Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tşk ederim canım ekran görüntüsünü aldım ilk fırsatta alayim
Bazen bizim cimcimede anlik her yeri batirabiliyor bugün banyoda ellerini yikiyor biraz fazla kalinca gittim baktım elini köpürtup fayanslara sürmüş
Gecenlerdede yeni aldığımız taytine kendi cocuklar için olan makasla kesmeye çalışmış

Sen de haklısın kaptancığım yarın alıp içeyim bağırsak sorunu da var

Arkadaşlar ben akşamları çok acıkıyorum bu sorunu nasıl aşacağım ya, en geç 18:30 da akşam yemeği yiyorum saat 10 civarı içim kazınıyor
Erken yatmayı deneyebilir mısın

Yada sade soda içebilirsin

Erken yatmayı deneyebilir mısın

Yada sade soda içebilirsin

10 da yatamam ki yatsı bile 10,5 ta okunuyor
Soda mideme dokunuyor gazlı şeyler içemiyorum, küçük bir kase yoğurt deneyeceğim 4 yemek kaşığı yoğurt alıyor minik kaselerim. Çok tuhaf bir açlık hissi ya birden geliyor çıldırmış gibi neden oluyor anlamıyorum normalde zaten akşamları yemem midem hasta diye, en az dört saat midemi boşaltıp yatıyorum psikolojik mi acaba anlamadım ki

Açlık hissi aniden geliyorsa şeker hastalığı eğilimin vardır.
Akşam yemeğinin ardından 3 yk yoğurda 1'er çay kaşığı zencefil, zerdeçal, karabiber ekleyip yersen tokluk hissi verir.

Bazısı insan sevmiyor anladığım kadarıyla kimse gelsin gitsin istemez çağırırsın bir bahane bulur gitmek istersin yine öyle öyle öyle kırılıyor soğukluk giriyor araya işte aman

bugun moralim dip kızlar iyice kotuledı dun gece kucuk kızım dı bugun buyuk kızımda sıkıntılı sureklı aglıyor nefes alamıyor serum fizyolojik vardı aspıre ediyorum burnunu ama yok bı ton da ona aglıyor anne sen bana napıyosun diye iyice ajite oldu. Esime soyledım tahin bıtmıstı almıs sabah hemen yapıcam karısımı aç tok farkeder mı
çok teşekkürler kızlar yengemi ambulansla hastaneye nakletmısler kan degerleride çok dusmus çok ılerletmıs Dr nerdeydın bu kadar zaman demıs ama ah ah halbuki insanın aklına once korona gelmeli yası kucuk 53 yasında saglıkla cıkar ınsallah amcamların test sonucu henuz cıkmamis onlarda karantina da Rabbım hemjzın yardımcısı olsun a
benım minik bugun ki karısıklıkta hemen bir sise kefirı salonuma boca etmıs bir bardak cayı koltuğa dokmus keyifsizler diye 15.30 da yapabildiğim kahvaltı oturma odasına getırmıstıım ah ah say say bitmez bugun ki vukuat ları banyo yaptırdım aksam rahst uyusunlar diye agladı ve koca yastugıyla gırdı banyoya bazende cok sevdıgı aslanı sokar ıslak ıslak cıkarmak ister
Geçmiş olsun amcanlara inşallah yoktur bir şey
Saol canım Suan hastanede yengem amcamların test sonucu henuz cıkmamis

Geçmiş olsun.

İnsanda akıl kalmıyor bazen hastalık çocuk derken.

Geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…