- Konu Sahibi Handandandan
-
- #380.721
Bugün yattım kalktım sürekli sadece 40dk yürüyüş yaptım kızımı eltime bırakıp
aastrolojiden anlayan varmı be neyin nesi ya
Aynen hiç dolu hissetmiyo insan göğsünü sıkınca çıkıyor ama
Ay olarak bizim de isteğe bağlıydı 3 ayla kurtardık bizde sizde iyi yapmışsınız hemde bebekle birinci sınıf çok zor 1 yaşında en azından babayla oynarken anne ders çalıştırır ama 3 aylık bebekle ev curcunaHayırlısı bklm seneye ne olur bilinmez ama bizde dilekçe verdik bu sene erteledik birinci sınıfı ay olarak göndermeme şansımız varmış Rabb'im aydınlığa çıkarsın insAllah daha da kötüye gitmez durum
Mars retro yapıyormuş canım, Ağustos herkes için farklı geçecek diyor yorumcularBugün yattım kalktım sürekli sadece 40dk yürüyüş yaptım kızımı eltime bırakıp
aastrolojiden anlayan varmı bu neyin nesi ya
Tatil bitse de yorgunluk geçmiyor sanki, ama geldim ben geldim artık buralaraBugun yeni bir baslangic ins .
Bidaha basliyim ins sonu gelecek bu kilo alip vermelerin
Yesil cayimi iciyorum bahceye guneslenmeye cikacagiz kizlarla ins.
Sizler neler yapiyorsunuz bakalim.
Nerde herkesler tatil bitmedimi daha bu grup be zaman canlanacak
Her şey güzel olsun, hayırlı olsun, hep iyi olsun inşallahTünaydın Kızlar
Aslında hep okuyorum ama yazamıyorum..
Bugünlerde bir belirsizlik içindeyim.
Karar vermem gereken şeyler var ben ve çocuklarım için hayati önem taşıyan.
Hepinizden istediğim ve ricam takımı ve motivasyonu canlı tutmanız.
Bunu yaptığınızda belki bende sizin enerjiniz ve motivasyonumuz ile kendime gelirim...
Lütfen kendinizi ve takımı bırakmayın.
Aynen canım insAllah seneye herşey daha güzel olurAy olarak bizim de isteğe bağlıydı 3 ayla kurtardık bizde sizde iyi yapmışsınız hemde bebekle birinci sınıf çok zor 1 yaşında en azından babayla oynarken anne ders çalıştırır ama 3 aylık bebekle ev curcuna
Ne saçma ya telefondan kaynaklı bir sıkıntı yok değil mi canım ?İyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız?
Ben biraz sinirliyim hattım 4 gündür çağrı ve mesaj almıyor. Defaatle müşteri hizmetleri ile görüştüm hiçbir çözüm üretemediler. Taahhüt devam ettiği için başka operatöre geçersem ceza ödeyecekmişim. Bayrammış doğum günümmüş kimseden çağrı alamadım çok sinir bozucu
Yok canım hattı babamın telefonuna taktım gene aynı. Müşteri hizmetlerine desim çalışan bir insanım çağrı alamadığım hattı ne yapayım. Çözüm üretmiyorlar olmazsa taahhüt cezasını ödeyip başka operatöre geçeceğim yarın olsun inşallahNe saçma ya telefondan kaynaklı bir sıkıntı yok değil mi canım ?
Neden böyle oldu ki, telefon ayarları değişmedi değil mi.İyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız?
Ben biraz sinirliyim hattım 4 gündür çağrı ve mesaj almıyor. Defaatle müşteri hizmetleri ile görüştüm hiçbir çözüm üretemediler. Taahhüt devam ettiği için başka operatöre geçersem ceza ödeyecekmişim. Bayrammış doğum günümmüş kimseden çağrı alamadım çok sinir bozucu
Genel bir sıkıntı olduğunu söylediler kaptanımNeden böyle oldu ki, telefon ayarları değişmedi değil mi.
Geçen yaz yaylada benim hat hep böyle olurdu, saatlerce sürerdi, sonra kendiliğinden düzelirdi.Genel bir sıkıntı olduğunu söylediler kaptanım
telefon ayarlarında bir sıkıntı yok ama çözüm üretmediler aç kapa sim kartı tak çıkar vs herşeyi denedim zaten arıza kaydı açıldı inceleniyor diyorlar 4 gündür. Yazık günah para ödüyoruz o kadar.
Ben de şehir değiştirdim kaptanım baba memleketine gelmiştim karamana o gün başladı yarın dönüyorum bakalım devam ederse hat değiştireceğim mecburGeçen yaz yaylada benim hat hep böyle olurdu, saatlerce sürerdi, sonra kendiliğinden düzelirdi.
Ben sınırda olduğumuza bağlamıştım
Allah yardımcın olsun canım Rabbim feraha çıkarsın inşallahhqyirli aksamlar hanimlar
gecmis bayraminiz mubarek olsun.
ara ara girdim son sayfalari okudum ama yazmadim.
bu aralar ailevi sorunlarim var sikintili zamanlar geciriyorum. Allah' im sonumuzu hayr etsin. sizlerde bana dua edin duaya cok ihtiyacim var arkadaslar.
Aslında sözleşme metni varsa elinde okusan belki böyle bir durumda cayma hakkın vardırYok canım hattı babamın telefonuna taktım gene aynı. Müşteri hizmetlerine desim çalışan bir insanım çağrı alamadığım hattı ne yapayım. Çözüm üretmiyorlar olmazsa taahhüt cezasını ödeyip başka operatöre geçeceğim yarın olsun inşallah
amin cnm insallah Allah razi olsunAllah yardımcın olsun canım Rabbim feraha çıkarsın inşallah
Afiyet olsun bende dondurma yedim aksam dengelemeye calistimMerhaba kızlar ancak fırsat bulabildim yazmaya
10.00
1 yumurta
7 8 domates soslu biber kızartma
2 kaşık bal tereyağ
3 dilim tb
15.00
1 lahmacun
19.00
1 tabak türlü
1 tabak pilav
00.30
1 top çikolatalı dondurma( topluca mekanda herkes yiyince yedim)
30 dk leslie
15 dk bölgesel
Yarım saat yavaş tempolu yürüyüş
Aksam makarna yemeseydin keske oglende yemissin afiyet olsun canim5 Ağustos Menüm
12.30: 1 porsiyon kıymalı makarna
2 bardak ayran
2 üçgen dilim kavun
16.00: 1 kase kayısılı mısır gevreği
19.00: 1porsiyon kıymalı makarna
1bardak ayran
2 lt su
Afiyet olsun5 Ağustos 2020
Züberin yarısı yendi akşam yemeğim de tatlı tabağında o yüzden dolu görünüyor. Amaç önce göz doyurmak :)
Sabahta kefirden yarım su bardağı içtim
2. Litre suyumda bitmek üzere
öğlen salata kaşarlı mantar ve dardanelin 4 tahıllı ton balığından 4 tatlı kaşığı yedim
Eki Görüntüle 2671584
Cok guzel menulerin hep hafif afiyet olsun canim05.08.2020
09.00 (kahvaltı)
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
5 zeytin
Domates-salatalık-biber-roka
13.00
4 çatal kavun
14.30
1 bardak süt
18.00 (akşam yemeği)
1 tabak kabak yemeği
Domates-salatalık
1 şişe sade maden suyu
su : 3 litre
25 dk bölgesel egzersiz : 75 puan
30 dk orta tempo yürüyüş : 60 puan
Toplam : 135 puan U UcanSupurge
Afiyet olsun5 Ağustos 2020 emziren anne menüsü ☺
9:30
1 dilim peynir
3 zeytin
1dilim ekmek
1dilim karpuz
2 Çay bardağı şekersiz çay
14:00
Muhallebili yarım porsiyon kendim yaptım az şekerli
18:00
1 parça fırında makarna
4 küçük parça patates fırında
Yarım kase yoğurt
3 litre su
2 saat halı ve ev temizliği spor olur mu bilmem
Afiyet olsun canim5 Ağustos
10.30 1 peynirli sıkma
13.30 1 grissini bie parça peynir
19.00 1 tabak fırın sebze bir kase yoğurt
20.30 1 armut
Su 2 lt
Spor yok
Afiyet olsun canim5 ağustos çarşamba
12:30
bir kase sebze çorbası
4 adet köfte,
iki yk patates püresi
1 yk yoğurtlu ıspanak
1 yk taze fasülye
salata
19:30
bir dilim kavun
yarım avakado
iki avuç kadar patlamış mısır
21:30
filtre kahve
Afiyet olsun05 Ağustos 2020
sabah 1 bardak limonlu su
Kahvaltı 11:00
1 yumurta
1 dilim peynir
2 zeytin
1 salatalık
2 dilim ekmek
Öğlen 14:30
1 kase ayran çorbası
Ara 17:00
1 fincan yeşil çay
Akşam 18:30
1 kase tavuk suyuna çorba
1 parça tavuk
4 dilim patates fırında
1 salatalık
Çay
Su 2,5 lt
spor 66 dk tempolu yürüyüş 4,2 km 198 puan U UcanSupurge
Ceza cok fazla degilse baska opetore gec canim bidaha sizin operatoru kullanmiyacam de sikayet et ne sinir bozucu sey ilgilenmenek icin basindan atiyorlardirİyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?