- 30 Ocak 2013
- 29.576
- 44.125
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #380.581
Yıkadım canım ben doğramadan koyacağım hemen hop doğrar götüreceğim saklama kabına alırımayy bunu fazlasıyla anladım canjmçok teşekkür ederim canım sana da kolay gelsin
Teşekkürler canım bende seni tebrik ederim
guzel dusunmıs sun canjm benim saklama kaplarım on numara bu konuda fazla yaptıgım salatayı bile koyuyorum asla sulanmıyor ama sos eklemeden koyunca oluyor
Doyduğu çiş yaptığından anlaşılır derler ama canım hassas bi konu bilemedimBugün MaşAllah oğlum memeden ayrılamiyo emiyor çiş yapior yine acıkıyor azıcık uzanmıştım tam içim geçmiş derinden bı ağlama sesi geliyor eşim kapmış gelmiş yatak odasına acıktı diye doymuyor mu yoksa bugün çok çiş yaptığı için mi anlamadım
doyma konusunda ebe de çiş yapıp kilo alıyorsa doyuyordur diyor ikisi de onaylıyor gibi doymayi ama bilemedimDoyduğu çiş yaptığından anlaşılır derler ama canım hassas bi konu bilemedimannesini özlüyordur belki sadece kokunu istiyordur
Huysuz olur doymasa herhalde canım. Sen yine takip et tabii ona göre takviye yaparsın en kötüdoyma konusunda ebe de çiş yapıp kilo alıyorsa doyuyordur diyor ikisi de onaylıyor gibi doymayi ama bilemedim
Belki de kucağıma gelince biraz emip uyuyo bırakınca yine aynı
Tamam canım saolasinHuysuz olur doymasa herhalde canım. Sen yine takip et tabii ona göre takviye yaparsın en kötü
Bezini cis acisindan dolu aliyorsan doyuyordur bence canim. Artik senin kokunu aliyor ve hep uyumak yatmak istemiyor olabilir. Bazende memede fazla vakit gecirmek istiyorlardoyma konusunda ebe de çiş yapıp kilo alıyorsa doyuyordur diyor ikisi de onaylıyor gibi doymayi ama bilemedim
Belki de kucağıma gelince biraz emip uyuyo bırakınca yine aynı
kaptan bana kızacak belki ama takma kiloyu verirsin insAllah düzen değişti ister istemez aldın Rabbim sağlık versin deTabi birde kilo meselesi var
13 temmuz pazartesi 69.3
3 agustos pazartesi 72.0
Taziye evine hep borek geldi mecbur yedim kucukten kendime biseyler yapmaya firsatim olmuyordu. Bide cogu zaman misafirle sofrada yiyemedim gec saatlerde yedik falan.
MaşAllah bezi doluyor insAllah bklm 1 hafta sonra aşı zamanı geliyor bklm ölçümlerde nasıl çıkacakBezini cis acisindan dolu aliyorsan doyuyordur bence canim. Artik senin kokunu aliyor ve hep uyumak yatmak istemiyor olabilir. Bazende memede fazla vakit gecirmek istiyorlar
İns canim. Yapacak bisey yok bu saatten sonra evde duzene girerim inskaptan bana kızacak belki ama takma kiloyu verirsin insAllah düzen değişti ister istemez aldın Rabbim sağlık versin de
Sıkma canını kuzum Allah’ın izniyle inşallah bir şey olmazSelamlar kizlarrr nasilsiniz
Biz evimizdeyiz artik 20 gunun sonunda
Ama simdide hic keyfim yok eltimin erkek kardesi laborantti ve korona testi pozitif cikmis dun aksam ogrendim ve eltiminde tabiki temasi var. Ve bizde dun aksam annemler ve kizlarla birlikteydik
Sabahtan beri ruh gibi geziyorum. Biz hadi irtibattaydik kizlarla girustugume pisman oldum .
Bende durumlar bu su ara hep bakiyorum da hayatima tam duzene girecek derken baska bir sikinti oluyir. Rabbim bu gunden geri koymasin ins.
İyiyim canim benim.Sıkma canını kuzum Allah’ın izniyle inşallah bir şey olmazNasılsın iyi misin ?
Canım korkmaSelamlar kizlarrr nasilsiniz
Biz evimizdeyiz artik 20 gunun sonunda
Ama simdide hic keyfim yok eltimin erkek kardesi laborantti ve korona testi pozitif cikmis dun aksam ogrendim ve eltiminde tabiki temasi var. Ve bizde dun aksam annemler ve kizlarla birlikteydik
Sabahtan beri ruh gibi geziyorum. Biz hadi irtibattaydik kizlarla girustugume pisman oldum .
Bende durumlar bu su ara hep bakiyorum da hayatima tam duzene girecek derken baska bir sikinti oluyir. Rabbim bu gunden geri koymasin ins.
Canım geçmiş olsun aile içi kırgınlıklar çok yorar insanıKızlar neler yapıyorsunuz
balkonda oturuyorum ruh halim biraz bozuk
geçecek inş
ortanci kardesimle aramız bozuktu eşi yüzünden bayramda aramadi bile
biraz önce aradı açmadım biliyorum annemin zoruyla aradı o kadar kirginimki anlatamam
ins oyle olur canim sagolasin.Canım korkma
benimde eltimin abisinin oğlu pozitif çıkmıştı
eltimde testten bi gün önce evlerine gitmişti
ertesi gunde eltimle biz görüştük
eltimler ailece test yaptırdılar negatif çıktı
abisi eşi cocuklarda negatif çıktı sadece büyük oğlu pozitif çıkmıştı
oda 2haftalik ev karantinasindan sonra testi yapıldı negatif çıkmış
içini ferah tut canım stres yapma kendine
Aradaki sorun ne bilmiyorum tabi ama aile ici kirginlikta insanin ici rahat olamiyor. İns bian once halledersiniz sorunuKızlar neler yapıyorsunuz
balkonda oturuyorum ruh halim biraz bozuk
geçecek inş
ortanci kardesimle aramız bozuktu eşi yüzünden bayramda aramadi bile
biraz önce aradı açmadım biliyorum annemin zoruyla aradı o kadar kirginimki anlatamam
Bazen ben de düşünüyorum sonra diyorum dur yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin bekle diye. 3 kilo daha versem hedefime ulaşacağım. Sen de böyle yapabilirsin. Artık hayatım boyunca sağlıklı beslenme için geçecekunutmuşum
cuma : 61,5
bugün: 62,5
eğer cumaya kadar eski kiloma dönemezsem nasıl yaparız bilmiyorum. olmadı izne ayrılmak isterim(izne ayrılma tam olarak nasıl oluyor bilmiyorum ama). çünkü takımdaki diğer arkadaşlara haksızlık etmiş olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?