Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Uzuldum canim. Ama her ailede mutlaka oluyor sorunlar. Halledersiniz mutlaka. Zaman herseyin ilaci.

Selam hanımlar bugun enerjim kotu size de yansıtmak istemiyorum ama kötüyüm amcamlar ailecek korona nedeniyle 14 gunluk karantinaya alinmıs bayram da bir saate yakın aynı ortamdaydık dun gece bogazımın agrısından uyuyamadım kızlar zaten hasta sabah agla Agla gozum cıktı kucuk kızım sabaha kadar agladı durdu basım catlayacak agrıdan esim bugun ise gıttı kendimizi o kadar koruyup suan acaba mı sorusu beni cok yoruyor

Ay bugün öyle bir uykum var ki herhalde bıraksalar uyurum direk

Ben attım o durumu, hava bugün rüzgarlı biraz bir saat yürüdüm kulaklılarımı takıp, açıldım, şimdilik başımın ağrısı da bıraktı hamdolsun, azıcık dışarı çıkmayı deneseniz size de iyi gelir belki

Amcanlara geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda iyileşirler.
Koronanın alanı iyice daraldı çünkü vakalar çok fazla. İnşaallah bu beladan kurtuluruz

Hep sallama içiyorumölçüyü tutturamam diye aktardan hiç almadım

Geçmiş olsun amcanlara Rabbim şifa versin insAllah sizde bişey yoktur canım valla çember iyice daralıyor sanki olmayan kalmayacak gibi

Amcanlara geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda iyileşirler.
Koronanın alanı iyice daraldı çünkü vakalar çok fazla. İnşaallah bu beladan kurtuluruz
Teşekkürler canım onqlr suan evde karantina da yengem hastaydı ama insanın aklına gelmiyor ki. Onlar da o kadar dikkatli insanlardır ki saskınım uzgunum
Geçmiş olsun amcanlara Rabbim şifa versin insAllah sizde bişey yoktur canım valla çember iyice daralıyor sanki olmayan kalmayacak gibi
Tesekkür ederim canım bogazjm dun agrıyor Du zaten esimde aynı şeyi soyledı aramızda cok soguk su ıcıyoruz dedik gecıstırdık. Buguun de haberi aldım zaten çok yorgundum ustune ek oldu.

Gecmis olsun ancanlara canim.
Sizdede ins yoktur bisey canim bogaz agrin stresten yada psikolojiktir. Rabbim korusun sikma canini ins

Gecmis olsun ancanlara canim.
Sizdede ins yoktur bisey canim bogaz agrin stresten yada psikolojiktir. Rabbim korusun sikma canini ins
Bogaz agrım vardı zaten bırde asırı halsizim dun uyumak istedim ıs guc yordu diye dusundum bugun ogrendım haberıde Rabbım beterinden korusun ama bu kadar dikkatli yasayıp bu haberi almak sasrıttı beni demekki daha da dikkatli olmak gerekirdi

Geçmiş olsun canım,
Aklına olumsuz birşey getirme
Çember çok daraldı maalesef, bizim binada ki vaka sayısı arttı, karşı binada da çıkmış, en çok dikkatli olmamız gereken zamanlardan geçiyoruz.

Bal ve tahini karıştırıp yiyerek iyileşenler olmuş Amerika'da ki Türklerden (Türk hastalara bakmadıkları için, bizimkiler başının çaresine bakmış) denemeye değer bence.

Canım ne olursa olsun kardeşinden asla vazgeçme tanıştınız mi bilmiyorum takımda Yasemin var kendisini etiketleyip yarasını deşmek istemiyorum abisiyle küslerdi ve abisi kalp krizi geçirerek vefat etti çok çok üzüldü benim de sana benzer durumum var erkek kardeşim buranın ilçesinde oturuyor iki saatlik mesafe bi kere taşındıklarında gittim bi kerede kaza yapmıştı gittim evlerine ne davet ederler ne doğru düzgün ararlar kırılıyorum elbet ama küsmüyorum asla
Benim de öyle İnan yeğenim 2 yaşına girecek toplasan iki yılda 5-6 kere anca görmüşümdür çocuğu
Kız Iğdır’ın kayısısı çoktan bitti sizin ora daha mi serin acaba ?
Geçmiyor zaten bazen konuşuyorum başımla, ağrıycak mısın ağrı lan diyorum sen mi yaman ben mi yaman
Ya ekim2009 ablayı hatırlatıyor paylaşımların tanıştınız mi ? Dünya tatlısıdır o da
Ne olacak nasıl olacak hiç bilmiyorum yine seninki küçük öğretmenin ve senin uyarılarını dikkate alıp uygulamaya çalışır ergen tayfa beni daha çok korkutuyor
Kuzum geçmiş olsun inşallah psikolojiktir amcanlara da Allah şifa versin

Bende bu ara sallama içmeye başladım
A101 de satılan form çayları (çoklu karışım) bağırsakları çok güzel çalıştırıyor.
Tereddütte kaldım şimdi paketten bardağa mı boşaltsam acaba çayı

canim ben cenaze ortamindan cok korkuyordum su ana kadar bisey olmadi diye sevinirken bende eltimin erkek kardesinin haberini aldim ve bizde baya temasliyiz eltimle. Elden bisey gelmiyor duadan baska. Ne kadar dikkat edersen et bi sekilde yasayacagiz heralde hepimiz
Bende vitamin takviyesi aldim bugun eczaneden. Bal ve tahinide denemekte fayda var oyleyse canim

Demin buzdolabını temizlerken benim bıcırık ortadan kayboldu bi baktım geldi mutfak havlusunu aldı ellerini sildi havlu kıpkırmızı oldu ödüm patladı demek rujmuş sonra bi içeri gittim bembeyaz yatak örtümü hep ruj yapmış halıya da sürmüş örtüyü makineye attım halıyı da yıkadım Bu kız sürekli iş çıkarıyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…