- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #380.601
insanlar susmaz canım malesef alsa kilolu der almasa doymuyor der :) bende 1 kg doğmuşum 8 aylık ama bak o eski halimden eser yok şimdi ,yağlar içinde yorgunum şimdi :)Gecmis olsun bebegini saglicakla buyut canim saglik sorunu yoksa dusuk kilolu olsun bisey olmaz benim kizimin kilosuda doktora gore fazla bile ama her gören insanlar gelismiyormu kilo almiyor deyip duruyor bende bebekken cok zayifmisim simdi kiloylarla ugrasiyorum
tatlım ben o hatayı oğlumda yaptım 76 ile doğuma gidip 3 ay sonunda 86 idim
Haydi hayırlısı
Artıda olmaman bile teselli canım
Neyse ki sabitsin canım sabitlere sevinir olduk hemen bayram psikolojisini atalım üstümüzden
Nice güzel yaşların olsun canım tartı bildirimini göremedim
Bayram haftasını en az hasarla atlatmışsın canım
Kuğuuuu iki günde 1 kilo almamışsındır çoğu ödemdir dengelemeye çalışırsan Cuma’ya eksi görürsün kuzum
Nerde benim hunim
Desene yandı gülüm keten helva
Hoş geldin canım Allah yardımcın olsun inşallah
En doğru kararı vermişsin canım ben doğuma 90la gittim doğum sonrası 78dim takıma geldiğimde ise 91
Cuma’ya kadar bir nebze eksi görürsün inşallah canım ama yüzdenin 2ye bölüneceğini unutmayalım
Amin canım inşallahA.selam canim Allah kolaylik versin
Iyi etmissin tez vakitte gelmekle bu zamanlarda kilo daha cabuk gidiyor
doğum öncesi de sürekli kontrol vardı bı noktadan sonra kilo alması çok yavaşladı besiye çekildim resmen ama pek bir fark etmedi doğumdan önce de badana cam balkon vs işlerim vardı onları hallettik gelemedim . Gaz sorunu 2 .ayda pik yapıyor canım bagirsaklar düz yapısını kıvrımlı yapıya bırakıyor kaka sayısı azalıyor öyle her emmeden sonra kaka olayı bitiriyor ama oğlumda hiç yaşamadım benim oğlum melekmis melek :)cok değil cnm bence cumaya kadar halledersin
hadi bol eksilerin olsun hepimiz fit olalım cnm
sabit olmak cumaya eksi gelmesi demek insAllah cnm
çok güzel cnm cumaya eksiye geçersin insAllah
yeni yaşın hayırlı olsun cnm sağlıkla sevdiklerinle nice güzel günler görün insAllah
owww cumaya eksiye geçersin insAllah canım
cumaya halledersin insAllah cnm
hg cnm hayırlı ömrü olsun inşAllah ismini ne koydunz bayadr gozukmuyosun baya merak etmiştim geldiğine sevindim insAllah sağlıkla veriirz fazla kiloları bebeğinde düzene girer insAllah kolik bebek zor oluyor çok şükür bı şimdilik iyiyiz ama değişmez insAllah
tebrikelr cnm cumaya daha da artar insAllah eksin cnm
aynen cnm bklm bu hafta eksiye geçerim insAllah
sağol canımHoşgeldin Bahar,
Bebeğin hayırlı olsun
Takımda yer var tabiki
aklima geldin Merve hatta telini bulsam soracaktım hattı değiştirdim gitti bütün numaralar. Senin bebeğin alerjikti bizde de 10 gün süren ishal oldu onunnicinde gittik serumlar yedi ama alerji değilmiş usutmusuz yaz bebeği çok zormuş açsan üşüyor kapatsan isilik oluyor acemi anneler gibiyimNorth River hosgeldın canjm saglıkla buyüt bebegıni büyük kızımın da gaz sancısı coktu alerjı çıktı devamında oyle bir durum yok degil mi.
bez sayısı bebekten bebeğe de değişiyor aslında aç bebek hırslı emiyor ama erkek çocukları kızlar kadar hırslı açık göz değil :) kilosunu takip et aylık 1 kg alması gerek en az ilk aylarda oda günlük 30g kadar bez(Bossa bez) ve kıyafetten 100 g dus kendi kucağında tartil benim bu sistem doktor ve sağlık ocağı tartisinda birebir tutuyor . Ben sabah ve akşam 30 cc takviye veriyorum doktor ve ebe önerdi ishal olup kilo kaybedince toparlamak için takviyeye başladık .Bugün MaşAllah oğlum memeden ayrılamiyo emiyor çiş yapior yine acıkıyor azıcık uzanmıştım tam içim geçmiş derinden bı ağlama sesi geliyor eşim kapmış gelmiş yatak odasına acıktı diye doymuyor mu yoksa bugün çok çiş yaptığı için mi anlamadım
1 aylik mi olacak senin oğlunda hayırlı olsun canımkaptan bana kızacak belki ama takma kiloyu verirsin insAllah düzen değişti ister istemez aldın Rabbim sağlık versin de
MaşAllah bezi doluyor insAllah bklm 1 hafta sonra aşı zamanı geliyor bklm ölçümlerde nasıl çıkacak