Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

insanlar susmaz canım malesef alsa kilolu der almasa doymuyor der :) bende 1 kg doğmuşum 8 aylık ama bak o eski halimden eser yok şimdi ,yağlar içinde yorgunum şimdi :)
tatlım ben o hatayı oğlumda yaptım 76 ile doğuma gidip 3 ay sonunda 86 idim
A.selam canim Allah kolaylik versin
Iyi etmissin tez vakitte gelmekle bu zamanlarda kilo daha cabuk gidiyor
Amin canım inşallah
doğum öncesi de sürekli kontrol vardı bı noktadan sonra kilo alması çok yavaşladı besiye çekildim resmen ama pek bir fark etmedi doğumdan önce de badana cam balkon vs işlerim vardı onları hallettik gelemedim . Gaz sorunu 2 .ayda pik yapıyor canım bagirsaklar düz yapısını kıvrımlı yapıya bırakıyor kaka sayısı azalıyor öyle her emmeden sonra kaka olayı bitiriyor ama oğlumda hiç yaşamadım benim oğlum melekmis melek :)
Hoşgeldin Bahar,
Bebeğin hayırlı olsun
Takımda yer var tabiki
sağol canım
North River hosgeldın canjm saglıkla buyüt bebegıni büyük kızımın da gaz sancısı coktu alerjı çıktı devamında oyle bir durum yok degil mi.
aklima geldin Merve hatta telini bulsam soracaktım hattı değiştirdim gitti bütün numaralar. Senin bebeğin alerjikti bizde de 10 gün süren ishal oldu onunnicinde gittik serumlar yedi ama alerji değilmiş usutmusuz yaz bebeği çok zormuş açsan üşüyor kapatsan isilik oluyor acemi anneler gibiyim
bez sayısı bebekten bebeğe de değişiyor aslında aç bebek hırslı emiyor ama erkek çocukları kızlar kadar hırslı açık göz değil :) kilosunu takip et aylık 1 kg alması gerek en az ilk aylarda oda günlük 30g kadar bez(Bossa bez) ve kıyafetten 100 g dus kendi kucağında tartil benim bu sistem doktor ve sağlık ocağı tartisinda birebir tutuyor . Ben sabah ve akşam 30 cc takviye veriyorum doktor ve ebe önerdi ishal olup kilo kaybedince toparlamak için takviyeye başladık .
1 aylik mi olacak senin oğlunda hayırlı olsun canım

Canım hemen niye pes ediyorsun
Bak ben de artı geldim cumaya kadar gidecek inş kendine güven yapabilirsin
Son 3 kilo ne güzel dayanin

insAllah benim oğlumda melek derim bende bklm başlamaz insAllah bizde de
dediğin gibi tartiyorum cnm su an için kilo almış gözüküyor MaşAllah sağlık ocağında tarttildigini baz alınca ama işte içim bı rahat edemiyor her gün de süt miktarı aynı olmuyor suyu bugün biraz az içtim snrm memeyle bitisktik bugün gün aç kalmadı snrm ama az olunca çok şık emdi
1 aylik mi olacak senin oğlunda hayırlı olsun canım
evet cnm 12 temmuzda doğum yaptım Saolasin Allah razı olsun
İmzanizin yerindeki gostergeleri nereden yapıyorsunuz bakalım kolları sıvayalim ilk iş bu olsun eskiden cetvel şeklinde yapardık malum yıllardır kkliyiz :)
Hesap bilgilerinde başlangıç güncel kilonu yazınca oluyor cnm

ins oyle olur canim sagolasin.

Dun aksam ve sabah baya kotuydum ama simdi biraz daha iyiyim canim . rabbim korusun hepimizi

Aradaki sorun ne bilmiyorum tabi ama aile ici kirginlikta insanin ici rahat olamiyor. İns bian once halledersiniz sorunu
Evet çok yordu beni
Asamayacagiz galiba böyle kalacak kızlar
Telefonu acsamda yine aynı konular olacak biz gitmek istiyoruz gelinimiz kabul etmiyor kardesimede onlar gelmiyor diyormuş habersiz gitsek sürat yapiyor o yüzden gitmiyordum

Haftasonu kendi ailesi geliyor ya o gidiyor
Biraz bencil...
Eşiyle mutlu olsun yeter ama 9 aylik yigenimi görememek üzüyor virüstu kirginlikti tam 5ay oldu

E evseem günlerdir gözükmemişsin tatlım, iyi misin
İyiyim çok şükür bayramdı işler di derken ne telefonu elime almaya vakit bulabildim ne de buraya uğramaya kayısı çıktı malum onunla uğraşıyoruz eve sadece uyumaya giriyorum desem yeridir kusura bakmayın yeni olmama rağmen bu denli uzak kalmak güzel olmadı herkese iyi geceler işler biraz hafifledigi için bugünden sonra tam gaz devam

Çok teşekkür ederim canım
Takımımızın en takdir ettiğim üyelerindensin listelerin sağlıklıydı hep maşallah hemencecik toparlarsın inşallah canım
Sagol canim senin menulerde cok guzel gidiyor inşallah hep birlikte saglikli guzel kilolar veririz

günaydın kızlar.

bir miskinlik baş ağrısı hissediyorum bugün nedense hava da çok sıcak izmir de

O baş ağrısı bende iki gündür var, neden bilmiyorum, kolumu kaldırasım yok, tatil modu pek yaramadı sanırım sıcakla birlikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…