Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yıkadım canım ben doğramadan koyacağım hemen hop doğrar götüreceğim saklama kabına alırım

Doyduğu çiş yaptığından anlaşılır derler ama canım hassas bi konu bilemedim annesini özlüyordur belki sadece kokunu istiyordur

Doyduğu çiş yaptığından anlaşılır derler ama canım hassas bi konu bilemedim annesini özlüyordur belki sadece kokunu istiyordur
doyma konusunda ebe de çiş yapıp kilo alıyorsa doyuyordur diyor ikisi de onaylıyor gibi doymayi ama bilemedim
Belki de kucağıma gelince biraz emip uyuyo bırakınca yine aynı

doyma konusunda ebe de çiş yapıp kilo alıyorsa doyuyordur diyor ikisi de onaylıyor gibi doymayi ama bilemedim
Huysuz olur doymasa herhalde canım. Sen yine takip et tabii ona göre takviye yaparsın en kötü

Selamlar kizlarrr nasilsiniz

Biz evimizdeyiz artik 20 gunun sonunda

Ama simdide hic keyfim yok eltimin erkek kardesi laborantti ve korona testi pozitif cikmis dun aksam ogrendim ve eltiminde tabiki temasi var. Ve bizde dun aksam annemler ve kizlarla birlikteydik

Sabahtan beri ruh gibi geziyorum. Biz hadi irtibattaydik kizlarla girustugume pisman oldum .

Bende durumlar bu su ara hep bakiyorum da hayatima tam duzene girecek derken baska bir sikinti oluyir. Rabbim bu gunden geri koymasin ins.

Bezini cis acisindan dolu aliyorsan doyuyordur bence canim. Artik senin kokunu aliyor ve hep uyumak yatmak istemiyor olabilir. Bazende memede fazla vakit gecirmek istiyorlar

kaptan bana kızacak belki ama takma kiloyu verirsin insAllah düzen değişti ister istemez aldın Rabbim sağlık versin de
Bezini cis acisindan dolu aliyorsan doyuyordur bence canim. Artik senin kokunu aliyor ve hep uyumak yatmak istemiyor olabilir. Bazende memede fazla vakit gecirmek istiyorlar
MaşAllah bezi doluyor insAllah bklm 1 hafta sonra aşı zamanı geliyor bklm ölçümlerde nasıl çıkacak

Sıkma canını kuzum Allah’ın izniyle inşallah bir şey olmaz Nasılsın iyi misin ?

Sıkma canını kuzum Allah’ın izniyle inşallah bir şey olmaz Nasılsın iyi misin ?
İyiyim canim benim.

Sadece artik yakinlardan koronaya yakalandi diye cok duyuyorum. Cember daraliyor illaki yasayacagiz sanirim. Sabaha gore cok cok iyiyim suan. Esim kendine gel kotu dusunup kotuyu cagirma diyip durdu acildim simdi.

Evimde rahatca yatip kalkmanin rahatligini yasiyorum canim. Sende evinde degilmissin 2 haftadir sanada kolay gelsin. 1 odali bile olsa insanin kendi evi baska

Canım korkma
benimde eltimin abisinin oğlu pozitif çıkmıştı
eltimde testten bi gün önce evlerine gitmişti
ertesi gunde eltimle biz görüştük

eltimler ailece test yaptırdılar negatif çıktı
abisi eşi cocuklarda negatif çıktı sadece büyük oğlu pozitif çıkmıştı

oda 2haftalik ev karantinasindan sonra testi yapıldı negatif çıkmış

içini ferah tut canım stres yapma kendine

Canım geçmiş olsun aile içi kırgınlıklar çok yorar insanı gene de büyüklük sende kalsın geri ara duymamışsın gibi bayramlaş kapat canım bence
Allah dargınlığınızı gidersin inşaAllah

ins oyle olur canim sagolasin.

Dun aksam ve sabah baya kotuydum ama simdi biraz daha iyiyim canim . rabbim korusun hepimizi
Aradaki sorun ne bilmiyorum tabi ama aile ici kirginlikta insanin ici rahat olamiyor. İns bian once halledersiniz sorunu

@VisneReceliii
zumazuma

Ara tartı bildirimlerinizi alalım kızlar

unutmuşum

cuma : 61,5
bugün: 62,5

eğer cumaya kadar eski kiloma dönemezsem nasıl yaparız bilmiyorum. olmadı izne ayrılmak isterim(izne ayrılma tam olarak nasıl oluyor bilmiyorum ama). çünkü takımdaki diğer arkadaşlara haksızlık etmiş olurum

Bazen ben de düşünüyorum sonra diyorum dur yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin bekle diye. 3 kilo daha versem hedefime ulaşacağım. Sen de böyle yapabilirsin. Artık hayatım boyunca sağlıklı beslenme için geçecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…