Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben de emziriyorum. Bundan mı bilmiyorum açlık daha fazla gerçekten. Kendimi ne kadar tutsam kaçıyor

3.5 aylık. Aslında sen de haklısın canım. Artık böyle bildirim 60 olmama 2 kilo kaldı zaten ☺
Masallahallah analı babalı büyütsün cok mınnoş daha oo kılon da cok iyi :) senin çok kasmana gerek yok yavas yavas gider aman cok abartma emzırmek verdırıyor ama yersen de cok güzel alıyorsun :) ben vermıstım aldım mesela
Bebeğin kaç aylık
Bır yaşımızı doldurduk

Maşallah Allah bağışlasın

Çok güzel vermişsiniz tebrikler.

Evde karanfil varsa eğer 1 tane alın geçirir

çok iyi afiyet olsun
4 dilim çok değil mi? Akşam makarna hiç olmamış. Bence hiç olmamalı ama bunun gibi yemekler erken saatte yenirse ve aksam hafif tutulursa daha iyi olur
afiyet olsunnn
Afiyet olsun
şimdi emziren menüsüne yorum :)
Kendime göre yorumluyorum bence tam buğday ekmeği ekleyebılırsın emzıren annelere önerilir geneldeMeyveni arttırabılırsın kesınlıkle
Aksam yemegıne yogurt vs ekleyebılırdın
Bebişin uc aylık olduğu için böyle yorum yaptım :):) Yumurtalı ekmek var tabi yağlı
Hem bıber dolması var hem ıkı dilim artı ekmek
Ve kadayıf var
Hiç olmamıs malesef

Hadi hayırlısı güzel haberlerini bekliyoruz. Allah gönlüne göre versin

Teşekkür ederim dikkat edeceğim

İlk çocuğumda yemiştim zor verdim. Bunda dikkat ediyorum. Teşekkür ederim canım

4 dilim çok değil mi? Akşam makarna hiç olmamış. Bence hiç olmamalı ama bunun gibi yemekler erken saatte yenirse ve aksam hafif tutulursa daha iyi olur
merhaba bu menüde oruç olduğum ve iftar saati akşam 20:00 gibi geç bir saat olduğu için sahurda 4 dilim ekmek çok değil bana göre.
Makarna ve pilav öğünlerde çok tercih etmiyorum zaten ama haftada bir 4-5 kaşık yemenin de abartı olduğunu düşünmüyorum, kendimi kısıtlayarak yasaklar koyarak kilo veremediğimi deneyimledim daha önce.
Zaten diyetisyenimle her öğünümü konuşuyorum. Teşekkürler yorumunuz için.

İlk çocuğumda yemiştim zor verdim. Bunda dikkat ediyorum. Teşekkür ederim canım ☺
az kalmış gider gider
Oruc olduğunu anlamadım saatine dikkat etmemişim.
Haftada 4,5kasık makarna tabı ki fazla değil ama biz burda herkesin menüsünü yorumluyoruz ben de ona göre genel yorum yaptım diyetısyeninle konuşuyorsan sorun yok ozaman

Herkese selamlar
Kahvaltı sofraları yarışmasına oy verip geldim, feci şeyler var :))))
Bu sabah 6 da kalktım, bir daha da uyuyamadım, debelendim uyumak için ama yok olmadı, bayılıyorum öğlene kadar uyuyanlara. Yeni bir gün, bugün pazarımız var biraz telaşlı geçer, yoğurtta mayalamam lazım, iş hiç bitmiyor ama Rabbim sıhhat versin de yapalım diyorum yine de, hepimizin günü güzel geçsin inş

Afiyet olsun rakibem :) tarti oncesi icin guzel menu
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun

Afiyet olsun canim

Afiyet olsun Canım, menü yazdığımız başlığın 1. Sayfasında sporlar ve puanlarla ilgili bilgilendirme var. Bakabilirsin
Geç saatte kahve sütlü içmek istersen daha erken bir saatte icmen daha doğru olabilir.
Afiyet olsun Canım
30 temmuz
Bugunki menum
Sabah 10.30
1 kizarmis yumurta bir kac cery domates 1kk peynir 1b cay

Oglen 13.30
2 tane kayisi

Aksam 17.30
2 tavuk kanat bir kac firinda patates 1b ayran
2lt su
Afiyet olsun Canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…