- 22 Şubat 2020
- 717
- 3.325
- 43
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #380.641
Afiyet olsun canım. Birazdan ben de içeceğimSade kahvemide içtim
Uzuldum canim. Ama her ailede mutlaka oluyor sorunlar. Halledersiniz mutlaka. Zaman herseyin ilaci.Evet çok yordu beni
Asamayacagiz galiba böyle kalacak kızlar
Telefonu acsamda yine aynı konular olacak biz gitmek istiyoruz gelinimiz kabul etmiyor kardesimede onlar gelmiyor diyormuş habersiz gitsek sürat yapiyor o yüzden gitmiyordum
Haftasonu kendi ailesi geliyor ya o gidiyor
Biraz bencil...
Eşiyle mutlu olsun yeter ama 9 aylik yigenimi görememek üzüyor virüstu kirginlikti tam 5ay oldu
Bende de keyifsizlik var yatsam bende uyurumAy bugün öyle bir uykum var ki herhalde bıraksalar uyurum direk
Ay bugün öyle bir uykum var ki herhalde bıraksalar uyurum direk
Amcanlara geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda iyileşirler.Selam hanımlar bugun enerjim kotu size de yansıtmak istemiyorum ama kötüyüm amcamlar ailecek korona nedeniyle 14 gunluk karantinaya alinmıs bayram da bir saate yakın aynı ortamdaydık dun gece bogazımın agrısından uyuyamadım kızlar zaten hasta sabah agla Agla gozum cıktı kucuk kızım sabaha kadar agladı durdubasım catlayacak agrıdan esim bugun ise gıttı kendimizi o kadar koruyup suan acaba mı sorusu beni cok yoruyor
Hep sallama içiyorumYeşil çay süpeeerrr
Ama sallama içmeyin ne olur, yüksek kanserojen o paketler, aktardan alın yeşil çayınızı, yaseminle karışım yaptırın, içeceğiniz zamanda içine bir çay kaşığı elma sirkesi karıştırın missss
Geçmiş olsun amcanlara Rabbim şifa versin insAllah sizde bişey yoktur canım valla çember iyice daralıyor sanki olmayan kalmayacak gibiSelam hanımlar bugun enerjim kotu size de yansıtmak istemiyorum ama kötüyüm amcamlar ailecek korona nedeniyle 14 gunluk karantinaya alinmıs bayram da bir saate yakın aynı ortamdaydık dun gece bogazımın agrısından uyuyamadım kızlar zaten hasta sabah agla Agla gozum cıktı kucuk kızım sabaha kadar agladı durdubasım catlayacak agrıdan esim bugun ise gıttı kendimizi o kadar koruyup suan acaba mı sorusu beni cok yoruyor
Teşekkürler canımAmcanlara geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda iyileşirler.
Koronanın alanı iyice daraldı çünkü vakalar çok fazla. İnşaallah bu beladan kurtuluruz
Tesekkür ederim canım bogazjm dun agrıyor Du zaten esimde aynı şeyi soyledı aramızda cok soguk su ıcıyoruz dedik gecıstırdık. Buguun de haberi aldım zaten çok yorgundum ustune ek oldu.Geçmiş olsun amcanlara Rabbim şifa versin insAllah sizde bişey yoktur canım valla çember iyice daralıyor sanki olmayan kalmayacak gibi
Gecmis olsun ancanlara canim.Selam hanımlar bugun enerjim kotu size de yansıtmak istemiyorum ama kötüyüm amcamlar ailecek korona nedeniyle 14 gunluk karantinaya alinmıs bayram da bir saate yakın aynı ortamdaydık dun gece bogazımın agrısından uyuyamadım kızlar zaten hasta sabah agla Agla gozum cıktı kucuk kızım sabaha kadar agladı durdubasım catlayacak agrıdan esim bugun ise gıttı kendimizi o kadar koruyup suan acaba mı sorusu beni cok yoruyor
Bogaz agrım vardı zaten bırde asırı halsizim dun uyumak istedim ıs guc yordu diye dusundum bugun ogrendım haberıde Rabbım beterinden korusun ama bu kadar dikkatli yasayıp bu haberi almak sasrıttı beni demekki daha da dikkatli olmak gerekirdiGecmis olsun ancanlara canim.
Sizdede ins yoktur bisey canim bogaz agrin stresten yada psikolojiktir. Rabbim korusun sikma canini ins
Geçmiş olsun canım,Bogaz agrım vardı zaten bırde asırı halsizim dun uyumak istedim ıs guc yordu diye dusundum bugun ogrendım haberıde Rabbım beterinden korusun ama bu kadar dikkatli yasayıp bu haberi almak sasrıttı beni demekki daha da dikkatli olmak gerekirdi
Canım ne olursa olsun kardeşinden asla vazgeçme tanıştınız mi bilmiyorum takımda Yasemin var kendisini etiketleyip yarasını deşmek istemiyorum abisiyle küslerdi ve abisi kalp krizi geçirerek vefat etti çok çok üzüldü benim de sana benzer durumum var erkek kardeşim buranın ilçesinde oturuyor iki saatlik mesafe bi kere taşındıklarında gittim bi kerede kaza yapmıştı gittim evlerine ne davet ederler ne doğru düzgün ararlar kırılıyorum elbet ama küsmüyorum aslaKızlar neler yapıyorsunuz
balkonda oturuyorum ruh halim biraz bozuk
geçecek inş
ortanci kardesimle aramız bozuktu eşi yüzünden bayramda aramadi bile
biraz önce aradı açmadım biliyorum annemin zoruyla aradı o kadar kirginimki anlatamam
Benim de öyle İnan yeğenim 2 yaşına girecek toplasan iki yılda 5-6 kere anca görmüşümdür çocuğuEvet çok yordu beni
Asamayacagiz galiba böyle kalacak kızlar
Telefonu acsamda yine aynı konular olacak biz gitmek istiyoruz gelinimiz kabul etmiyor kardesimede onlar gelmiyor diyormuş habersiz gitsek sürat yapiyor o yüzden gitmiyordum
Haftasonu kendi ailesi geliyor ya o gidiyor
Biraz bencil...
Eşiyle mutlu olsun yeter ama 9 aylik yigenimi görememek üzüyor virüstu kirginlikti tam 5ay oldu
Kız Iğdır’ın kayısısı çoktan bitti sizin ora daha mi serin acaba ?İyiyim çok şükür bayramdı işler di derken ne telefonu elime almaya vakit bulabildim ne de buraya uğramaya kayısı çıktı malum onunla uğraşıyoruz eve sadece uyumaya giriyorum desem yeridirkusura bakmayın yeni olmama rağmen bu denli uzak kalmak güzel olmadı herkese iyi geceler işler biraz hafifledigi için bugünden sonra tam gaz devam
YaGeçmiyor zaten bazen konuşuyorum başımla, ağrıycak mısın ağrı lan diyorum sen mi yaman ben mi yaman
Ne olacak nasıl olacak hiç bilmiyorum yine seninki küçük öğretmenin ve senin uyarılarını dikkate alıp uygulamaya çalışır ergen tayfa beni daha çok korkutuyorGünaydın kızlar hala erken kahvaltı yapamıyorum gece kaç kez uyanınca sabah uyuyorum kahvaltı Faslı bitti çay içiyorum şimdi kızlar su okul mevzusu çok canımı sıkıyor cidden bu sene birinci sınıfa gidecek kızım ama nasıl olacak 3 gün okula gitmeyle pekistirecekmis dahası okulda temizlik mesafe olayı nasıl olacak nasıl koruyacaklar kendilerini
Kuzum geçmiş olsun inşallah psikolojiktir amcanlara da Allah şifa versinSelam hanımlar bugun enerjim kotu size de yansıtmak istemiyorum ama kötüyüm amcamlar ailecek korona nedeniyle 14 gunluk karantinaya alinmıs bayram da bir saate yakın aynı ortamdaydık dun gece bogazımın agrısından uyuyamadım kızlar zaten hasta sabah agla Agla gozum cıktı kucuk kızım sabaha kadar agladı durdubasım catlayacak agrıdan esim bugun ise gıttı kendimizi o kadar koruyup suan acaba mı sorusu beni cok yoruyor
Bende bu ara sallama içmeye başladımYeşil çay süpeeerrr
Ama sallama içmeyin ne olur, yüksek kanserojen o paketler, aktardan alın yeşil çayınızı, yaseminle karışım yaptırın, içeceğiniz zamanda içine bir çay kaşığı elma sirkesi karıştırın missss
Iğdır'ın havası Hatayın iklimi ile aynı diye biliyorum coğrafya derslerinden.Kız Iğdır’ın kayısısı çoktan bitti sizin ora daha mi serin acaba ?
canim ben cenaze ortamindan cok korkuyordum su ana kadar bisey olmadi diye sevinirken bende eltimin erkek kardesinin haberini aldim ve bizde baya temasliyiz eltimle. Elden bisey gelmiyor duadan baska. Ne kadar dikkat edersen et bi sekilde yasayacagiz heralde hepimizBogaz agrım vardı zaten bırde asırı halsizim dun uyumak istedim ıs guc yordu diye dusundum bugun ogrendım haberıde Rabbım beterinden korusun ama bu kadar dikkatli yasayıp bu haberi almak sasrıttı beni demekki daha da dikkatli olmak gerekirdi
Bende vitamin takviyesi aldim bugun eczaneden. Bal ve tahinide denemekte fayda var oyleyse canimGeçmiş olsun canım,
Aklına olumsuz birşey getirme
Çember çok daraldı maalesef, bizim binada ki vaka sayısı arttı, karşı binada da çıkmış, en çok dikkatli olmamız gereken zamanlardan geçiyoruz.
Bal ve tahini karıştırıp yiyerek iyileşenler olmuş Amerika'da ki Türklerden (Türk hastalara bakmadıkları için, bizimkiler başının çaresine bakmış) denemeye değer bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?