- 30 Ocak 2013
- 29.576
- 44.125
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #380.621
Dolunayın etkisi mi bilmiyorumO baş ağrısı bende iki gündür var, neden bilmiyorum, kolumu kaldırasım yok, tatil modu pek yaramadı sanırım sıcakla birlikte
gunaydin cnm.Gunaydinlar kizlar
Dolunayın etkisi mi bilmiyorum
Stres de tetikliyor canım maalesefHiç bilmiyorum dolunay işini
Ama benim tutar bazen böyle alerjiden olduğunu düşündüm hep ya da stresten bir başladımı günlerce ağrıyor meret doktorlarda bir şey bulamadı
Stres de tetikliyor canım maalesef
Günaydın canımGünaydın kızlar hala erken kahvaltı yapamıyorum gece kaç kez uyanınca sabah uyuyorum kahvaltı Faslı bitti çay içiyorum şimdi kızlar su okul mevzusu çok canımı sıkıyor cidden bu sene birinci sınıfa gidecek kızım ama nasıl olacak 3 gün okula gitmeyle pekistirecekmis dahası okulda temizlik mesafe olayı nasıl olacak nasıl koruyacaklar kendilerini
Herkes açılacak gözüyle bakıyo cnm ya pofff kızımın arkadaşının ailesi milli eğitimo aramış göndermeme lüksünuz yok demişlerGünaydın canım
Okulların acilacagini düşünmüyorum
Vakalar artıyor 1000 üzerine çıkacak gibi bayramda olan tedbirsizligin sayılarını göreceğiz çok üzücü
Plajlarda mesafe hiç bir şey kalmamış
Tatil yerlerinde maske bile takmıyorlarmış
Kızımın anaokul kaydini sildirdim gondermiyecegim zaten eli surekli agzinda gözünde çocuk anlamiyor virüsten
Benimde bugünlerde sinüzit kaynaklı başım ağrıyorGeçmiyor zaten bazen konuşuyorum başımla, ağrıycak mısın ağrı lan diyorum sen mi yaman ben mi yaman
Açılsa bile geri kapanır canım.Herkes açılacak gözüyle bakıyo cnm ya pofff kızımın arkadaşının ailesi milli eğitimo aramış göndermeme lüksünuz yok demişlerbende göndermeyi düşünmüyordum aslında ama mecbur diyolar erteleme durumu olsa bu sene erteleyelim diyorum ama gidecek herhlde
Sabah sabah enerjimizi artırıyorsun Maşaallahhuuhuu müzik eşliğinde sporumu yapıyorum
Sabah spor yapmak daha iyi öğleden sonra çok zorlanıyorum bende akşama köfte çorba salata yapacağım ❤Sabah sabah enerjimizi artırıyorsun Maşaallah
Bende kahvaltı akşam yemeği hazırlığı derken öğlen ettim.
Sabah sporu kilo vermede daha etkiliSabah spor yapmak daha iyi öğleden sonra çok zorlanıyorum bende akşama köfte çorba salata yapacağım ❤
İşte geri kapanırsa eğitimi temelden kötü olacak diye endişe ediyorum vala kafam bı milyonAçılsa bile geri kapanır canım.
Tek vaka varken okullar tatil edildi, şimdi yaklaşık 1000 vaka oluyor.
Gereksiz bir sürü ders var, öğrencileri okulda tutan, onları Eba üzerinden verip, diğerleri 3 güne sığdırılınca öğrenme gerçekleşir merak etme.
Tabi velilerinde taşın altına elini koyması lazım.
Geçmiyor zaten bazen konuşuyorum başımla, ağrıycak mısın ağrı lan diyorum sen mi yaman ben mi yaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?