- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #380.661
Kötü olmuş canım, çıktı mı lekeler bariDemin buzdolabını temizlerken benim bıcırık ortadan kayboldu bi baktım geldi mutfak havlusunu aldı ellerini sildi havlu kıpkırmızı oldu ödüm patladı demek rujmuş sonra bi içeri gittim bembeyaz yatak örtümü hep ruj yapmış halıya da sürmüş örtüyü makineye attım halıyı da yıkadımBu kız sürekli iş çıkarıyor bana
Oyyyy sen anlatirken bi sevimli canlandi gozumde bicirikDemin buzdolabını temizlerken benim bıcırık ortadan kayboldu bi baktım geldi mutfak havlusunu aldı ellerini sildi havlu kıpkırmızı oldu ödüm patladı demek rujmuş sonra bi içeri gittim bembeyaz yatak örtümü hep ruj yapmış halıya da sürmüş örtüyü makineye attım halıyı da yıkadımBu kız sürekli iş çıkarıyor bana
Tahin toksin atıcı etkisi en yüksek besin canımBende vitamin takviyesi aldim bugun eczaneden. Bal ve tahinide denemekte fayda var oyleyse
Memeden ayrilma nasil olddu canim hallettinizmiKötü olmuş canım, çıktı mı lekeler bari
Bizim oğlanda benzeri vukuatlar yapıyor
Kapılara kilit vurmakta bulduk çareyi
Birkaç hafta önce babam hastaneye kontrole gelmişti annemle işte ben de anneme dedim keşke kayısı getirseydin biraz bahçeden diye o da çoktan bitti demişti ben de Malatya’nın mikroklima olduğunu hatırlıyorum benzerdir diye düşünmüştümIğdır'ın havası Hatayın iklimi ile aynı diye biliyorum coğrafya derslerinden.
Malatya daha serindir haliyle
Bende bu ara sallama içmeye başladım
A101 de satılan form çayları (çoklu karışım) bağırsakları çok güzel çalıştırıyor.
Tereddütte kaldım şimdipaketten bardağa mı boşaltsam acaba çayı
Valla su ara ne olsa deneyim modundayim canim. Hem faydali hem tadi guzelTahin toksin atıcı etkisi en yüksek besin canım
Balın faydaları saymakla say bitmez zaten
Bingonun ağartmayan çamaşır suyu var ya onla denedim önce çıkmadı oysa birçok leke için kullanıyorum ben onu sonra granül beyaz sabun tozu vardı küçük hanımın kıyafetleri için kullandığım onu döktüm halı fırçasıyla da bastıra bastıra çıkardım sonundaKötü olmuş canım, çıktı mı lekeler bari
Bizim oğlanda benzeri vukuatlar yapıyor
Kapılara kilit vurmakta bulduk çareyi
Havluya elini silince elini kesti sandım önce çok korktum sonra örtüyü gördüm aman dedim tabi canım da sıkıldı yalan değilOyyyy sen anlatirken bi sevimli canlandi gozumde bicirik
Ama seni dusunemiyorum yatak ortusunu oyle gorunce .
Hep sallama içiyorumölçüyü tutturamam diye aktardan hiç almadım
Bingonun ağartmayan çamaşır suyu var ya onla denedim önce çıkmadı oysa birçok leke için kullanıyorum ben onu sonra granül beyaz sabun tozu vardı küçük hanımın kıyafetleri için kullandığım onu döktüm halı fırçasıyla da bastıra bastıra çıkardım sonunda
Havluya elini silince elini kesti sandım önce çok korktum sonra örtüyü gördüm aman dedim tabi canım da sıkıldı yalan değil
Buzdolabını temizlemeyi yarıda bırakıp halıyı yıkamaya gittim döndüğümde tezgahın üstündeki kahvaltılık çikolatayı almış parmaklarını daldırmıştı içineEvet insanin akli cikar canim.
Neyseki lekeler cikmis. Yaramaxlik zamanlari tam.
Geçmiş olsun amcanlaraSelam hanımlar bugun enerjim kotu size de yansıtmak istemiyorum ama kötüyüm amcamlar ailecek korona nedeniyle 14 gunluk karantinaya alinmıs bayram da bir saate yakın aynı ortamdaydık dun gece bogazımın agrısından uyuyamadım kızlar zaten hasta sabah agla Agla gozum cıktı kucuk kızım sabaha kadar agladı durdubasım catlayacak agrıdan esim bugun ise gıttı kendimizi o kadar koruyup suan acaba mı sorusu beni cok yoruyor
işteyim canım maalesefBen attım o durumu, hava bugün rüzgarlı biraz bir saat yürüdüm kulaklılarımı takıp, açıldım, şimdilik başımın ağrısı da bıraktı hamdolsun, azıcık dışarı çıkmayı deneseniz size de iyi gelir belki
havalardan sanırımBende de keyifsizlik var yatsam bende uyurum
Yaaa vay yaramaza bak sen.Buzdolabını temizlemeyi yarıda bırakıp halıyı yıkamaya gittim döndüğümde tezgahın üstündeki kahvaltılık çikolatayı almış parmaklarını daldırmıştı içinebirkaç yere de onu sürmüş sağolsun
Bu çoklu sallama bitki çayını emziren anneler kullanabiliyor mu?Bende bu ara sallama içmeye başladım
A101 de satılan form çayları (çoklu karışım) bağırsakları çok güzel çalıştırıyor.
Tereddütte kaldım şimdipaketten bardağa mı boşaltsam acaba çayı
vala her türlü zor Allah yardımcımız olsun hepimizinNe olacak nasıl olacak hiç bilmiyorum yine seninki küçük öğretmenin ve senin uyarılarını dikkate alıp uygulamaya çalışır ergen tayfa beni daha çok korkutuyor
Amaann vay yaramaz Geçmiş olsunDemin buzdolabını temizlerken benim bıcırık ortadan kayboldu bi baktım geldi mutfak havlusunu aldı ellerini sildi havlu kıpkırmızı oldu ödüm patladı demek rujmuş sonra bi içeri gittim bembeyaz yatak örtümü hep ruj yapmış halıya da sürmüş örtüyü makineye attım halıyı da yıkadımBu kız sürekli iş çıkarıyor bana
Emzirirken de içiyordum canım.Bu çoklu sallama bitki çayını emziren anneler kullanabiliyor mu?
Yaramaz bıcırıkkBuzdolabını temizlemeyi yarıda bırakıp halıyı yıkamaya gittim döndüğümde tezgahın üstündeki kahvaltılık çikolatayı almış parmaklarını daldırmıştı içinebirkaç yere de onu sürmüş sağolsun
Okudum yazdiklariniCanım ne olursa olsun kardeşinden asla vazgeçme tanıştınız mi bilmiyorum takımda Yasemin var kendisini etiketleyip yarasını deşmek istemiyorum abisiyle küslerdi ve abisi kalp krizi geçirerek vefat etti çok çok üzüldü benim de sana benzer durumum var erkek kardeşim buranın ilçesinde oturuyor iki saatlik mesafe bi kere taşındıklarında gittim bi kerede kaza yapmıştı gittim evlerine ne davet ederler ne doğru düzgün ararlar kırılıyorum elbet ama küsmüyorum asla
Benim de öyle İnan yeğenim 2 yaşına girecek toplasan iki yılda 5-6 kere anca görmüşümdür çocuğu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?