Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Cuma günü hesap yaparken 24 Temmuz kilolarımızı baz alacağız, yüzdemizi 2 'ye böleceğiz ama
O zaman ben suan sabit gorunuyorun 24 temmuzda 72.0 dim suanda oyle kaptanim

Gecmis olsun bebegini saglicakla buyut canim saglik sorunu yoksa dusuk kilolu olsun bisey olmaz benim kizimin kilosuda doktora gore fazla bile ama her gören insanlar gelismiyormu kilo almiyor deyip duruyor bende bebekken cok zayifmisim simdi kiloylarla ugrasiyorum

Herkese günaydın ☺ ilk kilo bildirimi benden gelsin. İsteyen stediği gibi kızsın
Cuma 63.1
Bugün 63.6
Fark +500
Hakkettim o kadar yersem böyle olur.

Günaydın Kızlar
Bende yeni bir başlangıç yapayım
73.9 ile bismillah diyorum
Haydi hayırlısı
Günaydın herkese :)

Cuma 82.1
Pazartesi 82,1

O kadar sağlıksız ve öğünsüz üç günden sonra en azından almamış olmak tesellim, bugünden başlayıp düzene gireceğim yeniden inş.
Artıda olmaman bile teselli canım
Günaydın ☘
Kilom cuma ile aynı 64.3
Neyse ki sabitsin canım sabitlere sevinir olduk hemen bayram psikolojisini atalım üstümüzden
Nice güzel yaşların olsun canım tartı bildirimini göremedim
Günaydın kızlar bende kilo bildirimimi yapayım
Geçen hafta pazartesi: 90.8
Bu hafta pazartesi: 90.5
Fark: -300
Bayram haftasını en az hasarla atlatmışsın canım
Günaydın kızlar
geçen cuma 80.9
Bugün 82
artı 1.100gr
eksiye geçmek için elimden geleni yapacağım
Kuğuuuu iki günde 1 kilo almamışsındır çoğu ödemdir dengelemeye çalışırsan Cuma’ya eksi görürsün kuzum
Kilo bildirimi
Cuma 71.4
Bugun 72.0
+600
Nerde benim hunim
Cuma günü hesap yaparken 24 Temmuz kilolarımızı baz alacağız, yüzdemizi 2 'ye böleceğiz ama
Desene yandı gülüm keten helva
Hoş geldin canım Allah yardımcın olsun inşallah
En doğru kararı vermişsin canım ben doğuma 90la gittim doğum sonrası 78dim takıma geldiğimde ise 91
O zaman ben suan sabit gorunuyorun 24 temmuzda 72.0 dim suanda oyle kaptanim
Cuma’ya kadar bir nebze eksi görürsün inşallah canım ama yüzdenin 2ye bölüneceğini unutmayalım

Musmutlu yaşların olsun inş, çok çok mutlu ol :)

A.selam canim Allah kolaylik versin
Iyi etmissin tez vakitte gelmekle bu zamanlarda kilo daha cabuk gidiyor

Herkese hayirli günler
Dün evde kalmakti niyetim Ama olmadi malesef Gec saatte geldim eve.. Bugunde islerim var disarida olucam.. Evde olmup ayagimi uzatmayi özledim
Ben evimi öyle özlemişim ki Bir haftadır yoktum ondan önce de misafir vardı hep koltuklara uzanıp bugün hiç iş yapmayasım var ama bi ton çamaşır var

Neyse ki sabitsin canım sabitlere sevinir olduk hemen bayram psikolojisini atalım üstümüzden
Bu benim 2 günlük kilom canım, önceki cumayla 2 kilo farkım var inşallah cumaya kadar almam da 64e düşerim onun için uğraşacağım son düzlükteyim biraz daha sıkmam lazım dişimi

Günaydın kızlar çok işim var bugün geceden beri çamaşır makinesi çalışıyor köye götürdüğüm her şeyi yıkıyorum evi temizlemem lazım her taraf toz gelirim fırsat buldukça
Kolay gelsin canım eve dönüş ayrı dert şimdi hele o çamaşır yıkama faslı

Tunaydin dogum gunun kutlu olsun nice mutlu saglikli yillara canim
Bende artidayim merdaneyle dov beni
insallah cumaya toparlayip eksiye gececem

Tunaydin dogum gunun kutlu olsun nice mutlu saglikli yillara canim
Bende artidayim merdaneyle dov beni
insallah cumaya toparlayip eksiye gececem
Çok teşekkür ederim canım
Takımımızın en takdir ettiğim üyelerindensin listelerin sağlıklıydı hep maşallah hemencecik toparlarsın inşallah canım

Son düzenleme:
Herkese günaydın ☺ ilk kilo bildirimi benden gelsin. İsteyen stediği gibi kızsın
Cuma 63.1
Bugün 63.6
Fark +500
Hakkettim o kadar yersem böyle olur.
cok değil cnm bence cumaya kadar halledersin
Günaydın Kızlar
Bende yeni bir başlangıç yapayım
73.9 ile bismillah diyorum
hadi bol eksilerin olsun hepimiz fit olalım cnm
Günaydın herkese :)

Cuma 82.1
Pazartesi 82,1

O kadar sağlıksız ve öğünsüz üç günden sonra en azından almamış olmak tesellim, bugünden başlayıp düzene gireceğim yeniden inş.
sabit olmak cumaya eksi gelmesi demek insAllah cnm
Günaydın ☘
Kilom cuma ile aynı 64.3
çok güzel cnm cumaya eksiye geçersin insAllah
yeni yaşın hayırlı olsun cnm sağlıkla sevdiklerinle nice güzel günler görün insAllah
Günaydın kızlar
geçen cuma 80.9
Bugün 82
artı 1.100gr
eksiye geçmek için elimden geleni yapacağım
owww cumaya eksiye geçersin insAllah canım
Kilo bildirimi
Cuma 71.4
Bugun 72.0
+600
cumaya halledersin insAllah cnm
hg cnm hayırlı ömrü olsun inşAllah ismini ne koydunz bayadr gozukmuyosun baya merak etmiştim geldiğine sevindim insAllah sağlıkla veriirz fazla kiloları bebeğinde düzene girer insAllah kolik bebek zor oluyor çok şükür bı şimdilik iyiyiz ama değişmez insAllah
Günaydınlar

Başlangıç 71.5
Bu hafta 70.9
Fark -600gr
tebrikelr cnm cumaya daha da artar insAllah eksin cnm
Bayram haftasını en az hasarla atlatmışsın canım
aynen cnm bklm bu hafta eksiye geçerim insAllah

Hoşgeldin Bahar,
Bebeğin hayırlı olsun
Takımda yer var tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…