Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bugün yattım kalktım sürekli sadece 40dk yürüyüş yaptım kızımı eltime bırakıp

aastrolojiden anlayan varmı be neyin nesi ya

Astrolojiden hiç anlamıyorum :)))
Ama bazen yılıyor insan , yoruluyor, değişiklik istediği zamanlar oluyor, belki öyle bir dönemdesin. Bu pandemi süreci arkasından yaz sıcaklar hepimizin dengesini bozdu

Aynen hiç dolu hissetmiyo insan göğsünü sıkınca çıkıyor ama
Ay olarak bizim de isteğe bağlıydı 3 ayla kurtardık bizde sizde iyi yapmışsınız hemde bebekle birinci sınıf çok zor 1 yaşında en azından babayla oynarken anne ders çalıştırır ama 3 aylık bebekle ev curcuna

Bugün yattım kalktım sürekli sadece 40dk yürüyüş yaptım kızımı eltime bırakıp

aastrolojiden anlayan varmı bu neyin nesi ya
Mars retro yapıyormuş canım, Ağustos herkes için farklı geçecek diyor yorumcular

Tatil bitse de yorgunluk geçmiyor sanki, ama geldim ben geldim artık buralara

Her şey güzel olsun, hayırlı olsun, hep iyi olsun inşallah

Aynen canım insAllah seneye herşey daha güzel olur

İyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız?
Ben biraz sinirliyim hattım 4 gündür çağrı ve mesaj almıyor. Defaatle müşteri hizmetleri ile görüştüm hiçbir çözüm üretemediler. Taahhüt devam ettiği için başka operatöre geçersem ceza ödeyecekmişim. Bayrammış doğum günümmüş kimseden çağrı alamadım çok sinir bozucu

Ne saçma ya telefondan kaynaklı bir sıkıntı yok değil mi canım ?

Ne saçma ya telefondan kaynaklı bir sıkıntı yok değil mi canım ?
Yok canım hattı babamın telefonuna taktım gene aynı. Müşteri hizmetlerine desim çalışan bir insanım çağrı alamadığım hattı ne yapayım. Çözüm üretmiyorlar olmazsa taahhüt cezasını ödeyip başka operatöre geçeceğim yarın olsun inşallah

Neden böyle oldu ki, telefon ayarları değişmedi değil mi.

Neden böyle oldu ki, telefon ayarları değişmedi değil mi.
Genel bir sıkıntı olduğunu söylediler kaptanım
telefon ayarlarında bir sıkıntı yok ama çözüm üretmediler aç kapa sim kartı tak çıkar vs herşeyi denedim zaten arıza kaydı açıldı inceleniyor diyorlar 4 gündür. Yazık günah para ödüyoruz o kadar.

Geçen yaz yaylada benim hat hep böyle olurdu, saatlerce sürerdi, sonra kendiliğinden düzelirdi.
Ben sınırda olduğumuza bağlamıştım

Geçen yaz yaylada benim hat hep böyle olurdu, saatlerce sürerdi, sonra kendiliğinden düzelirdi.
Ben sınırda olduğumuza bağlamıştım
Ben de şehir değiştirdim kaptanım baba memleketine gelmiştim karamana o gün başladı yarın dönüyorum bakalım devam ederse hat değiştireceğim mecbur

Allah yardımcın olsun canım Rabbim feraha çıkarsın inşallah

Aslında sözleşme metni varsa elinde okusan belki böyle bir durumda cayma hakkın vardır
İlk evlendiğimiz yıl eşimin tahaüttlü ev interneti vardı taşındığımız evde ise alt yapı yoktu kapatmak istedik yok ceza meza cart curt kandırdılar bizi Birkaç ay kullanmadığımız internetin parasını ödedik oysa biraz araştırdık bu tip durumlarda direkt kapatılıyormuş sonra ikametgahımızı aldığımız tarihi Gösteren belgeyle birlikte ana bayiye başvurduk havaya ödediğimiz faturalar geri yattı hesabımıza ve kapattılar demem o ki müşteri temsilcileri asla böyle bi hakkın olduğunu söylemiyorlar biraz araştır derim

Afiyet olsun bende dondurma yedim aksam dengelemeye calistim
5 Ağustos Menüm
12.30: 1 porsiyon kıymalı makarna
2 bardak ayran
2 üçgen dilim kavun

16.00: 1 kase kayısılı mısır gevreği

19.00: 1porsiyon kıymalı makarna
1bardak ayran

2 lt su
Aksam makarna yemeseydin keske oglende yemissin afiyet olsun canim
Afiyet olsun
Cok guzel menulerin hep hafif afiyet olsun canim
Afiyet olsun
5 Ağustos

10.30 1 peynirli sıkma

13.30 1 grissini bie parça peynir

19.00 1 tabak fırın sebze bir kase yoğurt

20.30 1 armut

Su 2 lt
Spor yok
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun

Ceza cok fazla degilse baska opetore gec canim bidaha sizin operatoru kullanmiyacam de sikayet et ne sinir bozucu sey ilgilenmenek icin basindan atiyorlardir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…