- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #380.701
Hakkinizda hayirlisi canim. Kararin senin ve ailen icin guzel seyler getirsin ins.Tünaydın Kızlar
Aslında hep okuyorum ama yazamıyorum..
Bugünlerde bir belirsizlik içindeyim.
Karar vermem gereken şeyler var ben ve çocuklarım için hayati önem taşıyan.
Hepinizden istediğim ve ricam takımı ve motivasyonu canlı tutmanız.
Bunu yaptığınızda belki bende sizin enerjiniz ve motivasyonumuz ile kendime gelirim...
Lütfen kendinizi ve takımı bırakmayın.
sağol canımHesap detaylarindan yapılıyor
sürekli emince sütün ne olduğunu nereye gittigini anlamıyor insaninsAllah benim oğlumda melek derim bendebklm başlamaz insAllah bizde de
dediğin gibi tartiyorum cnm su an için kilo almış gözüküyor MaşAllah sağlık ocağında tarttildigini baz alınca ama işte içim bı rahat edemiyor her gün de süt miktarı aynı olmuyor suyu bugün biraz az içtim snrm memeyle bitisktik bugün gün aç kalmadı snrm ama az olunca çok şık emdi
evet cnm 12 temmuzda doğum yaptım Saolasin Allah razı olsun
Hesap bilgilerinde başlangıç güncel kilonu yazınca oluyor cnm
Aynen hiç dolu hissetmiyo insan göğsünü sıkınca çıkıyor amasağol canım
sürekli emince sütün ne olduğunu nereye gittigini anlamıyor insan
Aynı durum bizde de anaokuluna gidecek evde kalsa kardeş yeni eve bağlanack kalmasa ayrı dert. Profesyonel yüzücü yetiştiren havuzla görüştük hafta içi 4 gün akşam en kotu sadece yüzmeye gidecek okul olmayacak seneye de Allah kerimGünaydın kızlar hala erken kahvaltı yapamıyorum gece kaç kez uyanınca sabah uyuyorum kahvaltı Faslı bitti çay içiyorum şimdi kızlar su okul mevzusu çok canımı sıkıyor cidden bu sene birinci sınıfa gidecek kızım ama nasıl olacak 3 gün okula gitmeyle pekistirecekmis dahası okulda temizlik mesafe olayı nasıl olacak nasıl koruyacaklar kendilerini
Hayırlısı bklm seneye ne olur bilinmez ama bizde dilekçe verdik bu sene erteledik birinci sınıfı ay olarak göndermeme şansımız varmış Rabb'im aydınlığa çıkarsın insAllah daha da kötüye gitmez durumAynı durum bizde de anaokuluna gidecek evde kalsa kardeş yeni eve bağlanack kalmasa ayrı dert. Profesyonel yüzücü yetiştiren havuzla görüştük hafta içi 4 gün akşam en kotu sadece yüzmeye gidecek okul olmayacak seneye de Allah kerim
65-66 civarındayım canım geçen ay korunmadık ama olmadı çalışmalara devamU UcanSupurge canim mezuniyet nasil gidiyor .
Kilo bildirimlerini takip edemedim koruma guzel gidiyormu
Ha bide bebis istiyordun durumlar nasil
Canım inşallah her şeyin en hayırlısı olur hakkınızda biz buradayız sabah annemler geldi gitti hazırla topla, bahçeden bir şeyler toplayıp gelmişler onları kaldır derken anca gelebildimTünaydın Kızlar
Bunu yaptığınızda belki bende sizin enerjiniz ve motivasyonumuz ile kendime gelirim...
Kaç kiloyla mezun olmuştun65-66 civarındayım canım geçen ay korunmadık ama olmadı çalışmalara devamsen napıyorsun çok özlettin kendini
65-66 civarındayım canım geçen ay korunmadık ama olmadı çalışmalara devamsen napıyorsun çok özlettin kendini
Canım inşallah her şeyin en hayırlısı olur hakkınızda biz buradayız sabah annemler geldi gitti hazırla topla, bahçeden bir şeyler toplayıp gelmişler onları kaldır derken anca gelebildim
65 kiloyla mezun oldum canım şu sıra epey yoğundum doğru düzgün yemeye fırsatım olmadı bundan sonra ne olur bilemiyorumKaç kiloyla mezun olmuştunkilo koruma zor oluyor mu
Gelip gittiler canım nakil sonrası rutin kontroller çok şükür bi sıkıntı yokmuş 1 ay sonra tekrar geleceklerEvimdeyim pazartesiden beri canim. Evine alisma sureci yasiyorum resmen duzenimi unitmusum
Temizlik yapilacak ama bir turlu baslayamadim.
Annenler gelecekti doktor icin bi sikinti yoktur ins.
Korumada super ayni duruyorsun demekki sen beslenme bicimini oturtmussun artik.
Bebisinde vakti var demekki daha olur ins
65 kiloyla mezun oldum canım şu sıra epey yoğundum doğru düzgün yemeye fırsatım olmadı bundan sonra ne olur bilemiyorum
Gelip gittiler canım nakil sonrası rutin kontroller çok şükür bi sıkıntı yokmuş 1 ay sonra tekrar gelecekler
İki öğün besleniyorum canım yine kilo verdiğim öğünlerden biraz fazla yiyorum alacam diye korkuyorum ama şükür almadım hareketli geçiyordu kaç gündür belki de ondan almadım
Folik asit almıştım onu bile içemedim bütün düzenim bozulmuştu evde bir sürü misafir 1 hafta da biz köyde kaldık olmasını beklemiyordum da açıkçası
Teşekkür ederim canımBayılıyorum enerjine maşallah :))
O folik asiti içme herkese veriyorlar ama iyi bir şey değil, gıdalardan almaya çalış, fasulye, portakal, kuşkonmaz, Brüksel lahanası, avokado ve yapraklı yeşilliklerin hepsi folat içerir. Sentetik vitaminler beslenemeyen insanlar ve yatalak hastalar içindir, gördüğüm herkese aktarıyorum doktorumun bu tavsiyesini
Canım teşekkür ediyorum bildiklerini paylaştığın içinBayılıyorum enerjine maşallah :))
O folik asiti içme herkese veriyorlar ama iyi bir şey değil, gıdalardan almaya çalış, fasulye, portakal, kuşkonmaz, Brüksel lahanası, avokado ve yapraklı yeşilliklerin hepsi folat içerir. Sentetik vitaminler beslenemeyen insanlar ve yatalak hastalar içindir, gördüğüm herkese aktarıyorum doktorumun bu tavsiyesini
Hakkınızda hayırlı olsun canımTünaydın Kızlar
Ohh çok iyi almamışsın65 kiloyla mezun oldum canım şu sıra epey yoğundum doğru düzgün yemeye fırsatım olmadı bundan sonra ne olur bilemiyorum
Gelip gittiler canım nakil sonrası rutin kontroller çok şükür bi sıkıntı yokmuş 1 ay sonra tekrar gelecekler
İki öğün besleniyorum canım yine kilo verdiğim öğünlerden biraz fazla yiyorum alacam diye korkuyorum ama şükür almadım hareketli geçiyordu kaç gündür belki de ondan almadım
Folik asit almıştım onu bile içemedim bütün düzenim bozulmuştu evde bir sürü misafir 1 hafta da biz köyde kaldık olmasını beklemiyordum da açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?