Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

5 top derken karabiber toz değil mi ben pek mutfak işlerinden anlamadığım için bilmiyorum

evet elma yedim kahvaltıdan sonra

canım bence biraz fazla olmuş diyette ki bir insan için çünkü yediklerinm hep bol kalorili yiyecekler...keşke tadımlık yeseydin...bugün telafi edersin artık...

canım benim o psikolojiyi bilirim...ben inan bir gün dolabı açtım işe gideceğim kıyafet yok hiç biri olmuyor...sinirden oturdum ağladım resmen...ama sonra kendime gelince ağlamanın anlamı olmadığını ve kısa zamadna zayıflamam gerektiğini anladım.düşünsene kardeşimin nişanında kıyafet almadım...yakıştıramadım ki kendime.XL bir elbise ne kadar yakışır ki bir insana halamın oğlunun nişanında elbise almaya gittim tabi yaklaşık 10 kilo verince bi de spor yaparak vediğim için çok sıkılaştım...XL bir elbiseyi aldım çuval gibi oldu...anlatamam nasıll mutlu olduğumu...M beden aldım elbiseyi..nişanda herkes şok oldu...bu duyguları yaşamak inan bana çok güzel...ve yemenin sonu yok......en büyük hatamız bir öğün kaçırınca hemen diyeti bırakıyoruz neymiş diyet bugün gitti...yok öyle birşey..öğlen kaçırdıysan hemen 1 saat spor yap akşamda yoğurt ye yat...ertesi gün aynen diyete devamm.....bence kendine inan ben bile başardıysam inan sen çok rahat başarırsın....

spor artık hayatımın 1 parçası oldu..bir kaç gündür de kareteye başlamak istiyorum..bugün gidip hocayla konuşacağım...kafama yatarsa başlarım haftaya değişiklik olsun azıcık...3 gün kareteye giderim..2 gün denize ...2 günde yürürüm...vay beee ne güzel olur...

kızlar merhaba bugün acayip şiş bir şekilde uyandım malum özel gün ... bakalım yarın kaç çıkacağım
sabah
1 bardak süt+1 tane yumurta
roka,marul salatası ve peynir yedim
öğlen yaklaşık 100 gr kiraz ve 5 kaşık yoğurt
şuan bitki çayı içiyorum... akşamda 2 tane elma yiyip günü noktalayacağım..
aslında canım öyle tatlı istiyor ki anlatamam...ama yapacak birşey yok cezalıyım...en fazla bir tanecik eti form yerim...tek olarak tabiki paket değil... sonrada doğru yürüyüşe akşam gelincede 10 yada 15 dk pilates yaparım .... birde kareteye başlarsam süper olur...bugün doğru karete salonuna....marş marş... gerçi arkadaşlarım erkek sporu diyor karete için ama fark etmez...önemli olan benim sevmem...ve verim almam

ben de akşam yapıp içeyim.yalnız toz karabiber var bende. 1 çk koysam yeter herhalde. yarın tartı günü.bu hafta hiç tartılmadım ve meraktan çatlıyorum. aslında pek de hafiflemiş hissetmiyorum kendimi

çok güzel motive ediyorsun canım.haklısın gerçekten bir öğün diyeti bozunca battı balık yan gider moduna geçiyoruz.:)))

karete mi valla süper olur haa..sapıklara karşı da iyi bir eğitim olur

bugün hocayla konuşup saatlerine bakacağım....adam Cüneyit Arkının da hocalığını yapmış.. baya araştırdım bugün gidip konuşacağım....zamanı falan uyarsa haftaya başlarım... bu arada o çayın içine yarım limon sıkıyorum ben ozaman tadı daha güzel oluyor...

slm nagişim ben burdayım işler bitti sabah spora gittim vucut hamlaşmış çok yoruldum uyumuş kalmışım saat 3de fitness e gittim bugün toplam 135 dakika sporum var birazdan pazarım var gidicem
fulya başka topiklerde gezinip duruyor benden söylemesi ama gelip gruptan çıktıgını söyliyebilir

İyi akşamlar kızlar, menümü paylaşayım

Sabah
2 dilim çavdar ekmeği
1 yumurta
4 zeytin

Ara: 1 meyveli soda

Öğle
1 kase çorba
2 biber dolması

Ara: 2 domates

Akşam
1 tabak kadar erik
1 domates+1 salata
2-3 kaşık kadar yoğurt

Spor:Yarım saat yürüyüş+40 dk kondisyon bisikleti+15 dk yer hareketleri

Yarın 67'leri ucundan da olsa görmek istiyorum 906090 naptı merak ettim, canım +'da değilsin değil mi bu hafta?

bugün konuştuğumuz karışımı yapamadım, karanfil bulamadım yaa normalde cayın ıcıne atıp ıcerdım ama bugün bulamadım bulunca yapıcam bir de ben deneyeyim bakalım faydası olacak mı?

anammm baldırlarım basmalarımm. bu gün nagişin tavsiyesine uyp yürüyüşümüü uzattım.1 saaat yürüdüm.sonra çocuğu parka götürüp peşinde koşturdum.ama şu an ayaklarım sızlıyo midem gurluyo. bitki çayımı da yapıp içerim. sabaha artık allah kerim

günaydın haftanın ilk bildirimi benden gelsin 65,3
murc çektiğim resimlere baktım akşam bütün tartı fotolarına bir almışım bir vermişim 1. ayın 15inde 68,5 kgimişim vay benim halime hepi topu 6 kgyi veripte kurtulamamışım ama gerçekleride söylemek lazım dilim hep diyette ama mideme girenin haddi hesabı yok

Günaydın kızlar, geçen hafta cumadan sonra cumartes pazar tıkınıp pazartesiden itibaren dikkat ettiğim için bu hafta çok fazla verememişim, pazar günü 70'lerdeydim ancak 68'lere indim 1 haftada (4 günlük spor ile) bu haftaki kaçamak hakkımı sabah börek yiyerek kullandım ve Allah izin verirse inşallah 2 hafta sonra şu kalan 3 kiloyuda vermiş olacağım.

Bugünkü kilom: 68.3
Geçen haftaki kilom 68.5'tu yanlış hatırlamıyorsam.

Kızlar hepinizi tebrik ediyorum maşallah size verin verin
ben grubun yüz karası oldum bu hafta, mazur görün tatil dönüşü böyle oldu sanırım
63,6 kg
dün 45 dk yürüyüş yaptım, ama ne özlemişim sporu yaa, önceden 30 dk yı zorla yapıyordum, dün 45 dk yetmedi tadı ağzımda kaldı resmen

nagiş, yasemin canlarım bizim şu son kilolarımızı vermek ne kadar zorladı bizi, işkence gibi resmen çok az kaldı ama sıkamıyoruz bir türlü dişimizi, sporla bile kısa zamanda verebiliriz bu kiloları aslında, artık verelimde kurtulalım yaaaaa!!!
Şahsen ben çok sıkıldım bugünkü kaçamaktan sonra bu haftayı kaçamaksız geçiririsem eğer 2 haftaya mezun olurum ama spora yine devam ederim, haydi kızlar sıkalım dişimizi şu kiloları verelim artıkkkk.

yaptıkça alışıyor zaten insan...

kesinlikle katılıyorum hepi topu 5 kg kaldı bende bakın şöyle yapalım haftasonunu es geçelim (çünkü ben yerim yani ) pazartesi itibariyle bir günlük listemiz suyumuz sporumuz hepsi aynı olsun ama mecbur olsun içebilen sibelin çayından yada sirkeli su içsin vs vs sibelin yaptığı gibi pazar diyetsiz gün olsun sizlerinki 2 haftada benimkide 4 haftaya biter mezun oluruz inşallah azıcık tetikleyelim birbirimizi
ama yine söylüyorum aynı listeye uyup aynı sürede spor yapıcaz benden sölemesi varmısınız gamze yaseminnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…