Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın kızlar hala erken kahvaltı yapamıyorum gece kaç kez uyanınca sabah uyuyorum kahvaltı Faslı bitti çay içiyorum şimdi kızlar su okul mevzusu çok canımı sıkıyor cidden bu sene birinci sınıfa gidecek kızım ama nasıl olacak 3 gün okula gitmeyle pekistirecekmis dahası okulda temizlik mesafe olayı nasıl olacak nasıl koruyacaklar kendilerini

Günaydın canım
Okulların acilacagini düşünmüyorum
Vakalar artıyor 1000 üzerine çıkacak gibi bayramda olan tedbirsizligin sayılarını göreceğiz çok üzücü
Plajlarda mesafe hiç bir şey kalmamış
Tatil yerlerinde maske bile takmıyorlarmış

Kızımın anaokul kaydini sildirdim gondermiyecegim zaten eli surekli agzinda gözünde çocuk anlamiyor virüsten

Herkes açılacak gözüyle bakıyo cnm ya pofff kızımın arkadaşının ailesi milli eğitimo aramış göndermeme lüksünuz yok demişler bende göndermeyi düşünmüyordum aslında ama mecbur diyolar erteleme durumu olsa bu sene erteleyelim diyorum ama gidecek herhlde

Geçmiyor zaten bazen konuşuyorum başımla, ağrıycak mısın ağrı lan diyorum sen mi yaman ben mi yaman
Benimde bugünlerde sinüzit kaynaklı başım ağrıyor
Daha kötüsü dişlerime ve gözlerime yansıyor ağrı
Kafayı koparıp atasım geliyor

Açılsa bile geri kapanır canım.
Tek vaka varken okullar tatil edildi, şimdi yaklaşık 1000 vaka oluyor.
Gereksiz bir sürü ders var, öğrencileri okulda tutan, onları Eba üzerinden verip, diğerleri 3 güne sığdırılınca öğrenme gerçekleşir merak etme.
Tabi velilerinde taşın altına elini koyması lazım.

tünaydın kızlar herkesın geçmiş bayramı kutlu olsun bu bayramım bıraz kosturmalıydı buyuklerımın yanındaydım bu günlerimize şükür valla geçen bayramım çok buruk geçmişti bu bayram sosyal mesafe falan olsa da gözün görmesi ne büyük mutlulukmuş

Sabah spor yapmak daha iyi öğleden sonra çok zorlanıyorum bende akşama köfte çorba salata yapacağım ❤
Sabah sporu kilo vermede daha etkili
Çocuklara patates püresi yaptım
Kendim yine yoğurt+keten tohumu yiyeceğim

İşte geri kapanırsa eğitimi temelden kötü olacak diye endişe ediyorum vala kafam bı milyon ekim doğumlular erteleyebiliyomus snrm ama seneye bu seferde birinci sınıflarda kizm büyük olunca sıkıntı olur mu bilemedm kızım önden gidiyor zaten boy kilo olarak yaşından büyük gösteriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…