Frozen01
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Haziran 2014
- 12.070
- 57.000
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #380.541
O zaman ben suan sabit gorunuyorun 24 temmuzda 72.0 dim suanda oyle kaptanimCuma günü hesap yaparken 24 Temmuz kilolarımızı baz alacağız, yüzdemizi 2 'ye böleceğiz ama
Gecmis olsun bebegini saglicakla buyut canim saglik sorunu yoksa dusuk kilolu olsun bisey olmaz benim kizimin kilosuda doktora gore fazla bile ama her gören insanlar gelismiyormu kilo almiyor deyip duruyor bende bebekken cok zayifmisim simdi kiloylarla ugrasiyorumHerkese slm sevgili takımımkaç aydır giremiyorum kim var kim yok kimler gelmişse hoşgelmis
19 Haziran'da normal doğum denediler ama çatım dar açılmadigi için sezeryanla 40. Haftada geldi kızımız . 40. Haftaya goren düşük kilolu olduğu için prematüre sayıldı ve ilk 2 hafta hep hastanedeydik herseyine baktılar sonuç genetikhayır zaten karnimdaykende belliydi ama ikna edemedim doktor civanlari . Anasin ne ki danası ne olsuna bağladık sonunda . 45 günlük kolik bir bebeyle gece gündüz ayaktayım ve kilo veremiyorum hep ödem 30 derece ev mi olur ya
Doğum öncesi :75.7 doğum sonrası : 78.4 e indim güncel : 81.2ilerlemeden dur demeye geldim
Handandandan yer var mı
Herkese günaydın ☺ ilk kilo bildirimi benden gelsin. İsteyen stediği gibi kızsın
Cuma 63.1
Bugün 63.6
Fark +500
Hakkettim o kadar yersem böyle olur.
Haydi hayırlısıGünaydın Kızlar
Bende yeni bir başlangıç yapayım
73.9 ile bismillah diyorum
Artıda olmaman bile teselli canımGünaydın herkese :)
Cuma 82.1
Pazartesi 82,1
O kadar sağlıksız ve öğünsüz üç günden sonra en azından almamış olmak tesellim, bugünden başlayıp düzene gireceğim yeniden inş.
Neyse ki sabitsin canım sabitlere sevinir olduk hemen bayram psikolojisini atalım üstümüzdenGünaydın ☘
Kilom cuma ile aynı 64.3
Nice güzel yaşların olsun canım tartı bildirimini göremedimGünaydın arkadaşlar sabit kalanları ve eksi görenleri tebrik ediyorum. Artı görenler de cumaya kadar toparlarlar inşallah
Bugün benim doğum günümkendime fırında sebze yaparak kutlayacağım inşallah
hepinize sağlıklı günler diliyorum
Bayram haftasını en az hasarla atlatmışsın canımGünaydın kızlar bende kilo bildirimimi yapayım
Geçen hafta pazartesi: 90.8
Bu hafta pazartesi: 90.5
Fark: -300
Kuğuuuu iki günde 1 kilo almamışsındır çoğu ödemdir dengelemeye çalışırsan Cuma’ya eksi görürsün kuzumGünaydın kızlar
geçen cuma 80.9
Bugün 82
artı 1.100gr
eksiye geçmek için elimden geleni yapacağım
Nerde benim hunimKilo bildirimi
Cuma 71.4
Bugun 72.0
+600☹
Desene yandı gülüm keten helvaCuma günü hesap yaparken 24 Temmuz kilolarımızı baz alacağız, yüzdemizi 2 'ye böleceğiz ama
Hoş geldin canım Allah yardımcın olsun inşallahHerkese senin nezninde slm vereyim abla
Abla ele avuca geldi ama maalesef kolik bir bebek şimdi siteye onun için girdim ne yapsam ne etsem diye rezene ve Humana uyku çayı varmış onları araştırmadan vermek istemiyorum ,ne gecem var ne gündüzüm eşim de aynı inan Kuzey bile birden büyüdü sorumluluk aldı resmen çocuk en çokta buna üzülüyorum
En doğru kararı vermişsin canım ben doğuma 90la gittim doğum sonrası 78dim takıma geldiğimde ise 91Herkese slm sevgili takımımkaç aydır giremiyorum kim var kim yok kimler gelmişse hoşgelmis
19 Haziran'da normal doğum denediler ama çatım dar açılmadigi için sezeryanla 40. Haftada geldi kızımız . 40. Haftaya goren düşük kilolu olduğu için prematüre sayıldı ve ilk 2 hafta hep hastanedeydik herseyine baktılar sonuç genetikhayır zaten karnimdaykende belliydi ama ikna edemedim doktor civanlari . Anasin ne ki danası ne olsuna bağladık sonunda . 45 günlük kolik bir bebeyle gece gündüz ayaktayım ve kilo veremiyorum hep ödem 30 derece ev mi olur ya
Doğum öncesi :75.7 doğum sonrası : 78.4 e indim güncel : 81.2ilerlemeden dur demeye geldim
Handandandan yer var mı
Cuma’ya kadar bir nebze eksi görürsün inşallah canım ama yüzdenin 2ye bölüneceğini unutmayalımO zaman ben suan sabit gorunuyorun 24 temmuzda 72.0 dim suanda oyle kaptanim
Teşekkürler canımNice güzel yaşların olsun canım tartı bildirimini göremedim
Günaydın arkadaşlar sabit kalanları ve eksi görenleri tebrik ediyorum. Artı görenler de cumaya kadar toparlarlar inşallah
A.selam canim Allah kolaylik versinHerkese slm sevgili takımımkaç aydır giremiyorum kim var kim yok kimler gelmişse hoşgelmis
Handandandan yer var mı
Çok teşekkür ederim canım hepberaber nice sağlıklı yıllara inşallah
Amin canım çok teşekkür ederim bu sene tartıda bol eksiler görerek sağlıkla huzurla yeni yaşlar görürüz hepimiz inşallahMusmutlu yaşların olsun inş, çok çok mutlu ol :)
Ben evimi öyle özlemişim ki Bir haftadır yoktum ondan önce de misafir vardı hep koltuklara uzanıp bugün hiç iş yapmayasım var ama bi ton çamaşır varHerkese hayirli günler
Dün evde kalmakti niyetim Ama olmadi malesef Gec saatte geldim eve.. Bugunde islerim var disarida olucam.. Evde olmup ayagimi uzatmayi özledim
Bu benim 2 günlük kilom canım, önceki cumayla 2 kilo farkım varNeyse ki sabitsin canım sabitlere sevinir olduk hemen bayram psikolojisini atalım üstümüzden
Kolay gelsin canım eve dönüş ayrı dert şimdi hele o çamaşır yıkama faslıGünaydın kızlar çok işim var bugün geceden beri çamaşır makinesi çalışıyor köye götürdüğüm her şeyi yıkıyorum evi temizlemem lazım her taraf toz gelirim fırsat buldukça
Tunaydin dogum gunun kutlu olsun nice mutlu saglikli yillara canimGünaydın arkadaşlar sabit kalanları ve eksi görenleri tebrik ediyorum. Artı görenler de cumaya kadar toparlarlar inşallah
Çok teşekkür ederim canımTunaydin dogum gunun kutlu olsun nice mutlu saglikli yillara canim
Bende artidayim merdaneyle dov beni
insallah cumaya toparlayip eksiye gececem
cok değil cnm bence cumaya kadar halledersinHerkese günaydın ☺ ilk kilo bildirimi benden gelsin. İsteyen stediği gibi kızsın
Cuma 63.1
Bugün 63.6
Fark +500
Hakkettim o kadar yersem böyle olur.
hadi bol eksilerin olsun hepimiz fit olalım cnmGünaydın Kızlar
Bende yeni bir başlangıç yapayım
73.9 ile bismillah diyorum
sabit olmak cumaya eksi gelmesi demek insAllah cnmGünaydın herkese :)
Cuma 82.1
Pazartesi 82,1
O kadar sağlıksız ve öğünsüz üç günden sonra en azından almamış olmak tesellim, bugünden başlayıp düzene gireceğim yeniden inş.
çok güzel cnm cumaya eksiye geçersin insAllahGünaydın ☘
Kilom cuma ile aynı 64.3
yeni yaşın hayırlı olsun cnm sağlıkla sevdiklerinle nice güzel günler görün insAllahGünaydın arkadaşlar sabit kalanları ve eksi görenleri tebrik ediyorum. Artı görenler de cumaya kadar toparlarlar inşallah
owww cumaya eksiye geçersin insAllah canımGünaydın kızlar
geçen cuma 80.9
Bugün 82
artı 1.100gr
eksiye geçmek için elimden geleni yapacağım
cumaya halledersin insAllah cnmKilo bildirimi
Cuma 71.4
Bugun 72.0
+600☹
Herkese senin nezninde slm vereyim abla
Abla ele avuca geldi ama maalesef kolik bir bebek şimdi siteye onun için girdim ne yapsam ne etsem diye rezene ve Humana uyku çayı varmış onları araştırmadan vermek istemiyorum ,ne gecem var ne gündüzüm eşim de aynı inan Kuzey bile birden büyüdü sorumluluk aldı resmen çocuk en çokta buna üzülüyorum
hg cnm hayırlı ömrü olsun inşAllah ismini ne koydunz bayadr gozukmuyosun baya merak etmiştim geldiğine sevindim insAllah sağlıkla veriirz fazla kiloları bebeğinde düzene girer insAllah kolik bebek zor oluyor çok şükür bı şimdilik iyiyiz ama değişmez insAllahHerkese slm sevgili takımımkaç aydır giremiyorum kim var kim yok kimler gelmişse hoşgelmis
Handandandan yer var mı
tebrikelr cnm cumaya daha da artar insAllah eksin cnmGünaydınlar
Başlangıç 71.5
Bu hafta 70.9
Fark -600gr
aynen cnm bklm bu hafta eksiye geçerim insAllahBayram haftasını en az hasarla atlatmışsın canım
Hoşgeldin Bahar,Herkese slm sevgili takımımkaç aydır giremiyorum kim var kim yok kimler gelmişse hoşgelmis
Handandandan yer var mı
Kolay gelsin canımGünaydın kızlar çok işim var bugün geceden beri çamaşır makinesi çalışıyor köye götürdüğüm her şeyi yıkıyorum evi temizlemem lazım her taraf toz gelirim fırsat buldukça
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?