Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben evimi öyle özlemişim ki Bir haftadır yoktum ondan önce de misafir vardı hep koltuklara uzanıp bugün hiç iş yapmayasım var ama bi ton çamaşır var
Ne büyük rahatlık insanın kendi evinin olması
Bayramda iki gün annemlere gittim, akşamları evime dönmeme rağmen rahat edemedim

Ben evimi öyle özlemişim ki Bir haftadır yoktum ondan önce de misafir vardı hep koltuklara uzanıp bugün hiç iş yapmayasım var ama bi ton çamaşır var
Kolay gelsin canim, heryer temiz olunca insan daha rahat oluyor

Kolay gelsin canim ev gibisi yok

Merhaba
Cuma:73
Bugün:73.300
Baklava sarma ve sporu atlamanın sonucuz
çok değil canım halledersin cumaya
Kolay gelsin canım tebrikler canım güzel eksi

Kolay gelsin canim ev gibisi yok
ayy bunu fazlasıyla anladım canjm çok teşekkür ederim canım sana da kolay gelsin
çok değil canım halledersin cumaya

Kolay gelsin canım tebrikler canım güzel eksi
Teşekkürler canım bende seni tebrik ederim
guzel dusunmıs sun canjm benim saklama kaplarım on numara bu konuda fazla yaptıgım salatayı bile koyuyorum asla sulanmıyor ama sos eklemeden koyunca oluyor

Bu benim 2 günlük kilom canım, önceki cumayla 2 kilo farkım var inşallah cumaya kadar almam da 64e düşerim onun için uğraşacağım son düzlükteyim biraz daha sıkmam lazım dişimi
Tamam o zaman kuzum ben önceki Cuma’ya göre sanmışım
Kolay gelsin canım eve dönüş ayrı dert şimdi hele o çamaşır yıkama faslı
Sorma sorma Allahtan hava sıcak da akşama balkondakileri toplar yenilerini asarım

Bugün MaşAllah oğlum memeden ayrılamiyo emiyor çiş yapior yine acıkıyor azıcık uzanmıştım tam içim geçmiş derinden bı ağlama sesi geliyor eşim kapmış gelmiş yatak odasına acıktı diye doymuyor mu yoksa bugün çok çiş yaptığı için mi anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…