nasil duzeliriz bilmiyorum

Hepinizi kocaman optum

evden çıkınca öyle oluyor düzene girer insAllah
Günaydın arkadaşlar kahvaltımı yaptım şimdi hazırlanıp sabah yürüyüşüne çıkacağım babamla inşaAllah.
Selamlar sevgiler ♥
Günaydın canım ohh miss gibi yürü cnm bı de ben yurusem iyi olacak sabah erken çıkamıyoruz sonra da sıcak basıyor cikilmiyor

Gunaydın hanımlar gece gec donduk kızların da atesi vardı 3 dogru girdik ve sonrasında kızlarla ilgilendik maalesef hasta oldular gelmeden. Keyifsizler bizde yorgunluktan kırılıyoruz atesımız daha iyi grup olmuslar evdr dunya ıs var ama kılımı kıpırdatacak mecalim yok. Ikı gunluk menumu birazdan eklıcem

Günaydın kızlar bugün akşam dönüyorum evime yarın tüm enerjimle burdayım inşallah internet edge Çekiyor azıcık çekse daha sık geleceğim de aklım sizde listedeki arkadaşlar bi iki yorumda baklavalar gördüm canınız çektiyse bi iki dilim yiyip dengelemeye çalışsaydınız yine de zaman var Cuma’ya kadar lütfen toparlayın hepinizi çok öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…