- Konu Sahibi Handandandan
-
- #38.061
kekik tadı ağır basıyo fena değil gerçi ben bitki çayından nefret ettiğim için içebileceğim en son sıcaklığa getirip 2 yudumda bitiriyorum yoksa işkence gibi geliyo bana bitki çayı
5 top karabiber
5 tane karanfil
1 tk kaşığı kekik
5 top derken karabiber toz değil mi ben pek mutfak işlerinden anlamadığım için bilmiyorum
evet elma yedim kahvaltıdan sonra
maşallah diyelim sana şekerim.spor konusundaa sibel sana destek olabilir. o çok güzel yapıyo valla
menün çok hafif olmuş. kan ilacını ben de kilo yapıyo diye duydum.ama şehir efsanesi mi yoksa doktorlar da onaylıyor mu bilmem.sormak lazım
anaaaaamm benim kabusum.oğlumun zor olmuştu çünkü bıdıbıdıcılara çok kulak asmışmıştımen önemlisi rahat hissetmen ve çocuğuğun hazır bulunuşluğu
hımm bütün gün elma mı yedin canım?
ah tatlım senin batırdığın gn benim diyetli günüm gibi
yıın son gününü der bitirmiş oldum canlarım.arkadaş abartıp 10 çeşit yapmıştı. gözümüz doydu yiyemedik pek. biraz patates salatası bir dilim börek ve 4 tane sarma yedim...abartmışsın demeyin kızlar.masadas 10 çeşit olunca diyet böyle olur
nagişim günaydın hoşgeldin,
minişini wc ye alıştırıyormuşsun ALlah kolaylık versin, ne güldüm yazına ya sabah sabah, çişli kakalı günler seni bekliyor çok doğru
maşallah kilo vermene bayıldım ya Allah nazardan korusun devam et inşallah böyle
benim enerjim pek yüksek değil bugün, sabah ne giyeceğimi şaşırdım, dolap kıyafet dolu, ama hepsi sıkıyor, hepsini gidip kendimden 2 benden büyük alıcam o olucak ya sinir oluyorum, en paspal kıyafetlerim oluyor hep üzerime, zaten eşimde yine şehir dışında 3 gündür evde kendi başıma kaldım yedimde yedim sıkıntıdan
neyse ben bugün fazla konuşmiyimde topiğimizin enerjisini düşürmiyim
günaydınnnnn,
kızlar sonunda 1 aydır diyet yapmıyor olmama rağmen kilo verme sebebimi buldum biz oğlumla her akşam 7 de sokağa çıkıp 9 gibi eve giriyoruz tabi 2 saat boyunca o önde ben arkada koşturmaca geçiyo eve girincede banyosunu yaptır sütünü içir derken kan ter içinde kalıyorum epey efor sarf ediyorum sanırım ki sonuç bu başkada bir sebep aklıma gelmiyo ama ramazanda oruç halimle ne yaparım işte onu kestiremiyorum
yirmicim en büyük korkum wc eğitimi sabırsızda bir yapım vardır ne yapıcaz bilmiyorum :18:
906090 iyi gidiyosun iyi
antisibelcim bence kahvaltın gayet sağlıklı olduğu için günün devamında sırf meyve vs yapmana olumsuz yorum yapmıyorum zira tüm gün meyve olsa kızardımsen zaten işin sağlık kısmının farkındasın lafa gerek yok
hopişşşş ceeee diyip kaçmışsın
fadime abla nerelerdesin işler bitmedi mi
edda nasıl oldu acaba riski geçtimi ki :26:
murc,gamze,yasemin hergün gelen bebeklerim sizler nasılsınız çok yemeyin haaaayarın tartı günü :18:
murc fulyadan heberin var mı çok merak ediyorum :44:
kekik tadı ağır basıyo fena değil gerçi ben bitki çayından nefret ettiğim için içebileceğim en son sıcaklığa getirip 2 yudumda bitiriyorum yoksa işkence gibi geliyo bana bitki çayı
5 top karabiber
5 tane karanfil
1 tk kaşığı kekik
canım benim o psikolojiyi bilirim...ben inan bir gün dolabı açtım işe gideceğim kıyafet yok hiç biri olmuyor...sinirden oturdum ağladım resmen...ama sonra kendime gelince ağlamanın anlamı olmadığını ve kısa zamadna zayıflamam gerektiğini anladım.düşünsene kardeşimin nişanında kıyafet almadım...yakıştıramadım ki kendime.XL bir elbise ne kadar yakışır ki bir insanahalamın oğlunun nişanında elbise almaya gittim tabi yaklaşık 10 kilo verince bi de spor yaparak vediğim için çok sıkılaştım...XL bir elbiseyi aldım çuval gibi oldu...anlatamam nasıll mutlu olduğumu...M beden aldım elbiseyi..nişanda herkes şok oldu...bu duyguları yaşamak inan bana çok güzel...ve yemenin sonu yok......en büyük hatamız bir öğün kaçırınca hemen diyeti bırakıyoruz neymiş diyet bugün gitti...yok öyle birşey..öğlen kaçırdıysan hemen 1 saat spor yap akşamda yoğurt ye yat...ertesi gün aynen diyete devamm.....bence kendine inan ben bile başardıysam inan sen çok rahat başarırsın....
kızlar merhaba bugün acayip şiş bir şekilde uyandım malum özel gün ... bakalım yarın kaç çıkacağım
sabah
1 bardak süt+1 tane yumurta
roka,marul salatası ve peynir yedim
öğlen yaklaşık 100 gr kiraz ve 5 kaşık yoğurt
şuan bitki çayı içiyorum... akşamda 2 tane elma yiyip günü noktalayacağım..
aslında canım öyle tatlı istiyor ki anlatamam...ama yapacak birşey yok cezalıyım...en fazla bir tanecik eti form yerim...tek olarak tabiki paket değil...sonrada doğru yürüyüşe akşam gelincede 10 yada 15 dk pilates yaparım .... birde kareteye başlarsam süper olur...bugün doğru karete salonuna....marş marş... gerçi arkadaşlarım erkek sporu diyor karete için ama fark etmez...önemli olan benim sevmem...ve verim almam
ben de akşam yapıp içeyim.yalnız toz karabiber var bende. 1 çk koysam yeter herhalde. yarın tartı günü.bu hafta hiç tartılmadım ve meraktan çatlıyorum. aslında pek de hafiflemiş hissetmiyorum kendimi
çok güzel motive ediyorsun canım.haklısın gerçekten bir öğün diyeti bozunca battı balık yan gider moduna geçiyoruz.:)))
karete mivalla süper olur haa..sapıklara karşı da iyi bir eğitim olur
slm nagişim ben burdayım işler bitti sabah spora gittim vucut hamlaşmış çok yoruldum uyumuş kalmışım saat 3de fitness e gittim bugün toplam 135 dakika sporum var birazdan pazarım var gidicemgünaydınnnnn,
kızlar sonunda 1 aydır diyet yapmıyor olmama rağmen kilo verme sebebimi buldum biz oğlumla her akşam 7 de sokağa çıkıp 9 gibi eve giriyoruz tabi 2 saat boyunca o önde ben arkada koşturmaca geçiyo eve girincede banyosunu yaptır sütünü içir derken kan ter içinde kalıyorum epey efor sarf ediyorum sanırım ki sonuç bu başkada bir sebep aklıma gelmiyo ama ramazanda oruç halimle ne yaparım işte onu kestiremiyorum
yirmicim en büyük korkum wc eğitimi sabırsızda bir yapım vardır ne yapıcaz bilmiyorum :18:
906090 iyi gidiyosun iyi
antisibelcim bence kahvaltın gayet sağlıklı olduğu için günün devamında sırf meyve vs yapmana olumsuz yorum yapmıyorum zira tüm gün meyve olsa kızardımsen zaten işin sağlık kısmının farkındasın lafa gerek yok
hopişşşş ceeee diyip kaçmışsın
fadime abla nerelerdesin işler bitmedi mi
edda nasıl oldu acaba riski geçtimi ki :26:
murc,gamze,yasemin hergün gelen bebeklerim sizler nasılsınız çok yemeyin haaaayarın tartı günü :18:
murc fulyadan heberin var mı çok merak ediyorum :44:
Kızlar hepinizi tebrik ediyorum maşallah size verin verin
ben grubun yüz karası oldum bu hafta, mazur görün tatil dönüşü böyle oldu sanırım
63,6 kg
dün 45 dk yürüyüş yaptım, ama ne özlemişim sporu yaa, önceden 30 dk yı zorla yapıyordum, dün 45 dk yetmedi tadı ağzımda kaldı resmen
nagiş, yasemin canlarım bizim şu son kilolarımızı vermek ne kadar zorladı bizi, işkence gibi resmen çok az kaldı ama sıkamıyoruz bir türlü dişimizi, sporla bile kısa zamanda verebiliriz bu kiloları aslında, artık verelimde kurtulalım yaaaaa!!!
Şahsen ben çok sıkıldım bugünkü kaçamaktan sonra bu haftayı kaçamaksız geçiririsem eğer 2 haftaya mezun olurum ama spora yine devam ederim, haydi kızlar sıkalım dişimizi şu kiloları verelim artıkkkk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?