Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın canım
Nice yaşların olsun mutlu huzurlu İnşaallah

Mutlu yıllar
Sağlıklı,huzurlu yaşların olsun

Handandandan kaptanım 24 temmuz cuma son kilomuz kabul edilecek değil mi bu cuma bildirim yaparken ?
Yani 24 temmuz ile 7 ağustos kilolarını baz alacağız yanlış hesaplamadım umarım
Cuma günü hesap yaparken 24 Temmuz kilolarımızı baz alacağız, yüzdemizi 2 'ye böleceğiz ama

Handandandan kaptanım 24 temmuz cuma son kilomuz kabul edilecek değil mi bu cuma bildirim yaparken ?
Yani 24 temmuz ile 7 ağustos kilolarını baz alacağız yanlış hesaplamadım umarım
Bugün takım içi kontrol olduğu için problem yok canım

Handandandan
Seninde start vermene sevindim valla
Coşalım kızlar şu 3gunu akşamları ton balıklı salata ve çorbayla gecirsek eksiyi görürüz

Detokslara karşıyım anında geri geliyor
Ben OMAD denemesine başlayacağım yine yani günde tek öğün.
Bu hafta OMAD'a alışma aşamasında ilk öğünümü saat 12 gibi yapıp saat 17 de 1 kase Yoğurt+keten tohumu yiyeceğim.
Keten tohumu A kan grubu için zayıflama da çok etkili zaten, bu etkisini kullanmayı düşünüyorum

North River gülüm beben ele avuca gelmeye başladı mı(rahat emmeye başladıysa tamamdır) az toparlanabildin mi
Herkese senin nezninde slm vereyim abla
Abla ele avuca geldi ama maalesef kolik bir bebek şimdi siteye onun için girdim ne yapsam ne etsem diye rezene ve Humana uyku çayı varmış onları araştırmadan vermek istemiyorum ,ne gecem var ne gündüzüm eşim de aynı inan Kuzey bile birden büyüdü sorumluluk aldı resmen çocuk en çokta buna üzülüyorum

Herkese slm sevgili takımım kaç aydır giremiyorum kim var kim yok kimler gelmişse hoşgelmis
19 Haziran'da normal doğum denediler ama çatım dar açılmadigi için sezeryanla 40. Haftada geldi kızımız . 40. Haftaya goren düşük kilolu olduğu için prematüre sayıldı ve ilk 2 hafta hep hastanedeydik herseyine baktılar sonuç genetik hayır zaten karnimdaykende belliydi ama ikna edemedim doktor civanlari . Anasin ne ki danası ne olsuna bağladık sonunda . 45 günlük kolik bir bebeyle gece gündüz ayaktayım ve kilo veremiyorum hep ödem 30 derece ev mi olur ya
Doğum öncesi :75.7 doğum sonrası : 78.4 e indim güncel : 81.2 ilerlemeden dur demeye geldim
Handandandan yer var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…