- 8 Mart 2020
- 5.897
- 28.411
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #380.681
Tşk ederim canım ekran görüntüsünü aldım ilk fırsatta alayimÖlçü bir tatlı kaşığı tepeleme değil normal dolulukta
Fazlasını vücut almaz zaten atılır direk
İçme suyunu kaynat fincana al, ilk sıcağı çıksın sonra bitki çayı süzgecine 1 tatlı kaşığı yeşil çay tamamdır, saate bak 2,5 dk demlensin sonra içbitki çaylarında püf nokta çayı kaynar suda haşlamamaktır, suyun sıcaklığı biraz düşsün öyle kullan, resmini ekliyorum kullandığım çayın alacağın yere göster bilir onlar yaseminle yeşil çayı karıştırıyorlarEki Görüntüle 2671014
Bazen bizim cimcimede anlik her yeri batirabiliyor bugün banyoda ellerini yikiyor biraz fazla kalinca gittim baktım elini köpürtup fayanslara sürmüşBuzdolabını temizlemeyi yarıda bırakıp halıyı yıkamaya gittim döndüğümde tezgahın üstündeki kahvaltılık çikolatayı almış parmaklarını daldırmıştı içinebirkaç yere de onu sürmüş sağolsun
Sen de haklısın kaptancığımEmzirirken de içiyordum canım.
İçilip içilmediğini araştırmadım açıkçası.
Hasta olunca birçok kimyasal içeren ilaçlar içebiliyorsak bitki çaylarını içebiliriz diye düşünüyorum.
Erken yatmayı deneyebilir mısınArkadaşlar ben akşamları çok acıkıyorum bu sorunu nasıl aşacağım ya, en geç 18:30 da akşam yemeği yiyorum saat 10 civarı içim kazınıyor
Erken yatmayı deneyebilir mısın
Yada sade soda içebilirsin
Açlık hissi aniden geliyorsa şeker hastalığı eğilimin vardır.10 da yatamam ki yatsı bile 10,5 ta okunuyor
Soda mideme dokunuyor gazlı şeyler içemiyorum, küçük bir kase yoğurt deneyeceğim 4 yemek kaşığı yoğurt alıyor minik kaselerim. Çok tuhaf bir açlık hissi ya birden geliyor çıldırmış gibi neden oluyor anlamıyorum normalde zaten akşamları yemem midem hasta diye, en az dört saat midemi boşaltıp yatıyorum psikolojik mi acaba anlamadım ki
Bazısı insan sevmiyor anladığım kadarıyla kimse gelsin gitsin istemez çağırırsın bir bahane bulur gitmek istersin yine öyle öyle öyle kırılıyor soğukluk giriyor araya işte amanOkudum yazdiklarinidaha önce allah rahmet eylesin
Aradım biraz önce konuştum
Inan bende 14yillik evliyim 3tane gorumcem var aramizda kirginliklar oldu ama buyutmedik biz anlasmaya gecinmeye niyet ettik hep kızım 10.yilimizda kucağıma aldım aynı binadayiz eltimle onlara gelse eşimle asagiya gonderiridim görsünler diye hiç mahrum etmedim torun yeğen sevgisinden
40gun boyunca soğuklarda kısın kızımı alıp yikamaya gittim annem çalışıyor annesi çalışıyor diye zorlanmasin dedim
Hastane odasını tek başıma ben susledim ikramliklarina varana kadar daha bi sürü sey var kötü olmadim hiç kötü olsam eltim görümcelerimlede kötü olurdum
Ona fazla geldi galiba bunu anladım
bugun moralim dipGeçmiş olsun canım,
Aklına olumsuz birşey getirme
Çember çok daraldı maalesef, bizim binada ki vaka sayısı arttı, karşı binada da çıkmış, en çok dikkatli olmamız gereken zamanlardan geçiyoruz.
Bal ve tahini karıştırıp yiyerek iyileşenler olmuş Amerika'da ki Türklerden (Türk hastalara bakmadıkları için, bizimkiler başının çaresine bakmış) denemeye değer bence.
Canım ne olursa olsun kardeşinden asla vazgeçme tanıştınız mi bilmiyorum takımda Yasemin var kendisini etiketleyip yarasını deşmek istemiyorum abisiyle küslerdi ve abisi kalp krizi geçirerek vefat etti çok çok üzüldü benim de sana benzer durumum var erkek kardeşim buranın ilçesinde oturuyor iki saatlik mesafe bi kere taşındıklarında gittim bi kerede kaza yapmıştı gittim evlerine ne davet ederler ne doğru düzgün ararlar kırılıyorum elbet ama küsmüyorum asla
Benim de öyle İnan yeğenim 2 yaşına girecek toplasan iki yılda 5-6 kere anca görmüşümdür çocuğu
Kız Iğdır’ın kayısısı çoktan bitti sizin ora daha mi serin acaba ?
Ya @ekim2009 ablayı hatırlatıyor paylaşımların tanıştınız mi ? Dünya tatlısıdır o da
Ne olacak nasıl olacak hiç bilmiyorum yine seninki küçük öğretmenin ve senin uyarılarını dikkate alıp uygulamaya çalışır ergen tayfa beni daha çok korkutuyor
Kuzum geçmiş olsun inşallah psikolojiktir amcanlara da Allah şifa versin
çok teşekkürler kızlar yengemi ambulansla hastaneye nakletmısler kan degerleride çok dusmus çok ılerletmıs Dr nerdeydın bu kadar zaman demıs ama ah ahcanim ben cenaze ortamindan cok korkuyordum su ana kadar bisey olmadi diye sevinirken bende eltimin erkek kardesinin haberini aldim ve bizde baya temasliyiz eltimle. Elden bisey gelmiyor duadan baska. Ne kadar dikkat edersen et bi sekilde yasayacagiz heralde hepimiz
Bende vitamin takviyesi aldim bugun eczaneden. Bal ve tahinide denemekte fayda var oyleyse canim
benım minik bugun ki karısıklıkta hemen bir sise kefirı salonuma boca etmıs bir bardak cayı koltuğa dokmus keyifsizler diye 15.30 da yapabildiğim kahvaltı oturma odasına getırmıstıımDemin buzdolabını temizlerken benim bıcırık ortadan kayboldu bi baktım geldi mutfak havlusunu aldı ellerini sildi havlu kıpkırmızı oldu ödüm patladı demek rujmuş sonra bi içeri gittim bembeyaz yatak örtümü hep ruj yapmış halıya da sürmüş örtüyü makineye attım halıyı da yıkadımBu kız sürekli iş çıkarıyor bana
Saol canımGeçmiş olsun amcanlarainşallah yoktur bir şey
Geçmiş olsun.bugun moralim dipkızlar iyice kotuledı dun gece kucuk kızım dı bugun buyuk kızımda sıkıntılı sureklı aglıyor nefes alamıyor serum fizyolojik vardı aspıre ediyorum burnunu ama yok bı ton da ona aglıyor anne sen bana napıyosun diye iyice ajite oldu. Esime soyledım tahin bıtmıstı almıs sabah hemen yapıcam karısımı aç tok farkeder mı
çok teşekkürler kızlar yengemi ambulansla hastaneye nakletmısler kan degerleride çok dusmus çok ılerletmıs Dr nerdeydın bu kadar zaman demıs ama ah ahhalbuki insanın aklına once korona gelmeli yası kucuk 53 yasında saglıkla cıkar ınsallah amcamların test sonucu henuz cıkmamis onlarda karantina da Rabbım hemjzın yardımcısı olsun a
benım minik bugun ki karısıklıkta hemen bir sise kefirı salonuma boca etmıs bir bardak cayı koltuğa dokmus keyifsizler diye 15.30 da yapabildiğim kahvaltı oturma odasına getırmıstıımah ah say say bitmez bugun ki vukuat ları banyo yaptırdım aksam rahst uyusunlar diye agladı ve koca yastugıyla gırdı banyoya bazende cok sevdıgı aslanı sokar ıslak ıslak cıkarmak ister
Saol canımSuan hastanede yengem amcamların test sonucu henuz cıkmamis
Aç karnına daha etkili olur bence, gün içinde birkaç kere yiyin canımEsime soyledım tahin bıtmıstı almıs sabah hemen yapıcam karısımı aç tok farkeder mı
Günaydın canım. Ben de alayım lavabo çıkamıyorumgünaydın kızlar.
yeşilçaylı detoks içeceği ile güne başladım ben yine. çok memnunum bu içecekten hemde lavaboda sorun yaşamıyorum
Geçmiş olsunbugun moralim dipkızlar iyice kotuledı dun gece kucuk kızım dı bugun buyuk kızımda sıkıntılı sureklı aglıyor nefes alamıyor serum fizyolojik vardı aspıre ediyorum burnunu ama yok bı ton da ona aglıyor anne sen bana napıyosun diye iyice ajite oldu. Esime soyledım tahin bıtmıstı almıs sabah hemen yapıcam karısımı aç tok farkeder mı
çok teşekkürler kızlar yengemi ambulansla hastaneye nakletmısler kan degerleride çok dusmus çok ılerletmıs Dr nerdeydın bu kadar zaman demıs ama ah ahhalbuki insanın aklına once korona gelmeli yası kucuk 53 yasında saglıkla cıkar ınsallah amcamların test sonucu henuz cıkmamis onlarda karantina da Rabbım hemjzın yardımcısı olsun a
benım minik bugun ki karısıklıkta hemen bir sise kefirı salonuma boca etmıs bir bardak cayı koltuğa dokmus keyifsizler diye 15.30 da yapabildiğim kahvaltı oturma odasına getırmıstıımah ah say say bitmez bugun ki vukuat ları banyo yaptırdım aksam rahst uyusunlar diye agladı ve koca yastugıyla gırdı banyoya bazende cok sevdıgı aslanı sokar ıslak ıslak cıkarmak ister
Saol canımSuan hastanede yengem amcamların test sonucu henuz cıkmamis
GünaydınGunaydinlarrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?