- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #380.521
Günaydın canımGünaydın arkadaşlar sabit kalanları ve eksi görenleri tebrik ediyorum. Artı görenler de cumaya kadar toparlarlar inşallah
Bugün benim doğum günümkendime fırında sebze yaparak kutlayacağım inşallah
hepinize sağlıklı günler diliyorum
Çok teşekkür ederim canım amin inşallah hepimiz için sağlıklı huzurlu mutlu yaşlarımız olsunDoğum günün kutlu olsun canım nice mutlu, sağlıklı, huzurlu yılların olsun inşallah
Çok teşekkür ederim kaptanım Allah hepimize mutlu huzurlu yaşlar versin sevdiklerimizleGünaydın canım
Nice yaşların olsun mutlu huzurlu İnşaallah
Mutlu yıllarGünaydın arkadaşlar sabit kalanları ve eksi görenleri tebrik ediyorum. Artı görenler de cumaya kadar toparlarlar inşallah
Bugün benim doğum günümkendime fırında sebze yaparak kutlayacağım inşallah
hepinize sağlıklı günler diliyorum
Hiç olmamış, biliyorsun zatenGünaydın kızlar
geçen cuma 80.9
Bugün 82
artı 1.100gr
eksiye geçmek için elimden geleni yapacağım
Cuma günü hesap yaparken 24 Temmuz kilolarımızı baz alacağız, yüzdemizi 2 'ye böleceğiz amaHandandandan kaptanım 24 temmuz cuma son kilomuz kabul edilecek değil mi bu cuma bildirim yaparken ?
Yani 24 temmuz ile 7 ağustos kilolarını baz alacağız yanlış hesaplamadım umarım
Güzel eksilerle geliriz inşallah bütün takımCuma günü hesap yaparken 24 Temmuz kilolarımızı baz alacağız, yüzdemizi 2 'ye böleceğiz ama
Bugün takım içi kontrol olduğu için problem yok canımHandandandan kaptanım 24 temmuz cuma son kilomuz kabul edilecek değil mi bu cuma bildirim yaparken ?
Yani 24 temmuz ile 7 ağustos kilolarını baz alacağız yanlış hesaplamadım umarım
Haklısın kaptanım eksiye geçireceğim sözHiç olmamış, biliyorsun zaten
Tamam kaptanımBugün takım içi kontrol olduğu için problem yok canım
Ben OMAD denemesine başlayacağım yine yani günde tek öğün.Handandandan
Seninde start vermene sevindim valla
Coşalım kızlar şu 3gunu akşamları ton balıklı salata ve çorbayla gecirsek eksiyi görürüz
Detokslara karşıyım anında geri geliyor
Çok teşekkür ederim canımMutlu yıllar
Sağlıklı,huzurlu yaşların olsun
Herkese senin nezninde slm vereyim ablaNorth River gülüm beben ele avuca gelmeye başladı mı(rahat emmeye başladıysa tamamdır) az toparlanabildin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?