Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kötü olmuş canım, çıktı mı lekeler bari
Bizim oğlanda benzeri vukuatlar yapıyor
Kapılara kilit vurmakta bulduk çareyi

Oyyyy sen anlatirken bi sevimli canlandi gozumde bicirik
Ama seni dusunemiyorum yatak ortusunu oyle gorunce .

Iğdır'ın havası Hatayın iklimi ile aynı diye biliyorum coğrafya derslerinden.
Malatya daha serindir haliyle
Birkaç hafta önce babam hastaneye kontrole gelmişti annemle işte ben de anneme dedim keşke kayısı getirseydin biraz bahçeden diye o da çoktan bitti demişti ben de Malatya’nın mikroklima olduğunu hatırlıyorum benzerdir diye düşünmüştüm

O da olabilir ama aktardan almak en güzeli o paketlerin içine ne giriyor bilmiyoruz, bir de barsakları çaylarla çalıştırmaya alıştırırsanız ileride çok sorun yaşarsınız, barsak tembelliğine sebeptir o çaylar, karışımlar. Barsak konusunda ihtisas sahibiyim artık :))) sadece sebze, yürüyüş ve su ile çalışır barsak, düzenli uyumak ve her gün aynı saatte tuvalete gitmekte önemlidir, daha yaşınız genç alıştırın kendinizi ben yeşil çay için bitki çayı süzgeci kullanıyorum, çok pratik oluyor

Kötü olmuş canım, çıktı mı lekeler bari
Bizim oğlanda benzeri vukuatlar yapıyor
Kapılara kilit vurmakta bulduk çareyi
Bingonun ağartmayan çamaşır suyu var ya onla denedim önce çıkmadı oysa birçok leke için kullanıyorum ben onu sonra granül beyaz sabun tozu vardı küçük hanımın kıyafetleri için kullandığım onu döktüm halı fırçasıyla da bastıra bastıra çıkardım sonunda
Oyyyy sen anlatirken bi sevimli canlandi gozumde bicirik
Ama seni dusunemiyorum yatak ortusunu oyle gorunce .
Havluya elini silince elini kesti sandım önce çok korktum sonra örtüyü gördüm aman dedim tabi canım da sıkıldı yalan değil

Hep sallama içiyorumölçüyü tutturamam diye aktardan hiç almadım

Ölçü bir tatlı kaşığı tepeleme değil normal dolulukta
Fazlasını vücut almaz zaten atılır direk
İçme suyunu kaynat fincana al, ilk sıcağı çıksın sonra bitki çayı süzgecine 1 tatlı kaşığı yeşil çay tamamdır, saate bak 2,5 dk demlensin sonra iç bitki çaylarında püf nokta çayı kaynar suda haşlamamaktır, suyun sıcaklığı biraz düşsün öyle kullan, resmini ekliyorum kullandığım çayın alacağın yere göster bilir onlar yaseminle yeşil çayı karıştırıyorlar

Son düzenleme:

Evet insanin akli cikar canim.
Neyseki lekeler cikmis. Yaramaxlik zamanlari tam.

Evet insanin akli cikar canim.
Neyseki lekeler cikmis. Yaramaxlik zamanlari tam.
Buzdolabını temizlemeyi yarıda bırakıp halıyı yıkamaya gittim döndüğümde tezgahın üstündeki kahvaltılık çikolatayı almış parmaklarını daldırmıştı içine birkaç yere de onu sürmüş sağolsun

Geçmiş olsun amcanlara inşallah yoktur bir şey

işteyim canım maalesef

Yaaa vay yaramaza bak sen.
Benim biciriginda sofrayi karistirmakta ustune yoktur

Bu çoklu sallama bitki çayını emziren anneler kullanabiliyor mu?

Ne olacak nasıl olacak hiç bilmiyorum yine seninki küçük öğretmenin ve senin uyarılarını dikkate alıp uygulamaya çalışır ergen tayfa beni daha çok korkutuyor
vala her türlü zor Allah yardımcımız olsun hepimizin
Amaann vay yaramaz Geçmiş olsun

Bu çoklu sallama bitki çayını emziren anneler kullanabiliyor mu?
Emzirirken de içiyordum canım.
İçilip içilmediğini araştırmadım açıkçası.
Hasta olunca birçok kimyasal içeren ilaçlar içebiliyorsak bitki çaylarını içebiliriz diye düşünüyorum.

Yaramaz bıcırıkk

Okudum yazdiklarini daha önce allah rahmet eylesin
Aradım biraz önce konuştum
Inan bende 14yillik evliyim 3tane gorumcem var aramizda kirginliklar oldu ama buyutmedik biz anlasmaya gecinmeye niyet ettik hep kızım 10.yilimizda kucağıma aldım aynı binadayiz eltimle onlara gelse eşimle asagiya gonderiridim görsünler diye hiç mahrum etmedim torun yeğen sevgisinden

40gun boyunca soğuklarda kısın kızımı alıp yikamaya gittim annem çalışıyor annesi çalışıyor diye zorlanmasin dedim

Hastane odasını tek başıma ben susledim ikramliklarina varana kadar daha bi sürü sey var kötü olmadim hiç kötü olsam eltim görümcelerimlede kötü olurdum

Ona fazla geldi galiba bunu anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…