- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #380.561
Bayramda kaçamak yapmayanlar belli oluyorGünaydınlar
Başlangıç 71.5
Bu hafta 70.9
Fark -600gr
İyi bayramlar canımİyi bayramlar kızlar
yarın hafta başı sayılır malum iş günü :) tartılıp diyete start verip başlayacağım inşallah
Ne büyük rahatlık insanın kendi evinin olmasıBen evimi öyle özlemişim ki Bir haftadır yoktum ondan önce de misafir vardı hep koltuklara uzanıp bugün hiç iş yapmayasım var ama bi ton çamaşır var
Amin canım çok teşekkür ederim
Kolay gelsin canim, heryer temiz olunca insan daha rahat oluyorBen evimi öyle özlemişim ki Bir haftadır yoktum ondan önce de misafir vardı hep koltuklara uzanıp bugün hiç iş yapmayasım var ama bi ton çamaşır var
Çok teşekkür ederim canım benim amin cümlemize inşallahyeni yaşın hayırlı olsun cnm sağlıkla sevdiklerinle nice güzel günler görün insAllah
Kolay gelsin canim ev gibisi yokHerkese selam uzun zamandır evde olmayınca yıgınla makına ve çamasır isi var sukur esim de evde destek oluyor dun pert dolastık bugun anca bakıyorum islere. Bildirim de yapayım
Cuma 64.5
Bugun. 64.0
Fark - 500
Regl oldum sukur cuma ya daha da ıyı olur sonucum
çok değil canım halledersin cumayaMerhaba
Cuma:73
Bugün:73.300
Baklava sarma ve sporu atlamanın sonucuz
Kolay gelsin canım tebrikler canım güzel eksiHerkese selam uzun zamandır evde olmayınca yıgınla makına ve çamasır isi var sukur esim de evde destek oluyor dun pert dolastık bugun anca bakıyorum islere. Bildirim de yapayım
Cuma 64.5
Bugun. 64.0
Fark - 500
Regl oldum sukur cuma ya daha da ıyı olur sonucum
İyi bayramlar canım
ayy bunu fazlasıyla anladım canjmKolay gelsin canim ev gibisi yok
Teşekkürler canım bende seni tebrik ederimçok değil canım halledersin cumaya
Kolay gelsin canım tebrikler canım güzel eksi
guzel dusunmıs sun canjm benim saklama kaplarım on numara bu konuda fazla yaptıgım salatayı bile koyuyorum asla sulanmıyor ama sos eklemeden koyunca oluyorÖğlenleri işe salata vs götürürüm diye iki çeşit marul aldım yıkadım saklama kaplarına koyacağım peçete koyup altına üstüne bakalım ne kadar süre dayanacak. Yıkanmış hemen hazır hazır saklama kabına salatamı yapar yanıma alırım
Tamam o zaman kuzum ben önceki Cuma’ya göre sanmışımBu benim 2 günlük kilom canım, önceki cumayla 2 kilo farkım varinşallah cumaya kadar almam da 64e düşerim onun için uğraşacağım son düzlükteyim biraz daha sıkmam lazım dişimi
Sorma sorma Allahtan hava sıcak da akşama balkondakileri toplar yenilerini asarımKolay gelsin canım eve dönüş ayrı dert şimdi hele o çamaşır yıkama faslı
Hiç bitmiyor kadınların koşturmasıTamam o zaman kuzum ben önceki Cuma’ya göre sanmışım
Sorma sorma Allahtan hava sıcak da akşama balkondakileri toplar yenilerini asarım
Sağol canımTeşekkürler canım bende seni tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?